Eieren zijn het symbool van rijkdom, potentie, overvloed. Om de eieren te zien in je droom is voorteken van geluk. Het eten van eieren in een droom vertegenwoordigt uw vruchtbaarheid, potentieel voor om het even welk type van geboorte en uw creativiteit. Dromen van eieren kan suggereren dat er iets nieuws staat te gebeuren. Het vinden van een nest vol eieren in je droom, betekent enorm financieel gewin; hoe overvloediger en groter de eieren, hoe belangrijker de winst. Het zien van gebarsten of gebroken eieren in de droom geeft aan dat je zal lijden aan vele ontevredenheid en tegenslagen. Je onthult een fragiele staat van je leven en gevoelens van kwetsbaarheid. Als alternatief u uw shell afbreken en comfortabel zijn met waar jezelf. Om felgekleurde eieren te zien in je droom betekent feest van een gelukkige gebeurtenis. Voor droom van rotte eieren, betekent het verlies en schade. Je hebt misschien toegestaan een aantal aandoening om een bocht te nemen voor het ergste. Om de vis kuit in zijn droom te zien geeft een idee dat is gematerialiseerd uit zijn onderbewustzijn.

…(Eieren in een mand of op een plek.) Eieren vertegenwoordigen het element van welvaart, of de angst om je rijkdom uit te putten. Eieren in een droom vertegenwoordigen ook het huwelijk voor een ongehuwd persoon en kinderen voor een getrouwde persoon. Als iemands kip in een droom eieren voor hem legt, betekent dit een pasgeborene in zijn familie. Het eten van een gekookt ei in een droom betekent comfort en inkomen, terwijl het eten van een rauw ei onwettige inkomsten, overspel of leed betekent. Als iemand zijn vrouw in een droom een ​​ei ziet leggen, betekent dit dat ze een kind zal baren dat geen geloof in God zal hebben. Als het ei in de droom breekt, betekent dit dat zijn pasgeboren baby kort na de geboorte zal sterven. Als iemand zichzelf kippen voor eieren ziet fokken, dan betekent dit, als de eieren uitkomen in zijn droom, dat sommige van zijn zaken die onoplosbaar zijn, met succes zullen verjongen, en het zou kunnen betekenen dat hij een kind zal verwekken dat zal groeien om waar geloof te hebben in God Almachtig. Hij kan ook een kind verwekken voor elk ei dat in zijn droom uitkomt. Eieren in een mand in een droom vertegenwoordigen ook een familiereünie. (Zie ook Gekookte eieren | Omelet)…

…De droom over verse of ongeopende eieren symboliseert het potentieel dat er iets nieuws kan gebeuren. Creatief potentieel. De droom over gebarsten of open eieren symboliseert actie die wordt ondernomen of iets dat eindelijk gebeurt. Geboorte. De droom over het eten van eieren symboliseert de dreiging. Vertrouwen dat er iets gaat gebeuren. Een situatie of ervaring waarvan u weet dat deze niet te stoppen is. Negatief kan het uw behoefte weerspiegelen om de gevolgen van uw daden te accepteren. Als de eieren roerei zijn, kan dit wijzen op een verbintenis met een vaste grof. Een gebrek aan belang wordt gevoeld voor een situatie die begint te gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan dat zijn grootmoeder hem gekookte eieren serveerde. In zijn wakende leven dwong zijn grootmoeder de luie vader van de man om eindelijk zijn achtertuin schoon te maken. De gekookte eieren weerspiegelden de aanstaande schoonmaak die op het punt stond plaats te vinden….

De droom van verse of gesloten eieren symboliseert het potentieel voor iets nieuws te gebeuren. Creatief potentieel. De droom over gebarsten of open eieren symboliseert de te nemen actie of iets dat eindelijk gebeurt. Geboorte. De droom van het eten van eieren symboliseert imminence. Het vertrouwen dat er iets gaat gebeuren. Een situatie of ervaring waarvan je weet dat deze niet te stoppen is. Negatief, kan het de noodzaak weerspiegelen om de gevolgen van hun acties te aanvaarden. Als de eieren zijn roerei kan dit een compromis in een grove set weerspiegelen. Het gebrek aan belang gevoeld door een situatie die begint te gebeuren. Voorbeeld: Een man droomde van zijn grootmoeder, die hem gekookte eieren. In het echte leven, zijn grootmoeder gedwongen vader van luie man die eindelijk beginnen met het schoonmaken van zijn tuin. De gekookte eieren weerspiegelden de imminence van de netheid die op het punt stond te gebeuren.

…Dromen van het vinden van een nest eieren, duidt op rijkdom met een substantieel karakter, geluk onder gehuwden en veel kinderen. Deze droom betekent veel en gevarieerde liefdesaffaires voor vrouwen. Eieren eten, geeft aan dat ongebruikelijke storingen u in uw huis bedreigen. Om gebroken eieren te zien en ze zijn vers, het fortuin staat klaar om haar rijkste geschenken over je te laten vallen. Een verheven geest en hoge achting voor gerechtigheid zullen u door de wereld geliefd maken. Dromen van rotte eieren, duidt op verlies van eigendom en degradatie. Als u een krat met eieren wilt zien, geeft dit aan dat u winstgevende speculaties gaat plegen. Dromen om met eieren bespat te worden, geeft aan dat je rijkdommen van twijfelachtige oorsprong zult hebben. Vogeleieren zien, betekent nalatenschappen van verre relaties, of profiteren van een onverwachte toename van basisproducten….

…Dromen dat je een vogelnest met verschillende eieren vindt, suggereert aanstaande successen, ook op economisch gebied, en bijgevolg zal dit veel voldoening en genoegens opleveren. Voor gehuwde stellen kondigt dit soort dromen meestal aan dat ze meerdere kinderen zullen krijgen. Dromen dat je eieren eet, suggereert dat iets problemen kan veroorzaken thuis of binnen je gezin. Dromen over gebroken eieren suggereert dat je krijgt wat je wilt, maar dit kan gebeuren als je voorzichtig handelt om struikelen te voorkomen. Dromen over vogeleieren kondigt aankomend goed nieuws van veraf aan. Dromen over rotte eieren suggereert dat je niet mag verwachten dat je wordt beloond voor wat je al hebt gedaan of voor wat je in de toekomst gaat doen, omdat er binnenkort misverstanden en verliezen zullen komen. Dromen dat iemand eieren gooit en tegelijkertijd zijn / haar gezicht of kleren ziet, suggereert dat je waarschijnlijk duistere en gevaarlijke zaken zult doen….

…Gebroken eieren betekenen verliezen. Witte eieren, toename van het aantal gezinnen, welvaart. Weinig eieren, harmonie en goede relaties. Veel eieren, tegenslagen. Kleur eieren, vreugde….

…Als de eieren heel zijn, symboliseert dat vruchtbaarheid, huwelijkshoop, rijkdom en welvaart. Als ze gebroken zijn, onthult dat de angst dat onze hoop niet zal uitkomen. Angst voor onvruchtbaarheid, verlies van een zwangerschap, seksueel falen en ongewenst vaderschap….

Lees de interpretatie van donuts.

(Zie Bricks)

(Zie gekookte groenten)

Sinds de oudheid is het ei een symbool van vruchtbaarheid, dus als het ei een groot deel van de droom is, moet het worden opgevat als een goed voorteken van creativiteit en vruchtbaarheid. Maar het is ook noodzakelijk om het uiterlijk te observeren, want als het lijkt alsof het kapot is, betekent dit allemaal het tegenovergestelde, met andere woorden, het is een slecht voorteken dat de dromer waarschuwt voor hoop die misschien niet wordt vervuld….

…De droom over paaseieren symboliseert potentieel, verbijstering en verwondering. Misschien sta je versteld van iets dat je nieuw hebt ontdekt. Goed om iets te hebben gevonden. De droom over een paaseierenjacht symboliseert het potentieel dat je voelt om iets geweldigs te laten gebeuren. Iets positiefs of wonderbaarlijks dat u niet wilt missen. Ik wil niets missen….

(Zie gekookte groenten)

…(Brood | Kennis | Leven | Levensduur | Geld | Moeder | Nanny | Behoeften | Welvaart | Religie | Een sterk persoon.) Wanneer in een droom brood wordt gemaakt van gebleekt meel, betekent dit een gezegende verdiensten en een comfortabel leven. Als het in een droom met ongebleekt meel wordt gemaakt, betekent dit verstoringen in iemands leven. Er wordt gezegd dat elk brood veertig jaar van iemands leven vertegenwoordigt. Elk brood kan ook geld vertegenwoordigen in coupures van tientallen, honderden of duizenden, allemaal in verhouding tot de financiële positie van de persoon in de droom, of het soort werk dat hij verricht. Volkorenbrood, gerstebrood of zoet brood gemaakt met honing of suiker in een droom betekent stijgende prijzen. Het eten van brood met korstjes in een droom is als het eten van honing met bijenwas. Ovenvers brood als het in je droom wordt gegeten, is het beste. Brood in een droom vertegenwoordigt de kuisheid van de vrouw. Brood gemaakt met gebleekt meel betekent een rein leven leiden, pure kennis hebben of een mooie vrouw. Als een student zichzelf in een droom brood ziet uitdelen onder arme mensen, betekent dit dat hij zijn doelen zal bereiken en zijn studie zal slagen. Als hij een prediker is, betekent dit dat mensen zijn vermaningen en adviezen aanvaarden. Anders, als hij ziet dat mensen zich over hem heen verdringen om hun brood in de droom te halen, betekent dit dat mensen zullen zoeken wat hij te bieden heeft. In dat geval is zijn positie beter dan die van hen, want de gevende hand is beter dan de ontvangende. Als iemand ziet dat een overleden persoon hem in een droom een ​​stuk brood aanbiedt, betekent dit dat hij onverwacht geld krijgt van een ongevraagde bron. Als iemand in een droom brood in de lucht ziet hangen, boven de daken of aan bomen ziet hangen, betekent dat stijgende prijzen en dezelfde interpretatie geldt voor alle waren. Als hij brood op de grond ziet liggen en mensen er in een droom overheen lopen, betekent dat welvaart in dat land, wat tot ijdelheid leidt. Een goed uitziend brood vertegenwoordigt iemands goede religieuze standpunt, anders betekent het het tegenovergestelde. Brood bakken in een droom betekent werken voor het levensonderhoud. Verspilde broden zien en er in de droom niet van eten, betekent een ontmoeting met broeders die je in lange tijd niet hebt gezien. Een brood gebakken hebben met grof gemalen granen in de droom betekent een comfortabel leven leiden, hoewel met onbeduidende religieuze aandacht. Als het in de droom een ​​gerstebrood is, betekent dat een zwaar leven, hoewel het goed wordt beheerd. Maïsbrood, kikkererwtenbrood of gierstbrood zorgen voor krappe financiële omstandigheden en stijgende prijzen. Als iemand in een droom een ​​stuk gedroogd brood krijgt, duidt dit op het einde van zijn leven. Een brood in een droom betekent een huwelijk voor een ongehuwd persoon, en voor een vakman betekent het vooruitgang in zijn vak. Wat een heerser of rechter betreft, een goed gebakken brood in een droom vertegenwoordigt zijn gerechtigheid. Kleine broden in een droom vertegenwoordigen een kort leven, terwijl grote broden een lang leven betekenen. Het eten van een heet brood betekent hypocrisie, want het effect van de ovenwarmte zit er nog in. Brood eten zonder een maaltijd betekent ziekte of alleen sterven. Eten van een brood dat in een droom half gebakken is, betekent dat men hoge koorts kan krijgen. Als een arme in een droom zwezerik of een cake eet, betekent dit ziekte of verlies van wat hij misschien verwacht te ontvangen. Het eten van de dunne variëteit van op de rots gebakken brood in een droom betekent verhoging van iemands inkomsten. Een dun brood in een droom kan ook een kort leven betekenen. Twee broden vasthouden in een droom betekent trouwen met twee zussen, de een na de ander. Tegelijkertijd eten van twee broden, één in elke hand in een droom, betekent ook een huwelijk met twee zussen. Pretzels eten in een droom betekent een goed gezondheidsdieet aannemen. Oud brood in een droom betekent goedkope of slechte prijzen. Deeg in een droom betekent schulden of leningen. Een vliegend brood met twee vleugels betekent hoge prijzen. Een plat brood of een pitabroodje eten in een droom betekent gemakkelijk leven of voorspoed. Een broodje eten in een droom duidt op een behoorlijke financiële stabiliteit. In een droom vertegenwoordigt een brood ook weinig geld of weinig inkomsten, of een klein loon. (Zie ook Deeg)…

…(Geblancheerd | Gekookte eieren | Gepocheerd | Stoofpotje) In een droom betekenen gekookte groenten, eieren, vlees of gepocheerde eieren, enzovoort, snel opkomende inkomsten of een winstgevende onderneming. Gekookte groenten in een droom betekenen ook het betalen van schulden, een onverwachte komst van iets dat later verwacht wordt, vieringen, een bruiloft of nood, verdriet of armoede. Het koken van gemengde groenten met melk in een droom betekent het mengen van afstamming, of een huwelijk van een andere stam, of het kan betekenen dat je een nieuwe en een goede traditie begint. (Zie ook Stoofpot)…

…In een droom vertegenwoordigen sesamzaadjes gezegende inkomsten, en hetzelfde geldt voor boter of olie. Zo duiden in een droom alle soorten zaden wettig geld aan. Als iemand zichzelf in een droom sesamzaadjes ziet planten, betekent dit dat hij de leiding zal hebben over een groeiend bedrijf, of het kan een groeiende handel zijn, of een bloeiend ambacht, geluk in zijn leven, of een verzaker worden. De betekenis van droge sesamzaadjes in een droom geeft meer kansen aan dan de verse. Als de zaden worden gebakken of gebakken, duiden ze op een groter kwaad en ontberingen. Sesamzaadjes en mosterdzaadjes in een droom duiden alleen op goed als ze door een arts worden gezien. Anders zou het zien van sesamzaadjes in een droom voor de meeste mensen ziekte, koorts of zelfs vergif kunnen betekenen….

…(Eieren) Een omelet in een droom betekent welvaart, vreugde, vieringen, winst of huwelijk. (Zie ook Eieren)…

…Als we dromen over een groep kippen of een kippenhok, betekent dit roddelen en roddelen. Als het eieren legt, kondigt het winst aan. Als het broedende eieren zijn en het is wit, is dit een teken van meerdere, hoewel kleine, voordelen. Als het zwart is, kondigt het kleine problemen aan….

De droom van gekookte zoete aardappelen symboliseert comfort in de wetenschap dat je iets of iemand vertrouwen indien nodig. Aangename sensaties, wetende dat je gemakkelijk een probleem overwinnen als je kiest. Ik voel me goed wetende dat iets wat je wilt of nodig hebt is altijd beschikbaar. Een zoete aardappel kan een onaangeboorde bron of levering weerspiegelen die u vertrouwen geeft. De droom met gebakken zoete aardappelen of puree weerspiegelt geweldig hoe je je voelt wetende dat iemand altijd voor je zal zorgen wanneer je ze nodig hebt voor.

…Dromen van mosselen, geeft aan dat je te maken hebt met een koppig maar eerlijk persoon. Om ze op te eten, voorspelt u dat u zult genieten van de welvaart van een ander. Voor een jonge vrouw die droomt van het eten van gebakken mosselen met haar geliefde, voorspelt dat ze zowel van zijn geld als van zijn zelfvertrouwen zal genieten….

De droom van Chinees eten of fastfood symboliseert situaties die zich goed voelen om op te merken dat niets ertoe doet. Genieten van loslaten of zich nergens zorgen over hoeven te maken. Ik wil graag weten dat een probleem niet jouw zorg is. Verbaasd om te weten dat iets wat ik belangrijk vond niets is. De droom met Chinees voedsel dat etnisch gebakken huis of waarheid symboliseert situaties in je leven die je het gevoel onbevooroordeeld, onverschillig of niet geïnteresseerd in een goed gevoel. Jezelf beheersen of je ergens door vervelen. Voorbeeld: Een mens droomde van het ruiken van Chinees voedsel. In het echte leven had hij een terminale ziekte en wist dat de dood nabij was. Hij stierf de volgende dag. Chinees voedsel weerspiegelt zijn overtuiging dat zijn naderende dood maakt het een goed gevoel om te denken dat zijn huidige leven deed er niet toe.

…(Snijden van stenen | Steenhouwen | Beeldhouwen) Het bouwen van een structuur in een droom van metselwerk in plaats van gebakken baksteen vertegenwoordigt verhoging van iemands status, succes of het uitrekken van iemands hoop. Het kan ook duiden op zorgen over het beschermen van de vrouw, het adopteren van wat nuttig is, het doen van wetenschappelijk onderzoek of het behouden van iemands erfgoed. Het bouwen van de basis, het fundament of de pilaren van ongeslepen stenen in plaats van marmer in een droom impliceert vernedering en armoede. Als men ziet dat de grafstenen in een droom zijn veranderd van marmer in onafgewerkte stenen, betekent dit dat een testament wordt gewijzigd dat door de overledene is achtergelaten. (Zie ook Gebouw)…

…(Adobe | Argillites | Plaster) In een droom betekenen bakstenen wettig geld. Als ze worden geïnterpreteerd als een kind, dan vertegenwoordigen ze een miskraam van een foetus, of een kind dat in zijn kinderschoenen kan overlijden. Als iemand gebakken stenen in zijn droom ziet, vertegenwoordigen ze een zoon die berucht zal worden, een laster en die een lang leven zal genieten. (Zie ook Adobe)…

…(Sea Life | Mens) In een droom, als hun aantal bekend is, vertegenwoordigen vissen vrouwen, maar als hun aantal niet bekend is, vertegenwoordigen ze geld uit een twijfelachtige bron. Als iemand een viskolonie ziet verzamelen op de zeebodem, waar hij aan het vissen is, ze grootbrengt en rauw eet zoals hij wil, of als hij ze in manden plaatst en ze in percelen verdeelt in de droom, betekent dit dat hij zal gedijen en investeren zijn rijkdom in verschillende ondernemingen en spaarplannen. Een walvis in een droom vertegenwoordigt de minister van het zeeleven, terwijl de zee zelf de koning of het land vertegenwoordigt. Een walvis in een vijver met zijn kaken geopend in een droom stelt een gevangenis voor. Een grote viskolonie in een droom vertegenwoordigt verachte inkomsten, of als je een groot bedrag verdient, moet je verantwoordelijk zijn voor de uitgaven. Vissen in een put betekent homoseksualiteit, of het kan iemand voorstellen die zijn bediende of zijn assistent probeert te verleiden tot een walgelijke daad. Als iemand zichzelf in een droom in troebel water ziet vissen, brengt dat kwaad, verdriet of leed over, hoe het ook mag gebeuren. Als iemand zichzelf in een droom in helder water ziet vissen, betekent dit geld of mooie woorden horen of een zoon krijgen, terwijl vissen in zoute wateren in een droom moeilijkheden oplevert. Als iemand zichzelf in een droom met een vishaak ziet vissen, betekent dat opwinding, plezier of voordelen verliezen. Een vis met een zachte huid in een droom betekent voordelen voor iemand die het geld van mensen wil bedriegen of oplichten. Meestal betekent vissen met een hengel en een vishaak in een droom moeilijkheden of langzaam opkomende voordelen, of een langzame en losse zaak. Elke grote cyprinoïde zoetwatervis of een barbeelvis (cyprinus bynni | barbus) in een droom duidt op positieve voordelen voor iemand die van plan is te trouwen of een zakelijk partnerschap aan te gaan. Het zien van een haring of een van zijn clupeid-type vissen in een droom vertegenwoordigt slecht werk of zwoegen voor iets dat je nooit zult krijgen. Een vis in de vijver in een droom is ook een teken van voordelen, hoewel het misschien kleine voordelen zijn. Dode vissen in een droom in het water zien drijven heeft een onheilspellende connotatie, of ze kunnen een hopeloos geval zijn. Vis uit het water halen en het eten daarvan levert winst op, of een afspraak maken naar een hoge harkpositie in waakzaamheid. Als een zieke of een reiziger in een droom vis in zijn bed vindt, duidt dit ook op een slechte of pijnlijke ziekte of lijdt hij aan artritis, of hij kan verdrinken omdat hij met hen zou slapen. Zeevis in een droom met zout bedekt zien, betekent blijvende rijkdom, omdat vissen in zout worden bewaard, of het kan lasten betekenen. Als iemands vrouw zwanger is en hij in een droom een ​​vis uit zijn mannelijke orgaan ziet komen, betekent dit dat zijn vrouw een zoon zal verwekken. Als er een vis uit zijn mond komt, betekent dat dat je slecht over een vrouw spreekt. Een gebakken vis in een droom betekent dat iemands gebeden zullen worden verhoord. Een geroosterde vis in een droom betekent reizen of kennis zoeken. Een grote vis in een droom betekent geld, terwijl een kleine vis moeilijkheden, lasten en stress betekent, omdat hij meer spikes draagt ​​dan vlees, en daarnaast zijn kleine vissen moeilijker te eten. Verschillende soorten vis van gemengd formaat in een droom vertegenwoordigen geld, problemen, het leuk vinden van sociale evenementen of het mengen met alle soorten mensen, de goede en de slechte. Het kopen van een vis in een droom kan een huwelijk betekenen. Het eten van een rotte vis in een droom betekent overspel nastreven en een wettig huwelijk vermijden. Als iemand zichzelf in een droom nauwgezet ziet proberen een walvis in een kleine vijver te vangen, betekent dat geld waarvoor hij zal vechten, hoewel hij het niet kan bemachtigen zonder grote obstakels te moeten overbruggen. Als iemand in een droom een ​​paar parels in de buik van een vis vindt, betekent dit dat hij met een rijke vrouw zal trouwen en een of twee zonen met haar zal verwekken. Als hij in een droom een ​​ring in de buik van de vis vindt, betekent dit dat hij autoriteit en macht krijgt. Vet vinden in de buik van een vis in een droom betekent geld verwerven van een vrouw. Zichzelf op het droge zien vissen, betekent overspel plegen, een zonde begaan, of het kan betekenen dat je goed nieuws hoort. Het vangen van een vis met buitensporige botten en schubben duidt op de noodzaak om zijn contributie te betalen of om aalmoesbelasting te verdelen over zijn liquide middelen, omdat men niet van zijn vangst kan genieten tenzij hij deze eerst reinigt. Zeevissen in een droom naar zoet water zien zwemmen, of riviervissen in een droom naar de zee zien zwemmen, betekent hypocrisie, onwaarheid of de opkomst van een innovator of een bedrieger. Als iemand in een droom vissen op het wateroppervlak ziet zwemmen, betekent dat gemak bij het bereiken van zijn doelen, het onthullen van geheimen, het onthullen van een verborgen verleden, het bekijken van oude boeken of het herverdelen van een oude erfenis. Als je vissen ziet die eruitzien als een mens in een droom, betekent dat zaken, handel drijven of een ontmoeting hebben met een tolk, of een vertaler, of omgaan met mensen met een goed karakter. Als zo’n vis met een menselijk gezicht er mooi uitziet, dan zijn iemands metgezellen goed. Anders, als de vis er lelijk uitziet in de droom, betekent dit dat hij zichzelf heeft geassocieerd met slechte metgezellen. Als iemand een aquarium in zijn huis ziet dat gevuld is met alle soorten meervallen, of maanvissen of soortgelijke vissen die in een huisaquarium in een droom leven, betekent dit dat je liefdadig bent of voor wezen zorgt of kinderen adopteert. Als iemand zichzelf met zijn hand naar de bodem van de zeebodem ziet reiken om in een droom vis te vangen, betekent dit dat hij uitgebreide kennis in zijn beroep zal verwerven en van zijn vak zal gedijen. Anders zou het kunnen betekenen dat iemand een spion wordt. Als de zee zich opent en haar schatten onthult, en als iemand in de droom een ​​goudvis uit zijn buik vangt, betekent dit dat de Almachtige God nieuwe spirituele kennis aan hem zal openbaren om hem te helpen zijn religie te begrijpen en leiding te ontvangen. Als de goudvis zijn hand verlaat en in de droom terugkeert naar de zee, betekent dit dat hij zich bij het gezelschap van rechtvaardige mensen en heiligen zal voegen van wie hij de innerlijke spirituele kennis zal leren, of dat hij een goede metgezel zal vinden voor een reis hij is van plan. Als iemand in een droom een ​​vis eet zonder hem schoon te maken of te koken, betekent dit dat hij slecht zal spreken over zijn eigen vrienden, zijn metgezellen zal belasteren, overspel zal plegen, geld zal verwerven door bedrog en leugen, of een gevaarlijke ziekte zal krijgen of zal lijden aan een beroerte. Als iemand in een droom vis aan de kust ziet in plaats van in het water, betekent dit dat hij van beroep kan veranderen. De verschillende soorten vissen in een droom vertegenwoordigen de mens en hun beroep. Een vis in een droom zou ook kunnen betekenen dat de dood zal plaatsvinden waar hij wordt gevonden, vanwege het vertrek van zijn ziel, zijn stank, gewicht en iemands verantwoordelijkheid om de overledene te begraven. Het eten van een vis in een droom betekent ook dat je gemakkelijke, wettige en plezierige inkomsten ontvangt. (Zie ook Vlees)…

…(Voordelen) Een brug in iemands droom vertegenwoordigt de pijlers van iemands geloof, het rechte pad, de Brug van de Dag des Oordeels of misschien kan het kennis, begeleiding, vasten, gebeden of elk voertuig betekenen dat iemand helpt bij zijn ontsnapping uit de kwaad van deze wereld of de straf voor iemands zonden in het hiernamaals. Een brug in een droom stelt ook een vrome aanbidder voor die geduldig de schade draagt ​​die mensen hem kunnen toebrengen. Het kan ook het pad betekenen om in zijn behoeften te voorzien, een hooggeplaatste band met de gouverneur hebben, of het kan zijn vrouw, vader of moeder vertegenwoordigen. Elke brug in een droom vertegenwoordigt zijn eigen type. Een brug die in een droom twee straten met elkaar verbindt, kan naar de heerser of naar iemand in zijn kabinet leiden, vooral als deze is gebouwd van stenen en bedekt is met gebakken bakstenen. Als het een kleine brug is, kan het de secretaris vertegenwoordigen, de deurwachter van een gouverneur, een meerdere, of het kan worden geïnterpreteerd als een pooier. Als een brug die van steen is gebouwd in iemands droom wordt getransformeerd om eruit te zien alsof hij van vuil is gemaakt, betekent dit dat iemands status verandert en vice versa. Als iemand zichzelf in een droom in een brug ziet veranderen, betekent dit dat hij wordt gekozen voor een leidinggevende functie en dat mensen hem, zijn prestige en wat hij te bieden heeft nodig hebben. (Zie ook Boogbrug | Brug van de Dag des Oordeels | Contract | Knoop | Transformatie)…

…(Argilliet | Argillateus | Mortel | Modder | Gips) In een droom betekent klei ziekte, schande of schande, behalve voor iemand die met klei werkt of er structuren mee bouwt, dan betekent klei in zijn droom in zijn geval voordelen, religieus bewustwording en het ontwikkelen van geloof en zekerheid. Droge klei in een droom vertegenwoordigt een bezuiniging op iemands inkomen of leven met een beperkt budget. Als iemand zichzelf in een droom de muren van zijn huis met natte klei ziet pleisteren, betekent dit dat hij een rechtvaardig persoon is. Als iemand zichzelf in een droom klei ziet eten, betekent dit dat hij geld oplicht. Bouwklei in een droom betekent voordelen en geld. Het zien van klei in een droom kan ook de dood betekenen. Als iemand zichzelf ziet ontwaken in modder of natte klei, en als hij ermee werkt in een droom, betekent dat dat hij ziek wordt of aan schande lijdt. Droge klei in een droom betekent geld, terwijl natte klei gerechtigheid betekent. Gebakken klei eten in een droom betekent lasteren van anderen, onwaarheid of laster. Als een zieke klei in zijn droom ziet, betekent dat zijn dood. (Zie ook Bricks)…

…Dromen van een leeg vogelnest geeft aan dat de zaken van de dromer niet goed gaan en dat er momenteel geen manier is om ze te verbeteren. Dromen van een nest met eieren suggereert dat zaken en bedrijven binnenkort goede dividenden beloven, maar de dromer moet niet van tevoren vieren en hij of zij moet geduldig wachten. Dromen van pasgeboren vogels in hun nest geeft aan dat de dromer straks een reis gaat maken als gevolg van successen die tot welvaart leiden. Het kan ook betekenen dat het gezin binnenkort zal toenemen. Dromen van ziekelijk uitziende volwassen vogels in hun nest kondigt aan dat er aanstaande tegenslagen en materiële verliezen zullen zijn, of op zijn minst een verslechtering van de eigen gezondheid van de dromer of van een familielid. Als de vogels zwart zijn, kan dit duiden op rouw. Duidelijk dromen dat het een zwaluwnest is, waarschuwt ervoor dat de dromer niet overwonnen moet worden door bepaalde memoires. Dromen over een slangennest is een duidelijke waarschuwing dat vijanden de gelegenheid zoeken om de dromer kwaad te doen en dat de vrienden hem of haar kunnen verraden. Dromen van duivengeluiden rond de nesten kondigt aangenaam nieuws en wensvervullingen aan….

…Het zien van een koekenpan in de droom symboliseert een snelle ontwikkeling in je leven, of in de manier waarop je denkt. Iets dat mogelijk zorg en voorzichtigheid vereist. Er kan een gretigheid zijn om iets gedaan te krijgen of iets te laten gebeuren. Een die mogelijk een probleem kan veroorzaken als u niet oppast. De droom over het koken van eieren in een koekenpan symboliseert snelle ontwikkelingen of wakkere levenservaringen. Als u veranderingen in uw leven opmerkt, wilt u misschien geduld oefenen. De droom over een vuile koekenpan of kookpan symboliseert een gevoel dat je alle voorbereidingen moet treffen of al het vuile werk zelf moet doen. Het gevoel hebben dat anderen niet zo geïnteresseerd of gretig zijn als jij in een risicovolle onderneming. Negatief is dat een vuile koekenpan gevoelens kan weerspiegelen over het moeten opruimen na de snelle keuzes of projecten van iemand anders….

…Dromen over kakelende kippen suggereert meestal problemen veroorzaakt door roddels en geruchten. Het heeft ook de neiging om onverwacht nieuws te suggereren over iemand die je kent die in verval is of is overleden. Dromen over een kip die eieren legt, kondigt in korte tijd aanzienlijke winsten aan. Dromen over een kip die vlees aan het pikken is, kondigt aan dat je binnenkort wordt beloond voor je inspanningen, of het kan ook suggereren dat je wat schulden zult betalen….