…Dromen over het maken van snoep met je eigen handen geeft aan dat je het gewenste succes zult behalen met hard werken en doorzettingsvermogen. Dromen over het eten van allerlei soorten snoep wijst vooral op sociaal succes. Bij jonge mensen gaat de betekenis over liefde en liefdesaffaires. Bij volwassenen is de betekenis van succes en voldoening. Bij oude mensen duidt het op herinneringen aan vervlogen tijden. Een jongere die snoep als geschenk ontvangt, duidt op liefde, maar in sommige gevallen ook op bewondering en hypocrisie van valse vriendschappen. Dromen over het weggeven van snoep duidt op angst om bepaalde doelen niet te halen….

De droom over het bestellen van snoep op Halloween symboliseert je gevoelens over het overzien van een negatieve, enge of ongemakkelijke situatie, wetende dat je een aangename ervaring, liefde of verplicht respect zal hebben. Wetende dat als je opgemaakt met iets engs andere mensen hebben om je te respecteren of je een goed gevoel. De droom van snoep of kattenkwaad als het niet Halloween symboliseert gevoelens over jezelf hoeft niets te doen, maar ergens verschijnen of zorg. Wees ergens aanwezig of zal je verplicht respect, liefde of aangename ervaring geven. Mogelijk een weerspiegeling van een visitatie aan familie of vrienden. Het gevoel dat mensen blij zijn om te zien dat je ze bezoekt. Voorbeeld: Een man droomde ervan om iemand snoep te zien bestellen op Halloween dag. In het echte leven verscheen hij bij zijn vader thuis nadat hij zijn vader in verlegenheid had geschat in het bijzijn van het hele gezin. Hij wist dat zijn vader liever de verlegenheid zou negeren en hem hoe dan ook zou respecteren, omdat hij blij was om te zien dat hij hem ingedeer.

…De droom over snoep symboliseert iets dat goed voelt om over na te denken. Genieten of genotzucht. U voelt misschien vreugde of ervaart een speciale traktatie. Een plezierige ervaring die je hebt. Candy kan ook de vertegenwoordiging zijn van jezelf terwijl je nadenkt over plannen die je voor de toekomst hebt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan snoep te eten. Toen ze wakker was, genoot ze ervan om dichter bij een jongen te komen die ze leuk vond. Het snoepje weerspiegelde hoe goed ze zich voelde om met de jongen te praten….

…Dromen van het maken van snoep, staat voor winst uit de industrie. Dromen van het eten van knapperig, nieuw snoepgoed, impliceert sociale genoegens en veel liefde maken tussen jong en oud. Zure snoep is een teken van ziekte of dat walgelijke ergernissen voortkomen uit te lang bewaard gebleven vertrouwen. Een doos met bonbons ontvangen, betekent voor een jongere dat hij of zij veel bewondering zal ontvangen. Het betekent over het algemeen welvaart. Als u een doos opstuurt, doet u een voorstel, maar u zult teleurgesteld zijn….

…Als we snoep eten, betekent dit dat we positieve en emotionele ervaringen hebben. Als de droom ons de prijs ervan laat weten of als we snoep stelen, onthult dat een overdaad aan sentimentaliteit….

…(Contant geld) In een droom betekent een snoepje zuurverdiende geld, vrijlating uit de gevangenis, herstellen van een ziekte, het baren van een kind, of het kan betekenen dat je je inschrijft op een school om kennis op te doen of een vak te leren. Snoep in een droom betekent ook contant geld….

De droom over rode drop-snoepjes symboliseert het plezier dat je krijgt door ergens mee te spelen of te experimenteren. De droom over zwarte drop-snoepjes symboliseert dat genieten vreselijk of vreselijk is voor andere mensen met wie je speelt. Plezier voortkomend uit spelen of experimenteren met iets waar je geen persoonlijk voordeel van hebt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan een potje rode drop op een plank te hebben staan. Toen ze wakker was, had ze net haar maagdelijkheid verloren en voelde ze zich goed in de verwachting dat ze met andere soorten seks zou gaan experimenteren….

Wanneer u droomt van het eten van de gelei, dan is een dergelijke droom voorspelt over uw tevredenheid met het leven dat u ondervindt op dit moment. Als je gelei maakt in een droom, dan belooft zo’n droom huiselijk geluk in je leven. Als je de jam op brood of pannenkoeken verspreidde, laat zo’n droom zien dat veel van de energie aan anderen wordt gegeven. Jelly kan ook een file woordspeling, wat betekent dat er veel verkeer voor je….

Dit is over het algemeen een symbool van genegenheid en begrip. Het is mogelijk dat iemand troost zoekt bij zijn / haar moeder of een plaatsvervanger in de buurt….

De droom van een zuurstok symboliseert een goed gevoel over iets dat niet je eerste keuze is. Iets positiefs of interessants dat niet echt is wat ik wilde.

De droom over snoep symboliseert iets dat goed is om over na te denken. Jouissance of zelfverwennerij. U vreugde voelen of een speciale behandeling ervaren. Een plezierige ervaring die je hebt. Snoep kan ook de vertegenwoordiging van is het hebben van plezier denken over plannen die ze hebben voor de toekomst. Voorbeeld: Een meisje droomde van het eten van snoep. Wakker worden het leven dat ze had plezier om dicht bij een jongen die ze leuk vond. De snoepjes weerspiegelden hoe goed ze met de jongen praatte.

Snoepgoed zien of eten in een droom duidt op oprechtheid in zijn religieuze aanwezigheid, vrijlating van een gevangene, aankomst van een reiziger, herstel van een zieke persoon, huwelijk van een ongehuwd persoon, begeleiding, berouw, het leren van de Koran, het kopen van nieuwe kleding voor iemands kinderen, een loyale dienaar hebben, of gezegend geld verdienen. Seizoenssnoepjes in een droom vertegenwoordigen getuige van een jaarlijks festival, of het herstel van een rechtvaardige heerser. Om je in een droom verzadigd te voelen met snoepjes, betekent verwaandheid, leugens, of het kan verheerlijking betekenen of mooie woorden spreken. Snoep eten in een droom betekent ook dat je last hebt van verkoudheidsverschijnselen. Maar het eten van gefermenteerde snoepjes of conserven in een droom kan een remedie zijn. Als een snoepje wordt gemaakt van de vier basisingrediënten (dwz honing, suiker, bloem en manna of dadels of andere vullingen) in een droom, betekent dit geluk, een lang leven of ontsnappen aan de gevolgen van een gevaarlijke onderneming die men waagt. met hebzucht. Wat een gelovige betreft: snoep eten in een droom betekent de zegeningen van zijn geloof proeven, hoewel het voor een ongelovige betekent dat hij zich overgeeft aan de geneugten van deze wereld. (Zie ook Gebak | Seizoenssnoepjes | Snoepmaker)…

Als je ziet of eet het snoep in een droom, dan vertegenwoordigt de kinderachtige aspecten van je persoonlijkheid. Misschien ben jij de persoon die het makkelijkst te passeren is. Candy kan ook laten zien hoeveel je van snoep in je wakende leven. De droom kan ook wijzen op de verboden aspecten in je leven, zoals seks of vrijheid.

Om de droom van snoep, duidt op de noodzaak van een speciaal iemand in je leven of de sterkste band als je al die persoon, omdat de lieve noemen we degenen die we liefhebben. Aan de andere kant, snoep betekent beperkte behoeften die je hebt. Het kunnen seksuele verlangens en verlangens zijn die ontevreden zijn.

…Het onthult ontevredenheid vanwege mentale, emotionele of professionele redenen. Als we dromen dat we iets eten dat we niet lekker vinden, voorspelt het dat we met iets onaangenaams te maken zullen krijgen. Ook de betekenis is hetzelfde als we moeite hebben met kauwen of slikken. Begeleid eten onthult vriendschap en affiniteit met anderen. Alleen eten betekent verdriet en depressie. Als we natuurlijk en eenvoudig voedsel eten, betekent dit dat we goed gebruik maken van levenservaringen. Als we snoep eten, betekent dit dat we positieve en emotionele ervaringen hebben. Als de droom ons op de hoogte stelt van de prijs of als we snoep stelen, onthult dat een overdaad aan sentimentaliteit….

…Het onthult ontevredenheid vanwege mentale, emotionele of professionele redenen. Als we dromen dat we iets eten dat we niet lekker vinden, voorspelt dat dat we met iets onaangenaams te maken zullen krijgen. De betekenis hangt ook af van of we kauwen of slikken. Eten met een of ander gezelschap onthult vriendschap en affiniteit met anderen. Alleen eten betekent verdriet en depressie. Als we natuurlijk en eenvoudig voedsel eten, betekent dit dat we profiteren van levenservaringen. Als we snoep eten, betekent dit dat we positieve emotionele ervaringen hebben. Als de droom ons informeert over de prijs, of als we snoep stelen, onthult dat een overdaad aan sentimentaliteit….

De droom over Russen symboliseert een mentaliteit die nooit wil merken verliezen wat er ook gebeurt. Toon kracht in de eerste plaats. Positief, de Russen vertegenwoordigen alles te doen om te winnen, ongeacht hoe emotioneel moeilijk het kan zijn. Schaam je voor de mensen die je in verlegenheid willen brengen. Spaart geen kosten om te voorkomen dat iemand negatief je zegt dat ze beter zijn dan jij. Geef nooit op. Nooit voordelen geven aan vijanden. Negatief, Rusland mensen weerspiegelen en alle controle of veroveren de houding. Gebruik van hefboomwerking om mensen laag te houden. Liegen of bedriegen als dat betekent dat je moet winnen. Arrogant anderen laten zien dan dat je nooit iets voor hen hoeft te doen. Jij of iemand die volledige controle en macht eist. Ik wil nooit dat iemand meer heeft dan jij, wat er ook gebeurt. Anderen saboteren of onderdrukken. Geef nooit toe dat je het mis hebt. Als alternatief kan een Russische persoon de zelfbeheersing die op zee is weerspiegelen. Laat jezelf niet goed voelen, want je zult zwakte tonen. Verknaling op de lange termijn om een korte termijn winst te krijgen, omdat je niet plegen. Voorbeeld: Een man droomde ervan om in een kamer te zijn met Russische spionnen. In het echte leven was hij op zoek naar manieren om de pogingen van zijn zoon om het huis te verlaten te saboteren. Hij bestudeerde de plannen van uw zoon en zocht naar excuses voor hem om thuis te willen blijven. De Russen weerspiegelden hun volledige bewustzijn van zichzelf proberen te blijven in controle van het leven van hun zoon ten koste van alles. Voorbeeld 2: Een jonge man droomde van een Russische gijzelaar met een pistool. In het echte leven was hij agressief over het hebben van zelfmoord te plegen, zelfs wanneer mensen probeerden om hem te overtuigen dat de dingen ok zou eindigen. De Rus weerspiegelt zijn zelfbeheersing die overboord ging en totale onwil om te geloven dat hij verkeerd was.

Zie de betekenis van snoep

…De droom over jawbreaker-snoep symboliseert je goed voelen bij het ervaren van een uitdaging. Genieten van langzaam en geduldig moeten zijn met iets moeilijks. Je goed voelen als je op je hoede blijft of merkt hoe moeilijk iets de hele tijd is. Graag voelen dat iets moeilijk te hanteren of te beheersen is….

De droom over munt symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat voelt positiever dan voorheen. Het kan gevoelens van nieuwe superioriteit of een bewustzijn weerspiegelen dat er iets is verbeterd. Situaties die je in staat stellen om iets te weten is beter dan vroeger. Het voelt goed te weten dat je beter dan u of iemand is verbeterd op een bepaalde manier. Voorbeeld: Een persoon droomde zoete munt groen licht na het ontdekken van een remedie voor een langdurige gezondheidsprobleem. Mint snoep vertegenwoordigde zijn positieve kijk op het verbeteren van zijn gezondheid.

…(Kelder) In een droom vertegenwoordigt iemands mond zijn leven van het begin tot het einde. Iemands mond in een droom vertegenwoordigt ook het verloop van zijn levensonderhoud en de bron van zijn kracht. Medicijnen in de mond stoppen in een droom betekent het verbeteren van iemands leven. Als iemand in een droom voedsel in zijn mond stopt, betekent dit wereldse winsten en winsten, tenzij iemand iets dat slecht smaakt of bedorven is, dan betekent het verlies, angst en depressie. Goed en smakelijk eten of snoep in de mond stoppen in een droom betekent een gelukkig en rijk leven leiden. Als iemands mond in een droom vastzit, betekent dat dood, ziekte, domheid, stilte, hulpeloosheid of nederlaag. Als iemands mond er groter uitziet dan normaal in de droom, duidt dit op groei en grotere voordelen, maar als iemands mond er kleiner uitziet in de droom, betekent dit het tegenovergestelde. Als iemands mond lekker ruikt in de droom, betekent dit dat je goede woorden moet spreken. Infectie van de mond in een droom betekent een ramp of zakelijke verliezen. Als er in een droom iets leuks uit de mond komt, betekent dat vriendelijkheid voor anderen. Als iemand zijn mond in een droom verzegeld ziet en niet weet wie het heeft gedaan, betekent dit een schandaal of laster. In een droom wordt iemands mond op zeven manieren geïnterpreteerd – het kan kennis, een koffer, een kelder, een boekenkast, een markt, een portier, een minister of een deur betekenen. Als een vrome persoon in een droom een ​​harnas om zijn mond ziet, betekent dat vasten van voedsel. Als een goddeloze dat ziet, betekent dat bestraffing en berisping. (Zie ook Body 1)…

…De droom over een tante symboliseert een vervangende vorm van intuïtie. Je buikgevoel over de toekomst of om langetermijnkeuzes te maken die op de een of andere manier worden beïnvloed. Negatief, een tante is een teken dat je pech hebt of dat je buikgevoel niet goed voelt. Positief is dat een tante een verhoogd gevoel van geluk kan weerspiegelen of dat uw instincten ongewoon accuraat zijn. Als alternatief symboliseert een tante een eigenschap in jezelf op basis van je eerlijkste gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn tante te zien. In zijn wakkere leven had hij het gevoel dat niets wat hij deed werkte, anders had hij nooit geluk kunnen hebben. Zijn krachtigste herinnering aan zijn tante was dat ze hem vertelde dat hij geen snoep kon krijgen. In zijn droom weerspiegelde ze intuïtieve keuzes die hem nooit een goed gevoel gaven….

De droom van een tante symboliseert een vervangende vorm van intuïtie. Je instincten over de toekomst of om keuzes op lange termijn te maken die op de een of andere manier worden beïnvloed. Negatief, een tante is een teken dat je je ongelukkig voelt of dat je instincten zich buiten voelen. Positief, een tante kan een scherper gevoel van geluk weerspiegelen of dat haar instincten ongewoon nauwkeurig zijn. Als alternatief symboliseert een tante een kwaliteit in zichzelf, gebaseerd op haar meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag jezelf af welke herinneringen of gevoelens opvallen de meeste van hen en zie hoe die kwaliteit kan gelden voor je eigen leven. Voorbeeld: Een man droomde ervan om zijn tante te zien. In het echte leven voelde hij niets dat hij deed werkte of hij kon nooit geluk hebben. Zijn meest krachtige herinnering aan zijn tante was om hem te vertellen dat hij geen snoep zou krijgen. In haar droom weerspiegelde ze een intuïtieve keuze die hem nooit een goed gevoel geeft.

Dromen met snoep betekent dat je een kinderlijke fixatie hebt en op zoek bent naar een nieuwe liefde.

De droom over snoep kaakbreker symboliseert een goed gevoel geconfronteerd met een uitdaging. Profiteren van geduld met iets moeilijks en traags. Voel je goed wordt gehouden op je tenen of beseffen hoe moeilijk iets is de hele tijd. Genieten van het gevoel iets dat moeilijk te manipuleren of te controleren.

…(Engelen | Azijn) Als men bedienden ziet die schalen met voedsel, snoep en fruit dragen om in zijn huis in een droom te serveren, betekent dat iemand in dat huis die een langdurige ziekte heeft gehad er net van is hersteld, of dat hij kan sterven als een martelaar . Dienaren in een droom vertegenwoordigen ook blijde tijdingen. Als een koning, een koopman of een man van kennis zichzelf in een droom uit de hand van een dienaar of een verpleegster ziet eten, vertegenwoordigt dit zijn autoriteit, kennis, wijsheid, ziek worden, of het kan zakelijke expansie betekenen. (Zie ook Slave)…

Als je droomt van suiker, een dergelijke droom geeft de noodzaak van zoetheid in je leven. Misschien ben je op dieet, dus je wilt wat snoep in je leven. Aan de andere kant kan de droom bepaalde dingen aangeven die u probeert te vermijden.

…(Beker | Bord | Dienblad) In een droom stelt een schaal de geldbuidel van een man voor of wat zijn vrouw van hem zou willen ontvangen. Als iemand zichzelf in een droom een ​​kom gevuld met snoep ziet ontvangen, betekent dit dat hij een overvloed aan liefde ontvangt van zijn geliefde. Als de kom in de droom gevuld is met zuur voedsel of wat groene rauwe groenten, betekent dit dat er vijandigheid zal ontstaan ​​bij zijn geliefde, en het zal minachting en strijd tussen man en vrouw uitlokken. Een kom in een droom zien, betekent ook dat iemands inkomsten toenemen. Een schaal stelt ook een bediende, een kind, een dochter, een oppas of een dienstmaagd voor. Het likken van een kom in een droom vertegenwoordigt iemands verdiensten, en het zou kunnen betekenen dat hij zijn lot in dit leven heeft verbruikt, of dat hij de termijn van zijn leven in deze wereld heeft bereikt. Als iemand in een droom een ​​groot aantal mensen rond een kom ziet staan ​​om ervan te eten, betekent dit een hereniging van zijn clan, of het zou de plaats van zijn woning kunnen vertegenwoordigen. Als ze mensen zijn die echt handelen, betekent dit dat ze vriendschappelijk met hem zullen worden. Als iemand in een kom of op een kier in een droom plast, betekent dit dat hij leden van zijn eigen familie seksueel zal misbruiken. Abowl in a dream vertegenwoordigt ook iemands geliefden en de inhoud vertegenwoordigt iemands liefde. Een kom vasthouden in een droom betekent een hereniging met je geliefde. (Zie ook Pot | Houten kom)…

…Als we dromen, kauwen we op iets dat we niet lekker vinden, het is een voorteken dat we met iets onaangenaams te maken zullen krijgen. Ook de betekenis is hetzelfde als we moeite hebben met slikken. Te kauwen onder begeleiding onthult vriendschap en affiniteit met anderen. Alleen kauwen betekent verdriet en depressie. Als we op natuurlijk voedsel kauwen, betekent dit dat we profiteren van onze levenservaringen. Als we op snoep kauwen, betekent dat dat we genieten van positieve en aangename emotionele ervaringen….

…Als je chocolade ziet of eet in een droom, dan geeft zo’n droom de geneugten en beloningen aan. Misschien wilt u uzelf prijzen voor de prestaties. Bedenk dat mensen die vaak een dieet in hun wakende leven hebben dromen over het eten van snoep zoals chocolade….