…(Assassin | Illness | Robber) In een droom vertegenwoordigt een dief een ziekte, gebrek aan karakter of een fysieke aandoening. Als de dief een zwarte man is, betekent dit dat de ziekte verband houdt met iemands zwarte gal. Als de kleur van zijn huid rood is, heeft het betrekking op iemands bloed. Als de kleur van zijn huid geel is, dan heeft het betrekking op zijn gallen. Als de kleur van zijn huid wit is, dan heeft het betrekking op zijn borst en slijm. Alles wat een dief in de droom meeneemt, moet worden geïnterpreteerd in relatie tot de inhoud van wat hij meenam. Als hij niets uit zijn huis haalt, duidt dit op een voorbijgaande kwaal. Als iemand de dief vangt, of zijn shirt vasthoudt in de droom, betekent dit dat hij de remedie kent. Een dief in een droom vertegenwoordigt ook een huurmoordenaar, de engel des doods, een bezoeker of iemand die om een ​​huwelijk vraagt. Als er een zieke persoon in huis is en een dief die in een droom dat huis binnenkomt, betekent dit de dood van de zieke persoon. Als een dief bij iemand thuis komt en er in een droom niets van neemt, betekent dit het herstel van de zieke van zijn ziekte. Een dief in een droom kan ook worden geïnterpreteerd als een sluw persoon, een bedrieger, een overspeler, een jager, een lasteraar, iemand die vraagt ​​om dingen die niet van hem zijn, een leeuw, een slang, een satan, afluisteren, of iemands geest, verlangen en passies. Als een geleerde een dief in zijn droom ziet, betekent dit dat hij wijsheid leert uit een anekdote. Een dief in een droom vertegenwoordigt ook een leugenaar, of de vernedering die zo iemand wordt aangedaan. (Zie ook Krokodil | Ziekte | Overval)…

…De droom over een lege leegte van niets weerspiegelt je gevoelens over een situatie die totaal verstoken is van alle hoop, liefde of doel. Niets in een droom kan een weerspiegeling zijn van de waakangst om alles te verliezen wat je hebt of alles waarvoor je hebt gewerkt. Voorbeeld: Alex Jones verklaarde op zijn radioshow dat hij regelmatig droomt om een ​​staat van niets te betreden na het ervaren van een hemelse koninkrijk van God-achtige omgeving. Deze dromen weerspiegelen hoogstwaarschijnlijk zijn gevoel van goddelijke bedoeling bij het blootleggen van globalisme op zijn radioshow, terwijl hij stiekem het gevoel had dat uiteindelijk alle vrijheid in Amerika verloren kan gaan voor corrupte bankiers….

…Wanneer het dromen van het zien van een dief, duidt het uw energie, de periode van tijd en de concepten u geeft aan anderen. Waarschijnlijk probeert de droom je te vertellen om meer gericht op jezelf in plaats van anderen. Als je een dief bent geworden in een droom, dan toont zo’n droom je angst om te verliezen wat van jou is. Misschien heb je het gevoel dat je niet verdient wat al van jou is, dus er is een gevoel van het nemen van bezit van andere mensen….

…Dromen dat je een dief bent en dat je wordt overgehaald, suggereert verschillende stoornissen in je sociale en familiezaken. Dromen dat je een dief gevangen neemt, suggereert dat je je problemen zult overwinnen en vijanden zult verslaan die je kwaad willen doen….

De droom over een dief symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat niets voor je krijgt. Andere mensen gebruiken om vooruit te komen. Als alternatief u het gevoel dat de andere mensen hebben gebruikt of genomen uw ideeën.

…De droom over een dief symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat voor zichzelf niets verdient. Andere mensen gebruiken om vooruit te komen. Als alternatief kunt u het gevoel hebben dat andere mensen u hebben gebruikt of uw ideeën hebben overgenomen….

De droom over een graven in de aarde om kolen of andere mineralen te extraheren heeft een geheime boodschap voor je. De droom van het zien van jezelf of iemand anders in een mijn betekent dat je de diepte of kern van een probleem of aandoening krijgt. Als alternatief suggereert het dat er iets uit je onderbewustzijn naar de oppervlakte komt. De droom kan ook een metafoor zijn om te beweren wat de mijne is.

…Droom van een dief die je huis binnenkomt, betekent wantrouwen en angsten. Het kan ook betekenen dat inspanningen voor uw werk niet voldoende zijn. Droom van dieven op straat voorspelt gewetenloze mensen die met je kunnen omgaan….

…Droom van iemand die je huis binnenkomt, wantrouwen en angsten. Mogelijkheid dat iemand slecht overeenkomt met uw effecten. Droom van een dief op straat, voorspel dat mensen met een slecht geheugen en scrupules met je kunnen omgaan….

…Dromen om een ​​dief te zijn en dat je wordt achtervolgd door agenten, is een teken dat je tegenslagen in het bedrijfsleven zult tegenkomen en dat je sociale relaties onaangenaam zullen zijn. Als je een dief achtervolgt of gevangen neemt, zul je je vijanden overwinnen. Zie Stelen….

…Deze droom weerspiegelt onze angst om iets te verliezen of om aan enkele beperkingen te lijden. Als je de dief bent tijdens deze droom, betekent dit dat er gevoelens van wroeging zijn vanwege het nemen van de rechten van een andere persoon….

…De droom over een neef symboliseert een kwaliteit in jezelf op basis van je meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. De droom dat iemand je neef is die niet echt je neef is, symboliseert situaties, realiteiten of problemen waar je moeilijk van los kunt maken. Het gevoel hebben dat je niets kunt doen aan iets dat moet worden erkend of geaccepteerd. Positief is dat neven met wie u niet echt familie bent, een weerspiegeling kunnen zijn van verplicht respect, erkenning of acceptatie die aan u wordt gegeven. Met je ‘voet tussen de deur’ of een minimumvereiste die je het recht geeft om iets te verdienen of om überhaupt geluisterd te worden. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn neef te zien. De kwaliteit die het meest opviel aan deze neef was haar moed om problemen het hoofd te bieden. Toen hij wakker was, bouwde hij eindelijk de moed op om te schreeuwen tegen een hebzuchtig familielid dat geen gunst beantwoordde toen hij die het meest nodig had. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een zwangerschapstest te doen met haar neef. Toen ze wakker was, vreesde ze te worden veroordeeld voor het doen van een zwangerschapstest. Haar neef was iemand die volgens haar veroordelend was….

De droom over een lege holle leegte weerspiegelt je gevoelens over een situatie die volledig verstoken is van alle hoop, liefde of doel. Niets in een droom kan weerspiegelen gewekt angst voor het verliezen van alles wat je hebt, of alles wat je hebt gewerkt voor. Voorbeeld: Alex Jones, verklaarde op zijn radio show dat hij regelmatig droomt van het invoeren van een staat van leegte na het ervaren van een omgeving van een soort van het hemelse Koninkrijk van God. Deze dromen weerspiegelen waarschijnlijk zijn gevoel van goddelijk doel in het blootstellen van globalisme op zijn radio show, terwijl in het geheim het gevoel dat op het einde alle vrijheid in Amerika kan worden verloren aan corrupte bankiers.

(Zie fronsend)

…Dromen dat je van iemand anders steelt, symboliseert je minachting, ongehoorzaamheid of gebrek aan respect voor iemand anders. Profiteren van iemand anders die je geen respect heeft getoond. De regels tarten als ze niet in uw voordeel hebben gewerkt. Zelfrespect herstellen in situaties waarin u niet wordt herkend of ondergewaardeerd. De droom om gestolen te worden symboliseert gevoelens van spijt voor een slechte beslissing of dat je een kans hebt gemist. Van gestolen worden kan ook de weergave zijn van gevoelens van misbruikt worden. Het gevoel hebben dat iemand je eigendom of waardigheid niet respecteert. Je niet herkend of ondergewaardeerd voelen. Het gevoel hebben dat het egoïsme van iemand anders te ver is gegaan. Misschien heb je het gevoel dat iemand regels of grenzen heeft getrotseerd die je hebt gemaakt. Van gestolen worden kan ook uw gevoelens weerspiegelen over iemand die voor niets iets van u wil. Als alternatief kan stelen in dromen een weerspiegeling zijn van situaties in het wakende leven waarin stelen heeft plaatsgevonden of waarin iemand iemand anders beschuldigt van stelen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan iemand te zien stelen. Toen ze wakker was, voelde ze dat een onderzoeker haar privacy schond door haar levensverhaal als voorbeeld in zijn werk te gebruiken. Voorbeeld 2: een jonge vrouw droomde ervan dat haar computer werd gestolen. Toen ze wakker was, verpestte haar zus haar computer nadat ze hem had verteld deze nooit te gebruiken. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan betrapt te worden op stelen. Toen ze nog wakker waren, hadden ze per ongeluk het eigendom van hun vriend vernield en waren ze bang door hun vriend als onverantwoordelijk bestempeld te worden. Voorbeeld 4: een vrouw droomde ervan dat haar auto werd gestolen door een paar tieners. Toen ze wakker was, voelde ze zich beroofd van haar zelfrespect vanwege een beschamende breuk….

Zie de betekenis van stelen

Om te dromen dat je bent beroofd symboliseert een gedwongen verandering in beslissingen of richting in het leven dat je gaat. U angst voelen, problemen of andere mensen bemoeien zich met uw vermogen om verder te gaan. Iets weerhoudt je ervan om keuzes te maken die je maakte. Je hebt misschien verloren je weg in het leven of de omstandigheden in je leven hebben je geleid op een andere koers.

Zie de betekenis van diefstallen

…(Thief | Trifler | Womanizer | Year) In een droom vertegenwoordigt een wolf een woeste vijand, een onverbiddelijke dief of een leugenaar. Als iemand in een droom een ​​wolf zijn huis ziet binnenkomen, betekent dit dat een dief in zijn huis zal inbreken en dat hij hem zal achtervolgen en vangen. Als iemand in een droom ziet dat hij een wolvenwelp grootbrengt, betekent dit dat hij een in de steek gelaten kind van een dief zal opvoeden die bij het opgroeien veel pijn, lijden, verdeeldheid en verlies van eigendom zal bezorgen aan die familie. Het zien van een wolf in een droom kan ook neerkomen op valse beschuldigingen die iemand kan verzinnen om een ​​onschuldig persoon aan te vallen. Als iemand in de droom een wolf in een os ziet veranderen , betekent dit dat een jongen die gewend is te stelen, berouw zal hebben van zijn zonde, zich tot eerlijkheid en betrouwbaarheid zal wenden en zal uitgroeien tot een goed en vrijgevig persoon. Een wolf in een droom zien, betekent ook lof ontvangen van iemands meerdere op het werk, of het kan winst uit iemands baan vertegenwoordigen. Als een wolf iemand in een droom achtervolgt, betekent dit dat de persoon geluk zal zien, of het kan zijn martelaarschap betekenen. Een wolf in een droom vertegenwoordigt ook de dagen van het jaar, of het zou de vier seizoenen kunnen betekenen. Als iemand in een droom verandert in een zachte, lamachtige wolf, betekent dit dat hij een dief is die berouw zal hebben van zijn zonde. Als iemand in een droom in een wolf verandert, betekent dit dat hij persoonlijke vreugde en geluk zal verdienen. Wolfsmelk in een droom staat voor angst, stress of verbeurdverklaring van een project. Een wolf in een droom vertegenwoordigt ook een tiran, een zwakke dief of een leugenaar. Een botsing met een wolf in een droom betekent een botsing met een rivaal. Als een wolf en een hond een vriendschapsverdrag sluiten in een droom, betekent dit dat men getuige zal zijn van hypocrisie en bedrog….

…Het weerspiegelt onze angst om iets te verliezen, of dat iemand het wegneemt. Als wij de boosdoeners zijn, toont dat onze angst om de rechten van een ander persoon toe te eigenen….

…De meest voorkomende betekenis is van seksuele aard, vooral als de dromers jong zijn. Het symboliseert ook wijsheid en genezende kracht. Het zien van een slapende slang geeft aan dat onze instinctieve krachten slapen. Als het wakker wordt en kronkelt zonder angst te veroorzaken, onthult het verlangens naar een spirituele evolutie. Dromen over slangenhuid of het zien van verandering geeft aan dat er een diepgaande evolutionaire verandering op komst is. Als er giftige slangen verschijnen, duidt dit op angst om in gênante situaties te verkeren….

…Dromen van een bordeauxrode beker of punch, voorspelt dat u zeer tevreden zult zijn met de aandacht van nieuwe kennissen….

…Als we snoep eten, betekent dit dat we positieve en emotionele ervaringen hebben. Als de droom ons de prijs ervan laat weten of als we snoep stelen, onthult dat een overdaad aan sentimentaliteit….

…De hersenschim is een mythologisch monster met leeuwenkop, geitenlichaam en drakenstaart. Zijn hoofd symboliseert dominante neigingen die alle menselijke relaties beschadigen. Zijn lichaam symboliseert grillige en perverse seksualiteit. Zijn drakenstaart symboliseert de spirituele perversie van ijdelheid. Deze droom geeft aan dat we een ongemeten en ongecontroleerde verbeelding hebben die gevaarlijk kan zijn….

…Het dragen van een pet en jurk in de droom, geeft aan dat je overgaat naar een hoger niveau in je leven. U bent klaar om door te gaan naar de volgende fase….

(Zie Stad | Lot ‘)…

…Om pas geverfde huizen in dromen te zien, voorspelt u dat u zult slagen met een bedacht plan. Als je verf op je kleding hebt, word je ongelukkig door de gedachteloze kritiek van anderen. Dromen dat je de borstel zelf gebruikt, geeft aan dat je tevreden zult zijn met je huidige bezigheid. Dromen van het zien van mooie schilderijen, betekent dat vrienden een verkeerde houding tegenover u zullen innemen, en u zult merken dat plezier een illusie is. Voor een jonge vrouw die ervan droomt een schilderij te schilderen, zal ze worden misleid in haar geliefde, omdat hij zijn liefde aan een ander zal overdragen….

…Als we het bereiken, geeft dit aan dat we onze doelen in het echte leven zullen bereiken. Als we daar net zijn aangekomen, vallen we of bereiken we het niet, we zullen geen succes behalen vanwege een zwak karakter….

Grote projecten die moeten worden gestart, goed nieuws en fortuin.