…Dromen van konijnen duidt op gunstige veranderingen in het leven. Voor mensen die zaken leiden, duidt deze droom op wettige inkomsten. Witte konijnen, voor alleenstaanden, duiden op aanstaande bevredigingen, en voor vrouwen duidt het op beloften van liefde. Voor gehuwden duidt het op vrede thuis. Dromen om omringd te zijn door konijnen die vrolijk rondrennen, suggereert dat kinderen geluk in huis zullen brengen. Dromen van een konijn dat op de vlucht is, insinueert dat er een risico bestaat om op mysterieuze wijze waardevolle voorwerpen te verliezen, maar dat de dromer alles kan recupereren. Dromen van het maken van een geluksbrenger met de poot van een konijn onthult naïviteit of bijgeloof in de dromer. Dromen dat mensen worden achtervolgd door een konijn geeft aan dat de dromer moeite zal hebben met vriendschappen. Dromen over het neerschieten of slaan van een konijn duidt erop dat al die energie moet worden aangewend tegen anderen die problemen veroorzaken voor de dromer….

De droom van het hebben van een overvloed van een bepaald item symboliseert een gebied van je leven dat is zeer actief of krachtig. Je denkt aan iets te veel of beseffen dat iets in je leven is zeer ontwarren. Negatief, voel je je overweldigd door negatieve emoties of negatieve situaties. Je denkt misschien te veel aan één ding.

Het konijn in een droom is het symbool van vruchtbaarheid en seksualiteit. De droom, waarin je veel konijnen zag, duidt op het grote en gelukkige gezin dat veel kinderen omvat. Het konijn staat ook bekend als het sekssymbool. Misschien is er een gebrek aan intimiteit in je leven of heb je het toegenomen verlangen naar seks? Als dat zo is, dan is je onbewuste geest geeft u het signaal om te beginnen met handelen! De verschillende kleuren van het konijn kunnen ook verschillende betekenissen hebben, zoals wit staat voor onschuld, liefde en toewijding.

De droom over dozen met dingen erin symboliseert het geheel van een onderwerp. Alles wat te maken heeft met een deel van je leven. U blij zijn met een gevoel van sluiting of terughoudendheid die je hebt over iets. Als alternatief kunnen de vakken een weerspiegeling zijn van getransformeerde problemen of volledige duidelijkheid over een onderwerp. Negatief, kunnen de dozen de emotionele bagage weerspiegelen die niet los laat. Te veel bitterheid, wroeging of schuld waar je te veel belang aan hecht. De droom over veel dozen kan vertegenwoordigen informatie overbelasting of te veel om over na te denken. Ook veel zaken tegelijk. De droom over een lege doos symboliseert een verlangen om je gedachten te organiseren, of je leven over iets. U beginnen met het proces van het krijgen van sluiting door uzelf te creëren. Als een gebied van je leven in orde is. Tijd om het verleden of een deel van je leven te bewaken. Voorbeeld: Een vrouw droomde van het oppakken van dozen in haar oude huis te nemen naar haar nieuwe huis. In het echte leven, ze veel tijd besteed aan het uitzoeken waarom ze niet wilde dat haar ex-vriendje terug te komen. De dozen die ze mee naar huis nam vertegenwoordigde de sluiting in de hele kwestie van haar ex die ze had gedacht in volle en was nu kiezen om naar haar nieuwe leven met.

…De droom over dozen met dingen erin symboliseert het geheel van een onderwerp. Alles wat te maken heeft met een deel van je leven. Misschien bent u blij met het gevoel van afsluiting of insluiting dat u over iets heeft. Als alternatief kunnen kaders verwerkte problemen of volledige duidelijkheid over een onderwerp weergeven. Negatief, dozen kunnen emotionele bagage weerspiegelen die u niet loslaat. Veel bitterheid, spijt of schuldgevoel waaraan u te veel belang hecht. De droom over veel dozen kan een overdaad aan informatie vertegenwoordigen of te veel om over na te denken. Te veel onderwerpen tegelijk. De droom over een lege doos symboliseert een wens om je gedachten of je leven over iets te ordenen. Misschien begin je het proces om jezelf af te sluiten te creëren. Een deel van je leven op orde krijgen. Tijd besteden aan het opbergen van het verleden of een deel van je leven. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan dozen bij haar oude huis op te halen om mee terug te nemen naar haar nieuwe huis. Toen ze wakker was, had ze veel tijd besteed aan het uitzoeken waarom ze haar ex-vriend niet terug wilde hebben. De dozen die ze mee naar huis nam, vertegenwoordigden de afsluiting van de hele kwestie van haar ex waar ze volledig over had nagedacht en waar ze nu voor koos om terug te gaan naar haar nieuwe leven….

De droom over een konijn symboliseert verlegenheid of wordt gemakkelijk geïntimideerd. Het kan ook de vertegenwoordiging van verlegenheid zijn.

De droom over een konijn symboliseert verlegenheid of gemakkelijk geïntimideerd zijn. Het kan ook de weergave zijn van verlegenheid….

(Hemelen | Hoogste doel | Ultieme resultaten) Het zien van de hemelse Lot-boom in een droom betekent het hoogste doel bereiken en de ultieme belofte bereiken. (Zie ook Wegedoorn | Lotusboom)…

Droom van het hebben van een grote overvloed aan geschikt element, betekent dat je moet zorgen voor uw inkomen en leveringen die je hebt. Dromen met overvloed in de droom voorspelt ook dat het verzorgen van uw gezondheid, zorg ervoor dat u niet ziek bent. Als u droomt van het hebben van een enorme overvloed aan verschillende soorten dingen, het vertegenwoordigt uw toekomst als gelukkig, succesvol, gelukkig en winstgevend.

Zie de betekenis van samenzwering

De droom over een bruidsmeisje symboliseert het bewustzijn van zichzelf of anderen passief of met andere gevoeligheid geven volledige steun aan hun keuzes. U of iemand anders die anderen ondersteunt met alles wat ze nodig hebben om het allemaal te hebben. Genegenheid, vriendelijkheid of veel aandacht voor detail om iemand anders te ondersteunen, want het draait allemaal om hen. Gevoeligheid over andere gevoelens voor een speciaal moment. Een prachtig of ongelooflijk gebaar van onbaatzuchtigheid om iemand anders te steunen. Doe wat je bent uitgenodigd om het succes van iemand anders een goed gevoel gemakkelijk. Negatief, het bruidsmeisje kan weerspiegelen gevoelens van wordt gevraagd om veel te doen om iemand anders prestatie te ondersteunen. Gevoelens van afgunst dat iemand te veel van je vraagt, of te veel aandacht krijgt. Het kan ook de vertegenwoordiging van gevoelens niet genoeg worden gewaardeerd om iemand anders doelen of prestaties te vergemakkelijken. Als alternatief kan een bruidsmeisje negatief weerspiegelen uw gevoelens dat iemand is zeer bezorgd over de ondersteuning van u met een belangrijke keuze.

De droom over een zuigzoen symboliseert gevoelens van schaamte dat jij of iemand anders je te leuk vindt. Frustratie of ergernis van het hebben van te veel aandacht getrokken in je prive-leven. Niet graag te discussiëren over iets wat je voelt is oud. Een hickey kan ook de vertegenwoordiging van de verlegenheid van het hebben genoten, onthullen veel over jezelf aan anderen. Een opwelling van het idee van moment of voorbeeld van spontaniteit dat je beschaamt dat je te ver bent gegaan met het. Negatief, een hickey kan weerspiegelen gevoelens van verlegenheid over een misvatting dat anderen geloven dat je graag meer dan eerlijk. Niet bevalt anderen denken dat je ook had te veel van een goede tijd. Positief, een zuigzoen kan gevoelens van trots weerspiegelen dat je bewijs hebt dat je te belangrijk of zeer geliefd bent. De droom van iemand die een zuigzoen geeft kan de gevoelens van schaamte vertegenwoordigen omdat hij het leuk vond om iets te veel te doen. Obsessie of gaan overboord, profiteren om erop te wijzen dat veroorzaakt jezelf of anderen verlegenheid.

…De droom over een camper symboliseert comfort of paraatheid terwijl je voortdurend nieuwe situaties ervaart. Gevoel dat je niets hoeft te doen wat je niet leuk vindt terwijl je door nieuwe situaties gaat. Je erg op je gemak voelen dat er niets ongewoons gebeurt terwijl je veel verschillende situaties ervaart. Ervaringen in het leven waarbij vertrouwdheid belangrijk voor je is als je in nieuwe situaties betrokken raakt. Als alternatief kan een camper het gevoel hebben speciaal te zijn of niet te hoeven doen wat andere mensen doen tijdens een nieuwe of ongebruikelijke ervaring. Speciale behandeling. Negatief, een camper kan een teken zijn dat u zich te veel zorgen maakt om nooit iets te riskeren terwijl u veel nieuwe ervaringen opdoet. Het gevoel hebben dat het leven comfortabel moet zijn voordat je aan nieuwe situaties deelneemt. Te veel stilstaan ​​bij uw behoeften of niet bereid zijn los te laten en in het moment te leven. De droom over een camper met pech onderweg kan een onaangenaam gevoel vertegenwoordigen van afgesneden te zijn van een speciale behandeling tijdens een ongebruikelijke situatie. Je gedwongen voelen om je comfortzone los te laten. Je zorgen moeten maken over een situatie nadat je dacht dat je dat nooit zou hoeven doen….

…(Tolk | Pen | Spraakschrijver | Stinger | Vertaler) In een droom vertegenwoordigt de tong zijn vertaler of zijn zaakvoerder. Iemands tong in een droom vertegenwoordigt ook de belangrijkste oorzaak van zonde. De tong bewegen zonder in een droom te spreken, betekent een zonde begaan. Het zien van een toename in grootte, breedte of lengte van iemands tong in een droom betekent kracht en het overwinnen van iemands vijand. Als iemands tong langwerpig wordt zonder reden voor onenigheid of ruzie in een droom, betekent dit dat je een slechte tong hebt, of laster hebt van anderen, slecht over anderen spreekt of basale en verachtelijke taal gebruikt. Het hebben van een lange tong in een droom kan ook duidelijkheid in iemands spraak en welsprekendheid in iemands uitdrukkingen betekenen. Het hebben van twee talen in een droom betekent het verwerven van een tweede taal of een tweede beroep, het gebruiken van een ander bewijs dan het eigen bewijs in een rechtbank, of het behalen van de overwinning op de vijand. Als iemand zijn tong in een droom vasthoudt, betekent dit stagnatie van zijn bedrijf, of het kan armoede betekenen. Als in een droom zwart haar over de tong groeit, betekent dat een snel opkomend kwaad. Als in een droom grijs haar over de tong groeit, betekent dat een langzaam opkomende tegenslag. Haar dat in een droom over de tong groeit, betekent ook dat je een gedicht schrijft of reciteert. Iemands tong in een droom vertegenwoordigt ook het perfecte alibi, de schoonheid en welsprekendheid van iemands presentatie, een professionele presentatie, goede bekendheid en goed gedrag. Als de tong van een gouverneur in een droom wordt afgesneden, betekent dit de dood van zijn tolk of zijn speechschrijver. De menselijke tong in een droom vertegenwoordigt ook zijn pen en zijn tekenbevoegdheid. Als iemands tong lang wordt en in een droom de hemel bereikt, betekent dit dat hij na zijn tirannie en onrechtvaardigheid zal worden afgezet of van zijn leidende positie zal worden afgezet. Als de tong van een leider of heerser lang wordt in een droom, betekent dit ook de uitbreiding van zijn macht en de onfeilbaarheid en effectiviteit van zijn geboden. Iemands tong in een droom symboliseert ook een baby die melk zuigt, een leeuw in zijn hol of een intelligente krijger. Dus als iemand in een droom een ​​leeuw uit een hol laat, duidt dit op zijn tong, of het kwetsen van het gevoel of de reputatie van mensen met zijn tong. Als iemand zichzelf in een droom zonder tong ziet, kan dit de dood van een baby betekenen. Als iemand voor de rechtbank moet verschijnen en zijn tong in een droom ziet afgesneden, betekent dit dat zijn bewijs door de rechter zal worden afgewezen. Als in een droom alleen de zijkant van iemands tong wordt afgesneden, betekent dit dat hij twijfels heeft over het getuigenis van zijn getuige. Als hij een handelaar is, betekent dit dat hij een belangrijke zakelijke deal zal verliezen. Als hij een student is, betekent dit dat hij zijn opleiding niet zal afmaken. Er wordt ook gezegd dat wanneer iemands tong in een droom wordt afgesneden, dit betekent dat hij een geduldig persoon is. Als de tong van de vrouw in een droom wordt afgesneden, betekent dit dat ze een kuise en vrome vrouw is. Als een vrouw in een droom de tong van haar man afsnijdt, betekent dit dat ze met hem zal flirten en hem tederheid en liefde zal tonen. Het afsnijden van de tong van een arme persoon in een droom betekent iets geven aan een brutaal persoon om zijn kwaad te schuwen. Als een arme persoon in een droom de tong van een andere arme persoon afsnijdt, betekent dit een gevecht tussen hen. Als iemands tong in een droom aan zijn gehemelte kleeft, betekent dit dat hij het recht van iemand zal ontkennen of verwerpen, de waarheid zal weerleggen of liegen over een vertrouwen dat hij heeft gekregen om een ​​tijdlang te behouden. Het eten van je tong of erop bijten in een droom vertegenwoordigt een daad waar je spijt van zult krijgen. Als een gouverneur dat in een droom ziet, betekent dit dat hij het geld van mensen oplicht en steekpenningen ontvangt. Op de tong bijten in een droom betekent ook grotendeels zwijgen, je advies onthouden of je woede en woede beheersen. De tong bijten in een droom kan ook duiden op gulzigheid. Iemands tong afsnijden in een droom betekent zijn argument of bewijs ongeldig maken, of hem ervan weerhouden om iets te vragen. Het afsnijden van de tong van een dichter in een droom betekent dat hij geld krijgt voor zijn voordracht. Als je je tong zwart ziet in een droom, betekent dit dat je zijn eigen volk mag presideren. Als hij een ellendig persoon is, betekent dit dat hij een leugenaar is. Als iemand die ergens bang voor is, zijn tong in een droom ziet, betekent dit dat hij zijn strijd verliest en onderworpen wordt aan laster en vernedering. Als een ellendig persoon ziet dat hij in een droom veel talen spreekt, betekent dit dat hij een groot gezin zal hebben. Veel tongen hebben in een droom betekent ook veel vreemde talen spreken. Als iemands tong in een droom in tweeën is gespleten, betekent dit dat hij een leugenaar is. Het hebben van veel tongen en van vele kleuren in een droom betekent verschillende en tegenstrijdige verhalen vertellen, of het zou een muziekschrijver kunnen vertegenwoordigen. Als mensen iemands tong aanraken of in een droom opzuigen, betekent dit dat ze zijn kennis opdoen. Het vertegenwoordigt ook mensen die pesten of lobbyen in officiële zaken. Iemands tong in een droom vertegenwoordigt ook een verborgen schat, een verborgen kennis, een vervelende bediende, een werknemer, iemands huis, een voertuig, een bekwame vijand, een zaailing van een vruchtdragende boom, een slechte vrouw, een onvruchtbare vrouw, iemands gesproken en onherstelbare woorden, verdiensten, vuilnis verzamelen, iemands sporen volgen, een politieagent of een gevangene. De tong van een dier in een droom vertegenwoordigt iemands leven of dood, want voor een dier is zijn tong als een hand waardoor hij dingen pakt. Als de tong van een geleerde in een droom wordt afgesneden, betekent dit dat hij zijn argumentatie verliest, of dat het de dood van zijn assistent, student of zoon kan betekenen. Het verliezen van iemands tong in een droom vertegenwoordigt de boosaardige vreugde van iemands vijand, familie of buren voor iemands verliezen, of het kan de dood van een geliefde betekenen, het verbreken van een relatie of een plantenziekte die iemands vruchtdragende bomen zal aantasten. Misschien kan het verliezen van de tong in een droom een ​​scheiding tussen man en vrouw betekenen, echtscheiding, het verliezen van een baan of verhuizen naar een nieuwe stad. Twee tongen hebben in een droom betekent ook anderen achterklaar maken, of twee gezichten hebben met mensen, want mensen zeggen dat die en die twee tongen of twee gezichten heeft. Als de tweede tong de persoon niet belet om in de droom te spreken, duidt het zijn waarheidsgetrouwheid, liefde en genegenheid voor anderen aan. Iemands tong in een droom kan ook iets vertegenwoordigen waar men bang voor is, zoals het instorten van een dak boven zijn hoofd, of het kan een vijand voorstellen. Het betekent ook dat je je afzondert van mensen met kennis en wijsheid, of het zou kunnen betekenen dat je grotendeels stil blijft, je eigen zaken bemoeit, of toewijding aanbiedt en de Almachtige God dankbaar is voor Zijn gaven en zegeningen. Iemands tong in een droom stelt ook een gevangengenomen krijgsgevangene voor, of een slang die zich in zijn put verstopt. In een droom naar iemands tong kijken, betekent controleren wat eruit komt. (Zie ook Lichaam ‘| Uitputting door spreken | Taal | Spell out)…

…De droom over het bijwonen van een toneelstuk symboliseert een ervaring in het leven waarin je merkt dat mensen al het mogelijke doen om te vervalsen of iets echt lijken te doen. Er wordt veel moeite gedaan om valse meningen, ideeën of situaties op anderen te projecteren. Het gevoel hebben dat iemand anders zich te veel zorgen maakt over jou, door te geloven dat iets waarvan jij denkt dat het niet waar is. Een rol of persona uitvoeren. Negatief is dat het bijwonen van toneelstukken een teken kan zijn dat je jezelf voor de gek houdt dat een relatie of situatie ooit zal werken. Het kan ook een teken zijn dat u denkt dat iemand in uw leven te veel moeite doet om te doen alsof er ooit iets gaat gebeuren. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een toneelstuk bij te wonen en haar ex-minnaar te zien. In wakende leven was ze met een nieuwe man die ze niet graag zo veel als haar ex-geliefde. Het stuk weerspiegelde haar poging om een ​​show voor zichzelf en haar ex-geliefde op te voeren dat ze niet echt meer om hem gaf….

…De droom van het vliegen symboliseert een recente positieve ervaring. Iets dat je een geweldig gevoel, in staat en gratis. Vaak een vrije reflectie creatieve expressie in het echte leven. Dromen van vliegen kunnen ook optreden na een seksuele ontmoeting. Vliegproblemen symboliseert iets in je leven dat je beperkt, schaadt je vermogen om doelen te bereiken, jezelf volledig uit te drukken of je best te doen. Vluchtdromen komen veel voor rond seksuele ervaringen, krachtige spirituele ervaringen, deelname aan persoonlijke passies zoals hobby’s of kunst. Slimme mensen die creatieve verkooppunten hebben, dromen vaak van vliegen. Mensen hebben de neiging om dromen te hebben van het vliegen vaker in hun jeugd. Dit is waarschijnlijker omdat jongeren meer mogelijkheden bieden om te spelen, vrijgelaten te worden of nieuwe interesses te verkennen. Mensen in prestatieberoepen en mensen die genieten van hobby’s of speciale interesses dromen van meer vliegen. De droom van vliegen die je niet stoppen symboliseert gevoelens van het hebben van te veel vrijheid of te veel van het goede. Als je seksueel actief bent en het gevoel dat je partner wil te veel seks van je … dit kan een teken zijn dat u luider moet spreken. Voorbeeld: Een man droomde ervan niet meer dan een paar meter van de grond te kunnen vliegen. In het echte leven voelde hij zich thuis bij zijn ouders, waardoor zijn onafhankelijkheid werd beperkt….

…Dromen van een vijgenboom duidt op veel manieren op overvloed, vooral van voedsel. Dromen van een prachtig groen bos is een goed teken, en als er veel witte of gekleurde vogels zijn, is dat veel beter, omdat het aangeeft dat de zaken die je afhandelt succesvol zijn afgerond. Maar als je droomt van veel donkere of zwarte vogels, geeft dit aan dat iemand jaloers is op het geluk van de dromer. Dromen om het prachtige gebladerte van een bos te bewonderen, duidt op diepe voldoening en waardering voor wat er in het leven is bereikt, wat hetzelfde is als God danken, maar in dit geval rechtstreeks met de ziel en zonder lege woorden te zeggen. Bij kunstenaars of intellectuelen betekent dromen van een prachtig bos dat ze extra erkenning krijgen. Dromen van slechts één groene, lommerrijke boom die bloeit, duidt op gezondheid en welzijn. Maar als de boom alleen lijkt of verlaten, verwelkt of met droge bladeren zoals wat er in de winter gebeurt, geeft dit aan dat uw bedrijf of bedrijven niet welvarend zijn en dat ze dat over een bepaalde tijd niet zullen zijn. Dromen om in de schaduw van een prachtige boom te zijn, geeft aan dat je uitgebreid beschermd bent (door God) dat je niet zal teleurstellen, want het zal uiteindelijk tot succes leiden, ook al kost het wat tijd. Dromen om vast te zitten in een boom is een heel goed teken en zo’n droom betekent dat je zelfverbetering en zelfontplooiing bereikt, zowel materieel als spiritueel. Dromen van een boom met rijp fruit en sommige daarvan staan ​​al op de grond, waar je ze kunt plukken en eten, suggereert dat je aanzienlijke voordelen zult ontvangen, waaronder economische, zakelijke en zelfs in de loterij, enz. Dromen van een geïsoleerde boom met klein en groen fruit geeft aan dat uw zaken en zaken niet goed gaan. Als je een van deze vruchten in de droom neemt, betekent dit dat je serieuze risico’s neemt. Dromen over het kappen van een boom, geeft aan dat je handelt in strijd met je eigen belangen, bijvoorbeeld dat je handelt in strijd met het goede. Dromen over omgehakte bomen en op de grond gegooid, duidt op materiële verliezen, het verbreken van een relatie, of familie- of persoonlijk ongeluk. Dromen dat je verdwaald bent in een bos duidt op verlies van oriëntatie, verwarring, die, indien niet gecorrigeerd, zal eindigen in een mislukking; als je tijdens het wandelen in het bos op droge bladeren stapt, wordt de vorige betekenis aanzienlijk benadrukt….

…De droom over moslimmensen symboliseert aspecten van je persoonlijkheid die te veel opgeven voor positivisme. Overboord gaan door moreel of aardig te zijn, of om jezelf te bekommeren om regels. Je geluk verliezen of je dromen opgeven omdat je te veel bezig bent met het juiste te doen. Te veel bezig met moraliteit of goed gedrag. Jezelf bedriegen uit geluk vanwege morele dogma’s of rigide discipline. Als alternatief kan een moslim persoon reflecteren hoezeer u zich te veel zorgen maakt over wat God van u denkt….

…Dromen van konijnen, voorspelt gunstige wendingen in de omstandigheden, en u zult meer tevreden zijn met uw winst dan voorheen. Witte konijnen zien, duidt op trouw in de liefde, aan de getrouwde of alleenstaande. Konijnen zien ronddartelen, betekent dat kinderen zullen bijdragen aan uw vreugde. Zie Hare….

Als u droomt van het gebruik van een rugzak symboliseert de verplichtingen die maakt je je zwak voelt, resoluties en oplossingen. Zorg ervoor dat je niet pack voor te veel en niet te veel spullen in je tas, wat betekent dat je niet moet nemen te veel van verantwoordelijkheden en plichten.

…De droom over vliegen symboliseert een recente positieve ervaring. Iets waardoor je je geweldig, bekwaam en vrij voelde. Vaak een reflectie creatieve vrije expressie in het wakkere leven. Vliegende dromen kunnen ook optreden na een seksuele ontmoeting. Vliegproblemen symboliseren iets in je leven dat je beperkt, je vermogen om doelen te realiseren, jezelf volledig uit te drukken of je best te doen, belemmert. Vliegende dromen komen vaak voor rond seksuele ervaringen, krachtige spirituele ervaringen, deelname aan persoonlijke passies zoals hobby’s of kunst. Intelligente mensen met creatieve outlets dromen vaak van vliegen. Mensen hebben in hun jeugd vaker vliegende dromen. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat jongeren meer mogelijkheden bieden om te spelen, bevrijd te worden of nieuwe interesses te verkennen. Mensen in prestatieberoepen en degenen die zich overgeven aan hobby’s of speciale interesses, dromen er het meest van om te vliegen. De droom over vliegen die je niet kunt stoppen, symboliseert gevoelens van te veel vrijheid of te veel van het goede. Als u seksueel actief bent en vindt dat uw partner te veel seks van u wil, kan dit een teken zijn dat u iets moet zeggen. Voorbeeld: een man droomde ervan niet meer dan een meter boven de grond te kunnen vliegen. In het echte leven had hij het gevoel dat thuiswonen bij zijn ouders zijn onafhankelijkheid beperkte….

De droom over een kogelvis symboliseert oververwennerij. Wees mentaal of emotioneel engorged. Je doet misschien iets veel meer dan normaal of het gevoel dat je iets te veel hebt gedaan. Voorbeeld: Een vrouw droomde ooit van het hebben van een kogelvis huisdier. In het echte leven werd ze verwacht om orale seks op haar partner hebben, veel meer dan hij ooit werd verwacht om de gunst terug te keren. De pet kogelvis weerspiegelt de noodzaak om je gelukkig te houden door hem te voldoen wanneer hij maar wilde.

…Dromen om met kaarten te spelen suggereert onzorgvuldigheid en oppervlakkigheid bij het afhandelen van zaken. Dromen van het inzetten van geld met kaarten is een waarschuwing dat de dromer veel riskeert en dat hij uiteindelijk zal lijden door verliezen en problemen. Dromen om met meerdere mensen met kaarten te spelen, maar zonder dat er alleen voor de lol geld bij komt kijken, suggereert goede sociale relaties. Dromen om te verliezen door met kaarten te spelen, kondigt de aanwezigheid aan van tegenstanders die wachten op de mogelijkheid om de dromer aan te vallen, zelfs legaal. Als een jonge vrouw droomt dat haar verloofde met kaarten speelt, is dat een waarschuwing dat hij geen man is die goed voor haar zou zijn, aangezien hij alleen op zoek is naar plezier. Kaarten in dromen hebben meestal de volgende betekenissen: CLUBS: moeilijk en gecompliceerd huwelijk. CUPS: Liefde, trouw, een aanvaardbaar huwelijk, maar niet gelukkig. ZWAARDEN: weduwe worden in korte tijd, veel mislukkingen en tegenslagen. GOLDS: zaken, geld, veel prestaties….

…De droom over een mobiele telefoon symboliseert emotionele of psychologische nabijheid. Dringende gevoelens iets nodig te hebben. Wensen, overtuigingen, verlangens of gevoelens waarvan u denkt dat ze belangrijk zijn of die u niet wilt verliezen. Mobiele telefoons kunnen ook de weergave zijn van bronnen of verbindingen met andere mensen die u altijd voor u beschikbaar wilt hebben. Dingen die je wilt hebben, wilt ervaren of waar je gewoon veel aan denkt. In een droom op een mobiel praten symboliseert je focus op zaken die belangrijk voor je zijn of emotioneel waardevol. Je besteedt veel tijd aan het nadenken over iets of hebt een sterke interesse om iets te laten gebeuren. Veel praten via een mobiele telefoon weerspiegelen ook de emotionele urgentie. Je hebt het gevoel dat je iets nodig hebt om te kunnen functioneren. De droom over het verliezen van je mobiele telefoon symboliseert de emotionele ontkoppeling van wat belangrijk voor je is. Moeilijkheden die u afleiden of waardoor u niet meer denkt of voelt zoals u dat wilt. De droom dat je iemand niet op je mobiel kunt bereiken, symboliseert gevoelens van scheiding of afgesneden worden. Het kan zijn dat u niet in staat bent om te communiceren met iemand om wie u geeft, of dat u zich afgesneden voelt van iets dat emotioneel ondersteunend is. Familieleden die gescheiden zijn van dierbaren, dromen er vaak van dat ze hun mobiele telefoon niet kunnen gebruiken om contact met die persoon op te nemen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een oude vriend via een mobieltje te zien praten met een meisje dat hij leuk vond. Deze oude vriend was iemand die nooit opgeeft. Tijdens het wakkere leven werd de jongeman afgewezen door het meisje dat hij leuk vond en kon hij niet stoppen met haar te mogen. De oude vriend op een mobiel weerspiegelde zijn behoefte om naar dit meisje te verlangen om te kunnen functioneren en zijn onwil om niet meer aan haar te denken….

Om het haar te zien in de droom is een symbool van veel geluk. In het algemeen, de droom van haar betekent gezondheid, verleiding, sensualiteit, ijdelheid en seksuele viriliteit. Het is tekenend voor je illustere houding. Als je haar is een knoop of kluwen, dan heeft het symbolische betekenis van onzekerheid in een relatie of verwarring in je leven. Gekruld of gebonden haar kan ook wijzen op het onvermogen om helder te denken. Ben je in de huidige staat van je leven om helder na te denken? Dromen dat je je haar knippen suggereert dat je geconfronteerd met een verlies van kracht, vitaliteit en seksualiteit. U het gevoel dat iemand probeert om u te beperken door het blokkeren van een aantal belangrijke aspecten van je persoonlijkheid. Als alternatief u uw denken of ambities hervormen en ongewenste gedachten elimineren. Misschien heb je ook een slechte gewoonte en wil je jezelf censureren van dit gedrag. Dromen dat je kammen, strelen of styling je haar, stel ik voor dat je te nemen en te evalueren een nieuw idee, concept, vooruitzichten of manier van denken. U uw gedachten in orde en uw feiten om recht te blijven. Een meer letterlijke interpretatie suggereert zijn bezorgdheid over zijn capaciteiten, uiterlijk, persoonlijkheid en waardigheid. Om te dromen dat je te veel haar geeft aan dat je heel en zeer zorgvuldig denken alvorens een belangrijke beslissing. U bereikt nieuwe doelen of richt zich op een plan of het vaststellen van een bepaalde situatie. Om te dromen dat je je haar verliest duidt dat je je zorgen maakt over het idee dat je ouder wordt en je seksualiteit verliest. Mis je seksuele aantrekkingskracht of viriliteit? Je geest is bezig met gedachten over veroudering en het uiterlijk ervan. Het verliezen van haar betekent ook gebrek aan kracht en dat je niet genoeg macht om te slagen in een bedrijf. Misschien voel je je zwak en hulpeloos. Dromen dat iemand ruikt hun haar geeft erotische nieuwsgierigheid, seksuele interesse en hun behoefte aan een aantal fysieke stimulatie of sensuele aanmoediging. Misschien heb je nog veel te leren over intieme relaties. De geur of geur van het haar van iemand anders kan u herinneren aan de geur van een bepaalde persoon. Om te dromen dat je afkomstig bent van iemands haar vertegenwoordigt dat je probeert om samen met die persoon op een fysiek, spiritueel of intellectueel niveau. Het verwijst ook naar gezag, sympathie, bescherming en broederliefde. Om te dromen dat de wind waait door je haar betekent vrijheid om uit te drukken geremd door denken of verlaten gevoel. Om te dromen dat je haar wit is of draait van een andere kleur naar wit, geeft aan dat er iets belangrijks is gedaan voor je. Misschien probeert iets je aandacht te trekken. Ook wit haar is een symbool van wijsheid, kennis en percepties. De droom kan ook een metafoor zijn die suggereert dat je je vrij voelt in het vermogen om zonder beperking te denken.

…Het zien van een kat in de droom symboliseert een illusie. Een valse overtuiging waarvan je jezelf hebt overtuigd, is waar of een behoefte om je goed te voelen die de objectieve realiteit tart. Een kat weerspiegelt een geloof in iets dat machteloos is of waarin jij gelooft zonder het serieus in twijfel te trekken. Een kat in een droom kan jouw behoefte zijn om je goed te voelen, je geliefd te voelen of je op je gemak te voelen over dingen die niet echt zijn. Iets wat moeilijk voor je is om het op te geven, of niet zonder kan. Katten zijn vaak een van de ergste symbolen waarvan een persoon kan dromen, omdat het probleem dat ze vertegenwoordigen misschien te beangstigend zijn voor het ego van de persoon om te accepteren. Iets waarover een persoon gemakkelijk zal leven in ontkenning, of nooit wil opofferen omdat het te goed of veilig voelt om erin te geloven. Katten zijn veel voorkomende symbolen voor seksuele fantasieën over mensen tot wie je je aangetrokken voelt of tot wie je hebt gemasturbeerd. Een kat kan ook symbool staan ​​voor een irrationele overtuiging dat je iets niet kunt of dat je niet goed genoeg bent. Het zien van een zwarte kat in een droom symboliseert een onevenwichtige illusie. Iets dat onmogelijk, buitensporig of eng is. Als je het in een droom ziet, betekent dit dat je geen voeling hebt met de werkelijkheid, of dat je je goed moet voelen dat is gebaseerd op een fantasie. Een zwarte kat symboliseert vaak iemand over wie we seksuele fantasieën hebben die we niet kennen. De droom over een witte kat symboliseert een uitgebalanceerde illusie. Dit betekent dat je valse overtuigingen of fantasieën hebt die je verantwoordelijk voelen. Een voorbeeld van een evenwichtige illusie is fantaseren over trouwen met iemand op wie je verliefd bent, maar die je nauwelijks kent. Het zien van een donkergroene kat in een droom symboliseert een egoïstische illusie. Het weerspiegelt krachtige egoïstische overtuigingen die niet waar zijn. Een voorbeeld is een persoon met een irrationele overtuiging dat ze zo lelijk zijn dat niemand ooit met hen zou willen daten. Het zien van een blauwe kat in een droom symboliseert een positieve illusie. Je gelooft in iets dat niet waar is, maar wel goede bedoelingen heeft. Valse overtuigingen die u aanmoedigen om mensen te helpen, of die u in een zeer morele of positieve mindset houden. Mensen die in vorige levens of in het bovennatuurlijke geloven, dromen vaak van blauwe katten. Voorbeelden van situaties die dromen van katten zouden kunnen aanmoedigen, kunnen medelijden met jezelf hebben of medelijden hebben met anderen. Het kunnen ook seksuele illusies zijn die je hebt over mensen over wie je hebt gefantaseerd. Katten kunnen dingen vertegenwoordigen waarvan je ten onrechte gelooft dat je ze nodig hebt, denken dat je er beter uitziet dan je in werkelijkheid bent, of bijgelovige overtuigingen. Katten kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van waanideeën die je hebt over jezelf, anderen of de wereld die je een vals gevoel van macht of controle geven. Absoluut alles waarvan u denkt dat het gewoon niet waar is, of niets anders doet dan u een goed gevoel geven. Als een droomkat agressief is, suggereert dit dat je moeite hebt om de realiteit te accepteren of objectief te zijn. Jezelf dwingen te geloven dat je doelen onmogelijk zijn zonder het objectief in twijfel te trekken. Als je een huis vol katten ziet, symboliseert het een buitensporige hoeveelheid illusies. Je hebt veel dingen waar je in gelooft die niet waar zijn. Een teken dat u emotioneel afhankelijk bent van fantasieën of dat u veel objectiever moet zijn. Als je bang bent voor een kat in een droom, suggereert dit dat je angsten hebt die gebaseerd zijn op verkeerde aannames. Gemene boosaardige katten kunnen sterke illusies of angst weerspiegelen waardoor je blijft geloven dat iets in je leven hopeloos is als het nooit is bewezen. Liever een goed gevoel als hopeloos….

…De droom over een waterput symboliseert emotionele diepte of innerlijke kracht die bereikt moet worden. Vaak een symbool om in jezelf te geloven. Diep van binnen kijken. Een bron is een teken dat je je best doet om te veranderen of dat je je best moet doen. De droom over een vergiftigde put symboliseert een verloren gevoel van hoop of onvermogen om in zichzelf te geloven. Iemand zet je misschien te veel neer. Het kan een teken zijn dat u andere manieren moet vinden om uzelf te verbeteren of om zelfverzekerd te zijn. Het kan ook de weergave zijn van overleden vriendschappen of relaties. De droom om in een put te vallen symboliseert te veel bezorgdheid over jezelf verbeteren of zelfvertrouwen hebben. Je hebt misschien meer problemen veroorzaakt door ergens te hard voor te proberen. De droom over het graven van een put symboliseert je poging om een ​​bron van inspiratie of levensonderhoud te bouwen of te creëren. De weg bereiden voor de toekomst om veel hoopvoller te zijn. Een probleem oplossen dat nog niemand anders heeft willen oplossen, zodat het nooit meer stagnatie veroorzaakt….

…Als je droomt van een loterij en dat je veel belangstelling hebt voor de trekking, zul je een waardeloze onderneming aangaan, waardoor je een onevenredige reis zult maken. Als je het geluksgetal hebt, win je in een speculatie die je zal verbazen en je veel angst zal bezorgen. Anderen zien winnen in een loterij, duidt op gezelligheid en amusement, waarbij veel vrienden samenkomen. Als u verliest in een loterij, wordt u het slachtoffer van het ontwerpen van personen. Het zal resulteren in sombere depressies in uw zaken. Voor een jonge vrouw Dromen van een loterij op wat voor manier dan ook, betekent dat haar onzorgvuldige manier van doen haar teleurstelling zal brengen, en een echtgenoot die niet helemaal betrouwbaar of constant zal zijn. Dromen van een loterij, betekent dat je ongunstige vriendschappen zult hebben in het bedrijfsleven. Je liefdesaffaires zullen tijdelijk plezier opleveren….

…Wanneer een vrouw droomt dat ze met een oudere man trouwt, suggereert dit dat ze binnenkort verschillende problemen zal krijgen, waaronder een pijnlijke ziekte. Als de bruidegom tijdens dat huwelijk een boze houding heeft, duidt dit op problemen met vrienden voor wie je veel achting had. Dromen over een huwelijk suggereert aankomend goed nieuws en vreugde, maar wanneer een vrouw trouwt en degenen die de ceremonie bijwonen in het zwart gekleed verschijnen, suggereert dit dat de dromer teleurstellingen en verdriet zal lijden. In sommige gevallen duidt het op de dood van een geliefde, een familielid of vriend. Wanneer de dromer ziet dat hij of zij de aanvraag om te trouwen invult, symboliseert dit slecht nieuws. Als de dromer op een huwelijksfeest is en zich gedraagt ​​als een familielid van de bruid en bruidegom, symboliseert dit dat andere mensen hem / haar waarderen, en dus zullen zijn / haar zakelijke aangelegenheden gedijen. Als zich tijdens de huwelijksceremonie een ongeluk voordoet, geeft dit aan dat binnenkort iemand in de familie een ziekte zal krijgen of misschien kan overlijden. Wanneer een jonge ongehuwde vrouw droomt van zichzelf als een bruid, maar er niet gelukkig uitziet, symboliseert dit zeer nauwe frustraties in liefdesrelaties (indien aanwezig), ziekte of tegenstanders en huichelaars die haar proberen te schaden als wraak (deze droom suggereert dat de dromer iets verkeerd heeft gedaan of iemand heeft gekwetst, en haar onderbewustzijn doet haar dit beseffen.) Dromen dat je op de bruiloft van iemand anders bent, suggereert dat er veel feesten en vreugden zullen komen, vooral als de droom erg kleurrijk is, en je ziet veel ornamenten, maar als je geen felle kleuren kunt bedenken en gasten donkere of zwarte kleding dragen, geeft dat aan dat de dromer in de nabije toekomst verdriet en ontberingen zal lijden. Dromen dat je een wettige getuige bent in een huwelijk, houdt in dat je echt door anderen wordt gewaardeerd. Als je droomt dat er tijdens een huwelijk iets onaangenaams gebeurt, symboliseert dit dat een negatieve periode, onaangename verrassingen of ziektes op de dromer wachten. Wanneer een jonge vrouw zichzelf ziet als de bruid in de droom, maar onverschillig staat tegenover de ceremonie en alles wat er om haar heen gebeurt, suggereert dit dat ze van nature een depressief persoon is of het risico loopt om een ​​gevaarlijke ziekte te krijgen. Het kan er ook op wijzen dat haar dagelijkse gedrag ertoe zal leiden dat ze schadelijke roddels ervaart….

…De droom over een kogelvis symboliseert overmatige verwennerij. Mentaal of emotioneel gezwollen zijn. Misschien doe je iets veel meer dan normaal, of heb je het gevoel dat je iets te veel hebt gedaan. Voorbeeld: een vrouw droomde er ooit van een kogelvis als huisdier te hebben. In het echte leven werd er van haar verwacht dat ze veel meer orale seks met haar partner zou hebben dan ooit van hem werd verwacht dat hij de gunst zou beantwoorden. De kogelvis weerspiegelde haar behoefte om hem gelukkig te houden door hem te bevredigen wanneer hij maar wilde….