…(Schort | Servet) Een handdoek in een droom stelt iemands bediende, werknemer, huishoudster voor, of het kan een pelgrimstocht naar Mekka voorstellen. In een droom vertegenwoordigt een handdoek ook iemands vrouw, en voor een vrouw vertegenwoordigt het haar echtgenoot. Als een handdoek als mat wordt gebruikt tijdens geslachtsgemeenschap in een droom, dan vertegenwoordigt het een discrete bediende die de geheimen van zijn meesteres beschermt, of het kan geld zijn dat in de behoeften van de vrouw en die van haar kinderen voorziet. Een handdoek naar iemand in een droom gooien, betekent de deur in zijn gezicht dichtslaan, of het kan scheiding tussen twee mensen betekenen. De handdoek in de ring gooien in een droom betekent ook het gevecht opgeven….

…Voor een jongere Dromen van het nemen van een bad betekent veel zorg voor iemand van het andere geslacht, bang zijn goede mening te verliezen door de invloed van anderen. Voor een zwangere vrouw die dit droomt, duidt een miskraam of een ongeval aan. Voor een man, overspel. Na deze droom moeten alle soorten handelingen met discretie worden voortgezet. Om met anderen in bad te gaan, moeten slechte metgezellen worden vermeden. Het is waarschijnlijk dat het karakter zal worden belasterd. Als het water modderig is, slecht, inderdaad de dood, en vijanden zijn dichtbij je. Voor een weduwe die droomt van haar bad, is ze haar vroegere banden vergeten en haast zich naar aardse liefdes. Meisjes zouden mannelijke metgezellen moeten mijden. Mannen zullen intriges met een uitgesproken karakter aangaan. Een warm bad is over het algemeen een teken van kwaad. Een koud, helder bad is de voorloper van vreugdevolle tijdingen en een lange periode van uitstekende gezondheid. Baden in een heldere zee, staat voor uitbreiding van het bedrijfsleven en bevredigend onderzoek naar kennis….

…Als we een bad nemen, moeten we rekening houden met de gevoelens die het bad in ons opwekt. Als het bad lekker is en we zien het heldere, schone water, belooft het gezondheid en voorspoed, zowel materieel als geestelijk. Maar als we het bad niet nemen omdat de kuip leeg is, of het water vuil, warm of koud is, beschouwen bijna alle auteurs het als een gemiste kans vanwege een gebrek aan vooruitziendheid of de moeilijkheid om de gebeurtenissen adequaat aan te pakken….

…Een bad nemen in een droom betekent het betalen van je schulden, het wegnemen van je angst of stress, vrijlating uit de gevangenis, het bijwonen van een pelgrimstocht of het herstellen van een ziekte. Als iemand in zijn droom zijn haar scheert tijdens het nemen van een bad, betekent dit verlies van zijn rijkdom of bedriegen van zijn vrouw. Het scheren van de schaamstreek in een droom vertegenwoordigt voordelen en een toename van het schaamhaar in een droom betekent meer geld. Bad duidt op zichzelf veel dingen aan. (Zie ook Turks stoombad)…

…Als je de handdoek in een droom ziet, dan suggereert zo’n droom dat je de controle over je eigen actie neemt. Misschien moet je de juiste oplossing vinden. De handdoek kan ook symboliseren de hervatting van iets belangrijks in je leven….

…(Badhuis | Rustruimte | Sauna | Stoomkamer | Zweetkamer) De verzorger van een openbare badfaciliteit in een droom zien, betekent je schulden betalen, je problemen wegnemen, je moeilijkheden beëindigen en jezelf wassen van de zonde. Aan de andere kant kan het zien van hem in een droom ook een depressie of ziekte betekenen. Als iemand zichzelf ziet als de verzorger van een Turks bad of een badhuis, en als hij erbij stond en de klanten in de droom niet bediende, betekent dit dat hij een pooier en een klootzak is die niemand voordelen brengt, maar eerder toorn . Als iemand zichzelf een wit uniform ziet dragen en mensen in een droom dient, betekent dit dat hij de harten van mensen wast en hun problemen wegneemt. Openbaar bad duidt op zichzelf vele betekenissen aan. (Zie ook toilet)…

…Dromen dat je een bad neemt, betekent een reiniging van je leven of negatieve gevoelens over jezelf. Je wast de moeilijke tijden weg. Deze droom kan ook symbolisch zijn om jezelf te bevrijden van oude ideeën, opvattingen, meningen en ander negativisme. Je droom wijst misschien op vergeving en loslaten. Een weerspiegeling van een soort vernieuwing in je leven of een nieuwe start. Je goed voelen om verder te gaan met je problemen. Je beter voelen over jezelf. De droom dat je niet kunt baden, kan gevoelens vertegenwoordigen dat je niet in staat bent om een ​​deel van je leven te herstellen of te repareren. Een slecht zelfbeeld of een slecht gevoel over jezelf als een verliezer. Niet zo positief zijn als je zou willen. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van het gevoel niet in staat te zijn om van schuldgevoelens of fouten af ​​te komen. Gevoel dat je niet verder kunt met je problemen. Voorbeeld: een jonge vrouw droomde ervan dat ze niet in staat was om in bad te gaan. Toen ze wakker was, zat ze vast in armoede en kon ze geen fatsoenlijke baan vinden om haar gezinsleven te verbeteren….

Als je droomt dat je een bad neemt, symboliseert het de zuivering van je ziel. Deze droom is een goed teken, als je verder als nieuw, fris en schoon de persoon. Als alternatief, de droom zegt dat je vastklampt aan oude gewoonten die geeft je negatieve genegenheid, vooral voor je gedrag. Het lijkt erop dat de droom symboliseert zo veel noodzakelijke eis om alles wat er gebeurd is in het verleden te vergeten, als je niet veranderen de dingen die al zijn gebeurd. Als u droomt van het geven van iemand een bad, het geeft uw wens om meer in contact met die bepaalde persoon. Misschien wou je dat je tijd met die persoon kon doorbrengen.

(Zie handdoek)

…Gelukkig en gunstig nieuws als de handdoek schoon is. Als het vuil is, duidt het op tegenslagen en verdriet….

De droom over een handdoek symboliseert een situatie die je wilt schoonmaken alsof het nooit gebeurd is. Ik wil niet begrijpen wat je hebt gedaan. Conclusie, een nieuw begin of nieuwe overgang. Negatief, kan een handdoek een behoefte weerspiegelen om uw emoties te controleren of na een emotionele uitbarsting te kalmeren. Voorbeeld: Een man droomde ervan om na het baden in een handdoek te worden gewikkeld. In het echte leven was zijn vrouw eindelijk bevallen van een baby. De handdoek weerspiegelt uw wens om de stress van de geboorte te overwinnen en verder te gaan met je gezinsleven. Voorbeeld 2: Een vrouw voelde zich ongemakkelijk het dragen van slechts een handdoek op een feestje. In het echte leven was ze ongemakkelijk bespreken van de echtscheiding was ze op dit moment ervaren met vrienden. De handdoek weerspiegelt de constante staat van het proberen om de echtscheiding te beëindigen.

De droom met papieren handdoek symboliseert tijdelijke tegenslagen. Snel, reageren op een probleem en verder gaan.

…De droom over een handdoek symboliseert een situatie die je wilt ‘wegvegen’ alsof het nooit is gebeurd. Niet willen opmerken wat je net hebt gedaan. Afronding, een nieuwe start of nieuwe transitie. Negatief is dat een handdoek de behoefte kan weerspiegelen om je emoties te beheersen of om te kalmeren na een emotionele uitbarsting. Voorbeeld: een man droomde ervan om na het zwemmen in een handdoek gewikkeld te worden. Toen hij nog wakker was, had zijn vrouw eindelijk een baby gebaard. De handdoek weerspiegelde zijn wens om voorbij de stress van de geboorte te komen en verder te gaan met zijn gezinsleven. Voorbeeld 2: een vrouw voelde zich ongemakkelijk bij het dragen van alleen een handdoek op een feestje. Toen ze nog wakker was, voelde ze zich ongemakkelijk bij het bespreken van de scheiding die ze momenteel doormaakt met vrienden. De handdoek weerspiegelde de constante staat van pogingen om de scheiding achter de rug te krijgen….

…Het zien of gebruiken van een handdoek in een droom symboliseert dat je veranderingen in je leven zullen ondergaan. Aan de andere kant vertegenwoordigt het ook een begin of een nieuwe overgang….

…Als je droomt over een handdoek, dan is het een duidelijke waarschuwing dat je niet moet vertrouwen op een aantal familieleden of vrienden om je heen. Vertrouw alsjeblieft ook niet de mensen van wie je dacht dat je hulp zou kunnen vragen. Op dit punt kun je het beste vermijden om met ze om te gaan, zodat je ze niet in een ongemakkelijke situatie hoeft te ontmoeten en mogelijke verlegenheid doormaakt….

De droom van het zien of drinken van een bad duidt op uw wens om te ontsnappen aan de dagelijkse routine. U wilt, dat u knijpen uit alle problemen die je hebt. Misschien heb je jezelf veel uitgewerkt in de laatste paar weken of maanden, en nu je onderbewustzijn geeft je het signaal om te stoppen en te ontspannen. De droom kan ook uw interesse in ontspanning vertegenwoordigen. Misschien ben je een van die mensen die zichzelf af en toe graag verwennen, om iemand te zien verdrinken in de badkuip of je kondigt aan wat niet het moment is om je angsten onder ogen te zien. Het lijkt erop dat je dacht dat je klaar bent om verder te gaan en je angsten onder ogen te zien, maar overweeg om de tijd te doorstaan dat je daadwerkelijk voorbereid zal zijn. Probeer stap voor stap te bewegen in plaats van te haasten in alle gebeurtenissen.

…(Wassing | Ghusul | Rituele wassing | Wassen) Een ritueel bad (arb. Ghusul. Islamitische wet) wordt gewoonlijk uitgevoerd op een feestdag, of vóór de gemeentelijke gebeden op vrijdag, voordat een pelgrimstocht begint, na herstel van een ziekte, of noodzakelijk is door de afgifte van sperma tijdens de slaap of na een echtelijke gemeenschap. Een rituele wassing wordt ook aan een overledene gegeven vóór zijn begrafenis en begrafenis, of wordt anders door de begrafenisondernemer zelf uitgevoerd na het wassen van de doden. Een rituele wassing in een droom ondergaan vóór de vrijdagse gemeentelijke gebeden betekent: jezelf reinigen, jezelf wassen van zonde, berouw hebben van zonde, je ouders dienen of trouw zijn aan je vrienden. Het nemen van een rituele wassing om een ​​van de bovenstaande redenen tijdens de winter en het gebruik van koud water in de droom betekent leed, problemen of een ziekte. Als er warm water wordt gebruikt, betekent dat winst, uitkering en herstel van ziekte. Een rituele wassing in een droom uitvoeren voordat je naar een festival gaat, betekent trouwen. Het nemen van een rituele wassing na het zien van een zons- of maansverduisteringen in een droom betekent een tegenslag, en hetzelfde geldt als men een rituele wassing in een droom neemt voordat de gebeden om regen vragen. Een rituele wassing ondergaan na het wassen van een overledene in een droom, betekent dat je de omgang met achteloze mensen moet opgeven. Als de persoon die een dergelijke wassing uitvoert geestelijk gestoord is, betekent dit dat hij genezen zal ontwaken uit zijn toestand. Een rituele wassing ondergaan voordat je in een droom aan de heilige pelgrimstocht deelneemt, betekent geluk, succes, overwinning op je vijand, je schulden afbetalen of hereniging met je geliefden. Een rituele wassing ondergaan voordat je in een droom het heilige huis in Mekka omcirkelt, betekent werken voor je levensonderhoud, rijke mensen dienen of voor je vrouw en ouders zorgen. Als een zieke ziet dat hij een rituele wassing neemt en vervolgens in een droom een ​​nieuw kledingstuk aantrekt, betekent dit dat hij snel zal herstellen van zijn ziekte. Het nemen van een rituele wassing in een droom kan ook betekenen dat een gevangene wordt vrijgelaten, zijn schulden worden betaald, zijn leed wordt weggenomen, of het kan rijkdom, welvaart, het bijwonen van de heilige pelgrimstocht in Mekka of het hebben van een succesvol bedrijf betekenen. Als iemand geen nieuw kledingstuk aantrekt na zijn rituele wassing in de droom, betekent dit dat hij zijn lasten kan verlichten of zijn goede gezondheid kan herstellen. Een vijver inlopen, of een put afdalen, of in een badkuip stappen om in een droom een ​​bad te nemen, betekent trouwen. Zich tijdens een dergelijke wassing met zeep wassen, betekent het aflossen van schulden of het wegnemen van stress. Je kleding wassen na het nemen van een Ghusul in een droom betekent je gedrag corrigeren, het juiste religieuze leven nastreven, je schulden betalen of je vuiligheid wegwassen. Als iemand ziet dat een overledene zichzelf wast voordat hij in een droom wordt begraven, betekent dat verlichting voor de gezinsleden en hun rijkdom na hem vergroten. Een rituele wassing geven aan een overleden persoon in een droom betekent ook dat iemand berouw zal hebben van zijn zonden door toedoen van de begrafenisondernemer. Als een overledene iemand in een droom vraagt ​​om zijn kleren voor hem te wassen, betekent dit dat hij iemand nodig heeft die voor hem bidt, of namens hem voorbede doet bij zijn Heer, of om naastenliefde te betalen ten behoeve van zijn ziel, of om betaal zijn schulden, of om zijn wil te vervullen, of om hem recht te doen. Als iemand de wens van de overledene vervult en zijn kleren voor hem wast in de droom, betekent dit de verlossing van zo iemand. (Zie ook Wassing)…

Dromen dat je een bad neemt betekent het zuiveren van je leven of negatieve gevoelens over jezelf. Je spoelt de moeilijke tijden weg. Deze droom kan ook symbolisch zijn voor het wegwerken van het oude, ideeën, concepten, meningen en andere negativisme. Je droom kan wijzen op vergeving en loslaten. Start een weerspiegeling van een soort van vernieuwing in je leven of vers. Een goed gevoel om door te gaan van je problemen. Je beter voelen over jezelf. De droom van niet in staat om te baden kan vertegenwoordigen gevoelens over jezelf niet in staat om te herstellen of te corrigeren elk gebied van je leven. Laag gevoel van eigenwaarde of gevoelens over jezelf als een loser. Niet zo positief zijn als je zou willen. Als alternatief kan het weerspiegelen gevoel van niet in staat om zich te ontdoen van schuld of fouten. Het gevoel dat je niet verder met je problemen. Voorbeeld: Een jonge vrouw droomde ervan niet in staat te zijn om te baden. In het echte leven, voelde ze zich gevangen in armoede en niet in staat om een fatsoenlijke baan te krijgen om haar gezinsleven te verbeteren.

Het hebben of verschijnen op uw gezicht duidt op de mogelijkheid van huiselijke ongevallen of op straat. Wees oplettend….

(Zie Badhuis | Turks stoombad)

De droom over een stoombad symboliseert gevoelens van toegewijde vrije tijd om te ontspannen van een ernstige beproeving die je hebt opgemaakt met. Gevoelens in de tijd om de enige manier om jezelf te herstellen. Dromen van een stoombad kan ook de vertegenwoordiging van gevoelens die is geweldig dat andere mensen zorgen te maken over al uw behoeften, terwijl je herstelt.

Dromen van een kuip gevuld met water kondigt voldoening, vreugde en geluk aan. Maar als de kuip leeg is, betekent dit het tegenovergestelde. Dromen van een rode, vieze oude kuip kondigt straffen en familieproblemen aan….

Als de dromer zag de sauna of was eigenlijk in een van hen, dan is een dergelijke droom symboliseert de noodzaak om toleranter en open voor anderen. Zorg ervoor dat je geen negatieve emoties of gedachten over anderen of jezelf. Aan de andere kant kan de droom de seksuele behoeften en verlangens aanduiden die onderdrukt zijn.

…Het bad is het symbool van ontspanning, rust en onafhankelijkheid. Als je het bad in een droom nam, dan kan zo’n droom de vermoeidheid vertegenwoordigen die je lijdt. Misschien vraagt je onbewuste geest om de rest. Zorg ervoor dat je wat tijd voor jezelf te vinden. Het bad kan ook herinneren aan de noodzaak van onafhankelijkheid. Misschien heb je het gevoel dat je een tijdje alleen moet zijn. Het geven van iemand een bad toont hun genegenheid voor bepaalde mensen en de wens om voor hen te zorgen. In een droom om te verdrinken in een badkuip, betekent dit dat je een situatie krijgt zonder na te denken. De droom suggereert dat je twee keer nadenkt voordat je een beslissing neemt….

…(Sauna | Stoomkamer | Zweetkamer | Rustkamer) Het vuil wassen met heet water in een droom heeft voordelen. Als iemand in zijn droom een ​​badhuis bouwt, betekent dat een zonde begaan of een vrouw zoeken om eraan deel te nemen, en dan de gevolgen ervan lijden. Als het badhuis wordt verwarmd en het water lauw is in de droom, vertegenwoordigt dit het medeleven van zijn familie met hem, in een poging hem uit zijn bres te helpen. Als het badhuis koud is en als het water koud is in de droom, betekent dit dat zijn familie hem heeft verbannen of verbannen. Als iemand getuige is van het breken van de warmwaterleidingen, waardoor hij de waterstroom in de droom niet kon beheersen, betekent dit dat iemand hem zal verraden met zijn vrouw, hoewel hij zal blijven proberen de situatie onder controle te houden, maar het mocht niet baten. Een waterlek uit de ketel die in een droom door de vloeren van de badruimten stroomt, betekent de woede van de vrouw op de hals halen. In een droom een ​​badhuis betreden, betekent koorts hebben. In een droom heet water rechtstreeks uit de boiler drinken, betekent ziekte, stress, depressie en schrik van boze geesten. Als iemand zichzelf in een droom koud verfrissend water ziet drinken uit de gewone waterkraan, betekent dat troost en vreugde. Een bad nemen met koud water in een droom betekent herstellen van een ziekte. Een badhuis in een droom vertegenwoordigt ook het hellevuur, en de begeleider vertegenwoordigt de verzorgers ervan. Een badhuis in een droom vertegenwoordigt ook de rechtbank van de rechter en de begeleider vertegenwoordigt de rechter zelf. Een badhuis in een droom stelt ook een gevangenis en zijn bewaker voor, de oceaan en de scheepspiloot, de boosaardige huizen en hun bewoners, een vrouw en een pooier, of een cadet die zich voordoet als haar echtgenoot. Als iemand naar een openbaar bad gaat, dan na het voltooien van zijn wasbeurt een wit kledingstuk draagt ​​en een koets naar huis neemt in zijn droom, betekent dit dat hij binnenkort zal sterven en dat de elementen van zijn droom zijn wassen, omhullen, doodskist en begrafenis vertegenwoordigen. . Het element van een badhuis in een droom vertegenwoordigt ook een bibliotheek, kennis, wachtpost, huis van aanbidding, een moskee, een kerk, afgoderij, een gevangenis of een marktplaats. Het staat ook voor berouw, leiding, rijkdom, genezing, een oceaan of huwelijk. Als iemand zichzelf in een droom een ​​bad ziet nemen met zijn kleed aan, betekent dit dat hij ten prooi zal vallen aan een aantrekkelijke prostituee die hem zal misleiden en hem ertoe zal brengen zijn religieuze leven te verspillen. (Zie ook Bad | Badkamer | Hellevuur | Turks stoombad)…

Als je een bad nam in een droom, dan is een dergelijke droom geeft de hervatting van je leven, maar alleen in gevallen als het water was helder als kristal. In een bad waar het water vuil en onrein is, duidt op de gesinte staan die niet is opgehelderd. Modderig water belooft ook kleine onaangename veranderingen. Om een bad te nemen tijdens het dragen van alle kleren geeft de veranderingen die u hebt aangebracht met jezelf, maar niet de interne. Aan de andere kant, de droom waarin je de kleren droeg, toont de muur die je hebt gemaakt tussen jezelf en anderen.

…Als je een bad neemt, is dat een teken van vrede en rust thuis. Als iemand anders in bad gaat, duidt dit op emotioneel leed en ongenoegen….

…Een wassing uitvoeren en deze voltooien door zorgvuldige aandacht te schenken aan details in een droom, betekent het vervullen van iemands behoeften. Een tweede wassing nemen om iemands gebeden uit te voeren zonder de rituele noodzaak om dit in een droom te doen, betekent een toename van iemands licht. De wassing nemen met melk of honing in een droom betekent schulden. De wassing is in alle religies een gepaste daad. Het is een bewaker, een genade, de verzekering van de goddelijke bescherming en immuniteit tegen straf. Een wassing nemen om iemands gebeden in een droom te verrichten, betekent onder Gods bescherming binnengaan tegen datgene waar men bang voor is. In de tradities wordt vermeld dat de Almachtige God tegen Mozes heeft gezegd: ~Als je door angst wordt gegrepen, neem dan je wassing aan en geef je gezin de opdracht om deel te nemen aan het sacrament van gebeden.~ Het lichaam wassen in een droom wordt ofwel uitgevoerd ter voorbereiding op gebeden of om onzuiverheden weg te wassen. Een wassing nemen in een tunnel of een compleet ritueel bad nemen in een droom betekent een gestolen voorwerp terugvinden. De wassing nemen en zich bezighouden met gebeden in een droom betekent verlichting van leed en dankzegging aan de Almachtige God voor Zijn bescherming en leiding. Als een koopman zichzelf in een droom zonder wassing ziet bidden, betekent dit dat hij een zakelijke onderneming is aangegaan zonder kapitaal. Als een arbeider die droom ziet, betekent dit dat hij geen huis heeft om hem te beschermen. Als een heerser die droom ziet, betekent dit dat hij geen soldaten heeft om hem te beschermen. Als een zieke ziet dat hij in een droom de wassing neemt terwijl hij in bed ligt, betekent dit scheiding van zijn vrouw of een goede vriend. Wassen in je huis in een droom betekent dat je naar een nieuw huis verhuist. Het nemen van wassing op straat of op de markt in het openbaar of in een badhuis in een droom betekent een schandaal, verlies en een vloek. Het nemen van wassing aan de kust of in een geschikte wasruimte in een droom betekent dat men iemands angst, verdriet of leed wegneemt. De wassing nemen terwijl je in een droom boven het hoofd van een vriend staat, betekent hem erven. Zien dat een vriend zijn wassing in een droom boven zijn hoofd neemt, betekent dat hij schade of een schandaal lijdt dat door zo’n vriend zal worden veroorzaakt. De wassing nemen in een droom betekent ook angsten verdrijven, herstellen van een ziekte, schulden betalen of berouw hebben van zonde. Wassen met heet water in een droom betekent ziek worden. De wassing willen ondergaan en er niet in slagen om de juiste middelen te vinden om het in een droom uit te voeren, betekent dat een project mislukt of met tegenslagen wordt geconfronteerd. (Zie ook Tayammum | Enacting | Gebeden | Ritueel bad)…

…Dromen van het nemen van een Turks bad, voorspelt dat je gezondheid zult zoeken ver van je huis en vrienden, maar dat je veel plezier zult hebben. Anderen een Turks bad zien nemen, betekent dat aangename metgezellen je aandacht zullen trekken….

(Zie handdoek)