…Dromen van een mooi en rijk gekleurd boeket, duidt op een erfenis van een welgesteld en onbekend familielid | ook plezierige, vreugdevolle bijeenkomsten onder jonge mensen. Een verdord boeket zien, betekent ziekte en dood….

Als u droomt in een context over, of u ziet een Damascus roos struik groeien in de natuur, het kondigt zich aan van een familie bruiloft. Als je sliep en droomt dat je in de droom een boeket roos uit Damascus ontvangt, voorspelt dat je een trouwe en ware minnaar zult vinden. Voor een vrouw, om te dromen dat je een roos uit Damascus en zet het in haar haar, het betekent dat ze zal worden voor de gek gehouden door iemand die ze dacht dat was een goede vriend.

…Dromen over het zien van een damasten rozenstruik in volle bladeren en bloei, betekent dat er binnenkort een bruiloft zal plaatsvinden in uw gezin en dat grote verwachtingen zullen worden vervuld. Als een minnaar deze roos in je haar steekt, voorspelt hij dat je bedrogen zult worden. Als een vrouw in de lente een boeket damastrozen ontvangt, heeft ze een trouwe minnaar | maar als ze ze in de winter ontving, zal ze de hoop koesteren….

…De droom over een bloemenboeket symboliseert respect, genegenheid, goedkeuring, bewondering en liefde. Misschien ondergaat u een genezingsproces of laat u iets los. Overweeg het type bloemen en hun kleuren voor extra betekenis. Een boeket bloemen op iets gooien, weerspiegelt het eren van prestaties uit het verleden of mensen uit uw verleden. Misschien ben je nostalgisch over iets dat er niet meer is….

Om te dromen dat u ontvangt of geef een bloemenboeket, blijft als een symbool van respect en warme goedkeuring. Bloemenboeket is ook een teken van genegenheid, vriendelijkheid en liefde. Het is tekenend voor het helen van het handelsmerk van je droom. Boeket vertegenwoordigen een soort van helende energie. Vergeet niet, de bloemen en hun kleuren voor extra belangrijke betekenissen.

De droom over een bloemenboeket dat liefde, genegenheid, goedkeuring, bewondering en respect symboliseert. U gaan door middel van een genezingsproces of loslaten van iets. Overweeg het type bloemen en hun kleuren voor extra betekenis. Om een boeket bloemen te gooien op ding weerspiegelt het eren van prestaties uit het verleden of mensen uit je verleden. Je nostalgisch zijn over iets dat niet meer terugkomt.

Het is altijd een teken van liefde en gevoelens. (Kijk ook naar de betekenis van bloemen)…

Het is een oproep aan je emoties, ofwel omdat we het voelen of omdat we ernaar verlangen, en om te weten of de droom gunstig is of niet, moeten we kijken of de bloemen leven of verwelkt zijn.

…Dromen over het zien van bloemen bloeien in tuinen, betekent plezier en gewin, indien helder en fris | wit staat voor verdriet. Verdorde en dode bloemen duiden op teleurstellingen en sombere situaties. Als een jonge vrouw een boeket gemengde bloemen ontvangt, voorspelt hij dat ze veel bewonderaars zal hebben. Om bloemen te zien bloeien in dorre grond zonder sporen van gebladerte, voorspelt u een pijnlijke ervaring, maar uw energie en opgewektheid zullen u in staat stellen erdoorheen te klimmen naar prominentie en geluk. {Gehouden in de zachte omhelzing van de sluimer, treedt ze rijken van bloemrijke gratie binnen, Waar tedere liefde en innige streling, Biedt haar wakker tot geluk.} Zie Boeket….

…(Bulbs | Gem | Sapphire) Deze bolvormige en klokvormige bloemen in een droom verschillen in betekenis afhankelijk van hun type, vorm en geur. Als iemand in een droom een ​​hyacintbloem ruikt, betekent dat verlichting van verdriet, einde van tegenslagen, goede daden of een echte belofte doen. Als iemand een overleden persoon zo’n bloem ziet dragen, of hem een ​​hyacintbloem aanbiedt om in een droom te ruiken, betekent dit dat de overleden persoon in het paradijs woont. Als een ongehuwd persoon een hyacintbloem in zijn droom ziet, betekent dit dat hij zal trouwen. Als een getrouwd persoon een hyacintbloem in zijn droom ziet, betekent dit dat hij een zoon zal verwekken, of dat hij kennis kan opdoen of zich kan specialiseren in een wetenschappelijk project dat zijn trots zal vergroten. Misschien kan een geurige hyacint in een droom onrust, angst of ziekte betekenen. Er wordt gezegd dat elke bloem uit de leliefamilie de dood kan vertegenwoordigen wanneer deze in een droom aan een zieke persoon wordt gepresenteerd. Een gezonde hyacintplant in de grond betekent een mooie zoon, of goede woorden. Een krans van hyacintbloemen in een droom betekent eer. Een hyacintbloemenverkoper in een droom vertegenwoordigt een zorgelijk persoon, want dergelijke bloemen blijven niet lang in zijn bezit. Als een van de bloemen van de leliefamilie wordt geknipt of in de droom tot een boeket wordt gemaakt, bedoelen ze verdriet en als ze op hun moederplant worden gezien, bedoelen ze geluk, een echtgenoot of een zoon. Als iemand in een droom een ​​hyacintbloem naar de hemel ziet stijgen, betekent dat de dood van een gnosticus of die van een beroemde geleerde. Een hyacint in een droom stelt ook een zoon voor als hij rechtop in de velden staat, en hij stelt een vrouw voor als hij wordt verzameld als een boeket bloemen, terwijl hij een ramp betekent als hij wordt gezien als hij wordt gesneden en in een bloempot, vaas of in een bloempot wordt geplaatst. ongeschikte plaats. Een hyacintbloem in een droom vertegenwoordigt ook een mooie vrouw of zegeningen, de geur vertegenwoordigt iemands liefde voor zijn vrouw, en zijn tederheid vertegenwoordigt iemands zorg en steun voor zijn gezin. Het zien van takken van hyacint die zich in een huis in een droom verspreiden, betekent iemand loven of prijzen. Als iemand een hyacintbloem krijgt aangeboden, maar merkt dat deze geen geur in de droom draagt, betekent dit een tegenslag. Als iemand in een droom een ​​hyacintbloem naar een ander gooit, betekent dit dat de ontvanger verdriet zal ervaren om zijn hand en dat hun vriendschap zal worden belemmerd. Als iemand een andere persoon in een moskee ziet zitten en wordt omringd door hyacint in een droom, betekent dit dat de andere persoon hem lastert, hoewel wat hij zegt niet waar is. (Zie ook Lelietje-van-dalen | Waterlelie | Steen 2)…

…Bloemen in een droom zijn een teken van vreugde en voordelen. Als iemand zichzelf in de droom met een bloemenkrans gekroond ziet, betekent dit dat hij zal trouwen, buitensporig van zijn huwelijksleven zal genieten en er plezier in zal hebben zijn succes in deze wereld te ervaren. Bloemen buiten het seizoen in een droom zien, betekent depressie. Als een bedrieger zichzelf een boeket bloemen in een droom ziet dragen, betekent dit constipatie, terwijl als een zieke dat in een droom ziet, dit zijn dood betekent. Een boeket van vele soorten bloemen en kleuren in een droom vertegenwoordigen de wereld, zijn voortdurend vernieuwde jeugdigheid en zijn materiële genoegens. Wat een vrouw betreft, betekent het zien van bloemen in een droom zwanger worden of haar moeilijkheden overwinnen. (Zie ook Blossoms | Earth | Iris)…

(Zie Rose)

(Zie Rose)

(Zie Rose)

(Zie Rose)

…(Liefde | Passie | Roos | Tederheid) Een kus in een droom betekent voldoen aan iemands behoefte, behoefte of verlangen, of het kan betekenen dat je je vijand ondergeschikt maakt. Een man kussen of hem wellustig omhelzen in een droom betekent te pakken krijgen wat je van hem wilt krijgen. Als het een wellustige kus is, dan betekent het dat je naar voordelen, kennis of begeleiding moet streven. Als het een minnelijke kus is, betekent dit dat degene die de kus heeft ontvangen voordelen zal ontvangen van degene die hem heeft gekust, of iets van hem zal leren, of door hem een ​​nieuw begrip van de dingen zal oogsten. Een kind kussen in een droom betekent liefde, zorgzaamheid en tederheid voor dat kind. Een dienaar kussen in een droom betekent de vriendschap van haar meester of werkgever vragen. Een getrouwde vrouw kussen in een droom betekent vriendschap zoeken met haar man. Iemand met autoriteit kussen in een droom betekent hem vervangen in zijn functie. Een rechter kussen in een droom betekent dat iemands getuigenis door de rechtbank wordt geaccepteerd. Als een rechter iemand in een droom kust, betekent dit dat de laatste een rechtszaak wint of baat heeft bij een dergelijke rechter, en dezelfde interpretatie is van toepassing als een leider of baas iemand in een droom kust. De vader kussen in een droom betekent ook van elkaar profiteren. Iemands zoon met passie kussen in een droom betekent geld voor hem sparen of een bedrijf voor hem opbouwen. Iemands zoon een tedere kus geven in een droom betekent vreugde of geld ontvangen van hem of van zijn moeder. Iemand tussen de ogen kussen in een droom betekent trouwen. Iemands ogen kussen in een droom betekent zowel het heteroseksuele als het homoseksuele leven nastreven en in zo’n droom staat een waarschuwing om met dergelijke walgelijke en onwettige praktijken te stoppen voordat je een onbekende ziekte oploopt. Een geliefde uit de mond kussen in een droom betekent geld. Een vrouw kussen in een droom betekent dat je naar haar verlangt of nieuws ontvangt van je geliefde. Een oude vrouw kussen in een droom duidt op een excuus of spijt voor een slip van de mond. Een jong meisje kussen in een droom betekent een glas wijn drinken. Als een geleerde in een droom een ​​mooie vrouw kust, kan dat betekenen dat je de Koran reciteert of woorden van wijsheid uitspreekt. Als bekend is dat zo’n geleerde de wereld en haar genoegens liefheeft, dan is wat hij in zijn droom heeft gekust de wereld zelf. Gods rechterhand kussen in een droom betekent een pelgrimstocht naar Mekka bijwonen en de zwarte steen kussen. De Almachtige God in een droom kussen, betekent de heilige Koran kussen, of Gods heilige Naam kussen. Als iemand de Almachtige God hem in een droom ziet kussen, betekent dit dat zijn daden worden geaccepteerd. Een versierde vrouw kussen of met haar slapen in een droom betekent trouwen met een rijke weduwe. Een bekende overleden persoon kussen in een droom betekent profiteren van zijn kennis of zijn geld erven. Het kussen van een onbekende dode persoon in een droom betekent dat iemand geld ontvangt uit een onverwachte bron, of misschien zaken doet met zijn erfgenamen. Als een overleden persoon iemand in een droom kust, betekent dit dat de laatste onverwachte voordelen ontvangt. Een overleden persoon in een droom wellustig kussen, betekent voldoen aan iemands behoeften, lust of het voltooien van een project. Als een zieke zichzelf in een droom een ​​overleden persoon ziet kussen, betekent dit zijn eigen dood. Ten slotte, als een gezond persoon een overleden persoon kust in een droom, betekent dit dat zijn woorden niet waar zijn. (Zie ook Rose)…

(Zie Rose)

(Zie Rose)

(Zie Rose)

…(Lelie | Hyacinth | Nenuphar | Nubile | Nymph) In een droom betekent een waterlelie leven, verbergen, verbergen, over zee reizen. Als een reiziger over zee een waterlelie in zijn droom ziet, betekent dit dat zijn schip kan verdrinken. Een waterlelie in een droom vertegenwoordigt ook een rechtmatig verdiend geld dat men uitgeeft voor zijn liefdadigheid om zijn Heer te behagen. Een waterlelie in een droom betekent ook verdriet, verdriet, ziekte, een man met verschillende gezichten, iemand wiens acties besmet zijn of wiens humeur voortdurend verandert. Het hebben van een boeket waterlelie in een droom betekent verandering, ziekte, verdriet of uithoudingsvermogen….

…Dromen van rozen betekent geluk, amusement en oprechte liefde. Dromen van verwelkte rozen kondigen teleurstellingen en nepliefde aan. Witte rozen kondigen innerlijke rust aan, maar een zwakke gezondheid. Als een jonge vrouw ervan droomt rozen te knippen of te verzamelen voor een boeket, kan dat betekenen dat ze momenten van vreugde en enig succes zal hebben….

Dromen over of zien in bloemen kleurrijke droom, betekent vriendelijkheid, mededogen, tederheid, plezier, schoonheid en winst. Het is ook symbolisch voor perfectie en spiritualiteit. Je droom kan een uitdrukking zijn van liefde, vreugde en geluk. Als alternatief kunnen bloemen een bepaalde tijd of seizoen aanduiden. Als de bloemen wit zijn, dan symboliseert het verdriet. Dromen of zien in de droom verrof of dode bloemen, duidt donkere situaties en teleurstellingen. Het is mogelijk dat u niet met behulp van uw volledige potentieel en talenten. Als je sliep en droomt dat je in de droom een boeket bloemen krijgt, vertegenwoordigt het respect, bewondering, goedkeuring en beloningen. Dromen of zien in de droom bloemen bloeit in kale bodem, betekent dat energie en vrolijke natuur zal u toelaten om uw klachten te overwinnen.

…(Blossoms | Kiss) In een droom staat een roos voor een nobel persoon, een vrouw, een pasgeboren zoon, of het kan de thuiskomst van een langverwachte reiziger voorstellen. Rozen uit een rozenstruik plukken in een droom betekent eer, liefde, welvaart en zegeningen oogsten. Een witte roos kussen in een droom betekent een godvrezende vrouw kussen. Een rode roos plukken in een droom betekent een vrouw kussen dat van plezier houdt. De geur van een gele roos ruiken in een droom betekent een zieke vrouw kussen. Een boeket rozen in een droom betekent kussen, de een na de ander. Een rozenknop in een droom betekent een miskraam. Een roos in een droom stelt ook een vervreemde vrouw voor, of het kan een stervende vrouw zijn, een verloren bedrijf, een kortstondig geluk of een belofte die niet lang duurt. Een roos ontvangen van een jonge man in een droom betekent een belofte ontvangen die ook niet klopt. Als je in een droom een ​​rozenkroon boven je hoofd ziet, moet je trouwen. Rozen op een dienblad in een droom duiden op het plezier van de jeugd die niet lang duurt, of ze kunnen de tijdelijke vreugde van deze wereld aanduiden. Rozen in een droom betekenen ook prijzenswaardigheid of genieten van een goede reputatie. Rozenolie of attar die in een droom is gemaakt van de bloembladen van damastrozen, betekent intelligentie, helderheid van geest, een vriendelijk en zachtaardig persoon. Als een zieke zichzelf in een droom op een bed met bloemen ziet liggen, betekent dit dat hij binnen veertig dagen zou kunnen sterven, omdat veertig dagen de levensduur van een rozenbloesem vertegenwoordigen. Een rozenstruik afsnijden in een droom betekent leed. Rozen oogsten in een droom betekent vreugde….

…Dahlia’s in een droom zien, als ze fris en helder zijn, betekent geluk voor de dromer. Zie Boeket

…Als het wordt geplant, duidt het op een lange levensduur. Het oppakken betekent verdriet. Een boeket ontvangen, troost….

…Droom van kleurrijke bloemen symboliseert vriendelijkheid, mededogen, tederheid, schoonheid en winst. De droom kan een uiting van liefde, vreugde en geluk betekenen. Verwelkte of witte bloemen symboliseren teleurstelling en droevige situaties. Dromen dat iemand je een boeket bloemen geeft, is een teken van respect, bewondering en erkenning van anderen jegens jou. Droom van bloemen in een woestijn betekent dat je energie en positieve houding je zullen helpen huidige problemen te overwinnen….

…Dromen van mooie bloemboeketten symboliseert meestal wereldwijde vreugde en voldoening. Deze betekenis kan variëren afhankelijk van de conditie van de bloem. Dromen dat je een of meer boeketten ontvangt, suggereert dat je binnenkort een geschenk, een belangrijk voorstel of een meevaller zult krijgen in verband met de loterij of een erfenis. Wanneer jonge mensen op deze manier dromen, suggereert dit meestal feesten en vreugde. Dromen dat je een boeket verwelkte bloemen ontvangt, kondigt aan dat een vriend of familielid een ziekte zal krijgen. Als die bloemen zwart zijn geworden, kondigt dat de dood aan van een dierbare. Dromen over een of meer rode rozenboeketten kondigt meestal een aanstaand huwelijk aan; de dromer, een vriend of familielid zal trouwen. Dromen dat je een roos in het haar van je geliefde doet, suggereert misschien dat je binnenkort problemen en teleurstellingen zult ervaren….

…(bot.) In een droom stelt een narcisbloem een ​​vrouw voor. Een krans van narcissen in een droom vertegenwoordigt een kortstondig huwelijk. Als een ongetrouwde vrouw zichzelf in een droom een ​​kroon van narcissen ziet dragen, betekent dit een kortstondig huwelijk dat zal eindigen in een scheiding of in de dood van haar echtgenoot. Bloeiende narcis in een droom stelt een zoon voor. Een boeket narcissen in een droom betekent de dood van een zoon. Het zien van de narcisbloem in een droom betekent ook geluk, geld, goud of zilver. De narcisbloem in een droom betekent ook een lang leven of grijs haar. (Zie ook Gedestilleerd water)…

…(Garden greens | Herbs | Peulvruchten | Sprouts) Een boeket verse tuinkruiden in een droom vertegenwoordigen een man in verdriet en angst. Het verzamelen van een bos gemengde kruiden uit de tuin in een droom duidt op problemen veroorzaakt door vrouwelijke gezinsleden. Als het een bosje verse spruiten is, moet men oppassen voor een kwaadaardig ongeluk. Droge spruiten in een droom betekenen geld dat een slechte investering zal redden. (Zie ook Sprouts)…

…Dromen over of zien in madeliefjes de droom, symboliseert frisheid, schoonheid, onschuld, eenvoud, gebruiksgemak en netheid. Als je droomde dat iemand je een boeket madeliefjes geeft, symboliseert het verdriet en/of verloren liefde. Als je in de droom in een veld van madeliefjes loopt, dan staat zo’n droom voor geluk en voorspoed. Iemand zal er zijn om u een helpende hand en begeleiding voor uw problemen….