…Dromen van taarten suggereert dat er mensen rond de dromer zijn die te kwader trouw handelen. Dromen van het eten van taarten kondigt de aanwezigheid van nepvrienden aan. Wanneer een vrouw droomt van het bakken van taarten, geeft dit aan dat ze erover denkt iemand voor de gek te houden, maar dat het moeilijk voor haar zal zijn om dat te doen….

…Als je droomt van het eten van taarten, doe je er goed aan om je vijanden in de gaten te houden, omdat ze van plan zijn je te verwonden. Voor een jonge vrouw die droomt van het maken van taarten, betekent dat ze als tijdverdrijf met mannen zal flirten. Ze zou deze waarschuwing moeten accepteren. Zie gebak….

…Het zien of eten van taarten in een droom duidt op verwennerij of dat je een voldoening zult hebben. Aan de andere kant geeft het aan dat je van het leven geniet….

De droom over een kerstcadeau symboliseert verdiende verandering. Positief, een kerstcadeau weerspiegelt geluk, iets wat je wilde, eindelijk ervaren iets wat je verwachtte. Negatief, een kerstcadeau kan weerspiegelen iets negatiefs gebeurt dat iemand voelt dat je verdient. Verlegenheid of schaamte die je herkent. Blues aanwezig zijn positieve intenties, situaties of gevoelens. Reds aanwezig zijn negatieve bedoelingen, gevoelens of situaties.

De droom over taart in een droom symboliseert gevoelens van beloning voor hard werken of goede daden. Voorbeeld: een man droomde ervan dat er een taart van hem werd afgenomen. Toen hij wakker was, deed hij mee aan een wedstrijd op zijn werk om loonsverhoging en verloor hij daarin….

Beslag of pannenkoeken, geven aan dat de genegenheid van de dromer goed is geplaatst, en een huis zal aan hem of haar worden nagelaten. Dromen van zoete koeken is winst voor de arbeiders en een gunstige kans voor de ondernemende. De verliefden zullen gedijen. Pound cake is significant van veel plezier, hetzij vanuit de samenleving of het bedrijfsleven. Voor een jonge vrouw is Dromen van haar bruidstaart de enige pechtaart in de categorie. Ze bakken is niet zo’n goed voorteken als ze zien of opeten….

…Als je droomt van de maand december, dan kan zo’n droom het einde van iets in je leven symboliseren. Als alternatief, december is de kerst en geluk seizoen waar het is voldoen aan al uw familielid….