…Wanneer een man of een vrouw droomt dat ze hun hoed zijn kwijtgeraakt, betekent dit dat ze snel ontevredenheid zullen voelen en dat ze verliezen zullen lijden, ook in hun zaken. Als een man droomt dat hij een nieuwe hoed draagt, betekent dit dat er veranderingen zullen komen in de bedrijven die hij leidt, met de mogelijkheid van verbetering. Dromen dat de wind je hoed afneemt, betekent dat je snel struikelt en verliezen zult lijden. Er wordt gezegd dat een man zijn vrouw behandelt zoals hij zijn hoed behandelt. Als een vrouw droomt dat ze een nieuwe, mooie hoed draagt, betekent dat dat ze binnenkort economische faciliteiten en zelfs sociale privileges zal hebben….

…Als u droomt van het verliezen van uw hoed, kunt u onbevredigende zaken verwachten en het onvermogen van personen om belangrijke afspraken na te komen. Voor een man die droomt dat hij een nieuwe hoed draagt, voorspelt hij verandering van plaats en bedrijf, wat zeer in zijn voordeel zal zijn. Voor een vrouw die droomt dat ze een mooie nieuwe hoed draagt, duidt dit op het verwerven van rijkdom, en ze zal het voorwerp van veel bewondering zijn. Dat de wind je hoed eraf blaast, duidt op plotselinge veranderingen in zaken, en enigszins ten kwade….

…Sinds het geval van dromen met een hoed als mannelijk sekssymbool, om te dromen met zijn kracht of de preventieve manier van zwangerschap. Behalve in dit geval, verwijst de hoed over het algemeen naar een teken van onderscheiding van sociaal karakter dat verband houdt met ideeën of gedragingen waarvan we droomden. Als we een belachelijke hoed dragen, onthult dat dat er in ons een belachelijke houding bestaat die iedereen kent behalve wijzelf. Onszelf zien met een militaire hoed onthult een autoritair gevoel dat niet op zijn plaats is. Een bekerhoed is een teken van buitensporige verwaandheid en pretenties….

…Het symboliseert iets dat verband houdt met de ideeën of het gedrag van de dromer. Het zien van hoeden maar deze niet dragen, geeft aan dat u enkele voorzorgsmaatregelen moet nemen. Het dragen van een hoed, zonder hem af te willen doen, betekent dat je een geheim probeert te bewaren dat je niet wilt delen. Dromen van het dragen van een belachelijke hoed, kan een waarschuwing zijn voor een persoonlijke houding die anderen als belachelijk beschouwen, maar we realiseren ons niet dat we die hebben….

Dromen en het zien van een hoed wordt uitgelegd als de droom met de symboliek van verborgen aspecten. Deze droom betekent dat je iets verbergt of iets verbergt. Als alternatief kan het de rol vertegenwoordigen die je speelt of de verantwoordelijkheden die je hebt in het leven. Dromen dat je het dragen van een hoge hoed duidt op uw aspiraties voor rijkdom. Het is ook symbolisch voor formaliteit en mannelijke elegantie.

de droom met de hoed van een chef-kok symboliseert een stemming of houding die bedreven, krachtig of zeker is van hun capaciteiten. Een aspect van je persoonlijkheid is ervaren en getalenteerd genoeg om een situatie of directe resultaten volledig onder controle te houden. Als alternatief, chef-kok hoed, kan men vertegenwoordigen uw projectie van een andere persoon die je voelt is bedreven, ervaren en vertrouwen.

De droom van een piratenhoed symboliseert u of iemand anders die in de stemming is om te profiteren van anderen. Als u het dragen van de hoed kan uw interesse in het verkennen van andere zwakke punten weerspiegelen. Als iemand het dragen van de hoed kan het symboliseert je gevoelens over een persoon die gebruik maakt van je.

…De droom over een hoge hoed symboliseert dat je in de stemming bent om opgemerkt te worden vanwege je flair of capaciteiten. Anderen willen laten zien hoe goed of succesvol je ergens in bent. Anderen laten zien hoe geweldig je bent of hoe geweldig je leven is….

Het personage dat met een hoed verschijnt, probeert zijn bedoelingen of persoonlijkheid voor anderen of voor ons te verbergen.

De droom met een fedora hoed die je stemming en houding symboliseert die achterbaks is, het accepteren van negativisme, of genieten van slechte gewoonten. Je weet dat je iets verkeerd doet en dat kan me niet schelen.

De droom met een hoge hoed symboliseert het zijn om opgemerkt te worden door zijn talent of vaardigheden. Anderen willen zien hoe goed of succesvol is op iets. Anderen laten zien hoe geweldig je bent of hoe geweldig je leven is.

Dromen van een hoed betekent dat je iets moet verbergen.

Gelukkig huwelijk, welzijn, succesvol bedrijf, goed nieuws.

(Zie helm)

(Zie helm)

De droom van een afstudeerhoed symboliseert je houding en humor met een gevoel van voldoening. Jullie zijn je bewust van jullie overgang naar een hoger niveau als jullie naar een nieuwe fase in je leven gaan.

De droom van een cowboyhoed symboliseert een riskante of avontuurlijke houding. Misschien ben je wel om een kans te maken.

…De droom over een fedorahoed symboliseert je gemoedstoestand en houding die achterbaks is, negativisme accepteert of geniet van slechte gewoonten. U bent zich ervan bewust dat u iets verkeerd doet en geeft er niets om….

…De droom over een hoed symboliseert je humeur of houding die alleen aan anderen wordt getoond. De kleur en stijl van de hoed suggereren in wat voor stemming je bent. Dromen van een rode hoed kan een houding weerspiegelen die aan anderen wordt getoond met gevaarlijke of arrogante bedoelingen. Anderen laten zien dat je weet dat je gevaarlijk of gemeen bent….

De droom met een hoed die je stemming of houding symboliseert die gewoon aan anderen wordt laten zien. De kleur en stijl van de hoed suggereren wat voor soort stemming je in. Dromen van een rode hoed kan een houding weerspiegelen die wordt getoond aan anderen die gevaarlijke of arrogante bedoelingen hebben. Anderen laten zien dat je weet dat je gemeen of gevaarlijk bent.

…De droom over een piratenhoed symboliseert jou of iemand anders die in de stemming is om van anderen te profiteren. Als u de hoed draagt, kan dit uw interesse weerspiegelen om de zwakheden van anderen uit te buiten. Als iemand anders de hoed draagt, kan dit uw gevoelens symboliseren over iemand die misbruik van u maakt….

De droom over een cactus symboliseert iets dat interessant is om over na te denken, maar het is gevaarlijk om te doen. U overwegen iets te doen dat je oprecht voelt is erg eng of gênant. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een cactus te zien. In het echte leven verborg hij haaruitval van een beschamende gezondheidstoestand met een hoed. Hij wist dat hij zijn hoed af moest doen om een baan te krijgen, maar dat moest eigenlijk wel eng voor hem zijn toen het zover was.

…De droom over een vuilniswagen symboliseert beslissingen of een richting in het leven waardoor je negativisme altijd niet hoeft op te merken. Een keuze of een nieuwe denkwijze die u altijd een probleem bespaart. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een vijand uit zijn jeugd te doden en zijn lichaam achter in een vuilniswagen te steken. In zijn wakende leven had hij last van haaruitval als gevolg van een ziekte en gevreesde schaamte. Hij had ook net een hoed gekocht om zijn probleem te verbergen. De vuilniswagen vertegenwoordigt zijn nieuwe hoed als een manier om altijd de schaamte van zijn haarverliesprobleem te vermijden….

…De droom over een cactus symboliseert iets dat interessant is om over na te denken, maar gevaarlijk om te doen. Misschien overweeg je iets te doen waarvan je oprecht vindt dat het te eng of gênant is. Voorbeeld: een man droomde ervan een cactus te zien. In zijn wakkere leven verborg hij met een hoed haarverlies voor een pijnlijke gezondheidstoestand. Hij wist dat hij zijn hoed af zou moeten nemen om een ​​baan te krijgen, maar dat te moeten doen was te eng voor hem toen het tijd was….

…De droom over een eland symboliseert zaken die je met rust wilt laten. Helemaal niets van je willen hebben. Merkbaar vijandig worden wanneer u gedwongen wordt een probleem aan te pakken waar u erg gevoelig voor bent. Negatief is dat een eland kan reflecteren op het uithalen of aanvallen van anderen wanneer u zich bedreigd of in het nauw gedreven voelt. Een gebrek aan confrontatie totdat iets te dichtbij of te persoonlijk wordt. Voorbeeld: een man droomde ervan een eland te zien. In zijn wakende leven had hij een ziekte die haaruitval veroorzaakte, waarvoor hij een hoed droeg. Hij was hier erg onzeker over en werd erg vijandig tegenover iemand die wilde dat hij zijn hoed af zou nemen….

De droom over een vuilniswagen symboliseert beslissingen of een richting in het leven, waardoor je negativisme niet altijd hoeft te observeren. Een keuze of een nieuwe manier van denken die je altijd redt van een probleem. Voorbeeld: Een jonge man droomde van het doden van een jeugd vijand en steken zijn lichaam in de achterkant van een vuilniswagen. In het echte leven was hij ervaren haaruitval als gevolg van een ziekte en gevreesde verlegenheid. Hij had ook een hoed gekocht om zijn probleem te verbergen. De vuilniswagen vertegenwoordigen uw nieuwe hoed, wordt een manier om altijd te voorkomen dat de verlegenheid van uw haaruitval probleem.

De droom van een eland symboliseert problemen die je met rust gelaten wilt hebben. Ik wil helemaal niets over je opgevallen hebben. Zichtbaar vijandig worden wanneer je gedwongen wordt een probleem aan te pakken waar je erg gevoelig voor bent. Negatief, een eland kan reflecteren zwepen uit of anderen aan te vallen wanneer het voelt bedreigd of in het nauw gedreven. Het gebrek aan confrontatie, totdat er iets begint te smal of zeer persoonlijk. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een eland te zien. In het echte leven had hij een ziekte die haaruitval veroorzaakte, waarvoor hij een hoed droeg. Hij was er erg onzeker over en werd te vijandig tegenover iemand die wilde dat hij zijn hoed afdeed.

Om een van de belangrijkste vleugel of veren van de staart van een vogel in zijn droom te zien, duidt succes, sociale status, verfijning en prestige. Voor een droomvrouw zet ze een veer op haar hoed, betekent dat ze vele prestaties zal proberen, met haar succes, afhankelijk van haar charme.

De droom met een pet symboliseert een houding of mentaliteit die is gericht op opgemerkt worden door anderen als volkomen eerlijk en passief. Je goed voelen, vaststellend dat je nooit iets verkeerd doet. U of iemand anders die wordt gezien als een prachtige perfecte kleine engel of dan afkeuring. Negatief, een hoed in een droom kan een mentaliteit weerspiegelen die beschut of te eerlijk is voor zijn eigen goed. Kiezen om bekrompen of beschut. Je maakt je meer zorgen om eerlijk of aardig te worden. Gedrag dat te ouderwets is. Uit angst niet opgemerkt te worden als een volkomen eerlijk passief persoon.

…Oren symboliseren communicatie als een passief gehoororgaan. Oor symboliseert ook de vrouwelijkheid en de afhankelijkheid van iets. De oren verwijzen vaak naar vrouwen die het leven delen met de dromer of de eigenaar van de oren in de droom. Als we dromen van goedgevormde en mooie oren, dat voorspelt geluk. Slecht gevormde oren betekenen ongelukken. Als onze oren zoemen, zijn we bang dat anderen over ons roddelen. Als we onze oren proberen te bedekken met een hoed, met het haar of een ander kledingstuk in de droom dat de angst onthult dat onze seksuele verlangens of onze afhankelijkheid van een andere persoon worden ontdekt….