…(Band | Bangle) In een droom vertegenwoordigen armbanden trots of vrouwenversieringen, en voor mannen vertegenwoordigen ze de steun van iemands broer. Als de armband in de droom van goud is gemaakt, vertegenwoordigt het tuchtiging. Als het strak in de droom past, betekent dit moeilijkheden. Als elke pols in een droom een ​​zilveren armband of een armband draagt, betekent dit teleurstelling of verliezen veroorzaakt door iemands vrienden. Als een man zichzelf in een droom een ​​armband ziet dragen, betekent dat krappe financiële omstandigheden. Het dragen van een gouden armband in een droom zou een rechtvaardig persoon kunnen zijn die er met heel zijn hart naar streeft om goed te doen. Mocht iemand vijanden hebben, dan zal de Almachtige God hem tegen hen steunen en versterken. Het dragen van een gouden armband in een droom kan betekenen dat hij wordt uitgebuit of in bedwang wordt gehouden, of dat hij wordt geboeid. Als een heerser of iemand met autoriteit ziet dat hij in een droom een ​​armband draagt, betekent dit dat hij die baan nog een tijdje zal behouden, dat hij rechtvaardig zal zijn tegenover zijn onderdanen, en dat ze tijdens zijn regentschap gelukkig zullen leven en goede verdiensten zullen genieten. . Als iemand in een droom zijn armen met armbanden ziet, betekent dat uitbreiding of verspreiding van zijn gezag samen met roem. Een armband stelt ook een zoon, een bediende of een naaste werknemer voor. Als een vrouw zichzelf in een droom een ​​armband ziet dragen, betekent dat zegeningen, gunsten en vreugde. Een zilveren armband in een droom betekent meer winst. In het algemeen betekent mannen die armbanden dragen in een droom angst, en voor vrouwen betekent het sieraden. Als iemand een overleden persoon in een droom een ​​armband ziet dragen, betekent dit dat hij in het paradijs is. Het dragen van een gouden armband wordt ook geïnterpreteerd als het ontvangen van een erfenis, een huwelijk of het krijgen van een kind. Zilveren armbanden in een droom kunnen ook worden geïnterpreteerd als vroomheid en het observeren van iemands religieuze plichten. Armbanden in een droom vertegenwoordigen ook de nobele mensen van een stad, geld of schoonheid. Als de armbanden zijn gemaakt van beenderen, ivoor of gietijzer, vertegenwoordigen ze de verachtelijke mensen van die stad. Armbanden in een droom kunnen ook worden geïnterpreteerd als verdriet, imitaties, de komende gebeurtenissen in een stad of gebeurtenissen die het exporteert. (Zie ook Armlet | Bond ‘)…

Als je de armband in een droom droeg, dan symboliseert het de veiligheid van de slechte buitenwereld. De meest gedetailleerde droom kan worden aangegeven als de dromer aandacht besteed aan de kleur en symboliek van de armband.

…Als een jonge vrouw droomt van een mooie armband om haar arm, suggereert dit dat ze wil trouwen, en dat zal waarschijnlijk gebeuren. Als een vrouw droomt dat ze haar armband is kwijtgeraakt, geeft dat aan dat ze binnenkort ernstige problemen zal krijgen met haar vriend. Als een man of vrouw ervan droomt een armband te vinden, geeft dit aan dat ze binnenkort hun zaken zullen verbeteren, maar als de armband gebroken, beschadigd, oud, enz. Lijkt, geeft dit aan dat datgene waarnaar ze verlangen, wat het ook is, nodig is een lange tijd voor hen om het te bereiken. Dromen dat een armband is ontvangen, ongeacht waarom of hoe, geeft aan dat sommige van je vrienden je zullen helpen als dat nodig is. Als de armband echter een geschenk is, maar gebroken of slecht behandeld lijkt, betekent dit hypocriete vriendschappen die nergens toe helpen….

…Dromen over het bezitten van diamanten is een zeer gunstige droom, die grote eer en erkenning van hoge plaatsen betekent. Voor een jonge vrouw die droomt van haar minnaar die haar diamanten presenteert, voorspelt ze dat ze een geweldig en eerbaar huwelijk zal sluiten, dat haar volk zal vervullen met oprechte trots | maar diamanten verliezen en ze niet terugvinden, is de meest ongelukkige droom, die schande, gebrek en dood voorspelt. Voor een sportieve vrouw Dromen van diamanten, voorspelt haar vele voorspoedige dagen en prachtige geschenken. Voor een speculant duidt het op welvarende transacties. Dromen van het bezitten van diamanten, voorspelt hetzelfde voor sportieve mannen of vrouwen. Diamanten zijn voortekenen van geluk, tenzij ze worden gestolen uit de lichamen van dode personen, wanneer ze voorspellen dat uw eigen ontrouw ontdekt zal worden door uw vrienden….

…De droom over een armband symboliseert een toewijding om iets te doen. Handen in dromen weerspiegelen ons gevoel van bekwaamheid en dus symboliseert een armband een band, belofte of verplichting om iets te doen. U of iemand anders heeft misschien beloofd of gesuggereerd dat er iets zal gebeuren of mogelijk wordt gemaakt. Voorbeeld: een jonge jongen droomde ervan een armband te geven aan een meisje dat hij kende. In het echte leven had hij dit meisje beloofd dat hij met haar zou daten als de school klaar was. De armband weerspiegelde de belofte die hij deed om voor haar beschikbaar of ~mogelijk~ te zijn….

De droom over een armband symboliseert de inzet om iets te doen. Handen in dromen weerspiegelen ons gevoel van vermogen, en dan een armband symboliseert een band, belofte, of verplichting om iets te doen. U of iemand anders kan hebben beloofd of geïmpliceerd dat er iets zal gebeuren of mogelijk worden gemaakt. Voorbeeld: Een jonge jongen droomde van het geven van een armband aan een meisje dat hij kende. In het echte leven had hij dit meisje beloofd dat hij met haar uit zou gaan nadat hij klaar was met school. De armband weerspiegelt de inzet die hij heeft gedaan om beschikbaar of mogelijk voor haar te zijn.

…Dromen om een ​​diamanteneigenaar te zijn, geeft aan dat de dromer ernaar streeft grote rijkdom te bezitten en uit te blinken in de samenleving. Een jonge en alleenstaande vrouw die ervan droomt diamanten te dragen, geeft aan dat ze ernaar verlangt te trouwen met een man die zeer rijk is en met aanzien in de samenleving. Maar als ze tijdens de droom een ​​of meer diamanten verliest, is dat een waarschuwing dat haar dromen om rijk te zijn zullen mislukken. Gewoonlijk is dromen over diamanten een goede zaak, omdat het duidt op succes, maar als de dromer een van de diamanten verliest die in de droom voorkomen, zal het een slecht voorteken worden, omdat het verdriet, armoede, lijden, enz. Insinueert….

Armbanden zijn een symbool van continuïteit terwijl ze tegelijkertijd beschermen en isoleren. Als je er edelstenen in hebt, dan geeft de betekenis van de steen de betekenis aan de armband. Als een armband is verbroken, kondigt deze het uiteenvallen van het huwelijk aan. Als u een armband verliest, zijn er geschillen met de persoon die u deze heeft gegeven. Wanneer je het op een andere persoon aanbrengt, geeft dit aan dat je die persoon wilt domineren….

De droom over diamanten symboliseert onvergankelijkheid. Overtuigingen, gevoelens of situaties die gegarandeerd zijn. Diamanten kunnen ook deugd of principes die onwrikbaar zijn vertegenwoordigen. Geef nooit toe of compromitt het geloof in wie je bent of wat je bent. Dromen van een diamanten ring symboliseert een permanente inzet of belofte die u hebt gedaan. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van een permanente belofte die ik aan jou heb gedaan.

…De droom over diamanten symboliseert onvergankelijkheid. Overtuigingen, gevoelens of situaties die gegarandeerd zijn. Diamanten kunnen ook deugd of principes vertegenwoordigen die onwankelbaar zijn. Nooit toegeven of compromissen sluiten met wie je bent of waar je in gelooft. De droom over een diamanten ring symboliseert een permanente verbintenis of belofte die je hebt gedaan. Het kan ook de weergave zijn van een permanente belofte die aan u is gedaan….

…Als je in je dromen een armband om je arm ziet, het geschenk van een geliefde of vriend, is dat de zekerheid van een vroeg huwelijk en een gelukkige verbintenis. Als een jonge vrouw haar armband verliest, zal ze met allerlei verliezen en ergernissen te maken krijgen. Om er een te vinden, zal goed bezit in haar bezit komen….

…Als je de armband in een droom droeg, dan symboliseert zo’n droom de genegenheid en band tussen twee mensen. De droom kan ook laten zien dat de behoefte heeft om de goedkeuring van anderen te krijgen. De droom kan ook een suggestie om te kijken naar je vrienden en verdeel ze in ware en valse. Als u de armband die is gebroken gezien, dan is een dergelijke droom toont uw toewijding aan andere mensen. Het lijkt vaak meer na anderen dan jezelf….

Diamanten in droom duidt op een luxe levensstijl. Het is ook het symbool van helderheid en helderheid waar alles precies wordt gezien zoals het is. De droom over diamanten kan aspecten van je persoonlijkheid laten zien als arrogantie en gratie.

…Dromen over diamanten betekent hebzucht. Wees genereuzer….

Zie de betekenis van speelkaarten

Diamant symboliseert de soevereiniteit, onvergankelijkheid, de absolute realiteit, de moed bij tegenspoed en integriteit van karakter. Omen van geluk en voorspoed….

Zie de betekenis van speelkaarten

…Het dragen van een zilveren armband in een droom betekent dat je je dochter uithuwelijkt aan je neef. Het dragen van een armband gemaakt van kralen in een droom betekent lijden onder druk en leed veroorzaakt door iemands broer of zus. Alle sieraden die door een vrouw in een droom worden gedragen, vertegenwoordigen haar echtgenoot. (Zie ook Armband)…

De droom met armband symboliseert het gevoel van zin om iets te doen. Profiteren van het kiezen van een verplichting of verplichting. Leuk of kiezen om iets te doen wat je betrokken bent bij een big deal. Armbanden in een droom kan weerspiegelen uw liefde of trots op de keuze om te worden gewijd aan uw familie of een serieuze relatie. Positief, armbanden kunnen weerspiegelen hoe goed je je nodig voelt om iets te doen wat je bent gewijd aan door keuze. De droom met gebroken armband kan weerspiegelen u of iemand anders die niet werd gewaardeerd genoeg voor de keuze van betrokken. Niet willen genieten van het kiezen om nuttig te zijn of toegewijd, nooit meer.

De droom over de aas in het kaartendek symboliseert een conformatievoordeel in een strategische situatie. Veel succes of een voordeel dat voldoet aan uw voordeel als je een kans hebt. Voorbeeld: Een man droomde ervan blackjack te winnen met een aas van diamanten. In het echte leven had hij een kans om een aanbetaling te betalen voor een appartement dat hij niet zeker was dat hij ooit zou kunnen verhuizen vanwege onzekerheid met zijn werkgever. De aas van diamanten weerspiegelt het geluk dat hij ervoer toen zijn werkgever deed alles wat hij nodig had om hem te helpen met het appartement.

…De droom over de aas in het kaartspel symboliseert een conform voordeel in een strategische situatie. Veel geluk of een overhand die overeenkomt met uw voordeel als u een gokje neemt. Voorbeeld: een man droomde ervan blackjack te winnen met een diamanten aas. In het echte leven nam hij een kans om een ​​borg te betalen voor een appartement waarvan hij niet zeker wist of hij ooit zou kunnen verhuizen vanwege onzekerheid bij zijn werkgever. De diamanten aas weerspiegelde het geluk dat hij ervoer toen zijn werkgever alles deed wat hij nodig had om hem te helpen met het appartement….

…In een droom is goud een onaangenaam element dat schade, angst en verliezen veroorzaakt. Het dragen van een gouden armband in een droom betekent een erfenis ontvangen. Het dragen van een gouden sieraad in een droom betekent een huwelijk met een onverenigbare persoon. Elk huwelijkscadeau dat men van zo iemand ontvangt, betekent problemen. Een gouden balk ontvangen in een droom betekent geld of zaken verliezen. Als iemand zichzelf in een droom een ​​staaf goud ziet smelten, betekent dit dat hij vervolgd zal worden voor het begaan van een walgelijke daad en hij zal het gesprek van de dag worden. Het zien van gebroken gouden chips of een hele gouden munt in een droom betekent een ontmoeting met de heerser van het land of met de gouverneur van de stad. Goud slaan in een droom staat voor kwaad, dood of vernietiging. Als je je huis in een droom goud ziet veranderen, betekent dat dat een vuur zijn huis zal verteren. Als iemands hand in een droom goud wordt, betekent dit dat hij verlamd kan zijn. Zien dat iemands ogen in een droom goud worden, betekent dat hij blind kan worden. Het dragen van een gouden ketting, of een zilveren ketting, of een ketting bezaaid met edelstenen in een droom, betekent dat iemand een leider wordt, of dat hij iets in vertrouwen kan ontvangen. Goud in een droom vertegenwoordigt ook de elementen van festiviteiten, vreugde, winst, goede daden, het wegnemen van stress, huwelijk, kinderen, kennis, spirituele begeleiding, of letterlijk het bedrijf van goudsmeden. Als iemand in een droom goud in zilver ziet veranderen, betekent dit een waardevermindering of veranderende omstandigheden met betrekking tot vrouwen, kinderen of eigendommen. Het tegendeel is ook waar. Als iemand in een droom zilver in goud ziet veranderen, betekent dit een waardevermeerdering, de opkomende maan van zijn vrouw, kinderen, zaken of clan. Elk met goud geborduurd kledingstuk of stof in een droom betekent religieuze offers. Elke met goud beklede sieraden in een droom betekent wereldse mensen navolgen, of uiterlijk spirituele mensen imiteren, of ostentatief handelen zoals zij. Puur goud of zilver in een droom betekent zuiverheid en oprechtheid van iemands bedoelingen, een echt verbond sluiten of een vredesverdrag ondertekenen. Vergulde of verzilverde ornamenten of voorwerpen met bladgoud in een droom vertegenwoordigen een kort leven, veranderende omstandigheden, lange en slapeloze nachten doorbrengen, of het kan vergeetachtigheid betekenen. Het dragen van een vervaardigd of handgemaakt sieraad in een droom betekent eeuwigdurende inkomsten. Dezelfde interpretatie wordt gegeven aan gouden folies. (Zie ook Goldsmith)…

(Zie armband)

…Dromen dat je portemonnee gevuld is met diamanten en nieuwe rekeningen, duidt voor jou verenigingen aan waarbij {Good Cheer} het wachtwoord is, en harmonie en tedere liefdes zullen de aarde een prachtige plek maken. Zie Pocket-book….

…Als je jezelf ziet kaarten tijdens het dromen, dan voorspelt zo’n droom je vermogen om te berekenen, vooruit te zien strategieën en synchronisme in alle aspecten van je leven. Verschillende kaarten hebben verschillende betekenissen: diamanten – grote rijkdom; harten – liefde; zwaarden – problemen; clubs – inspanning….

…Als je ze in je dromen met anderen speelt voor sociaal tijdverdrijf, zul je een eerlijke realisatie krijgen van de hoop die je al lang heeft gesterkt. Kleine kwalen zullen verdwijnen. Maar als u voor inzetten speelt, krijgt u te maken met ernstige moeilijkheden. Als je kaarten verliest, kom je vijanden tegen. Als je wint, zul je jezelf rechtvaardigen in de ogen van de wet, maar je zult er moeite mee hebben. Als een jonge vrouw droomt dat haar geliefde aan het kaarten is, zal ze reden hebben om zijn goede bedoelingen in twijfel te trekken. In sociale games duiden diamanten op rijkdom | clubs, dat uw partner in het leven veeleisend zal zijn en dat u soms moeite heeft om uw afwezigheid uit te leggen | harten duiden trouw en gezellige omgeving aan | schoppen geven aan dat je een weduwe zult zijn en bezwaard met een groot landgoed….

…Dromen van hemd-studs, voorspelt dat je moeite zult hebben om je trots te humoreren, en zal meestal succesvol zijn. Als het diamanten zijn, en de middelste is groter dan de andere, dan zul je van rijkdom genieten, of het gemakkelijk hebben, omringd door sympathieke vrienden….

…De droom over een juweel (diamanten, smaragden, etc.) symboliseert iets over jezelf of je leven dat je bewondert of koestert. Iets wat je voelt, kan nooit falen of kracht verliezen. Onbreekbaarheid of bestendigheid. Juwelen kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van de kracht van uw wilskracht of integriteit. Eigenschappen over jezelf waarop altijd kan worden gerekend of die anderen bewonderen….

…De droom over het spelen van kaarten symboliseert het strategiseren in een bepaald deel van je leven of iemand proberen te slim af te zijn. Diamanten weerspiegelen succes of weten dat je ergens mee weg kunt komen. Clubs weerspiegelen het vertrouwen dat je nooit zult falen. Weten dat iets al van jou is. Harten weerspiegelen zelfvertrouwen is iemand anders laten zien wat je doet of denkt. Je denkt niet dat wat je iemand aandoet, een probleem is. Schoppen weerspiegelt moeilijke tijden en teleurstellingen. Een totaal gebrek aan bezorgdheid over de gevoelens van iemand anders. Iemand iets laten doen wat je wilt waarvan je weet dat ze het niet willen….

De droom over een juweel (diamanten, smaragden, enz.) symboliseert iets over jou of je leven dat je bewondert of liefde. Je voelt dat iets nooit kan falen of de macht verliest. Onvergankelijkheid of duurzaamheid. Juwelen kunnen ook de weergave zijn van de kracht van uw wilskracht of integriteit. Ze bewonderen de kwaliteiten over zichzelf die altijd kunnen tellen, of die van anderen.