…In een droom vertegenwoordigen hakken iemands kinderen of erfgenamen. Als iemand ontdekt dat hij geen hakken heeft in een droom, betekent dit dat hij geen erfgenamen in zijn familie heeft. Als iemands hiel in een droom wordt gebroken of afgesneden, kan dit de dood van zijn kind betekenen. Een gebroken hiel in een droom betekent ook een avontuur waar je spijt van krijgt. Een gebroken hiel in een droom kan ook een depressie, rampspoed, verdriet, een beproeving of iemands dood betekenen. De rechter hiel in een droom staat voor de zoon en de linker hiel staat voor de dochter. Iemands hakken in een droom impliceren ook het einde van zijn leven in deze wereld en zijn oordeel in het hiernamaals. Iemands hakken in een droom vertegenwoordigen ook zijn landgoed. Sterke hakken in een droom vertegenwoordigen goede daden. Donkere hakken in een droom vertegenwoordigen achteloosheid en ongehoorzaamheid aan de goddelijke geboden van God de Almachtige. Hakken in een droom betekenen ook straf voor iemands zonden. Iemands hakken in een droom kunnen ook een zoon vertegenwoordigen die een gokker is. Een lage hiel en pees in een droom vertegenwoordigen een gedurfde, moedige en vooruitstrevende persoon. Wat een vrijgezel betreft, het zien van zijn hakken in een droom betekent trouwen. Hakken in een droom betekenen ook ijdel gepraat. Spelen met de hakken in een droom betekent genieten van iemands succes over zijn tegenstander. Een gebroken hiel in een droom betekent een ziekte. Iemands hakken vertegenwoordigen ook zijn eigendom en geld. Zonder hakken in een droom betekent dat je je rijkdom verliest. Een mooi uitziende hiel in een droom betekent blijde tijdingen en zegeningen. (Zie ook Body ‘)…

…De droom over iets hakken symboliseert problemen die op maat worden gesneden of ~afgesneden~. Een probleem beter beheersbaar maken. Bedenk wat er wordt gehakt voor extra betekenis. De droom over het hakken van voedsel symboliseert de voorbereiding om een ​​situatie voor jezelf gemakkelijker te maken….

…De droom over schoenen met hoge hakken symboliseert een benadering van een situatie die erop is gericht nooit te worden afgewezen of te verliezen. Ambitie of drive om winnen te garanderen. Je voelt je zelfverzekerd en zelfverzekerd. Een dominante houding. Willen ~de deal sluiten~ of een ~dichter~ zijn. Als alternatief kunnen schoenen met hoge hakken iemand of iets weerspiegelen waartegen het moeilijk is om nee te zeggen. Vrouwelijke dominantie….

Dromen dat je hoge hakken draagt, staat voor vrouwelijkheid en glamour. Je voelt je zelfverzekerd en zeker van jezelf. Als alternatief u zich beperkt en beperkt voelen in uw rol als vrouw. Je denkt niet dat je jezelf volledig en vrij uitdrukken.

…De droom over uiteengereten worden symboliseert gevoelens van afgesneden, machteloos of geïsoleerd zijn. Een aanzienlijk verlies ervaren. Mogelijk voelt u een verlies van macht, bekwaamheden of identiteit. Overweeg het lichaamsdeel voor extra betekenis. De droom over het uit elkaar halen van iemand of iets kwaadaardigs symboliseert negatieve denkpatronen of negatieve situaties die je afsnijdt of ontkracht. Gevaar, angst of een obstakel overwinnen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een pestkop uit zijn jeugd in stukken te hakken. Toen hij wakker was, kreeg hij een vriendin nadat hij dacht dat hij er nooit een zou krijgen. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan een slechte man in stukken te hakken. In zijn wakkere leven overwon hij zijn wens om zelfmoord te plegen….

De droom van schoenen met hoge hakken symboliseert een benadering van een situatie die is gericht op nooit afgewezen of verliezen. Ambitie of eenheid om de overwinning te verzekeren. Je voelt je zelfverzekerd en zeker van jezelf. Een dominante houding. Willen sluiten van de deal of een dichter. Als alternatief kunnen hoge hakken iemand of iets weerspiegelen dat moeilijk is om nee tegen te zeggen. Vrouwelijke overheersing.

…Dromen van een kuip gevuld met water kondigt voldoening, vreugde en geluk aan. Maar als de kuip leeg is, betekent dit het tegenovergestelde. Dromen van een rode, vieze oude kuip kondigt straffen en familieproblemen aan….

…Dromen van een vieze oude bedelaar is een teken dat de problemen van de dromer niet goed worden aangepakt, wat tot armoede kan leiden. Als u deze waarschuwing niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van kostbaarheden en prestige. Dromen over het helpen van een bedelaar geeft aan dat er diep in de dromer iets zit dat hij of zij niet kan oplossen. Dromen om een ​​hulpeloze bedelaar af te wijzen of op de een of andere manier aan te vallen, is een teken van het eigen kwaad van de dromer of van minachting voor anderen….

…Koeien zijn een heel oud symbool in dromen. Het herinnert aan de bijbelse passage over zeven vette koeien en zeven magere koeien, de droom van een Egyptische farao gespeeld door Jozef, een van de zonen van Jacob. Daarom wordt dit oude en traditionele symbool als een goed voorteken beschouwd. Dromen van dikke en mooie koeien suggereert dat alles in orde is en dat dit in ieder geval in de nabije toekomst zo zal blijven. Als een vrouw hierover droomt, betekent dit dat haar wensen zullen worden uitgevoerd. Dromen over het melken van gezonde vette koeien suggereert dat de zaken goed gaan. Dromen van magere koeien op arme weidevelden symboliseert precies het tegenovergestelde. Dromen over een op hol geslagen kudde koeien suggereert dat de zaken van kwaad tot erger zullen gaan vanwege het gebrek aan controle en dat het aanzienlijke verliezen dreigt te veroorzaken. Dromen over melken betekent verlangen naar winst, snelle verrijking, plezier en plezier, maar als de koe op een of andere manier melk morst, betekent dit een onmiddellijk risico op mislukking bij elke activiteit. Een kunstenaar of een intellectueel die droomt van jonge koeien, kan een aanzienlijke verbetering in hun zaken hebben (sociaal of economisch succes in de nabije toekomst), maar als koeien mager en ziek zijn, betekent dit precies het tegenovergestelde. Dromen van zwarte, vieze, magere en zieke koeien is een slecht voorteken. Dromen over witte en gezonde koeien is altijd een belofte van welvaart voor de nabije toekomst. Als je een of meer kalveren in een droom ziet, is dat een waarschuwing dat een wrede teleurstelling zal worden ontvangen van een veel geschatte persoon….

…(arb. Alkoof | Niche | Gebedsnis) In een droom vertegenwoordigt een gebedsnis of een mihrab een leider, een gids of de imam van een moskee. Bidden tot de mihrab in een droom betekent blijde tijdingen. Als een vrouw zichzelf in een droom bij de mihrab van een moskee ziet bidden, betekent dit dat ze een zoon of een dochter zal verwekken. In een droom vertegenwoordigen de nissen of schuilplaatsen die arme mensen gebruiken voor hun retraites in een moskee oprechtheid, liefde, toewijding, herinnering aan de Almachtige God, staan ​​in nachtgebeden en afstandelijkheid. Het bouwen van een mihrab in iemands huis in een droom betekent mannelijke kinderen baren. Anders betekent dit dat een dergelijk eigendom door de eigenaar zal worden geschonken voor religieus gebruik. Het zien van een verkeerd gepositioneerde gebedsnis in een moskee in een droom betekent afwijken van Gods pad en dwalen in woorden en daden. In een droom vertegenwoordigt een mihrab ook wettig levensonderhoud of een vrome vrouw. Als iemand de gebedsnis van een moskee verkeerd gericht ziet, of als hij een vieze geur afgeeft, of als hij het lijk van een dood dier in een droom ziet liggen, geeft dit aan dat degene die de droom ziet een ongelovige is, een innovator en een hypocriet….

…Droom van voeten wassen duidt op zorgen op het werk, tegenslagen. Als u uw voet snijdt of amputeert, betekent dit dat u verliezen, tegenslagen of scheiding zult lijden. Vieze voeten of geïnfecteerde voetdroom is een teken van schande en het besluipen van vijanden. Zieke of zwerende voeten staan ​​voor ondankbaarheid, gevechten of rechtszaken….

…(Sok) In een droom vertegenwoordigen kousen rijkdom en preventie, zolang ze niet worden gedragen. Eenmaal gedragen in een droom, betekenen ze zakelijke verliezen. Als iemands moeder in leven is, betekent dit dat hij met haar naar een ander land zal migreren, of het kan betekenen dat haar zoon wordt ontnomen. Als de sokken nieuw zijn en een reine geur in de droom hebben, betekent dit dat iemand regelmatig zijn verschuldigde aalmoes betaalt, dat hij wordt geprezen om zijn karakter en dat zijn geld op een wettige manier zal groeien. Als zijn sokken oud zijn of een vieze geur uitstoten in de droom, betekent dit dat hij de verplichte aalmoesbelasting niet betaalt, dat hij liefdeloos is, de schuld verdient en dat zijn rijkdom snel zal verdwijnen….

…Wapens hakken duiden op problemen met familierelaties. Als je wapens afvuurt, duidt dit op de felheid en agressie….

…De droom over iets snijden symboliseert je wens om iets precies zo te hebben zoals jij het wilt. Het kan ook de weergave zijn van inspanningen om op een bepaalde manier herinnerd te worden. De droom over een beeldhouwwerk symboliseert gevoelens over opgemerkt te worden voor iets waar je hard voor hebt gewerkt. Merk op dat je iets voor jezelf hebt gemaakt. Zorgvuldig geconstrueerde uitgebreide gedachten. De droom over het snijden van vlees kan op een bepaald gebied van je leven het totale vertrouwen of de kracht weerspiegelen. Kracht of controle die precies wordt afgehandeld zoals u dat wilt. De droom om iets in een boom te snijden, symboliseert dat je het gevoel wilt hebben dat een relatie of situatie voorgoed herinnerd zal worden. Voorbeeld: een vrouw droomde van een houtsnijvalk. Toen ze wakker was, voelde ze zich goed om op te merken hoe hard ze had gewerkt om haar kanker te behandelen en er bovenop te blijven. Voorbeeld 2: een man droomde ervan iemand te zien waarvan andere mensen twijfelden of hij in staat was om een ​​sculptuur uit een boom te hakken. Toen hij wakker was, had hij het gevoel dat zijn vrienden twijfelden aan zijn vermogen om op psychologisch gebied iets van zichzelf te maken….

Zie de betekenis van hoge hakken

…(Amusement | Cynisme | Spellen spelen | Spelen) Spellen spelen of opgewekt handelen in een droom betekent trots, arrogantie, cynisch zijn, godslastering of het onheilspellend maken van wat heilig is in iemands religie en er geen eerbied voor hebben. Backgammon spelen in een droom betekent verhoging, het verkrijgen van macht, eer en rang, of het kan duiden op trots, arrogantie en cynisme. Spelen met een trouwring in een droom betekent geheimen verbergen, behalve als iemand anders in iemands droom verschijnt, kan dit betekenen dat je op zoek moet gaan naar een vermist persoon. Zitten en spelen met je hakken in een droom betekent regeren. Voetballen in een droom betekent verzoening of vrede sluiten met de vijand. Als een zieke zichzelf een spel in een droom ziet spelen, betekent dit dat hij herstelt van zijn ziekte en terugkeert naar een normaal gezond leven. Cricketbal spelen in een droom betekent een gevecht gevolgd door verzoening en vrede. (Zie ook Backgammon | Cock vechten | Gokken | Bal | Stierengevecht)…

…Iemands haar scheren in een droom heeft te maken met iemands persoonlijke gewoonten. Als hij gewend is kort haar te hebben en zichzelf in een droom zijn hoofd ziet scheren, betekent dit dat hij een boete zal betalen als verzoening. Als hij in de zomer zijn hoofd geschoren ziet, en als hij eraan gewend is, betekent dat voordelen, troost of het herstellen van migraine. Als iemand in een droom zijn haar in de winter geschoren ziet, betekent dat moeilijkheden, tegenslagen, straffen of ziekte. Je hoofd scheren in een droom betekent ook je contributie betalen, je angsten verzoenen en succes in je leven hebben. Iemands haar korter maken in een droom betekent ook zijn angsten sussen. Als iemand aan een depressie lijdt en hij ziet zijn hoofd geschoren in een droom, betekent dit een einde aan zijn problemen of betaling van zijn schulden. Het betekent ook vernedering, schande, bedrog of dood. Als een soldaat in een droom zijn hoofd geschoren ziet, betekent dit dat hij zijn kracht en achting zal verliezen. Als iemand zichzelf in een droom zijn haar in stukjes ziet hakken, betekent dit dat hij het respect van mensen zal verliezen. Het hoofd scheren in een droom voor iemand die het gewoonlijk niet scheert, kan ook een aandoening of een ziekte betekenen. Als een vrouw in een droom haar hoofd geschoren ziet, betekent dat echtscheiding of de dood van haar man. Als ze haar haar in een droom geschoren ziet, betekent dat opsluiting in haar huis. Als ze ziet dat haar man haar een prachtig kapsel geeft en liefdevol met haar praat in een droom, betekent dat spirituele groei, een vertrouwen schenken of je schulden betalen. Het haar van vrouwen in een droom trimmen, betekent het onvermogen om kinderen te verwekken. Je haar knippen in een droom betekent je kracht verliezen. Als je in een droom de helft van je baard scheert, verlies je je bron van inkomen en waardigheid. In een droom iemands gezichtshaar uittrekken is het ergste dan het scheren, en vooral wanneer het haar in het gezicht luistert of aantrekkelijk is. Niettemin zou het uittrekken van iemands gezichtshaar in een droom ook een verbetering van iemands toestand of uiterlijk kunnen weergeven. Het scheren van iemands achterkant of buik in een droom betekent het betalen van je schulden. Het scheren, knippen of aanpassen van de snor in een droom betekent het verlichten van iemands lasten, hoewel het ook een ongeluk kan zijn. Als een rijk persoon zichzelf in een droom zijn schaamhaar ziet scheren of een ontharingsmiddel voor dat doel gebruikt, betekent dit dat hij zijn rijkdom verliest, of dat hij te veel heeft betaald voor een eigendom dat hij zojuist heeft gekocht. Als een arme dat ziet, betekent dit dat hij financieel solvabel zal worden. Als iemand zichzelf het met een scheermesje ziet scheren, vertegenwoordigt dit voordelen van de echtgenoot. (Zie ook Baard)…

Zie de betekenis van hoge hakken

…(Sandalen) In een droom vertegenwoordigen een paar schoenen iemands zoon, een voertuig, een vriend, een broer, een zakenpartner of reizen. Het dragen van een paar schoenen zonder hakken in een droom betekent dat je een vrouw hebt. Wandelen met één schoen in een droom betekent scheiding tussen man en vrouw, of het verbreken van een zakelijk partnerschap. De schoenen uitdoen in een droom betekent overwinning en opstaan ​​in positie….

…Dromen van het hakken van een gevogelte, geeft aan dat je op wereldse wijze slecht af zult zijn. Metgezellen zullen u ergeren door aanhoudende slechte humeur. Vlees snijden duidt op slechte investeringen, maar als er iets verandert, zijn de vooruitzichten beter….

…(Amputatie | Onthoofding | Afsnijden | Onthoofding | Afsnijden | Afhakken | Afsnijden) Het afsnijden van iemands hand in een droom betekent het niet uitvoeren van de verplichte gebeden of het ontbreken van enige behoefte of een inkomen dat de noodzaak elimineert om anderen iets te vragen, of het zou bekering van zonde kunnen betekenen. Als iemands hand en hakken in een droom worden afgehakt, betekent dit corruptie in iemands religieuze leven of het verlaten van de spirituele kringen, of het kan betekenen onvruchtbaar zijn of bevrijd worden van de plicht om kinderen groot te brengen. Je neus of oor afsnijden in een droom betekent een straf voor een misdaad, of het kan armoede betekenen of iemands nieuws missen. Het afsnijden van iemands tong in een droom betekent het ongeldig maken van iemands argument of bewijs, of het kan betekenen dat hij wordt belet om iets te vragen. Als iemand zichzelf in een droom uiteengereten ziet, betekent dit dat hij uitgebreide reizen zal ondernemen, of dat leden van zijn familie zich naar verschillende locaties zullen verspreiden, of het kan betekenen dat hij zijn bloedbanden moet verbreken of een boete moet betalen. (Zie ook Onthoofding | Breuk van relaties)…

…Dromen over uien onthult ambities en persoonlijke jaloezie. Dus, afhankelijk van het volume of de hoeveelheid uien in de droom, zal het de omvang van de ambities vertegenwoordigen die de dromer heeft. Uien eten in een droom geeft kansen op succes aan in alles wat de dromer wenst. Dromen over het zien van uienplanten die groeien, duidt erop dat het tijd zal kosten om te bereiken wat de dromer wenst. Dromen over het hakken van uien en huilen vanwege de geur geeft aan dat er veel werk en inspanning nodig zal zijn om vijanden en concurrenten te verslaan voordat er succesvolle resultaten worden behaald….