…Dromen dat je bij een concert bent, symboliseert situaties waarin je nergens om geeft, behalve merken dat je je de hele tijd goed voelt. Doe je best om te merken dat je je goed voelt. Je best doen of je best doen om te genieten. Concerten kunnen een weerspiegeling zijn van sociale bijeenkomsten of momenten waarop u altijd iets doet dat u leuk vindt. Bedenk hoe de muziek van de band je laat voelen en hoe dat gevoel van toepassing kan zijn op een positieve situatie in je huidige leven. Donkere of negatieve muziek tijdens een concert kan een weerspiegeling zijn van het besef van andere mensen dat je je goed voelt over iets dat ze niet leuk vinden. Voorbeeld: een man droomde ervan om met een vriend naar een concert te zijn. Als hij wakker was, sprak hij altijd met iedereen die hij kende over zijn voorbereidingen om zijn huis te verkopen en naar een prachtig tropisch land te verhuizen. Voorbeeld 2: Een jonge man droomde ervan kaartjes voor een concert van een vriend te krijgen. Toen hij wakker was, nodigde die vriend hem uit om later die dag naar zijn huis te komen om een ​​film te kijken….

…Dromen over Australië symboliseert een gemoedstoestand die coöperatief is of de problemen van anderen respectvol negeert. Je best doen om iemand anders te helpen, zelfs als dat moeilijk is. Als alternatief kan Australië opzettelijke blindheid weerspiegelen of beleefd de problemen of slechte gewoonten van anderen negeren. Positief is dat dromen over Australië een manier van denken symboliseert waarbij je merkt dat iedereen om je heen respectvol je problemen of fouten negeert. Voorbeeld: een man droomde ervan een kaart van Australië te zien. In het echte leven had hij problemen met het helpen van een vriend, maar hij voelde de behoefte om toch zijn best te blijven doen, ondanks zijn voortdurende mislukking. Voorbeeld 2: Een jong meisje droomde ervan naar Australië te reizen. In het echte leven verdroeg ze arrogante vrienden en deed ze haar best om met hen om te gaan, terwijl ze hun gemeenheid negeerde….

…De droom over een airconditioner symboliseert uw poging om kalm, koel of verzameld te blijven. Doe je best om je geen zorgen te maken, blijf ontspannen of voorkom dat woede uitbarst. Een negatieve situatie zo soepel mogelijk laten verlopen. Ik doe mijn best om kalm te blijven. De droom dat een airconditioner niet werkt, symboliseert uw vermogen om kalm of ontspannen te blijven terwijl u onder druk staat dan in gevaar is gebracht. U bent een nuttig hulpmiddel of hulpmiddel kwijtgeraakt om stress of negatieve gevoelens op afstand te houden. Voorbeeld: een man droomde ervan het gevoel te hebben dat het belangrijk was om een ​​airconditioner te gebruiken. Toen hij wakker was, overwoog hij zelfmoord te plegen en deed hij zijn uiterste best om te wachten tot er iets goeds zou gebeuren waardoor hij van gedachten zou veranderen. De airconditioner weerspiegelde zijn poging om te voorkomen dat hij zelfmoord pleegde en zijn leven kalm te houden….

…Dromen van Australië symboliseert een gestandstaat die coöperatief is of respectvol het negeren van de problemen van anderen. Je best doen om iemand anders te helpen, zelfs als het moeilijk is om te doen. Als alternatief, Australië kan weerspiegelen blindheid opzettelijk of beleefd negeren problemen van andere mensen of slechte gewoonten. Positief, Australië’s dromen symboliseert een mentaliteit waar je je realiseert dat iedereen om je heen met alle respect, het negeren van uw problemen of fouten. Voorbeeld: Een mens droomde van het zien van een kaart van Australië. In het echte leven, hij had moeite met het helpen van een vriend, maar voelde de noodzaak om door te gaan proberen zijn best eindelijk, ondanks zijn constante mislukking in. Voorbeeld 2: Een jonge vrouw droomde van reizen naar Australië. In het echte leven was ze op te zetten met arrogante vrienden en proberen hun best samen met hen, het negeren van hun goddeloosheid….

De droom van een sneeuwschep symboliseert uw poging om de ernst of ruwheid van een ervaring te verminderen. Jezelf de ruimte geven of dingen makkelijker maken tijdens een ervaring die je voelt is verschrikkelijk. Proberen je best om je weg te graven uit een probleem dat je heeft overspoeld. Als alternatief kan een sneeuwschep weerspiegelen proberen zijn best om verder te gaan na een negatieve ervaring.

…De droom over een waterput symboliseert emotionele diepte of innerlijke kracht die bereikt moet worden. Vaak een symbool om in jezelf te geloven. Diep van binnen kijken. Een bron is een teken dat je je best doet om te veranderen of dat je je best moet doen. De droom over een vergiftigde put symboliseert een verloren gevoel van hoop of onvermogen om in zichzelf te geloven. Iemand zet je misschien te veel neer. Het kan een teken zijn dat u andere manieren moet vinden om uzelf te verbeteren of om zelfverzekerd te zijn. Het kan ook de weergave zijn van overleden vriendschappen of relaties. De droom om in een put te vallen symboliseert te veel bezorgdheid over jezelf verbeteren of zelfvertrouwen hebben. Je hebt misschien meer problemen veroorzaakt door ergens te hard voor te proberen. De droom over het graven van een put symboliseert je poging om een ​​bron van inspiratie of levensonderhoud te bouwen of te creëren. De weg bereiden voor de toekomst om veel hoopvoller te zijn. Een probleem oplossen dat nog niemand anders heeft willen oplossen, zodat het nooit meer stagnatie veroorzaakt….

…De droom over zijde symboliseert gevoelens over een situatie die comfortabel soepel of gemakkelijk is. Genieten van hoe gemakkelijk iets is. Genieten van een gemakkelijke sociale sfeer nadat je uit een moeilijke of moeilijke situatie bent gekomen. Genieten van een vlotte voortgang of nooit een enkel probleem hoeven ervaren. De droom over zwarte zijde kan gevoelens van angst of shock weerspiegelen over hoe gemakkelijk iemand anders denkt dat iets vreselijks gemakkelijk moet zijn. Iemand anders niet mogen die geniet van hoe gemakkelijk iets voelt. Vrees dat iets te gemakkelijk zal zijn voor vijanden. De droom over witte zijde symboliseert gevoelens over jezelf of anderen, waardoor het een goed gevoel geeft om perfect in de omgang te zijn. Doe je best om een ​​situatie zo aangenaam mogelijk te maken voor anderen. Je goed voelen als je merkt hoe gemakkelijk en soepel een situatie voor je gaat. Iemand in je leven die heel aardig tegen je is. Negatief, witte zijde kan een teken zijn dat je te hard probeert om iemand anders te plezieren door te aardig of te meegaand te zijn om hem of haar te plezieren. Ik doe mijn best om aardiger te zijn dan wie dan ook. De droom over het dragen van zijde symboliseert gevoelens dat je persoonlijkheid soepel of ontspannen is. Het leuk vinden dat je je altijd op je gemak voelt en leuk vindt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een witte zijden jurk te dragen terwijl ze naast een gevaarlijke man met een pistool stond die niet wilde dat iemand anders bij haar in de buurt kwam. Toen ze wakker was, probeerde ze heel aardig en lief te zijn voor een man met wie ze aan het daten was en tot wie ze zich fysiek aangetrokken voelde. De man was erg gemeen en controlerend tegen haar….

…De droom over leger of militaire kazerne symboliseert een mentaliteit die erop gericht is nooit lui te zijn terwijl je je best doet om de situatie hetzelfde te houden. Ik doe mijn best om op de hoogte te blijven. Een gezamenlijke inspanning om georganiseerd te blijven of klaar te zijn. Altijd proactief zijn of klaar staan ​​voor het geval dat. Negatief is dat u zich te veel zorgen maakt over het vermijden van verandering of het op de hoogte blijven van een situatie. Mogelijk ervaart u een beperkende situatie. Het kan ook de uitdrukking zijn van angst om lui over te komen….

…De droom om ergens naartoe te rennen symboliseert je angst, gretigheid of het gevoel van belangrijkheid dat er zo snel mogelijk iets moet gebeuren. Het kan ook de weergave zijn van wanhoop of de angst om iets te verliezen. De droom over rennen en het gevoel hebben dat je niet snel kunt gaan, hoe hard je ook je best doet, kan een weerspiegeling zijn van gevoelens van terughoudendheid of onderdrukking. Het gevoel hebben dat je geen vooruitgang of momentum kunt krijgen, hoe hard je ook je best doet. De droom om ergens voor weg te rennen symboliseert je wens om een ​​situatie te vermijden….

…De droom over een sneeuwschep symboliseert je poging om de ernst of hardheid van een ervaring te verminderen. Jezelf de ruimte geven of dingen gemakkelijker maken tijdens een ervaring die volgens jou vreselijk is. Doe je best om je een weg te banen uit een probleem dat je overspoeld heeft. Als alternatief kan een sneeuwschep weerspiegelen dat je je best doet om verder te gaan nadat een negatieve ervaring voorbij is….

…De droom over de planeet Venus symboliseert je leven dat draait om het opmerken dat je je uiterste best doet om zorgzaam of redelijk te zijn. Tegenslag veroorzaakt altijd een probleem, maar je geeft sowieso altijd iets van je best. Altijd iets anders proberen te doen. Misschien wil je niet terugkeren naar oude manieren of vechten. Venus kan ook uw pogingen vertegenwoordigen om iemand te laten zien dat u om hen geeft. Voorbeeld: een man droomde ervan de planeet Venus te zien. In zijn wakkere leven had hij talloze levenssituaties waarin hij voortdurend veranderingen aanbracht en bang was om mensen daardoor te beledigen. De planeet Venus weerspiegelde zijn perceptie van zijn hele leven, waarbij hij probeerde niemand teleur te stellen vanwege zijn constante behoefte om van gedachten te veranderen….

…De droom over het gebruik van een stok symboliseert een zeurderig probleem of zwakte. Een deel van je leven waar je moet opmerken dat je beperkt of zwakker bent dan je zou willen zijn. Je best doen met wat je hebt tijdens een moeilijkheid. Voorbeeld: een man droomde ervan iemand met een stok te zien lopen. Toen hij wakker was, wachtte hij op een overeenkomst van een zakenpartner die hij niet nodig had om een verkoop van een klant te realiseren. De stok weerspiegelde dat hij merkte dat hij beperkt was in het verdienen van geld omdat hij ervoor koos beleefd te wachten tot zijn zakenpartner instemde. Hij deed zijn best….

Zie de betekenis van Yard Sale

…(Gods profeet Joseph, vrede zij met hem | arb. Yiisuf) Gods profeet Joseph (ubp) in een droom zien, betekent een hoge rang of een vice-regentschap bereiken. Het zien van hem (uwbp) in een droom kan ook duiden op een tijd van stijgende prijzen, droogte, verlies van je familie of lijden aan de list van mensen, een gevangenis binnengaan en dan worden vrijgelaten door Gods genade. Het duidt ook op iemands geluk met vrouwen en tegenslagen die verband houden met iemands schoonheid en goed karakter. Gods profeet Joseph in een droom zien, betekent ook kennis verwerven over droomuitleg, of iemands vijand betrappen, hem dan vergeven, of een rivier graven, water laten irrigeren, of doden van het ene land naar het andere vervoeren. Het zou ook een grote komst of een wonder kunnen vertegenwoordigen door het feit dat hij (uwbp) met Gods verlof een wonder had verricht en zijn vaders gezichtsvermogen had teruggegeven. Josephs hemd in een droom betekent het wegnemen van leed, verdriet en het herstellen van ziekte. Als het shirt in de droom met bloed wordt gespot, betekent dit scheiding en opsluiting. Als zijn overhemd in de droom van achteren wordt gescheurd, betekent dit een valse beschuldiging. Als een vrouw Joseph (uwbp) in een droom ziet, betekent dit dat ze haar troost en gezichtsvermogen verliest. Ze zal ook ongelukkig leven omdat ze gescheiden is van haar geliefde, en ze zal verliefd worden op een geweldige man. Als de vrouw die werkelijk aan dergelijke tegenspoed lijdt, zo’n droom ziet, betekent dit dat de Almachtige God zich genadig tot haar zal keren en haar tot berouw zal leiden. Als ze ongehuwd is, betekent dit dat ze zal trouwen. Als ze arm is, betekent dit dat ze rijk zal worden en dat haar leven in deze wereld en in het hiernamaals in haar voordeel zal veranderen. Joseph (uwbp) als een jonge jongen in een droom zien, betekent dat je weinig of geen geluk hebt met je broeders. Hij zal worden voorgelogen, lijden aan gevangenschap en andere beproevingen voordat hij herstelt, om op te staan ​​en over hen te zegevieren. Ze zullen dan allemaal zijn onderwerp worden. Iemand die Gods profeet Joseph (uwbp) in een droom ziet, zal ook vroom, edelmoedig en liefdadig zijn en zijn goede advies delen met degenen die het nodig hebben of erom vragen. Als Joseph (uwbp) met iemand praat, of hem iets in een droom geeft, betekent dit dat men droominterpretaties zal begrijpen en meer te weten komt over Chronicles, of de twee bijbelse boeken van de geschiedenis. Hem (uwbp) in een droom zien, betekent ook trouwen met een mooie vrouw die echt van haar man zal houden. (Zie ook Jacob | Sale | Inleiding pp xvi, xvii, xuiii)…

…In een droom betekent iets kopen, het verkopen. (Zie ook Sale)…

De droom van het gebruik van een stok symboliseert een vervelend probleem of zwakte. Een bepaald gebied van je leven waar je jezelf moet herstellen door beperkt of zwakker te zijn dan je zou willen zijn. Voorbeeld: een man droomde ervan om iemand te zien lopen met een stok. In het wakende leven wachtte hij op een overeenkomst van een zakenpartner die hij niet nodig had om een verkoop van een klant uit te voeren. de stok-weerspiegelde hem bericht als hij beperkt was tot het maken van geld, omdat hij ervoor kiest om beleefd te wachten voor zijn zakenpartner in te stemmen. Hij deed zijn best.

De droom over crack cocaïne symboliseert uw afhankelijkheid van iets dat goed en verschrikkelijk te hebben op te geven. Een symbool dat kan verschijnen als je een zeer moeilijke tijd hebt om iemand te vergeten die je leuk vindt. Voorbeeld: Een man droomde van politie breken in een crack huis. In het echte leven, probeerde hij zijn best om een ex-vriendin te overwinnen die hij te mooi vond om los te laten. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een crackhuis te zijn. In het echte leven, hij was het nemen van een heleboel medicijnen tegen kanker die ze voelde zich volledig afhankelijk, terwijl verpest het leven met andere symptomen.

…De droom over canvasschoenen symboliseert een ongedwongen houding of benadering van een situatie. Een benadering van het leven of een situatie die ontspannen is. Niets te serieus nemen of tegen jezelf zeggen dat je gewoon zult zien hoe iets gaat. Voorbeeld: een man droomde ervan lelijke lichtgroene canvasschoenen te dragen. Toen hij wakker was, deed hij zijn best om iemand te respecteren die hij niet mocht, terwijl hij het onderzoekswerk van die persoon las. De canvas schoenen weerspiegelden de nonchalante houding die hij probeerde vast te houden tegenover de persoon, terwijl hij zich ervan bewust was dat hij ze niet leuk vond….

De droom over een soldaat symboliseert een aspect van zijn persoonlijkheid met een rigide mentaliteit. U of iemand anders die al het mogelijke doet om een probleem onder ogen te zien of een geloof te behouden. Een deel van u dat gedisciplineerd, rigide en koppig is in het licht van de oppositie. Ze symboliseren een deel van je dat alles opoffert om weerstand te bieden, negatieve levenservaringen, ongewenste emoties of gedachten. Als alternatief, een soldaat betekent dat je de voorbereiding om uw overtuigingen, waarden en meningen te verdedigen. Negatief, kan een militair een teken zijn dat zij hun adviezen op anderen opleggen. Als je slechte soldaten, of soldaten aan een andere kant (bijvoorbeeld Russische soldaten in een droom van Amerikaanse burgers) symboliseert aspecten van hun persoonlijkheid die rigide zijn in een negatieve of onderdrukkende manier. Het zien van een gepensioneerde soldaat in een droom symboliseert een aspect van zijn persoonlijkheid dat een periode van confrontatie heeft beëindigd of overwonnen. Je hoeft niet langer zo hard je best te doen, of ergens zo koppig over te zijn.

De droom over een cocker spaniel symboliseert emotionele bescherming door vriendschap of gezelschap. Mensen leuk vinden en tijd met ze willen doorbrengen. Blijf veilig door bij anderen te zijn of deel uit te maken van een groep. Doe je best om aardig te zijn.

De droom over het zoeken naar iets symboliseert de noodzaak om iets te vinden ontbreekt of nodig is in je leven. Een weerspiegeling van uw zoektocht naar leven ontwaakt tot liefde, spirituele verlichting, vrede, of een oplossing voor een probleem. Op zoek naar een verborgen gevoel voor iets of proberen om een kwaliteit die u wilt in je leven dat niet in het huidige moment te vinden. De droom om onderzocht te worden kan uw bezorgdheid weerspiegelen over iemand anders die geheime of persoonlijke informatie over u ontdekt. Het gevoel dat je iets niet voor iemand verbergen. De droom over hoe je een zoekopdracht uit te voeren op iemand kan weerspiegelen hun interesse in het ontdekken van een geheim of het ontdekken van de waarheid. Het onderzoeken van een persoon of situatie. Met hoge normen. De droom over onderzoek zelf kan vertegenwoordigen uw gevoelens van het zijn op de site of op zoek naar alles wat je doen voor het moment. Als alternatief kan het uw poging weerspiegelen om uzelf aan iemand te bewijzen. De droom over het zoeken naar iemand kan wekken gevoelens van het leven vertegenwoordigen over een aspect van hun persoonlijkheid dat niet langer sociaal werkt. Proberen erachter te komen waarom bepaalde gedragingen of sociale vaardigheden je niet meer helpen. Proberen om erachter te komen waarom iemand boos op je is of je onverwacht pech ervaart. Vraagt u zich af waarom u niet doen iets anders dat je gewend bent of vertrouwen over. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan nerveus te zijn dat ze onderzocht kan worden. In het echte leven, ze was nerveus over haar vriendje erachter te komen dat ze ging naar een show op haar eigen. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan om de kleding in de kast te onderzoeken voor de perfecte outfit. In het echte leven probeerde hij erachter te komen hoe hij slimmer kon lijken dan de anderen. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan om alle uitgangen van een gebouw te zoeken. In het echte leven, hij probeerde zijn best om voorbereid te zijn op alle kritiek die hij zou kunnen ontvangen. Het onderzoek weerspiegelt zijn verlangen om excuses te ontdekken voor de kritiek die hij heeft of om de mensen die hem gaven te vermijden. Voorbeeld 4: Een man droomde ervan om onder water naar een schat te zoeken. In het echte leven was hij in therapie om te begrijpen waarom hij zo asociaal was. Hij voelde dat als hij meer over zichzelf leerde dat hij een manier kon vinden om zijn sociale vaardigheden te verbeteren.

…Dromen dat je op een bank rust, is meestal een teken van valse hoop die niet uitkomt, hoe hard je ook je best doet. Als je kinderen hebt, waarschuwt de droom dat de opleiding die ze hebben gekregen niet de beste is en voorspelt hij schaamte vanwege hun slechte gedrag….

…De droom over een rat symboliseert achterbaks gedrag, mensen of situaties. Ratten weerspiegelen liegen, bedriegen, stelen of andere mensen achter de rug. Misschien verberg je iets voor anderen, of heb je een probleem om iemand te vertrouwen. De droom over een dode ratten kan een weerspiegeling zijn van oneerlijke of bedrieglijke mensen die zijn gepakt of gestraft. De droom over een blauwe rat symboliseert mensen of situaties die niet kunnen vertrouwen en die hard werken om vertrouwen te winnen. De droom over een witte rat kan misleidend of achterbaks gedrag vertegenwoordigen dat voor een goed doel is. Liegen of bedriegen voor een goed doel. Voorbeeld: een vrouw droomde van een blauwe rat. In het echte leven had haar vriend haar bedrogen en deed hij zijn best om haar vertrouwen terug te winnen. Voorbeeld 2: Vrouwen dromen er vaak van om hun man in ratten te zien veranderen als ze niet tevreden zijn met hun huwelijk. Hoogstwaarschijnlijk een weerspiegeling van hun gevoelens over het liegen of bedriegen van hun man achter hun rug om….

…De droom over een fotohokje symboliseert je wens om opzettelijk gekke of luchtige herinneringen te creëren voor een vriend of kind. Het kost tijd om ervoor te zorgen dat iets op een niet-serieuze manier wordt onthouden. Negatief, een fotohokje kan een teken zijn dat je je best doet om het ~positivisme~ te herstellen in een zure relatie voordat je vertrekt. Het kan ook de representatie zijn dat je jezelf opzettelijk in verlegenheid brengt, zodat iemand anders zich beter voelt als hij je herinnert….

Als je jezelf ziet als een verslaafde aan iets of iemand, symboliseert het dat je de context niet erg goed vasthoudt. Hoe hard je ook je best doet, alles valt uit elkaar. Dit is het signaal, dat je niet in staat bent om de dingen die je moet kunnen controleren controle. Deze droom kan ook betekenen hoe onzeker, machteloos, zwak, angstig, overstuur en depressief je bent. Zorg ervoor dat je weet wat voor soort onzekerheden je hebt.

De droom van een sandwich die stress of druk symboliseert wordt gelegd op je. Ik ga door een moeilijke situatie. Overweeg de ingrediënten op de sandwich voor extra betekenis. De droom over een half slice sandwiches symboliseert een moeilijke of stressvolle situatie die u wilt omgaan met stapsgewijs. Je wilt niet in één keer iets onder ogen zien. De droom van een boterham met pindakaas symboliseert zorgeloos zijn, of zich geen zorgen te maken over iets om door een moeilijke of stressvolle situatie te gaan. Je jezelf vertellen dat er iets niet belangrijk is om een probleem aan te pakken. De droom met een gelei en pindakaas sandwich symboliseert een moeilijke situatie, die je ervaart waar je probeert niet serieus te nemen, terwijl de resterende hoopvol. Druivengelei weerspiegelt om de behoefte aan geduld en aardbei die tijdelijke genoegens die u troosten te accepteren. De droom met een ham sandwich symboliseert uw frustraties over de dingen die je moet doen tijdens een situatie waar je het gevoel dat het nutteloos of belachelijk. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een broodje te krijgen. In het echte leven zijn bedrijf had net gefaald, en hij deed zijn best om financieel te overleven.

De droom over een lam (baby schapen) symboliseert een aspect van zijn persoonlijkheid dat kwetsbaar, beïnvloedbaar of gemakkelijk te controleren is. Een lam kan ook de vertegenwoordiging van uw visie van een andere persoon die denkt dat het gemakkelijk is om te rijden of controle. Als alternatief kan een lam een teken zijn dat ze zich volgens de regels zeer zorgen maken over anderen. Je doet je uiterste best om er zeker van te zijn dat het voldoet.

…De droom over een wenskaart symboliseert een wakend levensgebaar om andere mensen te laten zien dat je ze leuk vindt of respecteert. Jij of iemand anders die zijn best doet om aan anderen te bewijzen dat ze om hen geven of niet boos op ze zijn. Het kan ook de weergave zijn van een sterke behoefte om door anderen als positief te worden beschouwd. Negatief kan een wenskaart een teken zijn dat u of iemand anders te veel geeft om wat anderen denken. Het kan ook de weergave zijn van een oppervlakkige blijk van bezorgdheid over de gevoelens van iemand anders zonder het echt te bedoelen. De droom over het proberen een wenskaart voor iemand anders te kiezen, symboliseert je poging om te beslissen hoe je iemand anders het beste kunt laten zien dat je om hun gevoelens geeft. Beslissen over een gebaar om uw medeleven of bezorgdheid voor hun gevoelens te tonen. Voorbeeld: een meisje droomde ervan een wenskaart te ontvangen van een man op haar werk. In het echte leven verbrak ze abrupt een relatie met deze man na een eerste date en voelde toen de behoefte om hem te confronteren om er zeker van te zijn dat hij haar er niet om haatte….

…De droom over een excursie symboliseert iets voor jezelf zien. Het weerspiegelt zorgen of interesses die u heeft wanneer u iets verifieert, informatie opvraagt, uw best doet om iets op te merken of iets uitprobeert om te zien wat er gebeurt….

…De droom over een verzorger symboliseert een aspect van jezelf dat gericht is op het bijhouden van de schijn of het behouden van bepaalde emotionele toestanden. Een verzorger kan in de droom verschijnen als je enig succes of macht bereikt en de schijn wilt behouden of een goede indruk wilt behouden. Voorbeeld: een man droomde ervan om boven in een hoog gebouw te zijn met een conciërge. Toen hij wakker was, had hij net een date gehad met een vrouw die hij leuk vond en vond dat hij zijn uiterste best moest doen om ervoor te zorgen dat ze hem aardig vond met mooie kleding en chique restaurants….