Als je droeg de korte broek in een droom, dan betekent dit dat je bereid bent om meer open voor anderen. Aan de andere kant kan de droom aangeven uw kinderachtige of jeugdige houding ten opzichte van anderen.

…Dromen over veel broeken, en erger nog als ze ongeorganiseerd zijn, duidt op een risico van oneer als gevolg van ongepaste attitudes of van andermans intriges. Dromen van intensief zoeken naar een broek om ze aan te trekken, betekent dat de dromer in een staat van verwarring leeft als gevolg van problemen die niet kunnen worden ontcijferd of waarvan de oplossing onbereikbaar is. Dromen van het aantrekken van een broek maar op de verkeerde manier, en erger nog als de broek van iemand anders is, suggereert dat er valse hoop is die de persoonlijkheid van de dromer verandert….

…Het zien of dragen van een broek in een droom suggereert dat je aan je rol in een bepaalde situatie denkt. Overweeg de stof en de kleur van de broek om de aanvullende betekenissen te bepalen. Dromen dat je een fluwelen broek draagt, betekent je sensuele en gepassioneerde kant….

…Als je droomt van broek, dan is zo’n droom toont het uiterlijk geeft anderen over jezelf. Misschien geef je veel om hoe je eruit ziet, dus droom je over de broek. Als alternatief kan de droom wijzen op uw angst voor het krijgen van lachende object, vooral als je je broek op het verkeerde spoor….

Om te zien of te dragen broek wordt geïnterpreteerd als de onderbewuste aanbeveling voor de dromer om te denken dat hij of zij is vraagtekens bij zijn of haar rol in een bepaalde situatie. Overweeg het materiaal en de kleur van de broek voor verdere interpretatie. Dromen dat je een fluwelen broek draagt, betekent je sensuele kant.

…Als we dromen dat iemand anders onze broek aantrekt, onthult dat de angst dat deze persoon de leidende rol en autoriteit verwerft waarvan we geloven dat hij de onze is. Als de broek te kort voor ons is, betekent dit dat we bang zijn voor spot. Als een zieke van een broek droomt, betekent dit dat ze zich sterker beginnen te voelen en onbewust de nabijheid van genezing voelen….

De droom met een hete broek symboliseert het realiseren van hoe positiever, mooier of wenselijker een situatie is de hele tijd. Altijd op te wijzen dat iets beter is, interessanter of leuker. Geluk van non-stop, overwinning, succes of sensualiteit. Het dragen van hot pants kan worden weerspiegeld wordt opgemerkt door anderen voor hoe goed je bent de hele tijd. Situaties waarin je je altijd positiever voelt dan anderen. Je sexier, rijker, sterker of beter voelen de hele tijd. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een aantrekkelijk meisje in korte broek te zien. In het ontwaken van het leven dat zijn rijke varkensvader stierf het verlaten van een enorme erfenis en de mogelijkheid om eindelijk schoon te maken na hem. De hot pants weerspiegelde zijn kijk op zijn leven altijd beter en gelukkiger de hele tijd, nu dat zijn goofy vader was niet meer in de weg.

De droom over broek symboliseert discipline. Een weerspiegeling van uw vermogen om zich ergens aan te houden, op koers te blijven of in het bericht te blijven. Het kan ook wijzen op arbeidsethos of wilskracht. Overweeg de kleur en stijl van de broek voor extra symboliek.

De droom met capri broek symboliseert discipline of besluitvorming die gevoelig is voor het realiseren van hoe anders het is de hele tijd. Capri broek kan ook vertegenwoordigen uw enthousiasme voor willen nieuwe dingen te proberen de hele tijd. Voorbeeld: Een man droomde ervan om zijn grootmoeder een capribroek te zien dragen. In het echte leven was ze zich aan te passen aan pas gescheiden.

…Symboliseer de autoriteit en het prestige binnen een groep. Als we tijdens onze droom een ​​familielid, een collega enz. Onze broek zien aantrekken, dan weerspiegelt dit onze angst om een ​​bepaalde categorie en verantwoordelijkheid te verliezen. Als we dromen over het dragen van een broek die niet bij ons past, weerspiegelt de droom onze angst om niet te voldoen aan de autoriteit die ons is toevertrouwd….

…(Panties | Trousers | Underpants) In een droom vertegenwoordigen ze een vast persoon die zijn zaken zorgvuldig regelt. Het dragen van een nieuwe broek in een droom betekent ook dat men een nieuwe baan zal vinden. (Zie ook Slipje)…

De droom over zweet broek symboliseert een verlangen om comfortabel te zijn de hele tijd. Alles doen wat mogelijk is om altijd een goed gevoel over een persoon of situatie. Een ontspannen houding of vrije tijd voor iets in je leven. Jezelf niet zien doen wat je niet leuk vindt. Een voorbeeld situatie die een droom met zweetbroek zou kunnen aanmoedigen kan zijn wanneer iemand volledig verliefd op iemand anders is en wil alles doen wat ze kunnen om zich goed te voelen en tijd doorbrengen met die persoon.

Zie de betekenis van broek

Het dragen van kaki broek wordt geïnterpreteerd als de onderbewuste aanbeveling voor de dromer om te overwegen dat er iets is dat je niet duidelijk ziet in. Of dat iets misschien niet is hoe het eruit ziet.

Zie de betekenis van broek

De droom over iets of iemand die vies is symboliseert een lage of verdachte mening, die je hebt van iemand. Het kan ook de vertegenwoordiging van lage normen, vernedering of iemand die bedriegt. U niet betrokken raken met een persoon of situatie. Als alternatief kan het zien van iemand vuil weerspiegelen seksuele promiscuïteit. De droom over je vuile symboliseert laag gevoel van eigenwaarde of het gevoel van onwaardig. Je het gevoel hebben dat je niet goed genoeg bent of dat andere mensen je als vermomd kunnen zien. Het gevoel dat mensen niet bij je betrokken willen zijn.

(Zie verven)

…De droom over broeken symboliseert discipline. Een weerspiegeling van uw vermogen om ergens aan vast te houden, op koers te blijven of op de hoogte te blijven. Het kan ook wijzen op arbeidsethos of wilskracht. Overweeg de kleur en stijl van broeken voor extra symboliek….

…Dromen van broeken, voorspelt dat u in de verleiding zult komen tot oneervolle daden. Als je ze met de verkeerde kant naar buiten legt, zul je merken dat een fascinatie je vasthoudt….

Zie de betekenis van zweetbroek

om te dromen dat jij of iets vies is, de symbolische betekenis heeft en je angsten en gevoelens voor seks suggereert. De droom komt voort uit een laag gevoel van eigenwaarde en gevoelens van onwaardig. Vies is een teken van zuivering, dat is noodzaak in je leven. Je moet je lichaam, hart en geest zuiveren.

(Zie Filth)

…Kleuren in dromen hebben dezelfde symboliek en betekenis als degene die in het echte leven bekend is, en je moet ze zo interpreteren als je over kleding droomt. Dromen van het ophangen van schone kleren aan een waslijn, kan betekenen dat je als het gaat om intieme relaties beschouwd wordt als een persoon die verantwoordelijk is voor zijn daden en die niet bang is voor kritiek. Het betekent ook welvaart, vooral als de kledingstukken goud of geel zijn. Dromen van het ophangen van vuile kledingstukken of het hanteren daarvan, betekent dat je bang bent dat er iets ergs gebeurt, of op zijn minst bekritiseerd wordt voor de dingen die je hebt gedaan; als het vuile lingerie is die je ophangt, wordt de betekenis erger. Dromen van vuile en gescheurde kleding betekent verdriet, slecht nieuws, enz. Wanneer een vrouw ervan droomt haar eigen schone kleren vast te houden, suggereert dit dat haar onmiddellijke toekomst positief is. Als ze gescheurd lijken, suggereert dit dat er verdriet kan zijn. Als de kledingstukken vuil zijn, suggereert dit dat je betrokken raakt bij mensen die niet goed zijn voor je leven. Dromen dat je een overvloed aan kleding hebt, suggereert precies het tegenovergestelde, wat betekent dat je goede kleding wilt hebben en een comfortabeler leven wilt leiden. Over het algemeen betekent het intieme ontevredenheid over het leven dat je leidt, aangezien je ernaar streeft iets beters te hebben. Dromen over oude, vuile, gescheurde en weggespoelde kleren die op de grond liggen, suggereert dat je binnenkort vervuld zult zijn van zorgen en verschillende problemen, misschien min of meer tijdelijke ziekten. Dromen om een ​​kledingstuk van iemand anders te passen duidt op intimiteitsproblemen, onzekerheid en dat je hoopt dat iemand je helpt om je problemen op te lossen. Dromen dat je je kleren binnenstebuiten draagt, kondigt het verlies aan van vrienden en mensen die eerder op een of andere manier met je hebben samengewerkt. Dromen van het dragen van nieuwe en mooie kleding betekent dat je binnenkort een onderscheiding krijgt of in ieder geval een compliment; dit geldt vooral in het geval van intellectuelen, kunstenaars, enz. Dromen dat je de kleren bent kwijtgeraakt die je wilde dragen, suggereert dat je niet alleen materiële dingen verliest, maar misschien ook mentale en morele waarden. Dromen over het dragen met een metalen harnas en je er prettig bij voelen, suggereert dat je gevleid wilt worden, wat onderscheidingen wilt verdienen en dat je misschien probeert binnen te komen in de high society of in belangrijke politieke kringen. Het metaal van het pantser suggereert echter dat je jezelf opsluit, zodat je niets krijgt wat je wilt….

…Het zien van een koekenpan in de droom symboliseert een snelle ontwikkeling in je leven, of in de manier waarop je denkt. Iets dat mogelijk zorg en voorzichtigheid vereist. Er kan een gretigheid zijn om iets gedaan te krijgen of iets te laten gebeuren. Een die mogelijk een probleem kan veroorzaken als u niet oppast. De droom over het koken van eieren in een koekenpan symboliseert snelle ontwikkelingen of wakkere levenservaringen. Als u veranderingen in uw leven opmerkt, wilt u misschien geduld oefenen. De droom over een vuile koekenpan of kookpan symboliseert een gevoel dat je alle voorbereidingen moet treffen of al het vuile werk zelf moet doen. Het gevoel hebben dat anderen niet zo geïnteresseerd of gretig zijn als jij in een risicovolle onderneming. Negatief is dat een vuile koekenpan gevoelens kan weerspiegelen over het moeten opruimen na de snelle keuzes of projecten van iemand anders….

Zien van een koekenpan in de droom symboliseert een snelle ontwikkeling in je leven, of de manier waarop je denkt. Iets dat zorg en aandacht nodig heeft. Er kan een drang zijn om iets te doen of iets te laten gebeuren. Een die mogelijk een probleem kan veroorzaken als je niet voorzichtig bent. De droom over het koken van eieren in een koekenpan symboliseert snelle evolutie of wakker leven ervaringen. Als u veranderingen in uw leven opmerkt u geduld willen uitoefenen. De droom over een vuile bak of kok pan symboliseert een gevoel dat je alle voorbereidingen te maken of al het vuile werk te doen op uw eigen. Gevoel dat anderen niet zo geïnteresseerd of angstig als u in een riskante onderneming. Negatief, een vuile koekenpan kan weerspiegelen gevoelens over het hebben van schoon te maken na snelle keuzes of iemand anders ontwerpen.

…Droom van modder suggereert dat je in een vuile, plakkerige situatie terechtkomt. Het kan ook een interne reiniging suggereren. Droom van wandelen in de modder suggereert isolatie, moeilijkheden en onrustige relaties. Droom van je vuile kleren door modder betekent dat je reputatie in gevaar is….

…Dromen van vuil, stilstaand water, zelfs als het stroomt, duidt op kwaad, corruptie en diefstal. Dromen van schoon, helder water in welke vorm dan ook, het is altijd een goed teken van vreugdevolle motivatie om in welvaart, rust, enz. Te leven Als je vies water in dromen ziet, in welke vorm het ook verschijnt (het ergste is het modderige water), suggereert een slechte gezondheid of onaangename gebeurtenissen, ongewenste en hypocriete vrienden. Dromen van schoon, fris water dat op het gezicht of hoofd van de dromer valt, kondigt aan dat liefdesillusies goed gaan. Als het water helder, schoon en stil lijkt of misschien met zachte golven, en de lucht weerkaatst, is het een weerspiegeling van kosmische dingen en stille meditatie. Dromen van spelen met schoon water of erop lopen, kondigt aan dat er binnenkort aangename illusies zullen zijn, wat waarschijnlijker is als je decoratieve planten en waterbloemen in het water kunt zien. Dromen van het drinken van vers en voortreffelijk water is een aankondiging van de realisatie van uw wensen en verlangens. Dromen van drinken uit een prachtige waterval of een prachtige fontein die water schiet, geeft aan dat je binnenkort een grote en welverdiende beloning zult ontvangen voor je inspanningen en dat je een goede gezondheid zult hebben. Wanneer dit water op sommige plaatsen in hectische stromen verschijnt, duidt dit op eer, sociaal succes, enz., Vooral wanneer je op intellectueel gebied werkt. Dromen van het meenemen van schoon water voor huishoudelijk gebruik geeft aan dat uw bedrijf dat zal en dat u binnenkort met succes nieuwe doelen zult bereiken. Dromen van gelukkige mensen die schoon water voor huishoudelijk gebruik bij zich hebben, suggereert dat uw zaken op de goede weg zijn, en u zult al snel aanzienlijke voordelen behalen waarmee u kunt genieten van reizen en andere voordelen waar u naar verlangde. Dromen van vuil water, met modder waarvan je denkt dat het een pest is (en het is erger als het wordt verplaatst door een storm), duidt op gevaren, verdriet en risico’s. Kortom, u staat op het punt een moeilijke periode door te maken. Als dat vuile water je huis overspoelt, symboliseert het dat je omringd bent door min of meer verborgen vijanden die zullen proberen je kwaad te doen. Als de dromer probeert het water eruit te krijgen, maar het niveau blijft stijgen en je voeten bedekt, duidt dit op ziekten, een bijna ondergang, persoonlijke en relatieve tegenslagen. In werkelijkheid is deze droom een ​​waarschuwing voor u, dus u bent voorzichtiger in uw werkprestaties, zakelijke of sociale leven. Dromen om in vuil water te zinken of het te drinken, geeft aan dat je ernstige fouten maakt en al snel zul je de natuurlijke gevolgen ervan beginnen te lijden. Het wordt nog erger als je droomt om in het vuile water te verdrinken….

…Dromen over zakdoeken, vooral als het om jongere mensen gaat, kan betekenen dat de persoon die de zakdoek beweegt, probeert te flirten. Het verliezen van een zakdoek suggereert dat er tegenslagen zullen zijn, vooral in zaken die met liefde te maken hebben. Dromen van een of meer gescheurde en vuile zakdoeken geeft aan dat liefdesconflicten moeilijk te overwinnen zullen zijn. Dromen van een of meer vuile en bevlekte zakdoeken kan betekenen dat de dromer het risico loopt een partnerschap of ongunstige relaties aan te gaan. Als een jonge en alleenstaande vrouw droomt van schone, witte zakdoeken, kan dit betekenen dat iemand die vals is, haar probeert te benaderen voor illegale winsten, zelfs in sentimentele aspecten. Dromen van meerdere zakdoeken van verschillende kleuren betekent dat het imago van de dromer prestige kan verliezen als zijn of haar gedrag niet moreel of gepast is, en de dromer moet ook oppassen dat hij niet naïef of erg sentimenteel is. Dromen van zijden zakdoeken suggereert dat de dromer een zeer aangename, magnetische en charismatische persoonlijkheid heeft, en dit wordt geprojecteerd op mensen die de dromer omringen. Als een jonge vrouw ervan droomt afscheid te nemen en ze zwaait met de zakdoek, kan dat betekenen dat ze binnenkort de reis kan maken die ze wenst, maar dat ze de nodige en juiste maatregelen neemt om fouten te vermijden die tot frustraties kunnen leiden….

…Dromen van wol is een aangenaam teken van welvarende kansen om uw interesses uit te breiden. Als u vuile of vuile wol ziet, voorzegt u dat u werk gaat zoeken bij mensen die een hekel hebben aan uw beginselen….

…Om het vuil te zien op het moment geroerd in je droom, symboliseert uw kwaliteit van zuinig zijn met geld of voedsel. Dromen van vuil of een andere stof, zoals modder of stof, is ook de vertegenwoordiging van beschamende en / of corrupte situaties in je leven. In sommige omstandigheden of relaties moet je eerlijker, moreeler en ethischer zijn. Heb je bedrieglijk, oneerlijk, oneervol of onethisch gehandeld? Om te dromen dat iemand gooit vuil op je, alert tegen de aanvallen van tegenstanders of concurrenten. De droom kan een waarschuwing zijn, zodat vijanden kunnen proberen om je persoon aan te vallen. Ze kunnen proberen om uw reputatie oneerlijk beschadigen. Om te dromen dat je kleren vuil zijn met vuil vertegenwoordigt uw angst over infecties. Om vuile was te dragen in de droom, betekent het ook een aantal kansen op het krijgen van een overdraagbare ziekte. Misschien ben je nu besmet met een ziekte. Als alternatief betekent het ernstig worden beïnvloed door een ongewenste of onaangename gevoel aandoening. Als je anderen in vuile kleren ziet, dan vertegenwoordigt zo’n droom je zorgen over deze mensen. Misschien zijn ze getroffen met een infectie of hebben andere problemen….