…(Jonge jongen) Een jonge jongen in een droom zien, betekent blijde tijdingen ontvangen. Een jongen verwekken in een droom betekent zorgen, lasten of ziekte, terwijl het baren van een meisje in een droom verlichting betekent van leed of het verlichten van iemands moeilijkheden. Het dragen van een jonge jongen in een droom betekent lasten dragen. Het baren van een jongen in een droom kan ook betekenen dat je een helper hebt. Een mooi uitziende jonge jongen in een droom betekent ook veel geluk en overwinning op de vijand. Het zien van een mooi uitziende jongen in een droom betekent dat er mooie en plezierige dingen zullen gebeuren in iemands leven, of het kan betekenen dat je aan je behoeften voldoet. Als iemand in een droom een ​​tiener wordt genoemd, betekent dit de noodzaak om een ​​rituele wassing te ondergaan, of dat er iets goeds of slechts kan plaatsvinden tijdens het wakker zijn….

Als je vrouw bent en droomt dat je een jongen ziet of bent, dan wordt het geïnterpreteerd als mannelijkheid in je personage. Misschien bent u de ontwikkeling van de nieuwe mannelijke deel of kenmerk van uw individuele karakter. Aan de andere kant kan de jongen wijzen op een teken van passie en verlangen. Misschien heb je erg emotionele gevoelens over een echte jongen die je de hele tijd in gedachten hebt. Hij is belangrijk en betekenisvol voor je. U verliefd zijn op deze jonge man en zijn ideeën, gedachten en opvattingen zijn doorgegeven in zijn onderbewustzijn. Droomwereld reageert op je expressieve gevoelens van het echte leven. Bovendien kan deze droom vertegenwoordigen dat ze hun moederlijke instincten kunnen aannemen. Als u een volwassen man en droom die je ziet of zijn een jongen, dan kan worden geïnterpreteerd als symboliek van uw kinderachtige persoonlijkheid. Je hebt het kinderachtige, onschuldige en zeer speelse karakter. Aan de andere kant kan de jongen voor een man optimisme en jeugdig enthousiasme symboliseren. Of u waarschuwen om te zorgen voor gevoelens is niet volledig ontwikkeld van verantwoordelijkheden. Misschien moet het onrijpe deel van jezelf nog groeien. Uw innerlijke kind kan proberen om uw aandacht te krijgen door te laten zien in de droom hoe de jongen. Je moet een aantal delen van jezelf die moeten worden erkend en erkend voor ontwikkeling.

Wanneer de dromer zichzelf ziet als een jongen, terwijl het in feite een meisje is, symboliseert de droom de mannelijke aspecten van zijn persoonlijkheid. De meest voorkomende betekenis van deze droom voorspelt dat je ooit een jonge man hebt ontmoet en gevoelens voor hem hebt en/of een significante indruk voor je hebt achtergelaten. Er zijn een aantal mensen in ons leven, zullen we het moeilijk vinden om ze te vergeten of stoppen met denken over hen, dus het kan een goed voorbeeld van die wil om die speciale jongen weer te ontmoeten. Helemaal volwassen zijn en dromen van een jongen voorspelt over de onschuldige en kinderachtige kant van je. Echter, soms kinderachtig is geen slechte zaak, alleen als het niet een slechte impact op je leven. Als je verantwoordelijkheid neemt en de taken die je moet doen, valt de droom op als een goed teken.

…De droom over een jongen symboliseert een mannelijk aspect van jezelf dat zich ontwikkelt of onervaren is. Assertiviteit, woede, dominantie of ongevoeligheid. Een deel van je persoonlijkheid of een situatie die nog niet zijn volledige potentieel heeft bereikt. Voor een jong meisje De droom over een jongen waartoe ze zich aangetrokken voelt, kan een verlangen zijn dat er iets in je leven gebeurt. Een doel of ervaring die u wilt bereiken….

De droom van een jongen symboliseert een mannelijk aspect van zichzelf dat zich ontwikkelt of onervaren is. Assertiviteit, woede, overheersing of ongevoeligheid. Een deel van je persoonlijkheid of een situatie die nog niet zijn volledige potentieel heeft bereikt. Voor een jong meisje kan de droom over een jongen die ze aangetrokken wordt een verlangen vertegenwoordigen om iets te laten gebeuren in haar leven. Een doel of ervaring die je wilt bereiken.

(Zie jongen)

(Zie Tong)

de droom, waarin je een vork in de weg ziet, geeft de belangrijke beslissing aan, die je moet maken. De droom kan de verschillende opties over een bepaalde situatie laten zien. Aan de andere kant, de droom van de vork toont de balans bereikt tussen twee totaal verschillende kanten. Misschien bent u in staat om de verschillende aspecten van het leven toe te voegen en nog steeds harmonie van hen.

De droom van een kam over kapsel symboliseert een stijl van denken die zich zorgen maakt over het niet te verbergen of schaamte verliezen. Bezorgd zijn over het bijhouden van de schijn, terwijl het verdoezelen van uw problemen. Ik geef niet om wat iemand anders denkt over een duidelijk probleem dat je hebt. Gevoelig over die stomme blik. Negatief, een kam op het kapsel kan een teken zijn dat u problemen heeft, behalve voor een verlies of open over gênante situatie. Jammer, proberen om je problemen te verbergen.

de droom met een vork in de weg symboliseert een kruispunt in je leven, of een belangrijke beslissing die je moet maken. Het kan uw keuzes of ambivalentie over elke situatie weerspiegelen. De droom over een boom in het midden van een vork in de weg symboliseert een probleem of gebeurtenis die je dwingt om een beslissing te nemen.

De droom over een winkel symboliseert ideeën of manieren om naar iets te kijken. De keuze of mogelijkheid om anders te denken. Het kan zijn dat u verschillende keuzes moet maken voordat u een definitieve beslissing neemt. Als alternatief kan een winkel in een droom uw poging vertegenwoordigen om uzelf te overtuigen van een keuze of overtuiging….

Zie de betekenis van gemakswinkel

(Zie schrijven)

Zie de betekenis van Mirror

…De droom over een op afstand bestuurbare auto symboliseert gevoelens over het gemakkelijk kunnen beheersen van beslissingen of het manipuleren van situaties. Je goed voelen door automatische controle te hebben over een situatie of over de keuzes van anderen. Volle kracht om het leven van iemand anders te leiden of te leiden. Gemakkelijk in staat om iemand te manipuleren….

(Zie zuigen)

(Afrikaanse stappen | Voetstappen | Luide stappen | Tapdansen | Geluid van lopen) In een droom vertegenwoordigen luide stappen vooraanstaande rijke kooplieden die door iedereen benijd worden om hun rijkdom, en die worden veracht om hun gierigheid.

Opstaan ​​na een val geeft uitdrukking aan uw vastberadenheid om door te gaan met de acties die u bent begonnen.

Zuiden als richting in een droom betekent onwetendheid, vragen en twijfels. Aan de andere kant kan het wijzen op genegenheid, tederheid en zorg.

…Dromen van een leraar op school, betekent dat u waarschijnlijk op een rustige manier zult genieten van leren en amusement. Als u er een bent, zult u waarschijnlijk het gewenste succes behalen in literaire en andere werken….

De droom over het Zuiden symboliseert een situatie in je dagelijks leven die gevaarlijker, irrationeeler wordt of groeit in negativisme. Een gevaarlijkere mentaliteit. Dingen om niet te doen wat ze moeten doen met meer problemen. Er is iets ‘verkeerd’….

…Dromen van blootsvoets lopen en erger nog als het ‘s nachts is, is een waarschuwing dat als de dromer niet voor zijn imago zorgt, hij of zij het slachtoffer zal worden van roddels en laster die de eer van de dromer zullen schaden. Dit symbool is vooral van toepassing op vrouwen….

Zie de betekenis van supermarkt

…Dromen over de pers suggereert dat er berichten zijn die naar anderen moeten worden verspreid. Je moet meer aandacht besteden aan de buitenwereld. Dromen dat je wordt gevolgd door de pers duidt op een gebrek aan privacy in je leven. Misschien heb je het gevoel dat iets of iemand je persoonlijke ruimte in beslag neemt….

(Zie Blazen)

…(Predik | Voorschrijven) Uitgaan om te bevelen wat goed is en het kwade in een droom te verbieden, betekent dat je anderen baat hebt en hen troost. Als een zieke zichzelf ziet opstaan ​​om de juiste morele waarden te verdedigen, om uit te leggen wat waar is en om te weerleggen wat niet waar is in een droom, betekent dit dat hij snel zal herstellen van zijn ziekte. Als iemand iemands baby in een droom ziet gaan lopen, betekent dit dat het hem meer tijd kost om te lopen….

(Zie maan)

Dromen over vrij rondzweven zonder in een bepaalde richting gestuurd te worden, geeft aan dat ons leven geen richting heeft. We moeten een aantal doelen definiëren om te bereiken….

…In een droom over water lopen vertegenwoordigt iemands sterke geloof, zekerheid en vertrouwen in de Almachtige God. Dit is in het bijzonder het geval als men bij het ontwaken ook woorden van wijsheid spreekt. Anders zou het in een droom over water lopen ook kunnen betekenen dat een complex probleem moet worden opgehelderd. In een droom op het water lopen zou ook kunnen betekenen dat je een gevaarlijke onderneming onderneemt en je zaken vertrouwt op Gods bescherming. Als iemand in een droom terugloopt van het water naar het droge, betekent dit dat hij aan zijn behoeften of zijn bedoelingen zal voldoen. In een droom vertegenwoordigt het ontwaken op water iemands goede intentie, duidelijkheid en zekerheid. In een droom op het water lopen, betekent ook een mysterie onthullen, de noodzaak om zijn zaken in Gods hand te vertrouwen, of het kan betekenen dat hij een gevaar nadert, of het kan betekenen dat de opeengestapelde druk die hij doorstaat, zwaar op hem drukt. Het betekent ook dat je je vertrouwen stelt in de Almachtige God voordat je aan een reis begint die enig gevaar met zich mee kan brengen. Op water lopen, of het nu een oceaan is of een rivier in een droom, duidt ook op een goede spirituele status, religieuze ijver en een sterk geloof, zekerheid en vastberadenheid. (Zie ook Rivier | Water)…

…Dit concept symboliseert onze goederen of persoonlijke bezittingen, of ze nu intellectueel, materieel of spiritueel zijn, en om het te begrijpen moeten we goed opletten welk type winkel in onze droom voorkomt. Het aspect van de koopwaar en plaats is ook belangrijk. Sommige auteurs zijn van mening dat een gesloten winkel een waarschuwing is voor ongeluk, en een georganiseerde en leuke winkel een voorbode van economische welvaart….