…In een droom vertegenwoordigt een vloerreiniger iemand die de omstandigheden van mensen onderzoekt en ze graag helpt. In een droom een ​​landbouwgrond schoonmaken, betekent het gezelschap van rechtschapen mensen zoeken. In een droom door een wijngaard schoonmaken, betekent de leefomstandigheden van een vrouw onderzoeken. Een boom schoonmaken in een droom betekent de levensomstandigheden van religieuze mensen onderzoeken. Een straat in een droom vegen, betekent een gelijke afstand naar zo’n straat afleggen. Als iemand zichzelf in een droom de weg naar Mekka ziet schoonmaken, betekent dit dat hij een pelgrimstocht zal ondernemen. Schoonmaken door een grasveld zonder de eigenaar in een droom te kennen, betekent verzaken. Het schoonmaken van de vloeren van iemands huis in een droom betekent ontdekken hoe het met hem gaat. (Zie ook Vegen van de vloer | Wasmachine | Wassen)…

Dromen dat je schoonmaken, impliceert dat je negativiteit in je leven te verwijderen en het overwinnen van de belangrijkste obstakels. Jullie gaan vooruit naar een nieuwe fase in jullie leven. In het bijzonder, als u het schoonmaken van uw huis, dan kan worden uitgelegd als een teken dat je nodig hebt om uw gedachten duidelijk en zich te ontdoen van uw oude gewoonten en gewoonten. Je bent op zoek naar zelfverbetering. Dromen dat je een object schoonmaakt is een expressief symbool van processen in je leven. Deze droom betekent een aspect van zichzelf dat niet werkt of werkt zo goed als het zou moeten. Als u het schoonmaken van de koelkast of de oven, dan is de symbolische indicatie, wat betekent dat je krijgt is de wortel van een probleem of situatie. Het kan ook aangeven dat je je inferieur of gevangen in een bepaald gebied van je leven of negatieve gevoelens over de vrouwelijke rol. Dromen dat u het schoonmaken van een tafel wordt uitgelegd als een suggestie dat u zich te ontdoen van de lasten die u wegen. Je herkent je nieuwe keuzes, beslissingen en een nieuw gevoel van vrijheid.

…(Auditieve gehoorgang | Cerumen) Als iemand zichzelf de gelige wasachtige afscheiding in het kanaal van zijn uitwendige oor ziet schoonmaken, of als hij het in een droom uit de oren van iemand anders reinigt, betekent dit dat hij een nodig tegengif of gif zal krijgen of word vrij van het complot van jaloerse mensen. Als iemand in een droom zijn oren van oorsmeer of ander vuil reinigt, betekent dit dat hij goed en aangenaam nieuws zal horen. Als iemand zichzelf het oorsmeer ziet eten dat hij in een droom uit zijn eigen oren haalt, betekent dit dat hij een kindermisbruiker is. De oorsmeer in een droom schoonmaken, betekent ook aangenaam nieuws horen. (Zie ook Oor)…

…De droom over een slaapkamer symboliseert privégedachten of kwesties die u niet prettig vindt om met andere mensen te bespreken. Dit wijst vaak op seksuele problemen, persoonlijke problemen of dingen die u gênant vindt. Relatieproblemen. De droom over het openen van je slaapkamerdeur kan een bereidheid zijn om te praten over privékwesties. Het sluiten van een slaapkamerdeur kan betekenen dat u besluit om bepaalde kwesties privé te houden of om iets niet langer openlijk te bespreken. De droom om uit je slaapkamerraam te kijken, symboliseert je perceptie van de toekomst op persoonlijke of privéaangelegenheden. Wat komt er later met betrekking tot uw relaties of geheimen. De droom over het schoonmaken van uw slaapkamer kan uw keuze zijn om conservatiever of objectiever te zijn over een persoonlijke of privékwestie. Als alternatief kan het weergeven hoe u uw persoonlijke of privézaken op orde heeft. U bent misschien overweldigd door een persoonlijk probleem. Voorbeeld: een man droomde ervan het plafond en de muren in zijn slaapkamer te zien barsten. Hij was bang dat het plafond op hem zou vallen. Toen hij wakker was, had hij het onlangs uitgemaakt met een oude partner en was hij bang dat hij nooit goed genoeg zou zijn om weer zo verliefd te worden….

De droom met een bezem symboliseert het vermogen om problemen, angsten of onzekerheden weg te vegen wanneer je maar wilt. Weggooien of schoonmaken wat niet langer nuttig voor u is. Het gevoel in staat om schoon te maken van uw handeling wanneer dat nodig is. Presentabiliteit of maak een goede indruk wanneer het eindelijk belangrijk is. Negatief, een bezem kan een teken dat je dingen zetten, of niet objectief genoeg over de praktijk zo veel oefening als je echt nodig hebt. Voorbeeld: Een jonge man droomde ervan om een bezem te gebruiken om de spinnen te doden. In het echte leven kwam hij terug van een feestje met veel meisjes waar hij constant onzeker over was. De bezem weerspiegelde zijn poging om weg te blijven borstelen zijn onzekerheden, zodat hij kon lijken vertrouwen aan de meisjes.

Om in een droom te vegen duidt op het distantiëren van zijn gedachten en, nog steeds, periode van zijn emoties. Je bent waarschijnlijk anders naar de dingen gaan kijken. Schoonmaken kan ook wijzen op de noodzaak van aandacht voor de kleine dingen en details die je niet genoeg betaalt.

…De droom over een badkamer symboliseert een mogelijkheid of gelegenheid om zich te ontdoen van een negatieve situatie. Overtuigingen of ervaringen die je vergeten. U persoonlijke problemen, gewoonten, of een het levenssituatie hebben die klaar is om worden geleverd. Symboliseert de droom van niet in staat om een badkamer te vinden of dat ze naar boven worden gebruikt symboliseert de frustraties die uw vermogen om voor jezelf te zorgen op een persoonlijke manier remmen. Ook is er veel aan de hand op de weg naar het omgaan met een probleem dat je hebt. De droom van de enige badkamer beschikbaar buiten in de open en eenvoudige weergave van anderen symboliseert het gebrek aan privacy of persoonlijke tijd. Mensen in levenssituaties met verminderde privacy, vaak, ik heb deze droom. Het schoonmaken van een toilet symboliseert een heropleving in energie of motivatie om zich te ontdoen van overtuigingen, gewoonten of een ervaring die u ondervindt. Als je een probleem krijgt, krijg je nog een kans. Voorbereiden op een breuk met iets negatiefs of ongewensts. Het doorspoelen van een badkamer symboliseert ongewenste situaties of negatieve gedachtepatronen die u loslaat. Weg met iets wat je niet leuk vindt of meer waardeert. De droom over een verstopte badkamer symboliseert problemen of tegenslagen die de vooruitgang belemmeren. Je niet eindigen met een probleem van… of verder gaan. Emotionele betrokkenheid. Een gevulde of overvolle toilet kan weerspiegelen gevoelens van persoonlijke behoeften, niet in staat om te worden voldaan als gevolg van de behoeften van andere mensen altijd op de eerste plaats komen. Zich gehandicapt voelen of het missen van gelijke tijd voor persoonlijke kwesties die anderen hebben. Mogelijk hebt u meer privacy, zelfbediening of zelfexpressie nodig. Voorbeeld: Een vrouw die droomde van een badkamer met back-up vaststelling. In het echte leven had ze eindelijk hersteld beleefdheid en vriendschap met haar ex-man na jaren van bitterheid. De badkamer weerspiegelt uw vermogen om zich te ontdoen van de emotionele kluwen….

…De droom om in een kamer te zijn waar je nog nooit eerder bent geweest, symboliseert de persoonlijke ruimte en de grenzen die je voelt in een situatie. Wat je voelt dat je wel of niet kunt doen in het leven. Dichte muren kunnen wijzen op een gebrek aan keuze of vermogen om te handelen. Verafgelegen muren weerspiegelen mogelijk veel vrije tijd en opties. Overweeg het type kamer voor extra betekenis. Slaapkamers zijn privégedachten, keukens zijn voorbereiding, badkamers zijn problemen met schoonmaken en de woonkamer zijn problemen waar u tevreden mee bent. De droom over een lege kamer symboliseert een deel van je leven waar niets gebeurt. Als de kamer voorheen gevuld was met meubels of objecten, maar dat niet meer is, kan dit gevoelens van leegte of geen doel weerspiegelen. Voorbeeld: een man droomde ervan vast te zitten in een te kleine kamer. Toen hij wakker was, voelde hij zich gevangen in schulden. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan in een kamer met hoge verre muren te zijn. Toen ze wakker was, probeerde ze te scheiden en haar moeilijke echtgenoot veroorzaakte vertragingen en dwong haar al het werk te doen. De verre muren weerspiegelden de enorme uitdaging die ze voelde om iets gedaan te krijgen, alsof ze nooit dicht bij haar doel zou kunnen komen. Voorbeeld 3: een vrouw droomde van een lege kamer. Toen ik wakker werd, was haar dochter alleen verhuisd en was ze alleen gaan wonen. Ze had het gevoel dat haar leven geen betekenis meer had….

…De droom over een badkamer symboliseert een reinigingsproces. Confronterende problemen, negatieve emoties of negatieve levenssituaties. De droom over een vuile badkamer symboliseert moeilijkheden tijdens een reinigingsproces. Een teken dat er meer inspanning nodig is om mentale en emotionele problemen het hoofd te bieden of dat een huidige situatie de vooruitgang niet ondersteunt. De droom over het schoonmaken van een badkamer symboliseert je poging om het aangaan van problemen voor jezelf gemakkelijker te maken. Weg met afleidingen of moeilijkheden die u in de weg kunnen staan ​​terwijl u probeert uzelf te verbeteren. De droom dat je de badkamer niet kunt vinden of op tijd kunt halen, symboliseert afleiding, druk of het te lang uitstellen van je eigen wensen. U kunt een probleem niet oplossen….

De droom over zeepokken symboliseert een overlast die je voelt is onnodig of secundair aan de echte vraag bij de hand. Het gevoel dat je niet zomaar met een probleem omgaan of gewoon plezier hebben, want één ding is altijd een probleem. Kwesties die zich vastklampen aan andere kwesties. Negatief, zeepokken kunnen weerspiegelen Het toevoegen van belediging aan letsel. Voorbeeld: Een vrouw droomde van het schoonmaken van zeepokken van een walvis. In het echte leven, ze had een terminale ziekte en was altijd proberen om haar geest te houden verheven om te voorkomen dat na te denken over de dood.

De droom van een keuken symboliseert een voorbereiding om jezelf te zien ervaren iets. Het kan ook de vertegenwoordiging van plannen die u maakt voor later. Een keuken kan een levensveranderende ervaring of leven vertegenwoordigen dat op het punt staat te gebeuren. Droom keukens zijn vaak intuïtief of profetische in de natuur waar iemand of iets wat je ziet in de keuken symboliseert iets dat op het punt staat te gebeuren. Dromen van je moeder in een keuken is een van de meest krachtige intuïtieve of profetische symbolen die je ervaren. De combinatie van een keuken en je moeder symboliseert je gevoel van intuïtie dat is de voorbereiding voor een situatie die op het punt staat te gebeuren. Alles wat je moeder zegt of doet in de keuken is belangrijk omdat hij je waarschuwt, of het geven van je inzichten in wat het is kan worden over te komen in je leven. Voorbeeld: Een man droomde ervan om zijn grootmoeder in een keuken te zien en hem de gekookte eieren te overhandigen. Een paar dagen later deze man ervaren zijn grootmoeder een bezoek aan hem om hem te dwingen om te beginnen met het schoonmaken van zijn tuin. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan om zijn vader in een keuken te zien en vervolgens van de trap te vallen. Een paar dagen na de droom, dat de gezondheidstoestand van de vader verergerd.

Droom van het schoonmaken van een kachel geeft aan dat je je leven een wending wilt geven.

…De droom over takken symboliseert kleine aspecten van een grotere situatie. Negatief weerspiegelen takken de ergernis van het omgaan met elk klein detail van een probleem. Positief is dat takken groei, nieuw leven, uitbreiding, vooruitgang of de complexiteit van iets goeds weerspiegelen. Voorbeeld: een man droomde ervan een boom te moeten kappen en elke tak van de boom handmatig te moeten breken om te verwijderen. Toen hij wakker was, bereidde hij zich voor om te verhuizen en moest hij veel schoonmaken voordat hij kon….

…Roddelen zonder fundament, laster, familiegeschillen. Het schoonmaken van de oren betekent trouwe en oprechte vriendschap….

…Dromen dat je in de modder loopt, is een waarschuwing dat je vrienden je door wangedrag in diskrediet brengen, waardoor je familievetes kunnen ontstaan. Dromen dat anderen over modder lopen of modder spatten, suggereert dat er iets onaangenaams zal gebeuren met je familie of vrienden. Dromen dat je kleding besmeurd is met modder suggereert dat je reputatie in het geding is, maar als je in zo’n droom je kleren kunt schoonmaken, geeft dit aan dat je zult slagen boven roddels en intriges tegen je….

De droom met een kamer symboliseert gedachten, of kwesties die je niet comfortabel voelen bespreken met andere mensen. Dit is vaak wijzen op seksuele problemen, persoonlijke problemen of dingen die je gênant. Relatieproblemen. De droom over uw slaapkamer deur opening kan vertegenwoordigen een bereidheid om te betogen om te gaan met bepaalde kwesties. Het sluiten van de slaapkamerdeur kan u de beslissing vertegenwoordigen om bepaalde zaken privé te houden of iets anders om openlijk te bespreken. De droom over het kijken uit uw slaapkamerraam symboliseert uw perceptie van de toekomst in prive-of persoonlijke zaken. Wat later zal komen met betrekking tot uw relaties of geheimen. De droom over het schoonmaken van uw kamer kan vertegenwoordigen de beslissing om meer conservatieve of objectieve over een persoonlijke of prive-kwestie. Als alternatief kan het weerspiegelen hoe u uw privé- of persoonlijke zaken op orde krijgt. Je bent misschien verpletterd door een persoonlijk probleem. Voorbeeld: Een man droomde van het zien van het plafond en de muren in het kraken van zijn kamer. Hij vreesde dat het plafond op hem viel. In het leven had hij onlangs gebroken met een lange tijd partner en nooit goed gevreesd echt genoeg om liefde te vallen als dat weer.

Om de schoorsteen in een droom te zien, duidt het nabijheid, zorg en oprechtheid aan. Aan de andere kant symboliseert de droom over schoorsteen de fallus en zijn prestaties. Bijvoorbeeld, als de schoorsteen wordt vernietigd of niet maken functioneert, dan is een dergelijke droom voorspelt over mogelijke impotentie of frigiditeit voor de dromer. Als je jezelf de schoorsteen ziet schoonmaken, dan geeft die droom aan dat je meer open moet zijn met anderen. Misschien suggereert de droom dat je in contact met anderen en vragen om hulp als je nodig hebt.

De droom over een handdoek symboliseert een situatie die je wilt schoonmaken alsof het nooit gebeurd is. Ik wil niet begrijpen wat je hebt gedaan. Conclusie, een nieuw begin of nieuwe overgang. Negatief, kan een handdoek een behoefte weerspiegelen om uw emoties te controleren of na een emotionele uitbarsting te kalmeren. Voorbeeld: Een man droomde ervan om na het baden in een handdoek te worden gewikkeld. In het echte leven was zijn vrouw eindelijk bevallen van een baby. De handdoek weerspiegelt uw wens om de stress van de geboorte te overwinnen en verder te gaan met je gezinsleven. Voorbeeld 2: Een vrouw voelde zich ongemakkelijk het dragen van slechts een handdoek op een feestje. In het echte leven was ze ongemakkelijk bespreken van de echtscheiding was ze op dit moment ervaren met vrienden. De handdoek weerspiegelt de constante staat van het proberen om de echtscheiding te beëindigen.

Als je scheren in een droom, dan blijkt dat je het maken van een aantal kleine verschillen in je leven. Misschien ben je begonnen met iets nieuws te doen, of vond de hobby die je wilt dat verandert de dagelijkse routine. De snit is ook een symbool van je uiterlijk in de voorkant van anderen, die laat zien hoe netjes en schoon je bent. Scheren kan ook aangeven een ding dat je al hebt laten zien aan anderen, wat betekent dat je verlost van iets is niet langer nodig. In sommige culturen scheren is onlosmakelijk verbonden deel van je geest, schoonmaken, vooral wanneer wat maakt de baard scheren niet alleen de baard haar, maar ook het hoofd, dus als je je hoofd geschoren betekent dat je wilt meer open over wie je bent.

…Het schoonmaken van een kachel in een droom betekent nieuwe wijzigingsdoeleinden, een draai die je aan je leven wilt geven. Kachels staan ​​symbool voor de inspanningen om te verbeteren….

De droom over Marokko symboliseert een mentaliteit ondergedompeld in situaties waar je wordt omringd door mensen die liever alles zelf doen. Ik vond het niet leuk dat iemand dingen voor je deed. Negatief, Marokko kan weerspiegelen de gevoeligheid voelt van mensen, want het stelt u in staat om ze een plezier te doen. Het gevoel dat je iemand een positieve verandering moet forceren omdat ze niet weten wat het beste voor hen is. Voorbeeld: Een man droomde van het eten van Marokkaans voedsel. In het echte leven dacht hij aan het schoonmaken van de tuin van zijn buren zonder hen te vragen nadat ze weigerden het aanbod om dit te doen.

De droom over een nanny symboliseert je gevoelens over het verzorgen van andermans probleem. U zich vervelen met je leven of tegengehouden als gevolg van andermans problemen. Ervoor zorgen dat iemand dommer of arroganter is dan jij maakt het niet erger. Iemand in de gaten houden die je voelt is riskant. Negatief, kan een nanny de verantwoordelijkheid of de problemen weerspiegelen u voor u is gedumpt. Het gevoel dat je moet beschermen of zorgen voor iemand die kwetsbaar is, omdat niemand anders zal. Als alternatief kan een nanny weerspiegelen haar gevoel over overweldigd door arrogante of kinderachtige gedrag van andere mensen. Schoonmaken of zorgen voor een varken in je leven. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van de gevoelens van ondergeschikt zijn aan iemand met onverdiende macht over jou. Gecontroleerd worden door iemand verwend. Ook kan babysitten in een droom uw gevoelens over het opleiden van uw kinderen in het echte leven weerspiegelen als u die hebt. Voorbeeld: Een mens droomde van een babysittend kind. In het echte leven voelde hij zich gecontroleerd door een verwende luie vader die hem arrogant controleerde nadat hij alle rekeningen aan hem had betaald om hem uit de schulden te houden. Het familielid hield onverantwoord uitgaven vereisen meer rekeningen te betalen. Voorbeeld 2: Een vrouw die droomde van een baby vallen voor haar om te zorgen voor dat ze echt niet wilde zorgen. In het echte leven, ze was een leraar die begon te voelen dat het onderwijs was de juiste baan voor haar. Ze voelde zich meer een oppas dan als een leraar.

…(Fowl | Man | Woman) Een onbekende vogel in een droom stelt de engel des doods voor. Als iemand een vogel naar de grond ziet duiken om een ​​kiezelsteen, papier of een worm te plukken, dan betekent dit dat de zieke binnenkort aan zijn ziekte zal overlijden als hij wegvliegt van een huis waar een zieke in een droom verblijft . Als iemand in een droom een ​​vogel naar hem toe ziet duiken, betekent dat een reis. Als iemand hem boven zijn hoofd of over zijn schouders ziet staan, of in een droom op zijn schoot ziet zitten, duidt dat op zijn werk of beroep. Als de vogel wit is in de droom, betekent dit dat iemands werk schoon is. Als zijn kleur in de droom is gebruind, betekent dit dat iemands werk besmet is. Als een mannetjesvogel in een droom op de schoot van een zwangere vrouw zit, betekent dit dat ze een jongen zal verwekken. Als een vrouwtjesvogel in een droom op haar schoot zit, betekent dit dat ze een meisje zal verwekken. Grote of roofvogels in een droom vertegenwoordigen koningen, presidenten, leiders, tirannen, kennismensen of kooplieden. Watervogels, zeemeeuwen, enzovoort, vertegenwoordigen eerbare mensen die in rang zijn gestegen in twee sferen, de sfeer van water en die van de lucht. Ze kunnen ook een reis betekenen. Als ze in de droom kwaken, vertegenwoordigen ze klagen of huilen. Singingbirds in een droom vertegenwoordigen muzikanten en zangers. Om een ​​zwerm vogels in een droom te zien, betekent geld en macht en vooral voor iemand die ze verzorgt of voor ze zorgt. Vogels boven het hoofd zien vliegen, betekent autoriteit en macht verwerven. Als iemand in een droom vogels in zijn huis of winkel ziet vliegen, betekent dit engelen. Als een vogel in een droom in de hand vliegt, betekent dat blijde tijding. Een vogel in een droom betekent ook werk. Een onbekende vogel in een droom betekent een waarschuwing, een advies of een vermaning. Als iemands vogel er mooi uitziet in een droom, duidt dit op de kwaliteit van zijn werk. Als iemand zichzelf in een droom een ​​lelijk uitziende vogel ziet dragen, geeft dit ook de kwaliteit van zijn acties aan of dat een boodschapper hem goed nieuws kan brengen. Een onbekende vogel betekent winst. Zwartgekleurde vogels in een droom zien duiden op slechte daden, terwijl witgekleurde vogels op goede daden staan. Gekleurde vogels in een droom vertegenwoordigen gemengde acties. Het zien van een vogel in een droom kan ook eer, macht, gezagsversiering of winst betekenen. Een vogel in een droom vertegenwoordigt ook een leuke en zeer vermakelijke metgezel. Een vogel in een droom stelt ook een jongen voor. Als iemand in zijn droom een ​​vogel slacht, betekent dit dat hij een kind zal verwekken dat tijdens zijn jeugd in ziekte zal leven en dat zijn vader zal vrezen voor zijn dood. Er wordt gezegd dat een vogel in een droom ook een rijke en een lastige leider vertegenwoordigt die constant vecht voor zijn verdiensten en om zijn succes of superioriteit te verzekeren. Een vogel in een droom vertegenwoordigt ook een mooie vrouw. Het zingen van vogels in een droom betekent goede woorden horen of waardevolle kennis ontvangen. Een zwerm vogels in een droom vertegenwoordigt gemakkelijk verdiende rijkdom. Een vogel in een droom stelt ook een jongen voor. Een vogel vangen in een droom betekent controle hebben over een krachtig persoon. Het doden van een vogel in een droom betekent het bereiken van je doel. Veren plukken, een vogel schoonmaken en eten in een droom betekent inkomsten, welvaart of een vrouw. Een vogel slachten in een droom betekent dat je je dienaar verkracht. Een vogel in de hand houden of in een droom in een kooi hebben, betekent een ziekte die iemands zoon zal overkomen. Als de vogel in een droom uit zijn hand of uit zijn kooi vliegt, dan betekent dat iemands dood. Een zwerm vogels in een droom vertegenwoordigt ook bijeenkomsten van liefde, eenheid, familiereünies en vieringen. Het verzamelen van vogels in een droom kan echter ook betekenen dat er zich een band vormt om iets verkeerds te begaan of de verspreiding van iemands familie of vrienden, of het kan zakelijke verliezen betekenen. (Zie ook Merel | Trap | Nest | Visarend | Roller)…

Dromen over of het zien van een vis zwemmen, dromen betekent inzichten uit je onderbewustzijn. Dus, om een vis te vangen, vertegenwoordigt het ideeën, die naar de oppervlakte werden gebracht. De vis is ook een oud symbool van het christendom en christelijke overtuigingen. Ook rekening houden met de gemeenschappelijke zinnen als een koude vis, vis uit het water of iets dat is verdacht, over een situatie. Dit kan ook een gladde of ongrijpbare situatie inhouden. Als je droomde en in de droom, zag je dat je vis eet, symboliseert je overtuigingen, spiritualiteit, geluk, energie en voeding. Het is voedsel voor de ziel. Of je nu in de droom ziet of vis alleen kookt, dit is een verwijzing naar de indicatie dat je je nieuwe prestaties met je spirituele gevoelens en kennis verwerkt. Als je droomde en in de droom, zag je dat je het schoonmaken van de vis, kan het erop wijzen dat u uw emotionele expressie te veranderen op een manier die toonbaar zal zijn voor anderen. Je censureert jezelf en uitt niet hoe volledig je je voelt.

…De vervloekte in een droom zien, betekent kwaad, zonde, liegen, stelen, jaloezie, tovenarij, scheiding tussen man en vrouw, minachting voor het uitvoeren van je gebeden, of het zou kunnen betekenen dat je leugens predikt. De vervloekte in een droom zien, betekent ook de verspreiding van een verzonnen wereld of ideeën. Als iemand in een droom Satan wordt, wordt dit geïnterpreteerd als iemand die zijn gezichtsvermogen verliest. Als iemand Satan in een droom doodt, betekent dit dat hij een bedrieger en een slecht persoon zal bedriegen en overwinnen. In een droom vertegenwoordigt de vervloekte Satan ook een vijand van het lichaam en de ziel. Hij bedriegt, bedriegt, gelooft niet, maar hij is ook ondankbaar, jaloers, grillig, arrogant, achteloos, onstuimig, of hij zou een leider, een minister, een rechter, een politieagent, een man van kennis, een prediker, een hypocriet kunnen vertegenwoordigen , of het eigen gezin en kinderen. Satan in een droom zien betekent ook schurk, vuiligheid, hartstocht en seksuele duivels. Als iemand hem in een droom ziet aanvallen, betekent dit dat hij zijn geld verdient met woeker. Als Satan hem in een droom aanraakt, betekent dit dat iemand zijn vrouw lastert of probeert te misleiden. Als iemand ziek is of onder druk staat, en als hij ziet dat Satan hem in een droom aanraakt, betekent dit dat hij zijn hand op materiële rijkdom zal leggen. Als iemand lijdt aan de gevolgen van duivels terwijl hij zijn beproevingen erkent en standvastig blijft in het gedenken van de Almachtige God en Hem om hulp in een droom aanroept, betekent dit dat hij veel vijanden heeft die proberen hem te misleiden of te vernietigen, hoewel ze dat uiteindelijk zullen doen. mislukken, en op hun beurt zullen ze worden verslagen door Gods verlof. Als iemand hem in een droom ziet volgen, betekent dit dat een vijand hem achtervolgt om hem te misleiden, en als gevolg daarvan verliest hij zijn status, rang en de voordelen van zijn kennis. Als iemand zichzelf in een droom innerlijk met Satan ziet praten, betekent dit dat hij de handen ineen zal slaan met zijn eigen vijand, en zijn aanval zal gericht zijn op het rechtvaardige volk, hoewel hij uiteindelijk zal falen. Als iemand hem iets in een droom ziet leren, betekent dit dat hij een verhaal verzint, leugens spreekt of gedichten vol leugens voordraagt. Als iemand ziet dat Satan in een droom op hem is neergedaald, betekent dit dat hij zich bezighoudt met valsheid en zonde. Als iemand ziet dat hij een bende satans presideert, ze controleert, hen commandeert, en als ze hem gehoorzamen in de droom, betekent dit dat hij een ereplaats zal krijgen en dat hij gevreesd zal worden door zijn vriend en vijanden. Als iemand Satan met kettingen in een droom bindt, betekent dit dat hij de overwinning in zijn leven zal behalen met macht en roem. Als iemand zichzelf in een droom bedrogen ziet door een groep satans, betekent dit dat hij financiële verliezen zal lijden of zijn baan zal verliezen. Als Satan in een droom iemand van zijn kleding ontdoet, betekent dit dat de laatste een strijd van een vijand zal verliezen. Als iemand in een droom Satan iets in zijn oor ziet fluisteren, betekent dit dat hij van zijn baan zal worden ontslagen. Als iemand zichzelf in een droom Satan ziet trotseren en bestrijden, betekent dit dat hij een ware en sterke gelovige is die zijn Heer gehoorzaamt en vasthoudt aan zijn religieuze verplichtingen. Als Satan hem in een droom bang maakt, betekent dit dat de laatste een oprechte plaatsvervanger en een beschermeling van de Almachtige God is, en dat God hem zal beschermen tegen elke vrees voor de vervloekte Satan of zijn leger. Als iemand in een droom een ​​meteoor of een vlam op Satan ziet schieten in de lucht, betekent dit dat er een vijand van de Almachtige God in die plaats is. Als die persoon een heerser is, zullen zijn geheimen worden onthuld, en als hij een rechter is, betekent dit dat hem een ​​rechtvaardige straf zal overkomen voor zijn onrecht. Als iemand Satan gelukkig ziet in een droom, betekent dit dat hij zich bezighoudt met sensualiteit, hartstocht en walgelijke acties. Over het algemeen is Satan een zwakke vijand, als iemand zichzelf in een droom met vastberadenheid ziet vechten, toont dat aan dat hij een religieus en een vroom persoon is. Als Satan iemand inslikt of in een droom in zijn lichaam doordringt, betekent dat schrik, verlies en lijden. Satan vertegenwoordigt in een droom ook bouwers of oceaanduikers die als spionnen werken. Als je ze in een droom ziet, kan dat ook leiden tot laster of laster. Als iemand zichzelf in een droom als een satan ziet, betekent dit dat hij voortdurend fronsend naar mensen kijkt en dat hij ze snel kwaad doet, of dat hij kan werken aan het schoonmaken van riolen, of misschien kan hij omkomen in een brand, of sterven als een achteloze persoon….

De droom van verse of gesloten eieren symboliseert het potentieel voor iets nieuws te gebeuren. Creatief potentieel. De droom over gebarsten of open eieren symboliseert de te nemen actie of iets dat eindelijk gebeurt. Geboorte. De droom van het eten van eieren symboliseert imminence. Het vertrouwen dat er iets gaat gebeuren. Een situatie of ervaring waarvan je weet dat deze niet te stoppen is. Negatief, kan het de noodzaak weerspiegelen om de gevolgen van hun acties te aanvaarden. Als de eieren zijn roerei kan dit een compromis in een grove set weerspiegelen. Het gebrek aan belang gevoeld door een situatie die begint te gebeuren. Voorbeeld: Een man droomde van zijn grootmoeder, die hem gekookte eieren. In het echte leven, zijn grootmoeder gedwongen vader van luie man die eindelijk beginnen met het schoonmaken van zijn tuin. De gekookte eieren weerspiegelden de imminence van de netheid die op het punt stond te gebeuren.

De droom over iets reinigend symboliseert het negativisme dat u verwijdert uit een bepaald gebied van je leven. Zelfverbetering, het overwinnen van obstakels of het verbeteren van een relatie. Vooruitgang boeken of verder gaan. Schoonmaken kan ook de vertegenwoordiging van oude problemen of slechte relaties waarvoor u oplossingen hebt gevonden. Slechte gewoonten geven of eindelijk de waarheid vertellen.

…De droom over een toilet symboliseert een mogelijkheid of gelegenheid om van een negatieve situatie af te komen. Overtuigingen of ervaringen die u kunt loslaten. Misschien heb je persoonlijke problemen, gewoontes of een levenssituatie die klaar is om opgegeven te worden. De droom dat je geen toilet kunt vinden symboliseert of dat ze allemaal zijn opgebruikt, symboliseert frustraties die je vermogen om op een persoonlijke manier voor jezelf te zorgen, belemmeren. Er gebeurt te veel dat het je in de weg zit om een ​​probleem op te lossen. De droom dat het enige beschikbare toilet open en duidelijk zichtbaar is voor anderen, symboliseert een gebrek aan privacy of persoonlijke tijd. Mensen in woonsituaties met verminderde privacy hebben vaak deze droom. Het schoonmaken van een toilet symboliseert een heropleving van energie of motivatie om je te ontdoen van overtuigingen, gewoonten of een ervaring die je hebt. Als je een probleem geeft, krijg je nog een kans. Je voorbereiden op een schone pauze met iets negatiefs of ongewensts. Een toilet doorspoelen symboliseert ongewenste situaties of negatieve denkpatronen die je loslaat. Iets weggooien dat je niet meer leuk of waardevol vindt. De droom over een verstopt toilet symboliseert problemen of tegenslagen die de voortgang belemmeren. Je kunt een probleem niet afmaken of verder gaan. Emotionele verwikkelingen. Een gevuld of overlopend toilet kan een weerspiegeling zijn van het gevoel dat persoonlijke behoeften niet kunnen worden vervuld omdat de behoeften van andere mensen altijd op de eerste plaats komen. Zich tekortschieten of niet de tijd hebben voor persoonlijke problemen die anderen hebben. Misschien heb je meer privacy, zelfzorg of zelfexpressie nodig. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een toilet met back-up te repareren. Toen ze wakker was, had ze na jaren van bitterheid eindelijk de beleefdheid en vriendschap met haar ex-man hersteld. Het toilet weerspiegelde hun vermogen om van de emotionele verstrengeling af te komen….

…Dromen van geopende vensters suggereert dat u vermoedt dat u wordt bespioneerd, wat tot verschillende problemen kan leiden. Als je droomt dat je door het raam een ​​huis binnengaat, wordt je gewaarschuwd dat je wordt betrapt op het begaan van een deloyale daad. Vaak voorspelt het ook dat we geschillen en rechtszaken zullen ondergaan die tegen ons voordeel zullen worden opgelost. Als we tijdens de droom onszelf een raam zien openen, is dat een teken dat ons vertelt dat we succes, vreugde en gemoedsrust kunnen verwachten bij onze inspanningen. Als we het gesloten zien, wachten ons verdriet en pech. Ramen versierd met bloemen staan ​​voor vrede en harmonie in huis. Als we in de droom onszelf ramen zien schoonmaken, betekent dit dat we hulp zullen krijgen van onverwachte mensen, waardoor we slechte situaties zullen overwinnen waarvan we niet wisten hoe we ze moesten overwinnen. Al met al betekenen vensters dat we goed ingeburgerd zijn in ons professionele leven en dat we gerespecteerd en hoog aangeschreven staan….

De droom van kleding of het maken van kleding symboliseert de opzettelijke reiniging van negatieve gewoonten of negatieve persoonlijkheidskenmerken. Met opzet willen veranderen of anders denken. U bent klaar met bepaalde overtuigingen, gewoonten of situaties en wilt iets anders proberen. Verandert de manier waarop je denkt, of in je levensstijl die bijdragen aan zelfverbetering of meer geluk. Kleding in een droom weerspiegelt onze persoonlijkheid. Stijlen en kleuren symboliseren de manier waarop we kunnen denken, voelen of handelen. Het schoonmaken van uw kleren symboliseert dan de verwijdering of netheid van de negatieve aspecten van uw persoonlijkheid.