…Dromen van het drinken van koffie, duidt op de afkeuring van vrienden over uw huwelijksintenties. Als je getrouwd bent, zijn er onenigheden en veelvuldige ruzies. Dromen van het handelen in koffie, voorspelt zakelijke mislukkingen. Bij verkoop, zeker verlies. Als u het koopt, kunt u gemakkelijk uw krediet behouden. Als een jonge vrouw koffie ziet of ermee omgaat, wordt ze een voorwoord gemaakt als ze niet discreet is in haar acties. Dromen van het branden van koffie, betekent voor een jonge vrouw ontsnappen aan het kwaad door gelukkig met een vreemde te trouwen. Om gemalen koffie te zien, voorspelt succesvolle worstelingen met tegenspoed. Gedroogde koffie, waarschuwt u voor de slechte attenties van vreemden. Groene koffie geeft aan dat je gewaagde vijanden hebt die je geen kwartier zullen laten zien, maar zullen vechten voor je omverwerping….

…Dromen over zakendoen met koffie kondigt ernstige problemen aan en zelfs mislukkingen in zaken en andere zaken. Als u in de droom koffie verkoopt, zult u binnenkort verliezen lijden. Koopt u koffie, dan zijn de risico’s lager. Wanneer een vrouw ervan droomt om koffie te beheren, is dat een waarschuwing dat ze niet de nodige discretie heeft, en daarom zal ze problemen krijgen. Een jonge vrouw die droomt dat ze koffie gaat branden, geeft aan dat ze graag wil reizen om een ​​echtgenoot te vinden. Dromen over groene of onrijpe koffiebonen suggereert dat vijanden zullen proberen te voorkomen dat de dromer zijn of haar doelen bereikt in zaken, genegenheid, enz. Dromen over een koffiemolen kondigt ernstige risico’s aan die met voorzorg en integriteit moeten worden genomen. Als de koffiemolen de koffie niet kan malen, betekent dit dat er mislukkingen zullen zijn in alles wat de dromer probeert te doen. Dromen over alleen koffie drinken suggereert dat vriendschappen uit elkaar drijven omdat ze het gedrag van de dromer niet goedkeuren. Als de dromer op het punt staat te trouwen, betekent dit dat er voortdurend problemen zullen zijn in het huwelijk waarbij familieleden betrokken zullen zijn. Dromen dat je in een coffeeshop bent, suggereert dat de dromer zich probeert te verhouden tot mensen die al bekend staan ​​als vijanden of concurrenten, wat geen enkel positief resultaat zal opleveren….

…De droom over koffie symboliseert situaties in je leven waarin je kennis maakt met iets of iemand. Iets nieuws dat je leert kennen, vertrouwd raakt of beter probeert te begrijpen. Een inleidend proces in je leven. Als alternatief kan koffie een nieuw aspect van uw persoonlijkheid weerspiegelen waarvan u zich bewust wordt. Koffie drinken met een persoon is een weerspiegeling van hoe je die persoon leert kennen in het wakkere leven. Het kan ook de weergave zijn van kwaliteiten die je het meest in die persoon ziet, die langzaamaan duidelijker worden in je eigen leven….

De droom over koffie symboliseert situaties in je leven waar je kennis maakt met iets of iemand. Iets nieuws dat je krijgt van het weten, kennismaken met, of proberen om beter te begrijpen. Een inleidend proces in je leven. Als alternatief kan koffie een nieuw aspect van je persoonlijkheid weerspiegelen waar je je bewust van wordt. Om koffie te drinken met een persoon is een weerspiegeling van hoe je kennis te maken met die persoon in het echte leven. Het kan ook de weergave van de kwaliteiten die je het meest ziet in deze persoon langzaam steeds duidelijker in je eigen leven.

Als je droomde en in de droom zag je dat je drinkt of je koffie nodig hebt, kunnen ze aangeven dat je enig inzicht en kennis moet krijgen voordat je een beslissing neemt of een relatie/project nadert. U handelen te overhaast en de noodzaak om te vertragen. Als alternatief kan dit betekenen dat u uw routine moet veranderen. Als je droomde en in de droom, zag je dat je koffie drinken met iemand, geeft aan dat je gevoelens voor die persoon kan hebben. Of u nu droomt in welke context dan ook, of u ziet een koffiepot, betekent gastvrijheid en kennisdeling, wachten, zorgen en/of ideeën. Het kan ook goed nabuurschap, comfort en gezelschap vertegenwoordigen.

Het zien van koffie in dromen kondigt successen in intellectueel werk aan, tenzij we het morsen, in welk geval irritaties worden aangekondigd.

De droom over een koffie weerspiegelt uw feel-good mentaliteit in afwachting van iets te gebeuren. Het kan ook de vertegenwoordiging van plezier praten over iets wat je echt leuk vindt en dat wordt behandeld door jou. Je zou blij zijn om geduldig te zijn voor iets. Ik voel me goed wetende dat wat je wilt staat te gebeuren. Positieve sociale interactie terwijl je tevreden bent. Voorbeeld: Een vrouw droomde zittend in een café. In het echte leven wachtte ze op een internetexpert om een aantal vragen aan haar te beantwoorden. Het café weerspiegelde de positieve gesprekken met vrienden die ze had over vragen aan haar als ze wachtte op antwoorden van haar te komen.

Als je ervan droomt om het te drinken, zul je een sterke emotie ervaren die je nerveus zal maken.

De droom over een coffeeshop symboliseert de keuze om iets te beginnen. Kiezen om vertrouwd te raken met nieuwe ideeën, gewoonten of situaties. Het starten van een relatie of een nieuwe ervaring. Willen of beslissen om iets nieuws te proberen.

…Rogge zien, is een droom van het goede, want welvaart omhult je toekomst met de mooiste beloften. Als u koffie van rogge ziet, betekent dit dat uw geneugten getemperd zullen worden met een gezond oordeel, en dat uw zaken zullen worden beheerd zonder onaangename wrijving. Als u de voorraad in de rogge-velden wilt zien, geeft dit aan dat u welvarend zult zijn….

Om de kranten te zien wordt uitgelegd als de droom met belangrijke symboliek voor de dromer. Deze droom betekent dat een visie en nieuw licht zal worden gegoten over een probleem dat is in je geest. Je bent op zoek naar kennis en antwoorden op een probleem. Als alternatief het zien van de kranten in je droom impliceert dat je nodig hebt om meer vocale en jezelf te uiten. Dromen dat je probeert, maar kan niet lezen van een krant, betekent dat uw falen in een onzeker bedrijf of dat uw reputatie in gevaar is.

…Als je tijdens de droom een ​​cast in welke vorm dan ook ziet, voorspelt dit over de nabijheid van een pijnlijke periode. We kunnen verwachten een grote schuld op te lopen en emotionele verliezen te lijden. Als de dromer zichzelf ziet met een gegoten lichaamsdeel, is dat een duidelijke waarschuwing dat er enig gevaar op komst is….

…(Gegoten | Vorm) In een droom vertegenwoordigt een mal waarvoor hij is gemaakt. Een zilveren gietvorm in een droom betekent winst. Gebakvormen in een droom duiden ook op winst. Een schoenmal in een droom stelt het eigendom voor waarop men loopt, en een mal voor een hoed stelt de leidende persoon voor, of het hoofd van een bedrijf, of het hoofd van een huishouden. (Zie ook Vormer)…

De droom van warm water symboliseert de verergering of verergering van problemen. Negatieve emoties worden aangemoedigd. Het kan ook de vertegenwoordiging van een scherper gevoel van onzekerheid of angst. Een teken dat een probleem is over het hoofd gezien of toegestaan om te verhogen in ernst. De droom met warm water gegoten op je symboliseert negatieve gevoelens van anderen die je effect of gevoelens over verergerde problemen. Gevoel dat iets in je leven is erger geworden ad gedumpt op je.

…Met uitzondering van het dromen van een gebroken glas of een andere container gevuld met olie, wat een ramp voorspelt, belooft de olie altijd succes en voorspoed, zelfs als de olie vuil is of papier, kleding of andere voorwerpen uitsmeert, in welk geval dergelijke welvaart zal zijn bereikt met kwade kunsten. De beste droom zou zijn wanneer er olie op het hoofd wordt gegoten, wat betekent dat we boven onze medemensen verheven zullen worden….

…Dromen over eetbare bloem suggereert dat je een comfortabel leven zult hebben. Wanneer een vrouw droomt dat dit soort meel over haar jurk wordt gegoten, suggereert dit dat ze onderworpen is aan de wil en grillen van haar man. Dromen dat je in bloem handelt, suggereert dat je op de een of andere manier beïnvloed zult worden door speculatie en ambities van anderen….

Om het licht in je droom te zien, duidt het op een heldere geest, eenvoudig begrip en onderscheidingsvermogen. Licht is gegoten over een eens bewolkte situatie of probleem. Je hebt de waarheid gevonden in een situatie of een antwoord op een probleem. Dromen en het zien van een helder licht is een expressief symbool van de droom. Dit is een belangrijk voorteken, dat moet worden uitgelegd als een indicatie dat je naar een hoger niveau van bewustzijn en gevoel moet gaan. Helder licht dromen zijn soms gebruikelijk voor degenen die dicht bij de dood.

…De droom over licht symboliseert helderheid, verlichting, vragen van begrip, begeleiding of kennis. Het kan ook de vertegenwoordiging van inspiratie zijn. Misschien, licht wordt gegoten in een moeilijke of verwarrende situatie. Als alternatief kan licht waarheid of antwoorden reflecteren. Iets in je leven dat wordt opgemerkt voor wat het werkelijk is. De droom van het transformeren van licht symboliseert een keuze of situatie in je leven die je wilt repareren of de aandacht vestigen op. Kiezen waar je op let of betrokken raakt. Het kan ook de weergave zijn van wat je kiest om je goed te voelen over jezelf. De droom over het verlichten van een saai licht kan uw wens vertegenwoordigen om te voorkomen dat diep naar een probleem kijken of proberen om je eigen gedrag te begrijpen. Ongeïnspireerd of saai voelen. Om te dromen dat je niet inschakelen van een licht symboliseert een gebrek aan visie of inspiratie. De droom van het hebben van geen licht symboliseert het gebrek aan hoop, begrip, duidelijkheid, begeleiding of informatie. Je er niet achter komen wat er aan de hand is met een probleem. Als alternatief kan het weerspiegelen gevoelens van het hebben van geen hoop of dat er niets goeds gaat gebeuren. Angst, of een negatieve situatie baart je denken zorgen. Helder licht dromen zijn gemeenschappelijk voor degenen die dicht bij de dood, omdat het weerspiegelt de totale dromers ‘bezorgdheid met het waarnemen van het leven in de buurt van het einde. Het licht weerkaatst het onvermogen van dromers om iets behalve hun naderende dood op te merken. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een licht te draaien. In het echte leven besloot hij van gedachten te veranderen over een bezoek aan zijn moeder en ik voelde me schuldig over. Het uitschakelen van de lichten weerspiegelde zijn beslissing om geen goede tijd om zijn moeder te bezoeken. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde van felle lichten in een ziekenhuis. In het echte leven, ze had een moeilijke menstruele cyclus en moest optimistisch te houden over het omdat ze voelde dat ze niets aan kon doen. De felle lichten weerspiegelt de keuze om een positief, zoals ze kon in het voorbijgaan van haar probleem. Voorbeeld 3: Een man droomde van het hebben van een licht terwijl hij in een grot. In het echte leven, hij deed veel van het onderzoeken van de dromer’s eigen gedachten en gevoelens, terwijl alleen en denken over zijn problemen. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde ervan om een kolom van licht te zien verdwijnen. In het echte leven van een man realiseerde ze zich dat een man van wie ze dacht dat ze hield niet echt van haar hield….

…Als je iets op iemand anders hebt gegoten, dan duidt zo’n droom op je onverantwoordelijkheid en roekeloos zicht op anderen. Waarschijnlijk maak je slecht gevoel die zijn omringd door. Als je liet het voedsel, dan is zo’n droom waarschuwt u om bepaalde voedingsmiddelen te verwijderen uit uw rantsoen….

Als je droomt van inkt, dan is een dergelijke droom geeft verbeelding en het vermogen om dingen te doen vanaf nul. Wanneer u ziet dat de verf wordt gegoten op de vloer, dan is het duidt op de kleine problemen die u zal worden geconfronteerd.

Als je droomt in een context over, of je ziet een gloed, het symboliseert verlichting en dat nieuw licht is gegoten over een situatie. Je hebt een nieuw perspectief gekregen en een welkome overeenkomst bereikt.