Onderzoek in de droom heeft de belangrijke symboliek van zijn hoge verwachtingen en kritiek van anderen. Dromen dat u een examen aflegt, staat ook als een symbool voor angst voor het verliezen van een kans en kans. Bovendien kan testen ook de angst voor mislukking vertegenwoordigen.

Deze droom weerspiegelt de angst van het moment dat we leven. Het onthult zwakte en gebrek aan vertrouwen in onze eigen kracht….

…De droom over het afleggen van een examen symboliseert een zeer uitdagende situatie in je leven die je volledige focus of toewijding kan vereisen. Een uitdaging die krachtige onzekerheden kan veroorzaken, veel voorbereiding vereist of veel op het spel staat. Een examendroom kan staan ​​als een barometer van de druk die u voelt. De droom over het niet slagen voor een examen kan een weerspiegeling zijn van een onvermogen om jezelf te bewijzen, een uitdaging te overwinnen of een gevoel van persoonlijk falen. Het gevoel hebben dat je niet voldoende hebt gepresteerd of niet aan de verwachtingen hebt voldaan. Het kan ook de weergave zijn van uw ergste angst die uitkomt. De droom dat je niet voorbereid bent op een examen, kan een weerspiegeling zijn van je gevoel van gebrek aan voorbereiding of dat je niet naar een waarschuwing hebt geluisterd. Je verantwoordelijk voelen voor het mislukken van een project of plan. Misschien verwacht je teveel van jezelf….

De droom van het uitvoeren van een examen symboliseert een zeer moeilijke situatie in je leven die kan vereisen uw totale concentratie of toewijding. Een uitdaging die krachtige onzekerheden kan bevorderen, veel voorbereiding vereist of te veel in het spel kan zetten. Een examendroom kan staan als een barometer van de druk die je voelt. De droom over het falen van een examen kan een onvermogen weerspiegelen om jezelf te bewijzen, een uitdaging te overwinnen, of een gevoel van persoonlijk falen. Het gevoel dat je niet goed presteert of aan de verwachtingen voldoet. Het kan ook de weergave zijn van je grootste angst die uitkomt. De droom om niet voorbereid te zijn op een examen kan uw gevoel van gebrek aan voorbereiding weerspiegelen of dat u geen waarschuwing hoort. Zich verantwoordelijk voelen voor het mislukken van een project of plan. Misschien verwacht je te veel van jezelf.

De droom over iemand of iets dat mooi is symboliseert hun gevoelens over iets in hun leven perfect. Gevoelens over jezelf of anderen die onschuldig, specialer of belangrijker zijn. Iemand of iets te geweldig om bekritiseerd te worden. Iets in je leven dat altijd beschermd is tegen schade en/of verlegenheid. Je gevoelens over een bepaald gebied van je leven dat meer verdienen of zeer goed. Als alternatief kan iemand of iets moois in een droom een wenselijk resultaat of ervaring weerspiegelen die u wilt. Wat gevoelens over iets ideaal of onberispelijk. Uw verlangen naar een perfecte oplossing voor een probleem. Negatief, mooi in een droom kan weerspiegelen perfecte negativisme of perfecte arrogantie. U het gevoel dat een persoon of situatie is onmogelijk te verslaan of te weerstaan. Het kan ook een teken zijn dat je het gevoel hebt dat iets te goed voor je is om het onder ogen te zien, te bekritiseren, of dat je het niet waard bent. Het kan ook de vertegenwoordiging van je gevoel over hoe ondraaglijk het lijkt dat een probleem of de vijand is altijd beschermd, ongeacht wat er gebeurt. De droom om mooi te zijn symboliseert gevoelens over jezelf wordt bekeken door anderen als geweldig of vlekkeloos. Het kan ook de vertegenwoordiging van de gevoelens van bewonderd of bewonderd. Gevoelens dat niemand je kan bekritiseren of zeggen dat er iets mis is met je. Als alternatief kan het weerspiegelen uw gevoelens van wakker leven over wordt gewenst door iemand, of dat iemand denkt dat je te belangrijk om te verliezen. De droom over een mooie vrouw symboliseert je gevoelens over een resultaat of oplossing voor een perfect goed probleem-mits je precies wat je wilt. Het kan ook de vertegenwoordiging van een verhoogde bezorgdheid over het beschamen van u met een uitzonderlijke kans. Negatief, dromen van een mooie vrouw kan weerspiegelen gevoelens van onzekerheid over praten of kritisch zijn over iets in je leven dat je bewondert. Het kan ook de weergave zijn van een verleiding die moeilijk te weerstaan is.

De droom over een vliegtuig symboliseert het traject of de impuls van plannen, ideeën of projecten die u wilt van de grond. Positief, vliegtuigen zijn een weerspiegeling van succesvolle ervaringen die vorderen. Alles komt samen om een gewenst en gecontroleerd resultaat te garanderen. Negatief, vliegtuigen kunnen weerspiegelen de realisatie van plannen, ideeën of projecten die niet werken zoals verwacht. Alles lijkt samen te komen om een resultaat te garanderen dat niet kan worden gestopt. Als alternatief kan een vliegtuig frustratie of jaloezie weerspiegelen wanneer het zien van een andere persoon slagen of momentum te krijgen met hun plannen. Niet leuk iemand die iets kan niet doen of niet in staat is om te stoppen. De droom over het missen van een vlucht symboliseert gemiste kansen of het gevoel dat alles wat mis kan gaan fout zal gaan. Plannen werken niet zoals je had verwacht. Je jongleert misschien te veel verantwoordelijkheden. Een ding waar je naar streeft is onbeschrijfelijk. Harder duwen is misschien geen goede oplossing voor uw problemen. Het is misschien een goed idee om het rustiger aan te doen. Een betere planning of voorbereiding kan nuttig zijn. De droom over het opstijgen van een vliegtuig symboliseert plannen, ideeën of projecten die opstijgen. Er is momentum of vooruitgang. Het kan ook de weergave zijn van een situatie die niet kan worden gestopt. De droom van een vallend vlak symboliseert een verlies van momentum, vooruitgang of vertrouwen. Plannen of projecten waarvan u dacht dat ze zouden werken, mislukken plotseling. De droom over een vliegtuig dat een vlucht annuleert symboliseert vertragingen of teleurstellingen met plannen of projecten die je hebt. De droom van het vliegen op een vliegtuig naar een ander land symboliseert de realisatie van plannen of keuzes, wat leidt tot een andere mentale toestand. Een huidige situatie is naar je toe heel andere emoties of focus. Voorbeeld 1: Een vrouw droomde ervan een vliegtuig te zijn dat altijd is afgebroken. In het echte leven had ze problemen met het veranderen van een hobby voor haar in een zakelijke onderneming. Problemen bleven ontstaan die hun doelen vertraagden. Voorbeeld 2: Een man droomde van een vliegtuig opstijgen in het donker. In het echte leven hadden ze een collega die op het punt stond om een ambitieus businessplan te lanceren in zeer onzekere tijden. Voorbeeld 3: Een mens droomde van het zien van een vliegtuig op een hanger. In het echte leven was hij werkloos en erg verveeld wachten op een andere baan.

De droom over een kale matras symboliseert een onbevredigende situatie. Een resultaat of resultaat dat u zich ongemakkelijk voelt accepteren zoals het is. De droom van slapen op een nieuwe matras met bladeren symboliseert een nieuw perspectief of houding ten opzichte van iets wat je niet wilt veranderen. U rijpen of groeien verveeld met een situatie die nooit verandert. Als alternatief, iets in je leven dat je passiviteit of luiheid ondersteunt kan zijn veranderd. Negatief, kan het een teken zijn dat u nieuwe manieren vindt om het behandelen van een probleem te vermijden.

…De droom over bollen of ballen symboliseert gedachten. Blauwe bollen of ballen vertegenwoordigen positieve gedachten. Rode bollen of ballen vertegenwoordigen negatieve gedachten. Ballen kunnen ook de weergave zijn van conflicten over kwesties die u wilt verwijderen. Sportballen in dromen symboliseren problemen waarmee je emotioneel worstelt, of beslissingen die je overweegt. Keuzes die uiteindelijk zowel een goede als een slechte invloed kunnen hebben. Overtuigingen die uiteindelijk zowel een positief als een negatief resultaat kunnen opleveren. Tennisballen symboliseren een conflict over zaken die u afwijst of die u door iemand anders wilt laten afhandelen. Voetballen symboliseren een conflict over concurrerende methoden. Jij en iemand anders die het niet eens zijn over de manier waarop ze iets moeten doen. Basketbal symboliseert je gefocust op kracht of prestatie. Kracht gebruiken om te bereiken wat je wilt in het leven of een specifiek resultaat. Iets waarvoor u uw vaardigheid, status of middelen gebruikt om te laten gebeuren. Honkballen zijn symbolen voor problemen of problemen die kunnen worden geëlimineerd. Het kan ook de weergave zijn van kansen om te veranderen waarvan gebruik moet worden gemaakt om macht te verwerven. Positief is dat het kan wijzen op een kans om iets onwenselijks kwijt te raken of ergens tegen in op te komen. Negatief kan het een probleem of een negatieve situatie symboliseren die u uitdaagt of ervoor zorgt dat u een risico neemt….

…De droom over bollen of ballen symboliseert gedachten. Blauwe bollen of ballen vertegenwoordigen positieve gedachten. Rode bollen of ballen vertegenwoordigen negatieve gedachten. Ballen kunnen ook de vertegenwoordiging van conflicten op kwesties die u wilt om zich te ontdoen van. Sportballen in dromen symboliseren problemen die je worstelt met emotioneel, of beslissingen die u overweegt. Keuzes die kunnen eindigen met een goede of slechte invloed. Overtuigingen die kunnen eindigen waardoor ofwel een positief of negatief resultaat. Tennisballen symboliseren een conflict over de problemen die u afwijst of wilt dat iemand om te gaan met. Iemand anders en jij… die op gespannen voet staan met de vraag op welke manier je iets doen. Basketballen symboliseert uw focus op macht of prestatie. Met behulp van de kracht om te bereiken wat je wilt in het leven of een specifiek resultaat. Een ding dat u gebruikt uw vaardigheid, status of middelen om het te laten gebeuren. Honkballen zijn symbolen voor problemen of problemen met het potentieel om te worden geëlimineerd. Het kan ook de vertegenwoordiging van mogelijkheden om dit te veranderen moet worden benut om macht te krijgen. Positief, het kan wijzen op een kans om zich te ontdoen van iets ongewenst of om iets onder ogen te zien. Negatief, kan dit een probleem of negatieve situatie symboliseren die u uitdaagt of u een risico maakt nemen….

Scholen of lyceums in de dromen weerspiegelen de spanning vóór een examen of frustratie over de huidige omstandigheden van ons leven.

Lees ook de interpretatie van het examen.

…Een gewone droom van tanden voorspelt een onaangenaam contact met ziekte of verontrustende mensen. Als je droomt dat je tanden los zitten, zullen er mislukkingen en sombere berichten zijn. Als de dokter aan je tand trekt, zul je een wanhopige ziekte hebben, zo niet dodelijk | het zal blijven hangen. Om ze te laten vullen, zult u na veel onbehagen verloren waardevolle spullen terugkrijgen. Om uw tanden te poetsen of te wassen, voorspelt het dat er een grote strijd van u zal worden geëist om uw fortuin te behouden. Dromen dat je een gebit laat maken, betekent dat er zware kruisen op je zullen vallen en dat je ernaar zult streven ze opzij te gooien. Als u uw tanden verliest, zult u lasten hebben die uw trots zullen verpletteren en uw zaken zullen vernietigen. Dromen dat je tanden zijn uitgeschakeld, duidt op een plotselinge tegenslag. Ofwel uw bedrijf zal lijden, ofwel sterfgevallen of ongevallen zullen u naderen. Waarschuwt u om uw tanden te onderzoeken voorzichtig te zijn met uw zaken, aangezien er vijanden in uw buurt op de loer liggen. Als ze er vervallen en verslechterd uitzien, zal uw bedrijf of gezondheid te lijden hebben onder intense spanningen. Dromen over het uitspugen van tanden, voorspelt persoonlijke ziekte of ziekte in uw naaste familie. Onvolmaakte tanden is een van de ergste dromen. Het zit vol ongelukken voor de dromer. Het verlies van landgoederen, het onvermogen van personen om hun plannen en verlangens uit te voeren, slechte gezondheid, depressieve toestand van het zenuwstelsel, zelfs voor gezonde personen. Voor het uitvallen van een tand, voorspelt onaangenaam nieuws | als er twee zijn, duidt het op een ongelukkige toestand waarin de dromer zal worden ondergedompeld door geen onzorgvuldigheid van zijn kant. Als er drie uitvallen, volgen er ziekte en ongevallen van zeer ernstige aard. Als alle tanden eruit vallen, zullen dood en hongersnood meestal de overhand hebben. Als de tanden zijn vervallen en je ze eruit trekt, is hetzelfde, alleen jijzelf, prominent aanwezig in de zaak. Dromen van tandsteen of een andere afzetting die van de tanden valt en ze gezond en wit achterlaat, is een teken van tijdelijke ongesteldheid, die voorbij zal gaan, waardoor je wijzer wordt met betrekking tot je gedrag, en je zult plezier vinden in het vervullen van je plicht. Om uw tanden te bewonderen om hun witheid en schoonheid, voorspelt dat aangename bezigheden en veel geluk zullen worden ervaren door het vervullen van wensen. Dromen dat je aan een van je tanden trekt en die verliest, en met je tong in je mond naar de holte voelt en er geen vindt, en daarvoor een dokter hebt, maar zonder resultaat, waardoor de hele zaak in mysterie gehuld blijft , geeft aan dat u op het punt staat een of andere verloving aan te gaan die u niet bepaald bevalt, en die u besluit te negeren, maar deze later zal opnemen en in het geheim zal vervolgen tot uw eigen verontrustende tevredenheid en onder de verdenking van vrienden. Als je droomt dat een tandarts je tanden perfect reinigt en de volgende ochtend dat je ze roestig vindt, voorspelt hij dat je zult geloven dat je interesse veilig is voor een bepaalde persoon of positie, maar je zult merken dat ze zijn bezweken voor de kwellingen van een listige man of vrouw….

…De droom over een couveuse symboliseert een probleem dat een gerichte ondersteunende houding en volharding vereist om iets te laten bloeien. Er kan behoefte zijn aan stabiliteit, kalmte of geduld. Wachten op een laatste uitbetaling. U wilt niet voortijdig optreden. Negatief is dat een couveuse een weerspiegeling is van onregelmatige of onnatuurlijke methoden om een ​​bepaald deel van uw leven tot bloei te laten komen. Het kan ook de weergave zijn van uw zorgvuldige ondersteunende houding voor iets met slechte bedoelingen. De normale grenzen overschrijden om een ​​gevoelig resultaat te bereiken. Dromen dat je in een couveuse bent, symboliseert geduld, stabiliteit en kalmte waarvan je denkt dat ze je worden opgedrongen. U wordt verhinderd om voortijdig te handelen. Het kan ook betekenen dat u moet wachten op het juiste moment om te schitteren of kracht te tonen. U kunt zich zorgen maken over het verlies van stroom als u een zet doet voordat het het juiste moment is….

De droom over glimlachen symboliseert u of iemand anders die zich tevreden of tevreden voelt met een situatie. Een goed gevoel over hoe een situatie is geweest. Het kan ook de vertegenwoordiging van goedkeuring of goedkeuring zijn. Je beloond voelen of blij voelen met het resultaat. Het gevoel dat een situatie is heerlijk perfect. De droom over een glimlachende boze persoon kan vertegenwoordigen uw gevoelens over uw problemen of een potentiële verlegenheid te zijn aangenaam voor anderen. Als alternatief kan het weerspiegelen uw gevoelens van tevreden zijn met mislukkingen van anderen of zwakte. De droom met een trieste glimlach symboliseert gevoelens van het ophangen van een façade om hun ware gevoelens van teleurstelling te verbergen. Krijgen wat je wilde op een manier die niet goed voelt. Je hebt misschien genoegen moeten nemen met iets dat niet de eerste keuze is of wat je wilde, zelfs zonder die gevoelens te willen delen. De droom met een nep glimlach kan weerspiegelen de wens om iets dat er niet aantrekkelijk of winnen voor andere mensen te vermijden. Ik wil niet dat anderen denken dat er iets mis is.

…Als de dromer merkt dat hij / zij tijdens de droom wordt gestikt, is dat een voorteken voor verschillende tegenstellingen, belemmeringen en vermoeidheid omdat hij een moeilijke strijd heeft gehad zonder enig waardevol resultaat te hebben behaald. Het is een waarschuwing dat we te veel onder druk staan ​​van onze tegenstanders. Als je ziet dat iemand anders wordt gestikt, betekent dit dat je de moeilijkheden overwint en dat je autoriteit hebt en volledige controle hebt over je vijanden. Een brand verstikken tijdens een droom houdt in dat we al moe en ontgoocheld zijn en de nodige kracht missen om te blijven vechten….

…De droom over een lijfwacht symboliseert jou of iemand anders die anderen actief beschermt tegen mislukking of emotionele pijn. Een persoon of situatie die ‘in de weg zit’ of zichzelf tot een obstakel maakt. Het kan ook de weergave zijn van gedrag dat zichzelf riskeert om stabiliteit of een gewenst resultaat te garanderen. Een lijfwacht kan de onzekerheid weerspiegelen om alleen te handelen. Het kan ook het vertrouwen zijn dat u niets in de weg kunt staan. Dromen dat je een lijfwacht bent, kan een weerspiegeling zijn van je beschermende aard ten opzichte van een persoon of situatie. Ervoor zorgen dat iemand anders nooit faalt. Je riskeert te allen tijde iemand of iets anders op de eerste plaats te zetten….

…De droom over blauwdrukken, gedetailleerde pre-planning of een perfect plan van aanpak. Zorgvuldige planning over hoe u een doel kunt bereiken of een relatie kunt verbeteren. Als alternatief kunnen blauwdrukken een teken zijn dat u meer aandacht moet besteden aan uw plannen of doelen. Negatief kan zijn dat blauwdrukken een teken kunnen zijn dat u zich te veel zorgen maakt over het plannen van een resultaat of dat u gelooft dat de relatie perfect moet zijn. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan blauwdrukken te vinden. Toen ze wakker was, probeerde ze een perfect plan te bedenken om haar vriendje terug te krijgen en de relatie gelukkig te houden….

…De droom over het kopen van aandelen in een bedrijf symboliseert uw persoonlijke investering in andere mensen of een resultaat. Geloven dat als je nu om iemand geeft of iemand helpt, dit later voordelen zal opleveren. Hoop voor de toekomst of risico’s nemen voor de toekomst. Een langetermijnvoordeel zien door iemand te helpen of iets te doen. Negatief, het kopen van aandelen kan uw angst weerspiegelen om te veel in iemand of iets te geloven. Uit angst dat uw hoop de bodem ingaat. Te veel riskeren. De droom over het verkopen van aandelen met winst symboliseert voordelen of meevallers omdat je hebt geloofd in mensen, ideeën of een mogelijkheid. De beloningen plukken omdat je trouw, loyaal bent of van een gelegenheid gebruik hebt gemaakt toen die je werd aangeboden. De droom over het verkopen van aandelen en het verliezen van geld symboliseert misplaatste prioriteiten, slechte vooruitzichten of pech. Gelovige hype. Slecht oordeel op lange termijn. Als alternatief kan het verliezen van geld op aandelen een weerspiegeling zijn van gevoelens van voorgelogen of teleurstelling bij mensen met potentieel. De droom over het terugkopen van aandelen / aandelen kan een weerspiegeling zijn van het gevoel dat u of iemand anders nu sterk genoeg is om op zichzelf te staan. Het gevoel hebben dat jij of anderen geen hulp of ondersteuning meer nodig hebben. Schulden of gunsten afbetalen om de onafhankelijkheid terug te vorderen of te vergroten. Niet het gevoel willen hebben dat je iemand iets verschuldigd bent. Niet het gevoel willen hebben dat iemand ‘een deel van jou’ of een ‘deel van je actie’ kan hebben….

…Astma-dromen kunnen erop wijzen dat verraad wordt ontdekt en daarom is de kans groot dat er naar wraak wordt gezocht. Maar als je dingen had bestudeerd, dan zou het resultaat niet zo zijn….

Dromen dat je iets mengt betekent een mix van tegenstellingen van je persoonlijkheid. Het resultaat is de acceptatie van een houding die flexibeler is.

…Als deze dromen zich herhalen, kan het een neurose zijn. Het kan ook het resultaat zijn van recente gebeurtenissen. In andere gevallen geeft het aan dat we door een periode van onzekerheid en twijfel gaan. Verlangen naar het verleden….

…Wanneer een vrouw droomt dat ze maïskolven of babymaïs oogst, geeft dat aan dat ze binnenkort in een positie zal zijn waar ze naar heeft verlangd, maar dit kan gebeuren zolang ze met hetzelfde enthousiasme blijft werken. Dromen over maïskolven is positief; het kondigt goede tijden, goed nieuws en een overvloedig leven aan. Dromen over jezelf terwijl je je afvraagt ​​in een maïsveld en zien hoe het is ontkiemd, dat wil zeggen dat groene planten boven de grond zijn opgetrokken, suggereert dat wat je in je dagelijkse leven doet, op korte termijn goede resultaten zal opleveren. Als de planten die u ziet echter verwelkt zijn, symboliseert dit slecht nieuws. Dromen van jezelf terwijl je het riet schudt dat de kolven draagt, suggereert dat je te gretig bent voor de resultaten van je werk, wat iets niet zo goed is. Deze droom is een soort waarschuwing tegen een overdreven ongeduldig gevoel. Dromen dat je de maïskolven uit de grond haalt, geeft aan dat je een verkeerd criterium en een verkeerde inspanning op je zaken toepast, wat een negatief resultaat zal opleveren. Dromen dat je maïskolven rechtstreeks van het riet snijdt, kondigt succes aan in de zeer nabije toekomst. Dromen dat je de bladeren van de kolven verwijdert, suggereert dat je op de goede weg bent om succes te behalen. Dromen dat anderen de bladeren van de kolven verwijderen, suggereert dat je binnenkort een sociale of vertrouwde relatie zult hebben of zullen beginnen met belangrijke en succesvolle mensen. Wanneer een boer droomt dat hij tussen prachtige maïsgewassen staat voordat ze worden geoogst, suggereert dat een goed jaar op het veld en ook een goede oogst. Voor stads- of zakenmensen duidt dezelfde droom op een gunstig bedrijf en een nabije toekomst welvaart. Wanneer jonge mensen dromen van velden met maïsoogst, suggereert dat dat ze een prettige toekomst zullen hebben. Als je droomt van verwelkte peulen, of dat deze weinig zijn gegroeid of door iemand zijn vernietigd, duidt dat op verliezen, ziekten en in sommige gevallen op een echte ramp. Dromen over jezelf die maïskolven beschiet, symboliseert dat wat je in je dagelijkse leven doet verkeerd is en je zult snel de gevolgen ondervinden. Dromen dat je gestoofde malse kolven eet, duidt op tevredenheid en zelfvertrouwen die goede resultaten zullen opleveren….

De droom over een honkbalwedstrijd symboliseert een mentale of emotionele strijd om iets te annuleren, te stoppen of te elimineren. Een metafoor voor conflict over de kans om zich te ontdoen van een ongewenst probleem of situatie. Je hebt misschien een kans om een klap te slaan voor een probleem of je oppositie. Spelers in een honkbal spel vertegenwoordigen positieve en negatieve aspecten van zichzelf worstelen om een resultaat te controleren. Concurrerende negatieven kunnen wijzen op angsten, schuld, jaloezie of ongewenste resultaten die hen in de weg staan. Echt honkbal is een symbool voor een kans die moet worden gegrepen om de macht te krijgen. Het raken van de bal symboliseert een kans die met succes werd benut. U of een aspect van je leven kreeg voordeel of met succes behandeld met een concurrent kracht. Bekrast symboliseert een falen om een kans te grijpen. U of het aspect van je leven kan hebben gemist de kans of onder de indruk van een tegengestelde kracht. Coming out van een honkbalveld in aanbouw symboliseert de fundamenten voor het conflict dat zich ontwikkelt in je leven. Bepaalde factoren of situaties komen samen die zullen leiden tot een probleem. Om aan de slag symboliseert confrontatie met een probleem. Je hebt de kans om iets te overwinnen. Op een basis honkbal veld weerspiegelt de mate waarin u of een aspect van je leven vordert met uw problemen. Eerste basis is een vroege, tweede conflictfase, de derde is dicht bij sluiting en de basis weerspiegelt het totale succes over een oppositiemacht.

…De droom over een atlas symboliseert bedreven expertise. Alle antwoorden hebben op een bepaald gebied of vaardigheid. Het vermogen om mensen volledig te beheersen of situaties volledig te manipuleren tot een gewenst resultaat. Een atlas kan een teken zijn dat je op een bepaald gebied niets meer hebt geleerd. Negatief gezien kan een atlas een bedreven vermogen weerspiegelen om mensen te manipuleren of te veranderen wat er gebeurt om mensen onder controle te houden. Het kan ook een teken zijn dat u zich teveel met expertise bezighoudt, zodat andere gebieden het moeilijk hebben….

De droom over haaien symboliseert angstaanjagende kwetsbaarheden of gevoelens van acuut gevaar. Je het gevoel alsof je niets doen om te accepteren wachten op een negatieve gebeurtenis om het langzaam te verpesten. Gevoel erg nerveus over een resultaat dat gevaarlijk of onvermijdelijk lijkt. Haaien zijn symbolen die vaak verschijnen wanneer mensen zeer moeilijke levenssituaties hebben, waar ze verschrikkelijke gevolgen hebben, twijfels hebben, het gevoel hebben dat een probleem rechtstreeks leidt tot falen terwijl ze er niets aan kunnen doen. Onrustige wateren in je leven of het ergste verwachten. Een verlangen om een probleem of confrontatie te vermijden ten koste van alles. Een teken dat u te aarzelend of stil bent over uw problemen. Als alternatief kunnen haaien ook mensen of situaties vertegenwoordigen die je als meedogenloos beschouwt, of waar ik geen berouw voor heb. Het kan ook vertegenwoordigen zijn eigen hebben het allemaal eenheid tegen elke prijs. De droom van het rijden op de top van een haai kan symboliseren een persoon zonder wroeging of situatie die u helpt. De droom van een haai symboliseert je eigen onverschillige drive te bereiken. Er is een gebied van je leven waar je geen berouw hebt. De droom over een dode haai symboliseert angstaanjagende kwetsbaarheden die zijn verstreken of een einde hebben. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van een falende onverbiddelijke vijand. Als alternatief kan een dode haai zijn eigen onstuitbare ambities weerspiegelen om hun interesse te verliezen of zich te schamen dat hij moet stoppen met het moeten stoppen met het vernietigen van iemand. Voorbeelden: Een jonge man droomde van een haai zwemmen om hem heen. In het echte leven had hij een ziekte waarvan hij dacht dat ze langzaam zijn leven zouden verwoesten. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde van het lopen op de top van een haai. In het echte leven was ze in een echtscheiding en in frequent contact met haar advocaat die probeerde te helpen haar schroef haar man over en hebben het allemaal. Voorbeeld 3: Een jonge man droomde een haai af om dichter bij het te zwemmen. In het echte leven dacht hij aan zelfmoord omdat zijn bedrijf langzaam faalde. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde een haai beet haar benen. In het echte leven, ze was alleen voorgesteld door haar vriendje en was niet zeker hoe te reageren.

…Dromen om in een depressieve of melancholische toestand te zijn suggereert dat verschillende soorten onaangename situaties naderen. Die stemming kan het resultaat zijn van frustraties waarvan de oplossingen in het echte leven niet worden begrepen, dat wil zeggen, het vereist een zorgvuldige analyse van de daden van de dromer om uit het probleem te komen dat de dromer treft. Dromen van anderen in depressieve of melancholische toestand duidt erop dat de dromer fouten moet hebben gemaakt, maar herkent ze nog steeds niet en ontkent….

De droom over het elfde uur symboliseert gevoelens dat de tijd voorbij is of dat een situatie verschrikkelijk is. U onder veel druk als gevolg van een belangrijke beslissing die moet worden gemaakt of een deadline die moet worden voldaan. Het gevoel dat je alles riskeert om een gewenst resultaat te krijgen.

…Als je met een vreemde slaapt, moet je meer aandacht besteden en je concentreren op je spullen, zodat je een beter resultaat voor ze hebt. Met een familielid betekent het een solide band….

De droom over een chemische stof symboliseert een gedwongen of gegarandeerde reactie. Gevoel dat als je iets doet of iets zeggen tegen iemand dat een bepaald resultaat is absoluut veilig om voor te komen. Perfecte behandeling van een persoon of situatie. Negatief, een chemische stof in een droom kan een teken dat u riskeert gaan overboord of gekwetst voor iets te gebeuren. De droom over het mengen of combineren van chemicaliën symboliseert een samenwerking van ideeën om een gewenste reactie van een persoon of situatie te verzekeren. Creativiteit of intelligente manipulatie. Negatief, het mengen van chemicaliën kan weerspiegelen riskante behandeling met dingen die niet ervaren of bereid genoeg voor. Volledig onvoorbereid zijn op het soort reacties dat mensen kunnen krijgen van mensen spelen mee. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan om een chemische stof in een brandblusser te stoppen en realiseerde zich achteraf dat sommige mensen deze chemische stof gebruiken om zelfmoord te plegen. In het echte leven de vrouw had een gevecht met haar vriendje en wilde het te repareren. Ze sprak in het huwelijk met hem om te laten zien hoe ernstig het was over de vaststelling van hun relatie. Zij realiseerde zich later dat het vermelden van haar wens om hem te huwen een beetje gevaarlijk was omdat sommige mensen over huwelijk aan partners spreken wanneer zij de andere persoon willen ongemakkelijk met hun behoeftigheid voelen en hen beëindigen.

De droom over gedetailleerde pre-planning plannen of een perfect plan van aanpak. Zorgvuldige planning over hoe een doel te bereiken of het verbeteren van een relatie. Als alternatief kunnen planten een teken zijn dat je meer moeite moet doen in je plannen of doelen. Negatief, planten kunnen een teken dat ze zeer bezorgd zijn met het plannen van een resultaat of geloven dat de relatie perfect moet zijn. Voorbeeld: Een vrouw droomde van het vinden van planten. In het ontwaken van het leven dat ze probeerde te komen met een perfect plan voor haar vriendje terug en houden de relatie gelukkig.