…(Bird | Fowl) Een kip in een droom stelt de vrouw des huizes voor, terwijl de haan in een droom de man des huizes voorstelt. Een kip in een droom stelt ook een vrouw voor die voor weeskinderen zorgt en liefdadigheidsinstellingen opzet voor hen, of het kan een blonde vrouw of een bediende zijn. Het bezitten van een kip in een droom betekent moeilijkheden wegnemen, of het kan een show van geluk zijn. Op een kip jagen in een droom betekent legale en gemakkelijke winsten ontvangen. Het slachten van een kip in een droom betekent het ontmaagden van een maagdelijke bediende. Als iemand in een droom een ​​kip of een vrouwelijke pauw in zijn huis of tuin ziet toeteren, betekent dat een ramp die met een strijdlustig karakter wordt beantwoord. Als je je huis in een droom ziet gevuld met een groot aantal kippen, betekent dit rijkdom of het leiden van mensen, of het kan betekenen dat je je angst wegneemt en je rang vaststelt. (Zie ook Peacock)…

…Dromen als pasta situaties of problemen symboliseert die moeilijk af te maken zijn. Iets dat veel aandacht vereist om te voltooien. Penne-pasta weerspiegelt een moeilijk probleem waarvan je merkt dat je het elke keer weer oplost. Kurkentrekkerpasta weerspiegelt een moeilijk probleem dat heerlijk aanvoelt als je merkt dat je het oplost. Pasta in de vorm van een elleboog weerspiegelt een moeilijk probleem waarvan u wilt dat anderen u helpen. Spaghettipasta weerspiegelt een moeilijk probleem dat volledige aandacht vereist om ervoor te zorgen dat het perfect is opgelost. Alles doen om een ​​probleem op te lossen….

…Droom van een kip die eieren legt, betekent economische welvaart. Droom van het kraaien van een kip betekent aankondiging van verdrukking. Droom van een kip met zijn nakomelingen betekent persoonlijke prestaties….

…Dromen over kakelende kippen suggereert meestal problemen veroorzaakt door roddels en geruchten. Het heeft ook de neiging om onverwacht nieuws te suggereren over iemand die je kent die in verval is of is overleden. Dromen over een kip die eieren legt, kondigt in korte tijd aanzienlijke winsten aan. Dromen over een kip die vlees aan het pikken is, kondigt aan dat je binnenkort wordt beloond voor je inspanningen, of het kan ook suggereren dat je wat schulden zult betalen….

Als je droomt van de kip en dan geeft die droom de gesprekken terug. Misschien heb je de neiging om veel te praten over jezelf en de dingen die je hebt bereikt. De kip in een droom is ook gerelateerd aan het contact dat je hebt met je moeder en de dingen die je deelt.

…Luide kip in een droom betekent laster en ruzie. Stille kip om te dromen voorspelt veiligheid en goede hoop….

…Dromen van het auto-uitdagingsspel genaamd ~Kip~ symboliseert alles op het spel zetten om te bewijzen dat je geen lafaard bent of dat je meer ~ballen~ hebt dan iemand anders. Negatief, het spelen van het kippenspel kan een weerspiegeling zijn van te veel risico om jezelf te bewijzen. Te veel ego om te zien wat het belangrijkst is. Te veel arrogantie om gewoon weg te lopen en tegen jezelf te zeggen dat iets er niet toe doet. Je vrienden of familie bang maken dat je alles zou riskeren om er sterker of moediger uit te zien dan iemand anders….

…De droom over het eten van kip symboliseert een situatie in je leven die je zelfvertrouwen geeft. Het kan zijn dat u een angst of ongerustheid die u had, overwint….

…Dromen van kippen suggereert dat er constant een slecht gevoel en onrust is vanwege de problemen die overgewaardeerd worden. Dromen over het eten van kip symboliseert egoïsme dat anderen pijn doet vanwege de onverdraagzaamheid, koppigheid, enz. Van de eigen dromer. Het is een soort zelfverwijt of zelfkritiek. Kleine kippen: zaken, affaires of liefdesrelaties die nog maar net beginnen. Kippen van middelbare leeftijd: zaken of zaken die vorderen. Kippen of hanen die al volwassen zijn: zakelijke of zakelijke aangelegenheden. Kippen die worden geroosterd: iemand die de dromer kwaad wil doen, die al verdachte is….

de droom over het eten van kip symboliseert een situatie in je leven die je vertrouwen geeft. Je een angst of angst overwinnen die je had.

(Zie Kip)

De droom met een aktetas symboliseert ervaren bereidheid. U of iemand die veel ervaring heeft op een bepaald gebied. Een geïnformeerde of georganiseerde bereidheid. Je hebt de vaardigheden, kennis of middelen bij de hand om iets te doen wanneer je maar wilt. Voorbeeld: Een vrouw droomde van het zien van een open map voor haar. In het echte leven dacht ze aan het starten van een bedrijf dat gemakkelijk was voor haar om te doen en vereist geen kapitaal om te beginnen. De aktetas weerspiegelde haar bereidheid om te investeren in het bedrijf, omdat ze al de nodige vaardigheden en middelen om dit te doen.

(Zie Electuarium)

De map in een droom geeft de noodzaak aan om vaardigheden in je leven te organiseren. Misschien zijn er een aantal dingen die buiten proportie zijn en er is geen methode om dingen te houden waar ze behoren tot zijn.

Gelukkige en geruststellende familierelaties.

Als je de map (ouate) in iets, dan is een dergelijke droom geeft de manier waarop je jezelf wilt voorstellen aan anderen. U wilt voldoen aan de eisen aan de looks die de samenleving heeft gesteld. De droom kan ook aangeven dat de beschutting van een bepaalde persoon zich veilig moet voelen.

Zie de betekenis van kippen

…Dromen van kippen, staat voor gezellige familiereünies met toegevoegde leden. Zie kippen….

(Zie Gevulde kalkoen)

…Als we dromen over een groep kippen of een kippenhok, betekent dit roddelen en roddelen. Als het eieren legt, kondigt het winst aan. Als het broedende eieren zijn en het is wit, is dit een teken van meerdere, hoewel kleine, voordelen. Als het zwart is, kondigt het kleine problemen aan….

Zie de betekenis van kippen

…Dromen over het zien van vogels, duidt op tijdelijke zorgen of ziekte. Voor een vrouw die van gevogelte droomt, duidt dit op een korte ziekte of onenigheid met haar vrienden. Zie kippen….

…Als we het bereiken, geeft dit aan dat we onze doelen in het echte leven zullen bereiken. Als we daar net zijn aangekomen, vallen we of bereiken we het niet, we zullen geen succes behalen vanwege een zwak karakter….

om een ijsvogel te zien, wanneer u droomt, vertegenwoordigt de staat of de kwaliteit van het zijn waardig eer of respect. Kingfisher onderscheidt zich ook als een voorteken van rust.

…Als u droomt in een context over, of je ziet een gopher, kan het erop wijzen dat je je gebruikt en gemanipuleerd door anderen. De droom kan een woordspeling zijn op ‘gaan’. Zo kan het uw initiatief vertegenwoordigen om op te treden….

…De droom over een neef symboliseert een kwaliteit in jezelf op basis van je meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. De droom dat iemand je neef is die niet echt je neef is, symboliseert situaties, realiteiten of problemen waar je moeilijk van los kunt maken. Het gevoel hebben dat je niets kunt doen aan iets dat moet worden erkend of geaccepteerd. Positief is dat neven met wie u niet echt familie bent, een weerspiegeling kunnen zijn van verplicht respect, erkenning of acceptatie die aan u wordt gegeven. Met je ‘voet tussen de deur’ of een minimumvereiste die je het recht geeft om iets te verdienen of om überhaupt geluisterd te worden. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn neef te zien. De kwaliteit die het meest opviel aan deze neef was haar moed om problemen het hoofd te bieden. Toen hij wakker was, bouwde hij eindelijk de moed op om te schreeuwen tegen een hebzuchtig familielid dat geen gunst beantwoordde toen hij die het meest nodig had. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een zwangerschapstest te doen met haar neef. Toen ze wakker was, vreesde ze te worden veroordeeld voor het doen van een zwangerschapstest. Haar neef was iemand die volgens haar veroordelend was….

…De droom over rivaliteit tussen broers en zussen symboliseert je poging om je eigen onzekerheden of gebreken te overwinnen. Het kan ook de weergave zijn van uw worsteling om in het reine te komen met alternatieve meningen of gevoelens. Als alternatief kan een rivaliteit tussen broers en zussen uw mening geven over andere mensen die strijden om verschillende meningen of doelen….

Dromen dat u spuiten of het gebruik van parfum, suggereert dat u op zoek bent naar meer plezier in je leven. Het is een symbool van je seksualiteit, sensualiteit en verwennerij.

* Zie broeders, zusters