De droom over een elektrische stoel symboliseert het potentieel voor totale vernedering en permanente mislukking. Een teken dat je schuld en angst gevolgen die kunnen worden gênant. Uit angst om te worden geparadeerd in de volledige openbaarmaking van hun falen of fouten voordat permanent wordt uitgesloten op een bepaalde manier. De droom van het zien van iemand geëlektrocuteerd in de elektrische stoel kan vertegenwoordigen u of iemand anders die volledig is vernederd, voordat ze uitgesloten, mislukt, of verboden voor iets wat ze verkeerd deden.

…De droom over een elektrische stoel symboliseert het potentieel van totale vernedering en permanent falen. Een teken dat u mogelijk schuldig bent en bang bent voor gevolgen die gênant kunnen zijn. Vrees om geparadeerd te worden in de volledige onthulling van je falen of wandaden voordat je op de een of andere manier permanent buitengesloten wordt. De droom om te zien dat iemand geëlektrocuteerd wordt op een elektrische stoel, kan jou of iemand anders vertegenwoordigen die volledig vernederd is voordat hij werd uitgesloten, gefaald of verbannen vanwege iets dat ze verkeerd hebben gedaan….

Zien of spelen met een elektrische gitaar in de droom staat voor plotselinge energie en onmiddellijk het optreden van nieuwe passie. Je drukt duidelijk je gedachten en gevoelens uit aan anderen. Als alternatief is het een symbool van jeugd en rebellie.

Dromen dat je ongecontroleerd draait symboliseert de gevoelens dat de situatie is uit je handen. Een verlies van controle over een situatie. Het verliezen van controle of het gevoel dat falen is buiten uw vermogen om te stoppen.

Zie de betekenis van gitaar

Zie de betekenis van gitaar

De droom met een elektrische boor symboliseert een vaardigheid of een functie waarmee u doelen bereiken met weinig inspanning. Iets dat het oplossen van een probleem makkelijker maakt, of je veel controle geeft over een moeilijke situatie. Voorbeeld: Een man droomde er ooit van om geen elektrische boor te kunnen vinden. In het echte leven voelde hij zich niet in staat om een effectieve oplossing te vinden voor een gezondheidsprobleem. Niets wat hij deed stelde het mogelijk om controle te krijgen over zijn gezondheid.

…Dromen van kristal in welke vorm dan ook, is een fataal teken van een dreigende depressie, hetzij in sociale relaties of zakelijke transacties. Elektrische stormen komen vaak voor in deze droom en richten schade aan aan stad en land. Voor een vrouw die ervan droomt een eetkamer te zien die met kristal is ingericht, zelfs tot aan de stoelen, zal ze reden hebben te geloven dat degenen die ze hoog in het vaandel heeft staan ​​deze onderscheiding niet langer verdienen, maar ze zal ontdekken dat er anderen in de met kristallen ingerichte kamer, die ook betrokken waren bij deze sinistere droom….

…De droom laat zien dat het ons eigen leven is dat wordt vertegenwoordigd en dat alles van ons afhangt. Benzine vertegenwoordigt onze energiecapaciteit. De constructie van de tractor geeft ons uiterlijk weer. Het stuur voorspelt over de bestuurbaarheid. Remmen tonen onze wil. Het elektrische circuit staat voor intelligentie. Koplampen, ons vermogen om de feiten te bekijken. Als de tractor in goede staat verkeert, toont dat aan dat we vertrouwen in onszelf hebben. Als de tractor in slechte staat verkeert, vertegenwoordigt het onze angsten. Als we de tractor alleen besturen, duidt dat op het verlangen naar onafhankelijkheid. Als het wordt aangedreven door een andere persoon, betekent dit dat we geen meesters zijn over onze bestemming….

…Het is ons eigen leven dat wordt vertegenwoordigd en alles hangt van ons af. De benzine vertegenwoordigt onze energie. Het uiterlijk van de motorfiets vertegenwoordigt ons uiterlijk. Het stuur betekent het vermogen om te sturen. De remmen duiden op wilskracht. Het elektrische circuit toont intelligentie. De koplampen, ons vermogen om feiten te zien. Als de motorfiets in goede staat verkeert, betekent dit dat we vertrouwen in onszelf hebben. Als het in een slechte toestand verkeert, vertegenwoordigt het onze angsten. Als we alleen op de motor rijden, duidt dat op een verlangen naar onafhankelijkheid. Als we vergezeld reizen, zullen de acties van de passagiers, inclusief wij, onthullen wat onze houding is tegenover de mensen om ons heen. Als een andere persoon rijdt, betekent dat dat we geen meester zijn over ons lot….

…Het is ons eigen leven dat wordt vertegenwoordigd en alles hangt van ons af. De brandstof vertegenwoordigt de capaciteit van onze energie. De carrosserie geeft ons uiterlijk weer. Het stuur voorspelt ons zelfbeheersingsvermogen. De pauzes tonen onze wil. Het elektrische circuit voorspelt de intelligentie. De koplampen voorspellen ons vermogen om de feiten te bekijken. Als de auto in goede staat verkeert, betekent dit dat we vertrouwen in onszelf hebben. Als het in een slechte toestand verkeert, vertegenwoordigt het onze angsten. Als we onszelf in de auto zien rijden, duidt dat op een verlangen naar onafhankelijkheid. Als we reizen vergezeld van de acties van de passagiers, ook die van ons, dan zal dat onze houding tegenover de mensen om ons heen onthullen. Als de auto wordt bestuurd door iemand anders, betekent dit dat we ons geen eigenaar voelen van ons eigen lot….

De droom over het ontvangen van een elektrische schok symboliseert een onaangename verrassing of schok voor het ego. Ongeloof over hoe fout je was of hoeveel je iemand onderschatte. Een plotselinge begrip dat iemand meer macht heeft dan je dacht dat ze deden. De droom over het gevoel geschokt door iets wat je ziet of hoort symboliseert een plotselinge ontwaken of een nieuw bewustzijn. U of iemand anders kan problemen hebben met de aanpassing. Totale verrassing voor onverwachte gebeurtenissen in het echte leven. Je hebt misschien een persoon of situatie onderschat. Iets in je leven slaat nergens op. U zich geïntimideerd voelen door de woorden of daden van een persoon. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan geschokt te zijn om te ontdekken dat ze werd beroofd terwijl ze douchte. In het echte leven maakte ze het uit met haar vriend en had ze moeite zich aan te passen aan een leven dat ze niet gewend was. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan geschokt te zijn toen hij hoorde dat hij op het punt stond te sterven. In het echte leven, was hij verrast om te beseffen hoeveel hij zich van zijn vrienden had geïsoleerd. Hij voelde dat het op het punt stond deze vriendschappen te beëindigen als hij niet onmiddellijk actie ondernomen om in contact te komen. Voorbeeld 3: De droom van een vrouw dat ze geschokt was om in haar bh en slipje te zitten. In het echte leven, een zeer ongemakkelijk argument kwam uit het niets op het werk en dwong haar om partij te kiezen. Ze had nooit verwacht dat er zoiets ongemakkelijks zou gebeuren.

De droom met een akoestische gitaar symboliseert u of iemand anders die anderen aanmoedigt om zich goed te voelen om op te merken hoe speciaal of interessant je bent. De droom met een elektrische gitaar symboliseert dat u of iemand anders die anderen aanmoedigt om zich goed te voelen om op te merken hoe interessant, anders of cool je bent.

…Het is ons eigen leven dat wordt vertegenwoordigd en alles hangt van ons af. Benzine vertegenwoordigt onze energiecapaciteit. Carrosserie geeft ons uiterlijk aan. Stuurwiel geeft de mogelijkheid aan om alles onder controle te hebben. Remmen verwijzen naar onze wil. Elektrische auto toont de intelligentie. Niet goed werkende auto vertegenwoordigt ons vermogen om feiten te bekijken. Als de auto in goede staat verkeert, hebben we er vertrouwen in. Als het in slechte staat verkeert, vertegenwoordigt het onze angsten. Als we de auto alleen besturen, duidt dit op het verlangen naar onafhankelijkheid. Als we vergezeld reizen, zullen de acties van de passagiers, waaronder wij, onze houding tegenover de mensen om ons heen onthullen. Als iemand anders rijdt, betekent dit dat we geen baas zijn over ons lot….

…(Kaars | Vlam | Licht | Fakkel) Als een zwangere vrouw zichzelf in een droom een ​​lamp ziet dragen, betekent dit dat ze een zoon zal verwekken. Wat betreft een zieke persoon, vertegenwoordigt een lamp zijn leven. Als de lamp in de droom wordt gedimd, betekent dit zijn dood. Als iemand zichzelf in een droom een ​​lamp ziet repareren, betekent dit dat hij zal herstellen van een ziekte. Een lamp met een zwakke batterij of een lage elektrische stroom betekent gezondheidsproblemen voor een zwangere vrouw. Een sterke lamp die het hele huis verlicht, duidt op gerechtigheid in dat huis. Als iemand in een droom het licht in zijn huis uitdoet, duidt dit op het achterdochtige karakter van de eigenaar, zijn financiële problemen, zijn dood, de dood van een vader, een moeder, een vrouw, een kind of een zieke persoon. Als iemand een ziek persoon naar de hemel ziet stijgen en een lamp in een droom draagt, betekent dit de terugkeer van zijn ziel naar zijn Heer. Als iemand in een droom licht uit de lamp van iemand anders haalt, betekent dit dat hij kennis zal verwerven. Het licht van een olielamp in een droom doven, betekent proberen de waarheid te verbergen door een waarheidsgetrouwe getuige te weerstaan, maar hij zal er niet in slagen zijn zaak te winnen. Het dragen van een brandende lamp in het daglicht in een droom vertegenwoordigt een religieus en een rechtvaardig persoon. ‘S Nachts in een droom met een lamp wandelen, betekent een nachtwake en gebeden observeren. Als zo iemand religieus van aard is, dan vertegenwoordigt dat voordelen. Anders betekent het dat hij wonderen zal zien. Het dragen van een lamp ‘s nachts in een droom betekent ook berouw van iemands zonden. Het dragen van een onverlichte lamp, kaars of fakkel in een droom betekent zakelijke verliezen of problemen op de werkplek. Als iemand een met olie gevulde lamp ziet die niet brandt in een droom, betekent dat verdriet en angst. (Zie ook Lampenstandaard | Wick)…

…Het is ons eigen leven dat wordt vertegenwoordigd en alles hangt van ons af. Benzine vertegenwoordigt de capaciteit van energie. De carrosserie van het voertuig geeft ons uiterlijk aan. Het stuur symboliseert het vermogen van de besturing. De remmen geven aan. Het elektrische circuit voorspelt over intelligentie. De koplampen voorspellen over ons vermogen om naar de feiten te kijken. Als het voertuig in goede staat verkeert, laat het zien wat voor vertrouwen we in onszelf hebben. Als het voertuig in slechte staat verkeert, vertegenwoordigt het onze angsten. Als we het voertuig alleen besturen, duidt dit op het verlangen naar onafhankelijkheid. Als we samen met andere mensen reizen, laat de droom zien dat de acties van de passagiers, waaronder wij, onthullen wat onze houding is tegenover degenen om ons heen. Als je wordt gedreven door een andere persoon, betekent dit dat we geen meesters zijn over onze bestemming….

…De droom over een akoestische gitaar symboliseert jou of iemand anders die anderen aanmoedigt om zich goed te voelen door op te merken hoe speciaal of interessant je bent. De droom over een elektrische gitaar symboliseert jou of iemand anders die anderen aanmoedigt om zich goed te voelen door op te merken hoe interessant, anders of cool je bent….

Wees voorzichtig met de elektrische installatie.

…De droom over een schiethamer of een elektrische spijkermaker symboliseert het vermogen om moeiteloos een situatie op zijn plek te houden. Het kan ook de weergave zijn van het vermogen om gemakkelijk meerdere mensen of problemen permanent onder controle te houden. Negatief is dat een schiethamer een hardhandige benadering kan zijn om te voorkomen dat een persoon of situatie uit de hand loopt. Overboord gaan of het risico van overboord gaan voorkomen van verandering. Voorbeeld: een man droomde ervan een spijkerpistool af te vuren. Toen hij wakker was, stuurde hij een zeer vernietigende e-mail naar twee familieleden die hem achter zijn rug niet respecteerden om ze te laten stoppen. Het spijkerpistool weerspiegelde het gemak waarmee hij zijn gezin op orde bracht….

…Dromen van elektriciteit, geeft aan dat er plotselinge veranderingen om je heen zullen zijn, die je geen vooruitgang of plezier zullen veroorloven. Als je erdoor geschokt bent, loop je een betreurenswaardig gevaar. Om elektrische draden onder spanning te zien, voorspelt u dat vijanden uw plannen zullen verstoren, die u veel angst hebben bezorgd bij het vormen. Dromen dat je een pakketje of jezelf via een kabel kunt verzenden met dezelfde snelheid als een bericht kan worden verzonden, betekent dat je eindelijk obstakels zult overwinnen en de plannen van je vijanden kunt gebruiken om zelf vooruit te komen….

…De droom over het ontvangen van een elektrische schok symboliseert een onaangename verrassing of schok voor het ego. Ongeloof over hoe fout je was of hoeveel je iemand hebt onderschat. Een plotseling besef dat iemand meer macht heeft dan je dacht. De droom dat je je geschokt voelt door iets dat je ziet of hoort, symboliseert een plotseling ontwaken of een nieuw bewustzijn. U of iemand anders heeft mogelijk problemen met de aanpassing. Totale verrassing door onverwachte gebeurtenissen in het wakkere leven. Misschien heb je een persoon of situatie onderschat. Iets in je leven slaat nergens op. Misschien voel je je geschokt door iemands woorden of daden. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan geschokt te zijn toen ze ontdekte dat ze beroofd was terwijl ze onder de douche stond. Toen ze wakker was, maakte ze het uit met haar vriend en had ze moeite om zich aan te passen aan een leven waaraan ze niet gewend was. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan geschokt te zijn toen hij hoorde dat hij op het punt stond te sterven. Toen hij wakker was, was hij verrast te beseffen hoe erg hij zich van zijn vrienden had afgezonderd. Hij voelde dat het op het punt stond een einde te maken aan deze vriendschappen als hij niet onmiddellijk actie ondernam om contact op te nemen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomt dat ze geschokt was toen ze zichzelf in haar beha en slipje aantrof. In het wakkere leven kwam er uit het niets een zeer ongemakkelijke ruzie op het werk en dwong haar partij te kiezen. Ze had nooit verwacht dat zoiets ongemakkelijks zou gebeuren….