Eieren zijn het symbool van rijkdom, potentie, overvloed. Om de eieren te zien in je droom is voorteken van geluk. Het eten van eieren in een droom vertegenwoordigt uw vruchtbaarheid, potentieel voor om het even welk type van geboorte en uw creativiteit. Dromen van eieren kan suggereren dat er iets nieuws staat te gebeuren. Het vinden van een nest vol eieren in je droom, betekent enorm financieel gewin; hoe overvloediger en groter de eieren, hoe belangrijker de winst. Het zien van gebarsten of gebroken eieren in de droom geeft aan dat je zal lijden aan vele ontevredenheid en tegenslagen. Je onthult een fragiele staat van je leven en gevoelens van kwetsbaarheid. Als alternatief u uw shell afbreken en comfortabel zijn met waar jezelf. Om felgekleurde eieren te zien in je droom betekent feest van een gelukkige gebeurtenis. Voor droom van rotte eieren, betekent het verlies en schade. Je hebt misschien toegestaan een aantal aandoening om een bocht te nemen voor het ergste. Om de vis kuit in zijn droom te zien geeft een idee dat is gematerialiseerd uit zijn onderbewustzijn.

…(Eieren in een mand of op een plek.) Eieren vertegenwoordigen het element van welvaart, of de angst om je rijkdom uit te putten. Eieren in een droom vertegenwoordigen ook het huwelijk voor een ongehuwd persoon en kinderen voor een getrouwde persoon. Als iemands kip in een droom eieren voor hem legt, betekent dit een pasgeborene in zijn familie. Het eten van een gekookt ei in een droom betekent comfort en inkomen, terwijl het eten van een rauw ei onwettige inkomsten, overspel of leed betekent. Als iemand zijn vrouw in een droom een ​​ei ziet leggen, betekent dit dat ze een kind zal baren dat geen geloof in God zal hebben. Als het ei in de droom breekt, betekent dit dat zijn pasgeboren baby kort na de geboorte zal sterven. Als iemand zichzelf kippen voor eieren ziet fokken, dan betekent dit, als de eieren uitkomen in zijn droom, dat sommige van zijn zaken die onoplosbaar zijn, met succes zullen verjongen, en het zou kunnen betekenen dat hij een kind zal verwekken dat zal groeien om waar geloof te hebben in God Almachtig. Hij kan ook een kind verwekken voor elk ei dat in zijn droom uitkomt. Eieren in een mand in een droom vertegenwoordigen ook een familiereünie. (Zie ook Gekookte eieren | Omelet)…

…Dromen van het vinden van een nest eieren, duidt op rijkdom met een substantieel karakter, geluk onder gehuwden en veel kinderen. Deze droom betekent veel en gevarieerde liefdesaffaires voor vrouwen. Eieren eten, geeft aan dat ongebruikelijke storingen u in uw huis bedreigen. Om gebroken eieren te zien en ze zijn vers, het fortuin staat klaar om haar rijkste geschenken over je te laten vallen. Een verheven geest en hoge achting voor gerechtigheid zullen u door de wereld geliefd maken. Dromen van rotte eieren, duidt op verlies van eigendom en degradatie. Als u een krat met eieren wilt zien, geeft dit aan dat u winstgevende speculaties gaat plegen. Dromen om met eieren bespat te worden, geeft aan dat je rijkdommen van twijfelachtige oorsprong zult hebben. Vogeleieren zien, betekent nalatenschappen van verre relaties, of profiteren van een onverwachte toename van basisproducten….

…Dromen dat je een vogelnest met verschillende eieren vindt, suggereert aanstaande successen, ook op economisch gebied, en bijgevolg zal dit veel voldoening en genoegens opleveren. Voor gehuwde stellen kondigt dit soort dromen meestal aan dat ze meerdere kinderen zullen krijgen. Dromen dat je eieren eet, suggereert dat iets problemen kan veroorzaken thuis of binnen je gezin. Dromen over gebroken eieren suggereert dat je krijgt wat je wilt, maar dit kan gebeuren als je voorzichtig handelt om struikelen te voorkomen. Dromen over vogeleieren kondigt aankomend goed nieuws van veraf aan. Dromen over rotte eieren suggereert dat je niet mag verwachten dat je wordt beloond voor wat je al hebt gedaan of voor wat je in de toekomst gaat doen, omdat er binnenkort misverstanden en verliezen zullen komen. Dromen dat iemand eieren gooit en tegelijkertijd zijn / haar gezicht of kleren ziet, suggereert dat je waarschijnlijk duistere en gevaarlijke zaken zult doen….

…De droom over verse of ongeopende eieren symboliseert het potentieel dat er iets nieuws kan gebeuren. Creatief potentieel. De droom over gebarsten of open eieren symboliseert actie die wordt ondernomen of iets dat eindelijk gebeurt. Geboorte. De droom over het eten van eieren symboliseert de dreiging. Vertrouwen dat er iets gaat gebeuren. Een situatie of ervaring waarvan u weet dat deze niet te stoppen is. Negatief kan het uw behoefte weerspiegelen om de gevolgen van uw daden te accepteren. Als de eieren roerei zijn, kan dit wijzen op een verbintenis met een vaste grof. Een gebrek aan belang wordt gevoeld voor een situatie die begint te gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan dat zijn grootmoeder hem gekookte eieren serveerde. In zijn wakende leven dwong zijn grootmoeder de luie vader van de man om eindelijk zijn achtertuin schoon te maken. De gekookte eieren weerspiegelden de aanstaande schoonmaak die op het punt stond plaats te vinden….

De droom van verse of gesloten eieren symboliseert het potentieel voor iets nieuws te gebeuren. Creatief potentieel. De droom over gebarsten of open eieren symboliseert de te nemen actie of iets dat eindelijk gebeurt. Geboorte. De droom van het eten van eieren symboliseert imminence. Het vertrouwen dat er iets gaat gebeuren. Een situatie of ervaring waarvan je weet dat deze niet te stoppen is. Negatief, kan het de noodzaak weerspiegelen om de gevolgen van hun acties te aanvaarden. Als de eieren zijn roerei kan dit een compromis in een grove set weerspiegelen. Het gebrek aan belang gevoeld door een situatie die begint te gebeuren. Voorbeeld: Een man droomde van zijn grootmoeder, die hem gekookte eieren. In het echte leven, zijn grootmoeder gedwongen vader van luie man die eindelijk beginnen met het schoonmaken van zijn tuin. De gekookte eieren weerspiegelden de imminence van de netheid die op het punt stond te gebeuren.

…Gebroken eieren betekenen verliezen. Witte eieren, toename van het aantal gezinnen, welvaart. Weinig eieren, harmonie en goede relaties. Veel eieren, tegenslagen. Kleur eieren, vreugde….

…Als de eieren heel zijn, symboliseert dat vruchtbaarheid, huwelijkshoop, rijkdom en welvaart. Als ze gebroken zijn, onthult dat de angst dat onze hoop niet zal uitkomen. Angst voor onvruchtbaarheid, verlies van een zwangerschap, seksueel falen en ongewenst vaderschap….

De droom van iets dat verrot is symboliseert het potentieel verspild of niet om gebruik te maken van kansen. Stagnatie.

Dromen dat er iets is verrot suggereert dat je verliest je potentieel wel. Niet om gebruik te maken van de kansen die komen zijn weg. Als u uw droom beter wilt begrijpen, lees dan over verwend.

(Zie gekookte groenten)

Sinds de oudheid is het ei een symbool van vruchtbaarheid, dus als het ei een groot deel van de droom is, moet het worden opgevat als een goed voorteken van creativiteit en vruchtbaarheid. Maar het is ook noodzakelijk om het uiterlijk te observeren, want als het lijkt alsof het kapot is, betekent dit allemaal het tegenovergestelde, met andere woorden, het is een slecht voorteken dat de dromer waarschuwt voor hoop die misschien niet wordt vervuld….

…De droom over paaseieren symboliseert potentieel, verbijstering en verwondering. Misschien sta je versteld van iets dat je nieuw hebt ontdekt. Goed om iets te hebben gevonden. De droom over een paaseierenjacht symboliseert het potentieel dat je voelt om iets geweldigs te laten gebeuren. Iets positiefs of wonderbaarlijks dat u niet wilt missen. Ik wil niets missen….

(Zie gekookte groenten)

…(Geblancheerd | Gekookte eieren | Gepocheerd | Stoofpotje) In een droom betekenen gekookte groenten, eieren, vlees of gepocheerde eieren, enzovoort, snel opkomende inkomsten of een winstgevende onderneming. Gekookte groenten in een droom betekenen ook het betalen van schulden, een onverwachte komst van iets dat later verwacht wordt, vieringen, een bruiloft of nood, verdriet of armoede. Het koken van gemengde groenten met melk in een droom betekent het mengen van afstamming, of een huwelijk van een andere stam, of het kan betekenen dat je een nieuwe en een goede traditie begint. (Zie ook Stoofpot)…

Als je droomde van het hebben van rotte tanden, dan is een dergelijke droom waarschuwt voor toekomstige rampen, problemen, pijn en lijden dat je zult ontvangen. Je hebt waarschijnlijk iets beledigends gezegd tegen andere mensen, dus alles wat je verkeerd hebt gedaan komt terug naar jou. Overweeg te zeggen wat er rond gaat, terug, op dit punt in je leven het gezegde is zeer geschikt. Rotte tanden kunnen ook aangeven in welke emotionele toestand je op dit moment bent. Misschien zijn er een aantal gedachten die ook onaangenaam zijn.

…(Eieren) Een omelet in een droom betekent welvaart, vreugde, vieringen, winst of huwelijk. (Zie ook Eieren)…

…Als we dromen over een groep kippen of een kippenhok, betekent dit roddelen en roddelen. Als het eieren legt, kondigt het winst aan. Als het broedende eieren zijn en het is wit, is dit een teken van meerdere, hoewel kleine, voordelen. Als het zwart is, kondigt het kleine problemen aan….

De droom over aardbeien symboliseert gedachten en emoties van sensuele verlangens, plezier en verleiding. Ze worden vaak geassocieerd met seksuele gedachten met iemand die je geïnteresseerd bent in. Zien van een rotte aardbei symboliseert het verliezen van interesse in iemand of iets dat veel plezier brengt om over na te denken. Voorbeeld: Een man droomde van rottende aardbeien. In het echte leven begon hij zijn interesse te verliezen in een vrouw die hij diep seksueel aangetrokken voelde.

…(Sea Life | Mens) In een droom, als hun aantal bekend is, vertegenwoordigen vissen vrouwen, maar als hun aantal niet bekend is, vertegenwoordigen ze geld uit een twijfelachtige bron. Als iemand een viskolonie ziet verzamelen op de zeebodem, waar hij aan het vissen is, ze grootbrengt en rauw eet zoals hij wil, of als hij ze in manden plaatst en ze in percelen verdeelt in de droom, betekent dit dat hij zal gedijen en investeren zijn rijkdom in verschillende ondernemingen en spaarplannen. Een walvis in een droom vertegenwoordigt de minister van het zeeleven, terwijl de zee zelf de koning of het land vertegenwoordigt. Een walvis in een vijver met zijn kaken geopend in een droom stelt een gevangenis voor. Een grote viskolonie in een droom vertegenwoordigt verachte inkomsten, of als je een groot bedrag verdient, moet je verantwoordelijk zijn voor de uitgaven. Vissen in een put betekent homoseksualiteit, of het kan iemand voorstellen die zijn bediende of zijn assistent probeert te verleiden tot een walgelijke daad. Als iemand zichzelf in een droom in troebel water ziet vissen, brengt dat kwaad, verdriet of leed over, hoe het ook mag gebeuren. Als iemand zichzelf in een droom in helder water ziet vissen, betekent dit geld of mooie woorden horen of een zoon krijgen, terwijl vissen in zoute wateren in een droom moeilijkheden oplevert. Als iemand zichzelf in een droom met een vishaak ziet vissen, betekent dat opwinding, plezier of voordelen verliezen. Een vis met een zachte huid in een droom betekent voordelen voor iemand die het geld van mensen wil bedriegen of oplichten. Meestal betekent vissen met een hengel en een vishaak in een droom moeilijkheden of langzaam opkomende voordelen, of een langzame en losse zaak. Elke grote cyprinoïde zoetwatervis of een barbeelvis (cyprinus bynni | barbus) in een droom duidt op positieve voordelen voor iemand die van plan is te trouwen of een zakelijk partnerschap aan te gaan. Het zien van een haring of een van zijn clupeid-type vissen in een droom vertegenwoordigt slecht werk of zwoegen voor iets dat je nooit zult krijgen. Een vis in de vijver in een droom is ook een teken van voordelen, hoewel het misschien kleine voordelen zijn. Dode vissen in een droom in het water zien drijven heeft een onheilspellende connotatie, of ze kunnen een hopeloos geval zijn. Vis uit het water halen en het eten daarvan levert winst op, of een afspraak maken naar een hoge harkpositie in waakzaamheid. Als een zieke of een reiziger in een droom vis in zijn bed vindt, duidt dit ook op een slechte of pijnlijke ziekte of lijdt hij aan artritis, of hij kan verdrinken omdat hij met hen zou slapen. Zeevis in een droom met zout bedekt zien, betekent blijvende rijkdom, omdat vissen in zout worden bewaard, of het kan lasten betekenen. Als iemands vrouw zwanger is en hij in een droom een ​​vis uit zijn mannelijke orgaan ziet komen, betekent dit dat zijn vrouw een zoon zal verwekken. Als er een vis uit zijn mond komt, betekent dat dat je slecht over een vrouw spreekt. Een gebakken vis in een droom betekent dat iemands gebeden zullen worden verhoord. Een geroosterde vis in een droom betekent reizen of kennis zoeken. Een grote vis in een droom betekent geld, terwijl een kleine vis moeilijkheden, lasten en stress betekent, omdat hij meer spikes draagt ​​dan vlees, en daarnaast zijn kleine vissen moeilijker te eten. Verschillende soorten vis van gemengd formaat in een droom vertegenwoordigen geld, problemen, het leuk vinden van sociale evenementen of het mengen met alle soorten mensen, de goede en de slechte. Het kopen van een vis in een droom kan een huwelijk betekenen. Het eten van een rotte vis in een droom betekent overspel nastreven en een wettig huwelijk vermijden. Als iemand zichzelf in een droom nauwgezet ziet proberen een walvis in een kleine vijver te vangen, betekent dat geld waarvoor hij zal vechten, hoewel hij het niet kan bemachtigen zonder grote obstakels te moeten overbruggen. Als iemand in een droom een ​​paar parels in de buik van een vis vindt, betekent dit dat hij met een rijke vrouw zal trouwen en een of twee zonen met haar zal verwekken. Als hij in een droom een ​​ring in de buik van de vis vindt, betekent dit dat hij autoriteit en macht krijgt. Vet vinden in de buik van een vis in een droom betekent geld verwerven van een vrouw. Zichzelf op het droge zien vissen, betekent overspel plegen, een zonde begaan, of het kan betekenen dat je goed nieuws hoort. Het vangen van een vis met buitensporige botten en schubben duidt op de noodzaak om zijn contributie te betalen of om aalmoesbelasting te verdelen over zijn liquide middelen, omdat men niet van zijn vangst kan genieten tenzij hij deze eerst reinigt. Zeevissen in een droom naar zoet water zien zwemmen, of riviervissen in een droom naar de zee zien zwemmen, betekent hypocrisie, onwaarheid of de opkomst van een innovator of een bedrieger. Als iemand in een droom vissen op het wateroppervlak ziet zwemmen, betekent dat gemak bij het bereiken van zijn doelen, het onthullen van geheimen, het onthullen van een verborgen verleden, het bekijken van oude boeken of het herverdelen van een oude erfenis. Als je vissen ziet die eruitzien als een mens in een droom, betekent dat zaken, handel drijven of een ontmoeting hebben met een tolk, of een vertaler, of omgaan met mensen met een goed karakter. Als zo’n vis met een menselijk gezicht er mooi uitziet, dan zijn iemands metgezellen goed. Anders, als de vis er lelijk uitziet in de droom, betekent dit dat hij zichzelf heeft geassocieerd met slechte metgezellen. Als iemand een aquarium in zijn huis ziet dat gevuld is met alle soorten meervallen, of maanvissen of soortgelijke vissen die in een huisaquarium in een droom leven, betekent dit dat je liefdadig bent of voor wezen zorgt of kinderen adopteert. Als iemand zichzelf met zijn hand naar de bodem van de zeebodem ziet reiken om in een droom vis te vangen, betekent dit dat hij uitgebreide kennis in zijn beroep zal verwerven en van zijn vak zal gedijen. Anders zou het kunnen betekenen dat iemand een spion wordt. Als de zee zich opent en haar schatten onthult, en als iemand in de droom een ​​goudvis uit zijn buik vangt, betekent dit dat de Almachtige God nieuwe spirituele kennis aan hem zal openbaren om hem te helpen zijn religie te begrijpen en leiding te ontvangen. Als de goudvis zijn hand verlaat en in de droom terugkeert naar de zee, betekent dit dat hij zich bij het gezelschap van rechtvaardige mensen en heiligen zal voegen van wie hij de innerlijke spirituele kennis zal leren, of dat hij een goede metgezel zal vinden voor een reis hij is van plan. Als iemand in een droom een ​​vis eet zonder hem schoon te maken of te koken, betekent dit dat hij slecht zal spreken over zijn eigen vrienden, zijn metgezellen zal belasteren, overspel zal plegen, geld zal verwerven door bedrog en leugen, of een gevaarlijke ziekte zal krijgen of zal lijden aan een beroerte. Als iemand in een droom vis aan de kust ziet in plaats van in het water, betekent dit dat hij van beroep kan veranderen. De verschillende soorten vissen in een droom vertegenwoordigen de mens en hun beroep. Een vis in een droom zou ook kunnen betekenen dat de dood zal plaatsvinden waar hij wordt gevonden, vanwege het vertrek van zijn ziel, zijn stank, gewicht en iemands verantwoordelijkheid om de overledene te begraven. Het eten van een vis in een droom betekent ook dat je gemakkelijke, wettige en plezierige inkomsten ontvangt. (Zie ook Vlees)…

droom dat je naar een vismarkt, staat als een symbool van plezier en vreugde. Om te communiceren met vis, rot betekent extreme angst, verdriet of pijn. In de droom van het zien van rotte vis in de vismarkt, kondigt de aandoening die zal komen onder het mom van geluk.

…Pruimen, als ze groen zijn, zijn tekenen van persoonlijk en relatief ongemak, tenzij ze aan bomen worden gezien. Ze rijp te zien, duidt op vreugdevolle gelegenheden, die echter van korte duur zullen zijn. Als je ze eet, betekent dit dat je gaat flirten en andere vluchtige genoegens zult hebben. Om ze te verzamelen, zult u uw verlangens vervullen, maar ze zullen niet zo solide blijken te zijn als u zich had voorgesteld. Als je merkt dat je ze van de grond verzamelt en rotte onder de goeden vindt, zul je moeten toegeven dat je verwachtingen niet zijn uitgekomen en dat er geen leven is dat alleen met plezier vervuld is….

De droom over een banaan symboliseert onderdrukte seksuele impulsen een verlangens. Voorbeeld: Een mens droomde van het werpen van een rotte banaan in een aquarium. In het echte leven zag hij zichzelf seksuele aantrekkingskracht verliezen aan een vrouw die hij leuk vond.

…De appel symboliseert alle aardse genoegens, kennis en de behoefte om te kiezen. Als we een rijpe en smakelijke appel eten, betekent dit dat we kiezen voor het genieten van het materiële leven. Als we een groene appel eten, kiezen we ook het materiaal, hoewel vol met werk- en levensproblemen. Als het een rotte appel is, dan dreigt er bedrog en teleurstelling. Als we alleen appels zien, dan betekent dromen dat we een ander soort zuiverder, duurzamer, dieper en spiritueler geluk kiezen….

…Granaatappelpitjes eten in een droom betekent gemakkelijk geld verdienen. Een granaatappel in een droom vertegenwoordigt ook besparingen. Als het gerijpt is en zoet smaakt, stelt het een mooie vrouw, een stad, een zoon, duizend dollar, honderd dollar of tien dollar voor, afhankelijk van het soort werk dat men verricht. Als een granaatappel in de droom onrijp wordt gegeten, vertegenwoordigt dit verdacht geld. Wat een heerser of gouverneur betreft, een granaatappel in een droom vertegenwoordigt een stad. Als hij er in een droom een ​​remt, betekent dit dat hij die stad zal veroveren of regeren. De schil van een granaatappel vertegenwoordigt de stadsmuren, de zaden vertegenwoordigen de mensen en de sappen vertegenwoordigen de bronnen, industrieën en rijkdom. Als een zieke in een droom de schil van een granaatappel eet, betekent dit dat hij zal herstellen van zijn ziekte. Een granaatappel in een droom betekent ook een kist, een bijenkorf of een honingraat. Als de zaden in de droom wit zijn, vertegenwoordigen ze weinig geld. Als ze rood zijn, vertegenwoordigen ze een aanzienlijke winst. Een granaatappel in een droom duidt ook op angst of een reis. Een fris uitziende granaatappel in een droom stelt een jonge maagd voor. Een gebroken granaatappel in een droom stelt een ontmaagd meisje, een gescheiden vrouw of een weduwe voor. Een rotte of verwende granaatappel in een droom stelt een onkuise vrouw voor. Een zuur smakende granaatappel in een droom staat voor onwettig geld, zorgen of ongeregeldheden. Als iemand granaatappels in een droom verkoopt, betekent dit dat hij de eeuwige beloning van het hiernamaals zal verkopen voor het tijdelijke plezier van deze wereld. Het drinken van granaatappelsap in een droom betekent uitgeven voor iemands levensonderhoud. Een granaatappelboom in een droom stelt een vrome, gerespecteerde en rijke man voor. Als hij een handelaar is, zal zijn bedrijf zich altijd vermenigvuldigen. De doornen van een granaatappelboom in een droom vertegenwoordigen de obstakels die een gelovige ervan weerhouden te vallen of iets verkeerds te doen. Een granaatappelboom omhakken in een droom betekent iemands bloedband verbreken of zijn plicht jegens zijn gezin verzaken….

…Dromen van aardappelen, brengt vaak incidenten met zich mee. Dromen om ze te graven, duidt op succes. Als u ervan droomt ze te eten, zult u aanzienlijke winst behalen. Aardappelen koken in de droom, duidt op sympathieke werkgelegenheid. In de droom om aardappelen te planten of te zien dat anderen ze planten, brengt dit realisatie van verlangens met zich mee. Rotte aardappelen zien of ze laten rotten in de droom, vertegenwoordigt verdwenen plezier en een donkere toekomst….

Als je droomt van het zien van appels op de boom groeien, symboliseert intelligentie en goede rijkdom. Als je jezelf ziet eten van een appel in je droom, betekent dit productiviteit, concord en plezier. Zorg ervoor dat u zorgen voor uw gezondheid ook, als appels vertegenwoordigt gezond leven. De andere betekenis van het zien van appels kan symboliseren uw seksueel gedrag, als appel is aangesloten op de tuin van Eden. Als je droomt van het specifiek zien van groene appels, vertegenwoordigt het liefde. Misschien ben je gezegend om iemand te ontmoeten die speciaal is in je leven. Om de rotte appel in je droom te zien betekent dat de dingen waar je op hoopt niet de manier bereiken waarop je dacht dat ze zullen worden bereikt of roekeloosheid kunnen vertegenwoordigen.

…Dromen van een leeg vogelnest geeft aan dat de zaken van de dromer niet goed gaan en dat er momenteel geen manier is om ze te verbeteren. Dromen van een nest met eieren suggereert dat zaken en bedrijven binnenkort goede dividenden beloven, maar de dromer moet niet van tevoren vieren en hij of zij moet geduldig wachten. Dromen van pasgeboren vogels in hun nest geeft aan dat de dromer straks een reis gaat maken als gevolg van successen die tot welvaart leiden. Het kan ook betekenen dat het gezin binnenkort zal toenemen. Dromen van ziekelijk uitziende volwassen vogels in hun nest kondigt aan dat er aanstaande tegenslagen en materiële verliezen zullen zijn, of op zijn minst een verslechtering van de eigen gezondheid van de dromer of van een familielid. Als de vogels zwart zijn, kan dit duiden op rouw. Duidelijk dromen dat het een zwaluwnest is, waarschuwt ervoor dat de dromer niet overwonnen moet worden door bepaalde memoires. Dromen over een slangennest is een duidelijke waarschuwing dat vijanden de gelegenheid zoeken om de dromer kwaad te doen en dat de vrienden hem of haar kunnen verraden. Dromen van duivengeluiden rond de nesten kondigt aangenaam nieuws en wensvervullingen aan….

…Het zien van een koekenpan in de droom symboliseert een snelle ontwikkeling in je leven, of in de manier waarop je denkt. Iets dat mogelijk zorg en voorzichtigheid vereist. Er kan een gretigheid zijn om iets gedaan te krijgen of iets te laten gebeuren. Een die mogelijk een probleem kan veroorzaken als u niet oppast. De droom over het koken van eieren in een koekenpan symboliseert snelle ontwikkelingen of wakkere levenservaringen. Als u veranderingen in uw leven opmerkt, wilt u misschien geduld oefenen. De droom over een vuile koekenpan of kookpan symboliseert een gevoel dat je alle voorbereidingen moet treffen of al het vuile werk zelf moet doen. Het gevoel hebben dat anderen niet zo geïnteresseerd of gretig zijn als jij in een risicovolle onderneming. Negatief is dat een vuile koekenpan gevoelens kan weerspiegelen over het moeten opruimen na de snelle keuzes of projecten van iemand anders….

…Dromen over kakelende kippen suggereert meestal problemen veroorzaakt door roddels en geruchten. Het heeft ook de neiging om onverwacht nieuws te suggereren over iemand die je kent die in verval is of is overleden. Dromen over een kip die eieren legt, kondigt in korte tijd aanzienlijke winsten aan. Dromen over een kip die vlees aan het pikken is, kondigt aan dat je binnenkort wordt beloond voor je inspanningen, of het kan ook suggereren dat je wat schulden zult betalen….