…De droom over een dollar winkel symboliseert gevoelens over het hebben van een heleboel eenvoudige opties beschikbaar, geen jaloezie op alle, of iets in je leven zal altijd gemakkelijk zijn. Je voelt geen gevoel van urgentie of druk om een keuze te maken, want het is gemakkelijk. Iets dat zo makkelijk te hebben is bijna zielig voor je. Negatief, een dollar winkel kan een gevoel dat iets in je leven heeft geen significante waarde of zal altijd gemakkelijk. Het gebruik van iemand anders zijn goede karakter, want het is gemakkelijk om het te doen. Voorbeeld: Een man droomde ervan om in een dollarwinkel te zijn. In het echte leven runde hij 3 webbedrijven die slechts een kleine hoeveelheid van elke werkdag nodig hadden om te upgraden. Voorbeeld 2: Een jonge mens droomde van het zijn in een dollaropslag met een spiegelzitting bij een lijst met juwelen. Iemand in de droom was om hem onder druk te zetten om de spiegel te kopen, maar dat wilde hij niet. In het echte leven werd hij onder druk gezet om casual seks te reguleren met een gemakkelijk meisje door een exhibitionistische vriend en vond het geen goed idee. Dollar’s winkel vertegenwoordigde zijn gevoelens over het hebben van seks met het meisje wordt iets gemakkelijks dat altijd beschikbaar was als hij wilde….

…Dromen om iets te kopen symboliseert de acceptatie van een idee, toestand of situatie. Overweeg welk item u koopt voor extra betekenis. Als alternatief kan de droom uw poging weerspiegelen om uzelf te definiëren of een acceptabele rol te vinden om aan anderen uit te beelden. De droom over het kopen van een auto symboliseert uw toewijding aan een belangrijke beslissing. Een richting in het leven bepalen. De droom over het kopen van een huis symboliseert uw toewijding om iets in uw leven te integreren. Kiezen om iets normaal voor je te maken. Het kan ook betekenen dat u heel hard heeft gewerkt om iets te verdienen. Negatief: het kopen van een nieuw huis kan betekenen dat je een fout hebt gemaakt waar je aan vastzit….

Om te dromen symboliseert het kopen van iets de goedkeuring van een idee, voorwaarde of situatie. Houd rekening met het object dat u koopt voor extra betekenis. Als alternatief kan de droom weerspiegelen uw poging om jezelf te definiëren of een aanvaardbare rol te vinden om anderen te portretteren. De droom over het kopen van een auto symboliseert uw inzet voor een belangrijke beslissing. Besluit om een richting in het leven te nemen. De droom over het kopen van een huis symboliseert uw inzet voor de integratie van iets in je leven. Kiezen om iets normaals voor je te worden. Als alternatief kan het betekenen dat je hard gewerkt om iets te winnen. Negatief, kan het kopen van een nieuw huis betekenen dat u een fout hebt gemaakt die u met wordt geplakt.

…Dromen dat een winkel kapot gaat, is in het echte leven een dreiging van een ramp. De gesloten winkel zorgt ervoor dat er serieuze problemen in het verschiet liggen. Een goed georganiseerde en zorgvuldig verpakte winkel is een uitstekend voorteken van materiële en spirituele rijkdom. – Als we onszelf in het raam zien worden blootgesteld, onthult zo’n droom een ​​sterk minderwaardigheidscomplex….

De droom over een winkel symboliseert ideeën of manieren om te kijken naar het ding. De keuze of de mogelijkheid om anders te denken. U kopen voor verschillende opties alvorens een definitieve beslissing. Als alternatief kan een winkel in een droom uw poging vertegenwoordigen om uzelf te overtuigen van een keuze of overtuiging.

…Nieuwe voorwerpen, als ze nuttig zijn, betekent dit een periode van voordelen. Het kopen van een object dat we al hebben, risico op financiële moeilijkheden. Als we kleding kopen, is er behoefte aan veiligheid, comfort. Als u meubels koopt, levert dat een gunstige financiële situatie op. Als je groenten koopt, worden er geschillen thuis voorspeld. Fruit dat u koopt, is de weerspiegeling van sentimentele teleurstelling….

* Zie Winkelen, winkel, gemakswinkel, warenhuis, winkelcentrum, drogisterij, kruidenierswinkel

…Dromen dat je in een winkel bent, betekent een verandering in je dagelijkse routine. Winkels in de dromen kunnen instabiliteit en onzekerheid in situaties symboliseren….

…Voor een porseleinkoopman die droomt dat zijn winkel er leeg uitziet, voorspelt hij dat hij tegenslagen zal krijgen in zijn bedrijf, en dat er uiteindelijk een sombere periode zal volgen. Zie serviesgoed….

In een droom vertegenwoordigt een winkel iemands vrouw, kind, leven, dood, eigendom, trots, bediende, voertuig of persoonlijke geheimen.

* Zie winkelen, winkel, supermarkt, warenhuis, winkelcentrum, apotheek, supermarkt

…Dromen van een winkel, betekent dat je tegengewerkt zult worden bij elke poging die je doet om vooruitgang te boeken door sluwe en jaloerse vrienden. Zie Store….

…In een droom betekent iets kopen, het verkopen. (Zie ook Sale)…

(zie BUSINESS)

…(Amenity | Extravagance) Luxeverkoper in een droom betekent zichzelf verrijken ten koste van de mensen. Luxe winkeleigenaar in een droom betekent anderen tot slaaf maken, of hij kan een veehandelaar vertegenwoordigen, of gelukkige of droevige jubilea vieren….

Zie de betekenis van gemakswinkel

Als u droomt in een context over, of u ziet een kast bestand, kan het erop wijzen dat u nodig hebt om uw feiten en informatie recht te houden. Het kastbestand kan ook de onnodige herinneringen of details vertegenwoordigen die u in uw mening bewaart en van tijd tot tijd moet herstellen. Als u droomde dat de kast laden bestand zijn wijd open, duidt uw opening in de richting van andere standpunten, meningen, suggesties en kritiek. Als u droomde dat het bestand is vergrendeld, geeft dit aan dat er iets is dat u niet aan anderen wilt laten zien. Als alternatief kan het erop wijzen dat je bekrompen bent.

Droom supermarkt of supermarkt suggereert dat je mentaal en emotioneel gespannen. U ook brainstormen voor nieuwe ideeën of kijken naar de verschillende keuzes die er voor u.

Zie de betekenis van supermarkt

Het object dat onze aandacht trekt, symboliseert de keuze die we moeten nemen. (U kunt naam en kleur zien)….

…De droom om in een meubelwinkel te zijn, symboliseert je poging om te beslissen hoe je over jezelf en je leven wilt denken. Het kan ook de weergave zijn van een poging om te ontdekken welke attitudes, ideeën of persoonlijkheidskenmerken het beste door anderen zouden worden geaccepteerd. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan rond te lopen in een meubelwinkel waar niets was dat hij echt leuk vond. Toen hij wakker was, had hij problemen om te beslissen wat hij tegen zijn vader moest zeggen, die volgens hem belangrijk was om te onthouden dat hij confronteerde omdat zijn vader hem jarenlang had misbruikt….

(Zie Schaap | Draver)

…De droom over een lingeriewinkel symboliseert je poging om een ​​aantrekkelijker, interessanter of begeerlijker persoon voor anderen te worden. U wilt aantrekkelijker zijn of moeilijker te weerstaan. Misschien probeer je een manier te bedenken om jezelf te laten opvallen of om iemand voor je te winnen. Een lingeriewinkel kan ook de representatie zijn van uw wens om uw ideeën, overtuigingen of keuzes aantrekkelijker te maken voor anderen. Misschien wilt u ervoor zorgen dat ‘uw kant’ of ‘uw plannen’ moeilijk te weerstaan ​​zijn….

(zie BUSSINESS).

Als je iets gekocht in een droom, dan toont de doelen die je zelf gemaakt. Het inkopen van dromen kan ook laten zien dat je klaar bent voor nieuwe ervaringen. Om een meer gedetailleerde interpretatie van uw droom te krijgen, let dan op wat je koopt en zie ook de betekenis van die bepaalde dingen.

…Dit concept symboliseert onze goederen of persoonlijke bezittingen, of ze nu intellectueel, materieel of spiritueel zijn, en om het te begrijpen moeten we goed opletten welk type winkel in onze droom voorkomt. Het aspect van de koopwaar en plaats is ook belangrijk. Sommige auteurs zijn van mening dat een gesloten winkel een waarschuwing is voor ongeluk, en een georganiseerde en leuke winkel een voorbode van economische welvaart….

…(arb. God’s House | Moskee | Plaats van aanbidding) In het Arabisch betekent het woord masjid een plaats van neerknieling, terwijl het woord Jami een plaats van samenkomst betekent. Een moskee of een moskee in een droom vertegenwoordigt een geleerde en de poorten ervan vertegenwoordigen mannen met kennis en de bewakers, of de bedienden van Gods Huis. Het bouwen van een moskee in een droom betekent het navolgen van de tradities van Gods profeet (vrede zij met hem), de eenheid van het gezin bevorderen of rechter worden, mocht iemand in aanmerking komen voor een dergelijk ambt. Een moskee gevuld met mensen in een droom vertegenwoordigt een gnosticus, een man van kennis en wijsheid, of een prediker die mensen bij hem thuis uitnodigt, hen adviseert, hun harten bij elkaar brengt, hen de voorschriften van hun religie leert en de wijsheid achter de goddelijke openbaringen. Het zien van een moskee die in een droom wordt afgebroken, betekent dat zo’n gnosticus of religieuze geleerde en vrome gelovige in die plaats zal sterven. Als in een droom het dak van een moskee instort, betekent dit dat men zich zal overgeven aan een afschuwelijke actie. Als iemand een vreemdeling zijn gebeden in een moskee in een droom ziet uitvoeren, betekent dit dat de imam van die moskee zal overlijden aan een terminale ziekte. Als iemand een moskee binnengaat in het gezelschap van een groep mensen, en als ze een klein gat voor hem graven in de moskee in de droom, betekent dit dat hij zal trouwen. Als iemands huis een moskee in een droom wordt, betekent dit dat hij vroomheid, zuiverheid van hart, escetische onthechting en een eer zal krijgen die hij van zijn broeders zal ontvangen. Hij zal hen ook oproepen om te volgen wat waar is en zich te onthouden van wat niet waar is. Als een moskee in een droom wordt omgevormd tot een badhuis, betekent dit dat een kuis persoon corrupt wordt of achteloos wordt. Een masjid in een droom vertegenwoordigt ook een marktplaats of een bedrijf. Als iemand een trap op moet om in een droom de moskee te bereiken, dan vertegenwoordigt de moskee een zuinig persoon die niet graag deelt wat hij heeft. Als iemand een trap af moet om de moskee in een droom te bereiken, betekent dit dat aan zijn behoeften zal worden voldaan. Als een moskee in de stad in een droom naar een afgelegen dorp wordt verplaatst, betekent dit stagnatie van iemands bedrijf, uitgesloten worden van de gemeenschap, of het kan juridische complicaties met betrekking tot iemands erfenis betekenen. Als een heerser een huis bouwt voor de Almachtige God of een moskee in een droom, betekent dit dat hij een rechtvaardige heerser zal zijn en dat hij zijn onderdaan zal besturen volgens de goddelijke wetten. Als een religieuze geleerde een moskee bouwt in een droom, betekent dit dat hij een boek zal schrijven dat anderen ten goede zal komen, of een commentaar zal leveren op een complexe religieuze kwestie, of als hij rijk is, betekent dit dat hij de verschuldigde aalmoesbelasting zal betalen op zijn vermogen. Het bouwen van een moskee in een droom betekent ook trouwen of een kind verwekken dat zal uitgroeien tot een rechtschapen en goed geïnformeerde geleerde, of als iemand arm is, betekent dit dat hij rijk zal worden. Anders betekent het dat iemand Gods Huis zal dienen en het zal vullen met aanroepingen, smeekbeden, de belangen van de gemeenschap dient, de mensen tot eenheid en liefde zal leiden en hen zal leren gehoorzaamheid aan Gods geboden te waarderen. Het bouwen van een moskee in een droom kan ook betekenen dat je een makelaar in onroerend goed wordt, of je bekeert van je zonden, of begeleiding krijgt op Gods pad, of sterft als een martelaar, dus wat je bouwt voor de Almachtige God in een droom, vertegenwoordigt zijn huis in paradijs. Een dergelijke interpretatie is van toepassing als men een moskee bouwt volgens de juiste procedures en met wettig verdiend geld, en met gebruik van de juiste materialen. Anders zal iemands droom de tegenovergestelde betekenis hebben door het te bouwen met wat onwettig is aan geld of materialen in de droom, of de richting van de gebedsruimte te veranderen, enzovoort. Als iemand in een droom een ​​moskee of een gemeenschapshuis bouwt, betekent dit dat hij het pad van kennis en wijsheid zal zoeken, of dat hij in datzelfde jaar een pelgrimstocht zal bijwonen, of een permanent bedrijf zal vestigen, zoals een hotel, een badhuis of winkel, etcetera. Het dak van een moskee bouwen in een droom betekent voor weeskinderen zorgen of dakloze kinderen sponsoren. Het uitbreiden van een moskee in een droom betekent toename van iemands goede daden, berouw van een zonde, goed gedrag aannemen of rechtvaardig zijn. Jezelf zien in een nieuwe moskee die je in een droom niet herkent, betekent dat je in datzelfde jaar de pelgrimstocht naar Gods Huis in Mekka bijwoont, of lid wordt van religieuze kringen om meer te weten te komen over je religie. Als iemands winkel een moskee wordt, of als de moskee een winkel in de droom wordt, duidt dit op wettige inkomsten, of het kan betekenen dat wettige en onwettige inkomsten worden gemengd. Een verlaten moskee of moskee in een droom betekent opzettelijk de waarde van gnostici en religieuze geleerden negeren, of de noodzaak ontkennen om het goede te bevelen en het kwade te mijden. Een verlaten moskee in een droom duidt ook op de aanwezigheid van asceten die afstand hebben gedaan van de wereld en haar mensen en zich minder bekommeren om hun materiële bezittingen. Een bekende moskee in een droom vertegenwoordigt de stad waar deze is gebouwd. De Aqsa-moskee in een droom stelt bijvoorbeeld Jeruzalem voor, de Heilige moskee vertegenwoordigt Mekka, de Moskee van de Profeet (uwbp) vertegenwoordigt Medina, de Omayyad-moskee vertegenwoordigt Damascus, de Al-Azhar-moskee vertegenwoordigt Caïro en de Blauwe moskee vertegenwoordigt Istanbul, enzovoort. Een bekende moskee in een droom kan ook de beroemde geleerden vertegenwoordigen die in die plaats wonen, of de heerser van dat land, of een van zijn ministers. Als iemand een moskee binnengaat en onmiddellijk nadat hij de toegangspoort is overgestoken, zich in de droom neerknielt voor de Almachtige God, betekent dit dat hij de gelegenheid zal krijgen om zich te bekeren van zijn zonden. Als iemand naar een moskee komt en zijn deuren op slot vindt, dan betekent dit dat als iemand in een droom de deur voor hem opent, hij iemand zal helpen bij het betalen van zijn schuld en vervolgens zijn goede deugden in het openbaar zal verheerlijken. Als iemand in een droom een ​​moskee betreedt terwijl hij op een dier rijdt, betekent dit dat hij de verbinding met zijn familieleden verbreekt, hen achterlaat en hen verbiedt hem te volgen. Als iemand sterft in een moskee in een droom, betekent dit dat hij zal sterven als een echte boeteling. Als het tapijt of de stromat van een moskee in de droom een ​​versnipperde lap wordt, betekent dit dat de gemeenschap van die moskee verdeeld en corrupt is. Het bouwen van een moskee in een droom betekent ook dat je je vijand overwint. Het betreden van de Heilige Moskee in Mekka in een droom betekent met je bruid aankomen in hun nieuwe huis en het kan betekenen dat je een belofte nakomt, waarheidsgetrouw bent, je angst wegneemt en de kust van veiligheid bereikt. (Zie ook Minaret | Minbar | Moskee)…

…De droom over een winkelcentrum symboliseert uw zoektocht naar aanvaardbare rollen, keuzes, overtuigingen en ideeën. Een tijd waarin je je identiteit vaststelt en keuzes maakt die je gevoel van eigenwaarde zullen beïnvloeden. In het winkelcentrum symboliseert de beslissingen, of voorkeuren die je maken wie je bent. Het weerspiegelt de manier waarop je krijgt wat je wilt in het leven of keuzes die bepalen wie je bent. De winkels in een winkelcentrum symboliseren mentale toestanden met thema’s die symbolisch zijn op basis van hun gevoelens of percepties van deze winkels. Bijvoorbeeld, een winkel als GAP zou kunnen symboliseren een meer geschikte of conservatieve levensstijl optie, waar als een meer stedelijke kleding winkel kan symboliseren een meer verlangende keuze van de persoonlijkheid. Verkoop personeel in een winkelcentrum symboliseert aspecten van uw persoonlijkheid die proberen om u te overtuigen van een keuze, geloof of idee dat u overweegt….

…De droom over een winkel symboliseert ideeën of manieren om naar iets te kijken. De keuze of mogelijkheid om anders te denken. Het kan zijn dat u verschillende keuzes moet maken voordat u een definitieve beslissing neemt. Als alternatief kan een winkel in een droom uw poging vertegenwoordigen om uzelf te overtuigen van een keuze of overtuiging….

…(Aarde) Vuil in een droom vertegenwoordigt het geld of bezit van de vrouw. Over vuil lopen betekent geld verdienen. Vuil verzamelen in een droom betekent geld besparen. In een droom vuil in je huis vegen, betekent geld oplichten van je vrouw. Het vegen van vuil in iemands winkel in een droom vertegenwoordigt wettige inkomsten. Het plafond van je winkel afstoffen en in een droom naar buiten gooien, betekent zakelijke verliezen. Het dragen van vuil in een droom betekent dat er geruchten circuleren, en het betekent ook het verdrijven van angst of het overwinnen van depressie. (Zie ook Aarde)…