Zwelling in een droom betekent een toename van iemands inkomsten, of inkomsten die snel zullen worden uitgegeven, of het kan een toename van iemands kennis betekenen. Zwelling in een droom betekent ook trots, zelfverheerlijking of een verborgen claim. Als een zwelling door een ontsteking in een droom afneemt, betekent dit de terugkeer van een reiziger, het kalmeren van de woede van een boos persoon, het beheersen van de ergernis van een woedend persoon, dingen die weer normaal worden, kalmte van een weerzinwekkend persoon of verlies van iemands baan . (Zie ook Puistje)…

De droom over een zwelling deel van je lichaam symboliseert problemen in je leven die te groot zijn om actief aan te pakken op dit moment. Een vereiste voor een wachttijd voordat u verdergaat. De vraag die alleen geduld, rust of passiviteit kan oplossen. Overweeg het lichaamsdeel voor extra betekenis. De droom over gezwollen handen kan een teken zijn dat jij of iemand anders je vrijheden te ver heeft gebracht en een pauze moet nemen. Gevoel dat je vaardigheden of vaardigheden zijn gebruikt om het punt van overboord te gaan. Een vermoeiend zelf is om te hebben gedaan wat je liefde. Negatief, gezwollen handen kunnen weerspiegelen de strenge straf die dwingt je om een vakantie te nemen. De droom van gezwollen voeten kan een uitputtende aanhankelijkheid aan moraal of fundamentele principes weerspiegelen. De droom met een gezwollen gezicht kan weerspiegelen gevoelens over arrogant hebben genoten van het opmaken van je eigen persoonlijkheid te veel. Gevoel was geschroefd of beschaamd door te hebben waargenomen gedragen op een zeer manier die andere mensen niet leuk vond. Opraken te hebben gehandeld op een bepaalde manier. Positief, een gezwollen gezicht kan weerspiegelen professionaliteit of toewijding aan een goede looks die je vermoeiend is. Beleefd moeten zijn tot het punt waar je vertrekt of leuk. De droom over iemands hoofd zwelling in een niet-schadelijke manier kan weerspiegelen hun gevoelens over het ego van iemand anders neemt toe.

Het symboliseert onbegrepen trots, maar het kan ook verwijzen naar een neiging tot overdrijving in bepaalde situaties.

De droom over het opzwellen van een deel van je lichaam symboliseert problemen in je leven die te groot zijn om op dit moment actief aan te pakken. Een vereiste voor een time-out voordat u doorgaat. Een probleem dat alleen met geduld, rust of passiviteit kan worden opgelost. Overweeg het deel van het lichaam voor extra betekenis. De droom over gezwollen handen kan een teken zijn dat jij of iemand anders zijn vrijheden te ver heeft doorgevoerd en een pauze moet nemen. Het gevoel hebben dat uw vaardigheden of capaciteiten zo zijn gebruikt dat ze overboord gaan. Zichzelf uitputten door gedaan te hebben waar u van houdt. Negatief, gezwollen handen kunnen een weerspiegeling zijn van zware straffen die u dwingen om vrij te nemen. De droom over gezwollen voeten kan wijzen op een uitputtende naleving van moraal of fundamentele principes. De droom over een gezwollen gezicht kan gevoelens weerspiegelen dat je het arrogant leuk vond om je eigen persoonlijkheid te veel op te merken. Je genaaid of beschaamd voelen omdat je hebt gemerkt dat je je op een bepaalde manier te veel gedraagt ​​wat andere mensen niet leuk vonden. Jezelf uitputten door op een bepaalde manier te handelen. Positief is dat een gezwollen gezicht een weerspiegeling kan zijn van professionaliteit of toewijding aan een goede uitstraling die u uitput. Aardig of beleefd moeten zijn tot het punt waarop het je breekt. De droom over iemands hoofd dat op een niet-schadelijke manier opzwelt, kan een weerspiegeling zijn van uw gevoelens over het toenemen van het ego van iemand anders….

In sommige delen van het lichaam betekent economische welvaart.

Als wij degenen zijn die opgezwollen zijn, moeten we observeren welke het gezwollen deel is en de symboliek ervan toepassen.

Dromen dat je jezelf opgezwollen ziet, betekent dat je fortuin zult vergaren, maar dat je egoïsme je plezier zal verstoren. Om anderen gezwollen te zien, voorspelt het dat vooruitgang op jaloerse obstakels zal stuiten. Zwemmen. Dromen van zwemmen is een voorteken van succes als je er geen ongemak van ondervindt. Als je voelt dat je naar beneden gaat, zal er veel ontevredenheid bij je opkomen. Voor een jonge vrouw die droomt dat ze zwemt met een vriendin die een zwemkunstenaar is, voorspelt ze dat ze geliefd zal zijn vanwege haar charmante karakter, en haar kleine liefdesaffaires zullen door haar vrienden worden vergoelijkt. Onder water zwemmen, voorspelt strijd en zorgen. Zie Duiken en baden….

…(Abces | Kook | Postulaat | Pus | Zwelling | Tumor | Zweer) Als iemand ziet dat hij puistjes heeft opgelopen die opengaan, en als er in de droom pus van begint te lopen, betekent dit voordelen of een buit. Over het algemeen vertegenwoordigen open wonden en puistjes in een droom geld en winst, tenzij ze in hoge concentratie verschijnen of lijden in de droom veroorzaken. Puistjes kunnen dus geld vertegenwoordigen dat blijft komen zolang de pus niet in de droom is opgedroogd. (Zie ook zwelling)…

…(Fruit) Een peer in een droom betekent geld, zegeningen of ziekte. Als je het in het seizoen in een droom eet, betekent dit voordelen, inkomen, of het kan de komst van een langverwachte persoon aangeven. Buiten het seizoen peren eten in een droom betekent een ziekte of zwelling, maar als een zieke in een droom een ​​peer eet, betekent dit een remedie voor zijn ziekte, of het kan betekenen dat hij onwettig geld verdient. Het ontvangen van een mand of een bord met peren in een droom betekent een erfenis ontvangen. Wat een zwangere vrouw betreft, stellen peren in een droom een ​​zoon voor, en voor een ongetrouwde vrouw betekent het huwelijk. Peren in een droom duiden ook op de dood van een zieke persoon en zijn begrafenis….