…De droom over een BB-pistool symboliseert beslissingen uit wrok. Een BB-pistool is een symbool dat je zou kunnen zien als een persoon of situatie je probeert te beperken en je toch doet wat je wilt. De symboliek is gebaseerd op het feit dat ouders het niet eens zijn met het gebruik van een BB Gun en dat kinderen ze toch gebruiken….

…(Accountant | Rekenmachine | Tekentafel | Gokker | Inschrijvingstablet | Speculant) Een rekenmachine in een droom stelt een schilder of een fotograaf voor. Als iemand zichzelf in een droom ziet als een rekenmachine, een accountant of een recordhouder, betekent dit dat hij een secretaris, een schrijver, een effectenmakelaar, een jobber, een handelaar, een speculant, een exploitant, een bookmaker, een bookmaker, of een exploitant van een speeltafel. (Zie ook Abacus)…

De droom over het dragen van een beugel symboliseert handhaving van perfecte naleving die volgens jou oneerlijk, vreselijk of gênant is. Iets dat ervoor zorgt dat je niet op het laatste moment faalt of alles verliest waarvoor je hebt gewerkt. Het kan ook de weergave zijn van beveiligingsmaatregelen die zijn genomen om ervoor te zorgen dat u perfect bent zoals iemand anders dat wil….

Wanneer een jonge vrouw droomt van haar minnaar met een pistool in zijn hand, is dat een waarschuwing dat er ernstige problemen en moeilijkheden zullen zijn met hem en met zijn vrienden. Dromen dat iemand een pistool afvuurt, duidt op moeilijkheden in het huwelijk, het gezin, in sentimentele aspecten, werk of zaken. Het gebeurt altijd als gevolg van het egoïsme van de dromer. Dromen om een ​​pistool af te schieten suggereert dat de dromer in een staat van mentale verwarring leeft die kan leiden tot frustratie en tot het maken van fouten….

Wijst op enige spanning….

Dit is een droom van nood. Het horen van het geluid van een pistool duidt op verlies van werkgelegenheid en slecht management voor eigenaren van vestigingen. Als je iemand met een pistool neerschiet, zul je in oneer vervallen. Als je wordt neergeschoten, zul je geïrriteerd raken door slechte personen en misschien een acute ziekte krijgen. Voor een vrouw die droomt van schieten, voorspelt voor haar een ruziënde en onaangename reputatie die verband houdt met sensaties. Voor een getrouwde vrouw, ongeluk door andere vrouwen….

De droom van een stun gun symboliseert een aspect van je persoonlijkheid met de kracht om beslissingen, situaties of andere mensen te verlammen of uit te schakelen. Een stun gun of taser kan verschijnen in een droom wanneer het element van verrassing of shock kan worden gebruikt om overtuigingen te veranderen of als een verdedigingsmechanisme. Om aangevallen te worden met een stun gun symboliseert situaties die je keuzes volledig verlammen. Situaties of mensen die hun kijk op een situatie met ongewenste verrassingen volledig veranderen.

…Jezelf in een droom parfumeren met zoete wierook betekent een goede vriendschap hebben. Een wierookbrander of houder in een droom vertegenwoordigt een zekerheid die prijzenswaardig is. Parfum in een droom betekent in feite goed, hoewel het voor een bedlegerige persoon de dood betekent. Deze categorie omvat – amber, hennaplant (Lauwsonia inermis, bot.), Of jezelf ontsmetten met zoete wierook, hoewel er een gevaar kan ontstaan ​​door de rook in de droom. Zichzelf in een droom parfumeren met barnsteen betekent een toename van de inkomsten die het resultaat zal zijn van de arbeid van een rijk persoon die wordt geassocieerd met degene die de droom ziet. De zaden van een donker gekleurd parfum zoals anjer, kruidnagel of hun poeder, enzovoort, betekent lof ontvangen. De elementen die hierin aan bod komen zijn onder meer: ​​rijkdom na armoede, kennis na onwetendheid, vrede met de tegenstanders, omkoping, het onthullen van je geheimen, jezelf in de gunst stellen bij een meerdere voor persoonlijk gewin, of bewondering. Wierook in een droom vertegenwoordigt ook de hitte van iemands liefde of passie. In een droom betekent jezelf parfumeren met wierook ook het gebruik van een amulet of een bedel om jaloezie af te weren, of om de list van tovenarij te doorbreken. Wierook in een droom betekent ook charme gebruiken om vrede, rust en winst te brengen als men dat in zijn droom van plan is. (Zie ook Aloë parfum | Civet | Frankincense | ‘Ud)…

…De droom over frisbee spelen symboliseert gedrag dat coöperatief of gedeeld is. Gun elkaar gunsten of help elkaar heen en weer….

Zie de betekenis van Nail Gun