wanneer je droomt dat iemand hen aanvalt, betekent dit dat hun gedrag gevolgen zal hebben voor anderen. Deze droom over het produceren van een gewelddadige en agressieve actie tegen een persoon of een plaats is het teken dat je probeert om je slechte emoties los te laten. Ook de droom van aanvallen of aanvallen is de beste en gemakkelijkste manier om te voelen dat je gedrag je teleurstelt. Als je ziet dat je door iemand wordt aangevallen, betekent dat de bescherming die je hebt over jezelf. Op dit punt in je leven, je voelt dat niemand geeft om je en je wilt worden begrepen en hulp zoeken. Als je droomt van wordt aangevallen door het dier symboliseert dat je voorzichtig moet zijn met de mensen die je bent omringd door.

…(Vernietigen | Uitroeien | Een aanval die wordt geleid door een vijand of die op een vijand is gericht.) Een aanval in een droom betekent een ramp, een ramp, een overstroming, een brand, sprinkhanen of grote veranderingen in de wereld. Iemand verwoesten door hem in een droom met minachting aan te kijken, betekent dat de aanvaller zal lijden aan het jaloerse oog van zijn slachtoffer in waakzaamheid….

…Dromen over een aanval suggereert dat je je tijd beter moet besteden. Je voelt dat het niet de tijd is om alles te doen wat je wilt. Deze droom vertegenwoordigt ook de druk op jezelf….

Droom van het aanvallen van iemand in je droom, duidt dat de woede en agressie die je hebt voor de speciale persoon die je aanviel. Misschien ben je niet langer in de mogelijkheid om te houden in deze negatieve emoties, dus je onbewuste geest is het vrijgeven van je. Bedenk dat het soms beter is om deze emoties te ervaren tijdens het dromen, omdat het niet veel schade veroorzaakt. Als de andere persoon je aanvalt, dan betekent dat dat je je eigen gedrag moet heroverwegen met die speciale persoon in je droom. Misschien heb je iemand pijn gedaan, en nu betaal je belasting voor je eigen daden. Als alternatief u zich slachtoffer voelen in sommige situaties en weet niet hoe te handelen of hoe weg te komen van de druk. De droom, waarin de andere wezens, maar niet de mensen je aanvielen, vertegenwoordigt je angst voor het onbekende. Als je de agressor hebt gedood, dan betekent het dat je het kwaad zult overwinnen waar je omheen bent. Aan de andere kant zou het de echte angst voor seksueel geweld kunnen vertegenwoordigen.

…Dromen om bespioneerd te worden door aanvallers duidt op een delirium van vervolging, omdat je misschien veel vijanden hebt die je misschien pijn zullen doen als je geen voorzorgsmaatregelen neemt. Dromen om bij u thuis of op het werk te worden aangevallen en beroofd, suggereert dat de incompetentie of ontrouw van iemand de stabiliteit van uw zaken in gevaar brengt. Dit soort dromen suggereert ook dat je door onzorgvuldig te zijn en fouten te maken een ernstig ongeluk kunt krijgen….

…Als we worden aangevallen, zijn onze bezittingen niet in gevaar, tenzij het soldaten zijn. De droom vertelt ons dat we veel moed nodig hebben om onze doelen te bereiken. Als wij de aanvallers zijn, dan geeft dat aan dat het ons gelukt is dankzij onze roekeloosheid….

Als je droomt dat je wordt aangevallen, betekent dit dat je te hebzuchtig bent. Probeer genereuzer te zijn….

Uw lot zal aanzienlijk worden veranderd.

(Ten laste van | Comeback) Iemands vijand beschuldigen in een droom betekent overwinning in waakzaamheid, of het kan verstoring, angst, bezorgdheid, het doormaken van een mentaal conflict of twijfel betekenen, en het kan spijt, berouw en het corrigeren van iemands loop betekenen. acties en gedachten.

Dromen dat je bent aangevallen, betekent dat je te hebzuchtig bent. Je moet leren wat genereuzer te zijn….

De droom van de aanval symboliseert de mensen of situaties die je voelt kwetsen je emotioneel of bedreigen je gevoel van veiligheid. Het kan ook de weergave zijn van de angsten die je toegeeft. Andere mensen kunnen boos of defensief tegen je zijn. Problemen die het verlies van een soort bedreigen of het ongewenste risico verhogen (zoals ziekte, een financieel verlies of iets dat uw relatie bedreigt.) Een aanval kan ook wijzen op schade die al fysiek, financieel of uit een relatie is opgetreden. Om te dromen dat je iemand aanval weerspiegelt de confrontatie met een probleem of een defensieve houding. U problemen overwinnen, of actie ondernemen tegen iets wat je voelt is een bedreiging voor je. Aanvallen op een droom kunnen ook je gevoelens over de huidige relaties vertegenwoordigen. Voorbeeld: Een man droomde ervan om zijn vrouw te redden van een aanval. In het echte leven verwierp hij een geschenk dat een familielid dat hij niet leuk vond ze aanbood. Hij was van mening dat het heden oude conflicten zou heropenen die waren veranderd waren overgegaan.

…De droom over aangevallen te worden symboliseert mensen of situaties waarvan je denkt dat ze je emotioneel pijn doen of die je gevoel van veiligheid bedreigen. Het kan ook de weergave zijn van angsten waaraan je toegeeft. Andere mensen kunnen boos of defensief op je zijn. Kwesties die een of andere vorm van verlies bedreigen of ongewenste risico’s vergroten (zoals ziekte, financieel verlies of iets dat uw relatie bedreigt). Een aanval kan ook wijzen op schade die al fysiek, financieel of in een relatie is opgetreden. Dromen dat je iemand aanvalt, weerspiegelt de confrontatie met een probleem of een defensieve houding. U kunt problemen overwinnen of actie ondernemen tegen iets waarvan u denkt dat het een bedreiging voor u vormt. Aanvallen in een droom kunnen ook uw gevoelens over de huidige relaties vertegenwoordigen. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn vrouw te redden van een aanval. In het echte leven wees hij een geschenk af dat een familielid dat hij niet leuk vond haar aanbood. Hij had het gevoel dat het geschenk oude conflicten zou heropenen waaraan ze voorbij waren gegaan….

…De droom over het hebben van een epileptische aanval symboliseert extreme emotionele gevoeligheid of angst. Mogelijk een teken dat u te emotioneel geïnvesteerd bent in de situatie of afhankelijk bent van een gehechtheid. De droom om iemand anders een epileptische aanval te zien geven, kan een verrassing of shock zijn met de emotionele gevoeligheid of angst van iemand anders. De droom over inbeslagname van eigendommen door de politie of de overheid symboliseert interventie. Je machteloos voelen om iemand met meer macht te stoppen dan jij. Wakkere levenssituaties waarin u of iemand anders moet worden gestopt omdat ze misschien overboord gaan met ongezond of negatief gedrag. Voelen dat iemand met meer macht dan jij niet wil dat je ooit nog iets doet….

…Als een zieke ervan droomt om op een paard door bossen te galopperen, kan zijn toestand verslechteren. Als de patiënt door een stad galoppeert, zal hij / zij de zoon genezen. Paardrijden duidt op succes en welvaart. Vallen van een paard wijst op verliezen. Als het paard wordt opgezadeld maar niemand rijdt erop, betekent dit een vrouwenbijeenkomst. Het verkopen van een paard waarschuwt voor verlies van eigendommen. Een paard straffen, valse beschuldigingen. Als we het zien beslaan, moeten we ons voorbereiden op een reis. Ze geven hun het juiste voedsel, rijkdom. Als het paard een hele lange staart heeft, kunnen we op onze vrienden rekenen. Als het paard wit is, is dat goed nieuws. Zwart paard symboliseert problemen. Bay horse duidt op waardigheid. Zuringpaard voorspelt moeilijkheden. Grijs paard geeft aan over de obstakels….

De droom van de ribben (ribbenkast) symboliseert de verzekerde hoe je het gevoel niet in staat om te verliezen. Een deel van je leven waar er gegarandeerde bescherming is waar je niet aan hoeft te denken. Elke schade of gevaar voor uw ribben in een droom kan weerspiegelen gevoelens over uw fundamentele gevoel van veiligheid onder aanval. Gevoel dat een niveau van veiligheid en nooit zorgen te maken over onder bedreiging. Kwetsbaarheid voor iets is nog nooit kwetsbaar geweest voor. Het zien van rib skelet botten in een droom kan wijzen op een zinloze behoefte aan veiligheid of verdediging. Een gebied van het leven waar sprake is van totale mislukking, maar iets of iemand weigert om het te herkennen.

Als je spuugt in een droom, dan is een dergelijke droom laat zien dat er een aantal aspecten van jezelf die u wilt om zich te ontdoen van. Het spugen toont ook de aanval werd opgeschort.

…De droom over een adelaar symboliseert je gevoel van trots en zelfbeschikking. Een deel van uw leven waardoor u zich krachtig, vrij, bekwaam of enigszins onafhankelijk voelt. Het zien van een boze of boze adelaar in een droom symboliseert een aanval op je trots of onafhankelijkheid. Je houdt niet van compromissen en iets in je leven kan je in verlegenheid brengen of ervoor zorgen dat je je minder krachtig, vrij of onder controle voelt. Voorbeeld: een christelijk meisje droomde ervan aangevallen te worden door een adelaar. In het echte leven bekritiseerde haar moeder haar religieuze overtuigingen en wilde dat ze die zou veranderen. De aanvallende adelaar weerspiegelde de trots die ze had op haar overtuiging dat ze werd aangevallen….

De droom met een scalpel symboliseert de scheiding of conflict dat nauwkeurig, nauwkeurig of zeer attent is voor detail. U of iemand anders kan een probleem ondervinden met deskundige kennis. Weten precies wat te doen om een probleem te elimineren. Om te worden aangevallen met een scalpel kan problemen of situaties die lijken te beïnvloeden u of aanval je sterke punten met verbazingwekkende nauwkeurigheid. Iets dat precies weet wat te doen om uw belangen te schaden. Het kan ook de vertegenwoordiging van een buitensporige behoefte aan perfectie zijn die u frustreert of u afleidt.

…Dromend van een schorpioen, voorspelt hij dat valse vrienden de kansen zullen vergroten om uw welvaart te ondermijnen. Als je het niet doodt, zul je verlies lijden door de aanval van een vijand….

Dromen over of dromen om je eigen gezicht te zien, duidt de persona u ervoor kiest om de wereld te laten zien als ze zich verzetten tegen de echte. Het kan verwijzen naar confrontaties en uw bereidheid om te gaan met problemen en problemen in je leven. Als je sliep en droomt dat in de droom je gezicht zijn defect of vol puistjes, vertegenwoordigt uitbarsten emoties. Je hebt misschien een aanval op je persoonlijkheid of reputatie gehad.

Wordt geïnterpreteerd als een voorteken van pech en je moet jezelf bewapenen met weerstand tegen elke aanval.

…De vervloekte in een droom zien, betekent kwaad, zonde, liegen, stelen, jaloezie, tovenarij, scheiding tussen man en vrouw, minachting voor het uitvoeren van je gebeden, of het zou kunnen betekenen dat je leugens predikt. De vervloekte in een droom zien, betekent ook de verspreiding van een verzonnen wereld of ideeën. Als iemand in een droom Satan wordt, wordt dit geïnterpreteerd als iemand die zijn gezichtsvermogen verliest. Als iemand Satan in een droom doodt, betekent dit dat hij een bedrieger en een slecht persoon zal bedriegen en overwinnen. In een droom vertegenwoordigt de vervloekte Satan ook een vijand van het lichaam en de ziel. Hij bedriegt, bedriegt, gelooft niet, maar hij is ook ondankbaar, jaloers, grillig, arrogant, achteloos, onstuimig, of hij zou een leider, een minister, een rechter, een politieagent, een man van kennis, een prediker, een hypocriet kunnen vertegenwoordigen , of het eigen gezin en kinderen. Satan in een droom zien betekent ook schurk, vuiligheid, hartstocht en seksuele duivels. Als iemand hem in een droom ziet aanvallen, betekent dit dat hij zijn geld verdient met woeker. Als Satan hem in een droom aanraakt, betekent dit dat iemand zijn vrouw lastert of probeert te misleiden. Als iemand ziek is of onder druk staat, en als hij ziet dat Satan hem in een droom aanraakt, betekent dit dat hij zijn hand op materiële rijkdom zal leggen. Als iemand lijdt aan de gevolgen van duivels terwijl hij zijn beproevingen erkent en standvastig blijft in het gedenken van de Almachtige God en Hem om hulp in een droom aanroept, betekent dit dat hij veel vijanden heeft die proberen hem te misleiden of te vernietigen, hoewel ze dat uiteindelijk zullen doen. mislukken, en op hun beurt zullen ze worden verslagen door Gods verlof. Als iemand hem in een droom ziet volgen, betekent dit dat een vijand hem achtervolgt om hem te misleiden, en als gevolg daarvan verliest hij zijn status, rang en de voordelen van zijn kennis. Als iemand zichzelf in een droom innerlijk met Satan ziet praten, betekent dit dat hij de handen ineen zal slaan met zijn eigen vijand, en zijn aanval zal gericht zijn op het rechtvaardige volk, hoewel hij uiteindelijk zal falen. Als iemand hem iets in een droom ziet leren, betekent dit dat hij een verhaal verzint, leugens spreekt of gedichten vol leugens voordraagt. Als iemand ziet dat Satan in een droom op hem is neergedaald, betekent dit dat hij zich bezighoudt met valsheid en zonde. Als iemand ziet dat hij een bende satans presideert, ze controleert, hen commandeert, en als ze hem gehoorzamen in de droom, betekent dit dat hij een ereplaats zal krijgen en dat hij gevreesd zal worden door zijn vriend en vijanden. Als iemand Satan met kettingen in een droom bindt, betekent dit dat hij de overwinning in zijn leven zal behalen met macht en roem. Als iemand zichzelf in een droom bedrogen ziet door een groep satans, betekent dit dat hij financiële verliezen zal lijden of zijn baan zal verliezen. Als Satan in een droom iemand van zijn kleding ontdoet, betekent dit dat de laatste een strijd van een vijand zal verliezen. Als iemand in een droom Satan iets in zijn oor ziet fluisteren, betekent dit dat hij van zijn baan zal worden ontslagen. Als iemand zichzelf in een droom Satan ziet trotseren en bestrijden, betekent dit dat hij een ware en sterke gelovige is die zijn Heer gehoorzaamt en vasthoudt aan zijn religieuze verplichtingen. Als Satan hem in een droom bang maakt, betekent dit dat de laatste een oprechte plaatsvervanger en een beschermeling van de Almachtige God is, en dat God hem zal beschermen tegen elke vrees voor de vervloekte Satan of zijn leger. Als iemand in een droom een ​​meteoor of een vlam op Satan ziet schieten in de lucht, betekent dit dat er een vijand van de Almachtige God in die plaats is. Als die persoon een heerser is, zullen zijn geheimen worden onthuld, en als hij een rechter is, betekent dit dat hem een ​​rechtvaardige straf zal overkomen voor zijn onrecht. Als iemand Satan gelukkig ziet in een droom, betekent dit dat hij zich bezighoudt met sensualiteit, hartstocht en walgelijke acties. Over het algemeen is Satan een zwakke vijand, als iemand zichzelf in een droom met vastberadenheid ziet vechten, toont dat aan dat hij een religieus en een vroom persoon is. Als Satan iemand inslikt of in een droom in zijn lichaam doordringt, betekent dat schrik, verlies en lijden. Satan vertegenwoordigt in een droom ook bouwers of oceaanduikers die als spionnen werken. Als je ze in een droom ziet, kan dat ook leiden tot laster of laster. Als iemand zichzelf in een droom als een satan ziet, betekent dit dat hij voortdurend fronsend naar mensen kijkt en dat hij ze snel kwaad doet, of dat hij kan werken aan het schoonmaken van riolen, of misschien kan hij omkomen in een brand, of sterven als een achteloze persoon….

De droom over een adelaar symboliseert je gevoel van trots en zelfbeschikking. Een gebied van je leven dat je het gevoel krachtig, vrij, volbracht, of geeft je een zekere mate van onafhankelijkheid. Het zien van een adelaar boos of kwaad in een droom symboliseert een aanval op zijn trots of onafhankelijkheid. Je houdt er niet van om compromissen te sluiten en iets in je leven kan je in verlegenheid brengen of je minder krachtig, vrij of in controle laten voelen. Voorbeeld: Een christelijk meisje droomde ervan aangevallen te worden door een adelaar. In het echte leven haar moeder was kritiek op haar religieuze overtuigingen en wilde ze veranderen voor haar. De aanvallende adelaar weerspiegelt de trots die ze had voor haar overtuigingen onder vuur.

…De droom over een libel symboliseert het doen gelden van zichzelf of iemand vertellen dat hij ~weg moet neuken~. Het duidelijk of grof maken dat het je niets kan schelen dat iemand anders denkt. Aanvallen door een libel symboliseert een interactie met iemand anders waarbij je ongevoelig was voor hun gevoelens. Misschien heb je iets gezegd of gedaan dat koud of ongevoelig was voor een ander. Als alternatief kan een aanval door een libel een persoon of situatie vertegenwoordigen die koud, grof of ongevoelig voor je was. Het kan zijn dat iemand zich heeft laten gelden op een manier die niet goed voor je is. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een libelle in haar hand te houden die stierf. Toen ze wakker was, was ze van plan haar vriendje te dumpen, maar veranderde toen van gedachten….

…Een gevecht tussen speerwerpers in een droom vertegenwoordigt een klap van het lot, een ongeluk of een ramp. De manier om zo’n ongeluk te voorkomen, is door geld en inspanningen op Gods pad uit te geven. Zo’n strijd kan ook een aanval op iemands religie, een laster, of het bespotten van het geloof van een ander betekenen, of kwaad spreken over rechtschapen mensen, of sarcastisch zijn over religie, of het kan laster, laster, iemand beschuldigen, hem belasteren, laster, of lasterlijke uitspraken doen tegen iemand. Als iemand in een droom iemand ziet steken met een speer, een zwaard, een lans of een houten paal, betekent dit dat hij lasterlijke uitspraken over iemand doet of publiceert, en in dat geval is hij de aanvaller en is hij aansprakelijk voor zijn daden , ook hij zal aan dezelfde bestemming worden onderworpen. Als iemand iemand steekt, verwondt of bedreigt met een van de bovenstaande wapens, of als hij hem op de andere persoon richt maar hem niet aanvalt in de droom, betekent dit dat hij in de verleiding komt om hem te belasteren of te belasteren, dan zal hij dat doen. zich ervan weerhouden dit te doen. Als iemand in een droom mensen met speren ziet vechten, betekent dit dat een plaag die plaats zal treffen, of dat het stijgende prijzen kan betekenen. Als je ze in de droom tegen de regering ziet rebelleren, betekent dat dat de prijzen zullen dalen….

…In een droom vertegenwoordigt een ram een ​​nobel persoon. Een ram bij zijn wol vasthouden in een droom betekent geld aannemen van een nobel persoon. Een ram van zijn hoorn vasthouden in een droom betekent dat je door een nobele man wordt tegengehouden om ergens mee bezig te zijn. Een ram uit zijn bil houden in een droom betekent het beheersen of beheren van de belangen van een nobele man, of het kan betekenen dat je hem erven of met zijn dochter trouwen. Een ram uit zijn buik houden in een droom betekent geld aannemen van een nobel persoon. Het doden van een ram voor iets anders dan eten in een droom betekent het doden van een nobel persoon. Als iemand in een droom in oorlogstijd een ram doodt, vertegenwoordigt dit zijn vijand. Een afgeslachte ram in een droom stelt een moord voor. Het kopen van een ram van een slager in een droom betekent dat een nobel en een groot persoon de persoon nodig zal hebben die de droom ziet en die hem zal redden van een voorzienbaar gevaar, of hem zal helpen herstellen van een ziekte. Een ram slachten in een droom betekent herstellen van een ziekte. Een ram boven het hoofd dragen in een droom betekent zorgen voor of leiding geven aan het bedrijf of de rekeningen van een nobel en rijk persoon. Een ram berijden en hem naar believen in een droom besturen, betekent een geweldig persoon overwinnen. Als iemand in een droom een ​​ram op hem ziet rijden, betekent dit dat zo’n groot en machtig persoon boven hem zal uitstijgen en zijn leven zal beheersen. Het breken van de horens van een ram in een droom betekent een krachtig persoon verzwakken. Vechten met een ram in een droom betekent ook vechten met een krachtig persoon. Degene die het gevecht in de droom wint, zal het uiteindelijk in waakzaamheid winnen. Het zien van een dode ram in een droom betekent de dood van zo’n groot persoon. Het vlees van een ram in een droom verdelen, betekent de rijkdom van een groot persoon na zijn dood verdelen. Het offeren van een ram om te eten en uit zijn vlees te verdelen als liefdadigheid aan arme en behoeftige mensen in de droom betekent de vrijlating van een gevangene, zijn ontsnapping aan gevangenneming, het wegnemen van leed en zorgen, het betalen van iemands schulden, het bijwonen van de jaarlijkse pelgrimstocht naar Gods Huis in Mekka, of herstellende van een ziekte. Een ram slachten en villen en hem vervolgens in een droom ophangen, betekent dat de vijand zijn geld en rijkdom wordt ontnomen. Als je in een droom een ​​ram met een vel in je huis ziet, betekent dat de dood van een familielid. Als het de poot van een ram is, betekent dit de dood van het naaste familielid. Een ram braden in een droom betekent regeren voor een jaar, waarna men kan worden opgesloten. Het aantal rammen in een droom vertegenwoordigt het aantal jaren. Het zien ervan vertegenwoordigt dus ook het aantal jaren dat iemand in zijn baan zal dienen. De wol van een ram in een droom betekent geld. Een ram in een droom vertegenwoordigt ook de muezzin in een moskee, een generaal in het leger, een afgezette heerser of een vernederd persoon. Als een ram iemand in een droom aanvalt, betekent dit een aanval door iemands vijand. Als een ooi in een droom een ​​ram wordt, betekent dit dat de vrouw geen kinderen meer zal krijgen. Als iemand niet getrouwd is, betekent dat de overwinning in zijn leven. (Zie ook Ooi | Offer | Schaap)…

De droom over de huid symboliseert de mentale en emotionele grenzen tussen u, andere mensen en de gebeurtenissen van je leven. Zo bescherm of weersta je aanvallen op je ego of gevoelens. Het hebben van geen huid zou volledige kwetsbaarheid voor negatieve invloeden of emotionele aanval symboliseren. Het zien van anderen zonder huid zou vertegenwoordigen aspecten van je persoonlijkheid zonder de mogelijkheid om invloeden te weerstaan. Positief, dating iemand zonder huid kan een aspect van jezelf die ervaart sterke emotionele invloeden weerspiegelen. Zien van wezens graven onder de huid symboliseren problemen die bug u of dat is gekomen om u. Zie ras, huidskleur en cultuur thema sectie voor een meer diepgaande blik op huidskleur.

…Dromen van vuurwapens (hoe groter en krachtig, hoe slechter) betekent een verandering van het zenuwstelsel. Vuurwapens in een droom voorspellen dat de dromer bang is voor een nieuwe oorlog of een aanval in zijn persoonlijke leven. Deze droom komt vaker voor bij jonge mannen die niet aan een oorlog willen deelnemen. Dromen van kleine en veelgebruikte wapens duidt op de angst om bij verrassing aangevallen of aangevallen te worden door je vijanden. Wanneer een vrouw droomt van wapens, met name vuurwapens, suggereert dit dat ze op de een of andere manier betrokken raakt bij militaire mensen. Wapens in het algemeen duiden op geweld, vechtpartijen, ruzies, gevechten, oneerlijke concurrentie in het geval van commercie, afgunst, jaloezie en verraad. Dromen om door een mes gewond te worden, duidt erop dat iemand het vertrouwen van de dromer verraadt. Als je in een droom door een pistool bent doodgeschoten, kan dit een ernstig teken zijn en aankondigen dat iemand in de buurt zal sterven. Dromen over het verwonden van iemand met een pistool, waarschuwt je dat je binnenkort verschillende soorten problemen zult krijgen, waaronder juridische problemen. Dromen dat je gewond raakt door een vuurwapen suggereert dat je wat ongemak voelt dat wordt veroorzaakt door uitslag, onaangename mensen en mensen met slechte bedoelingen, of dat je een ziekte hebt die zich nog niet heeft gemanifesteerd, maar je zult snel last krijgen van de symptomen. Dromen over het bezitten van een wapen, van welk type dan ook, insinueert dat je een slecht humeur hebt, wat je tot gecompliceerde situaties kan leiden. Dromen over het afschieten van een vuurwapen suggereert dat het gedrag van (de) dromer op veel manieren tot gevaarlijke situaties leidt. Wapens in dromen zijn altijd een negatief teken….

…De droom met een zwart persoon symboliseert een aspect van zijn persoonlijkheid dat de voorkeur geeft aan een goed gevoel in de eerste plaats. Het zetten van een prioriteit op het handhaven van uw geluk of het vermijden van jaloezie in de eerste plaats. Vaak een weerspiegeling van een verlangende mentaliteit of een staat van gebrek. Positief, zwarte mensen vertegenwoordigen de hoop om in leven te blijven in gevaarlijke of verschrikkelijke situaties. Alles riskeren om veilig te blijven, alsof er niets anders toe deed. Streven naar het bereiken van wat als onmogelijk wordt beschouwd. Stijgt boven als alles op het spel staat. Houd iets prachtigs uit de buurt van een ten koste van alles. Negatief, vertegenwoordigen de zwarten wens vóór al rationeel denken. Dacht voor realistische keuzes. Vasthouden omdat je te veel prioriteit op een goed gevoel. Je jezelf niet genoeg geloven. Overhaaste of gevaarlijke keuzes omdat je te bezorgd bent over de kop of iets leuk vindt. Het kan ook van plezier zoeken dat het gevaarlijk of riskant. Jij of iemand anders die je eigen gevoelens boven anderen plaatst. Zwarte mensen in dromen kunnen ook gevoelens weerspiegelen over de dreiging van totaal verlies. Zichzelf vernietigen met zijn eigen jaloezie of overmatige gretigheid. Negatief, kunnen de zwarte mensen in een droom ook hatelijkheid afgunst of wraak vertegenwoordigen. Als alternatief, zwarten kunnen ook handelen arrogant vermijden geconfronteerd met hun problemen of tricking anderen in weg te blijven van het verliezen ten koste van alles. Wanhoop u of iemand anders heeft om jaloezie te vermijden. Egoïsme dat al het mogelijke doet om te voorkomen dat de #1 plek. Een arrogante alles-of-niets mentaliteit. Zwarte mensen kunnen krachtige woede of ongevoeligheid vertegenwoordigen als u of iemand anders gevoelens niet eerst worden behandeld. Ondanks of vicieuze afgunst omdat je niet goed gevoel over het krijgen van je zin. Arrogantie of goddeloosheid als je niet begint te winnen op iets. Zwarten kunnen ook positieve aspecten van persoonlijkheid vertegenwoordigen, of ze nu persoonlijke vrienden of beroemdheden zijn waarmee je positieve kwaliteiten associeert. De droom van het hebben van seks met een zwarte persoon kan een wakende levenservaring vertegenwoordigen waar je geniet van jezelf te bewijzen of niet te stoppen. Negatief, dromen van seks met een zwarte persoon kan weerspiegelen uw waardering te liever sluiten jezelf aan het winnen om zich goed te voelen in plaats daarvan. De droom van een kale zwarte persoon kan krachtige onzekerheden weerspiegelen over hoe je alles doet wat je om te verzekeren om te verliezen. Het gevoel dat niets in het leven om je geeft als je niets dan hoop hebt. Als je droomt seksueel aantrekkelijke zwarten kan dit symboliseren uw sterke seksuele verlangen naar iemand die ik heb nagedacht over. Het kan ook de vertegenwoordiging van een gevaarlijk aas dat is moeilijk te weerstaan. Als u droomt van wordt aangevallen door een zwarte persoon symboliseert een keuze die u of iemand anders heeft gemaakt om jaloezie of verlegenheid die een groot probleem veroorzaakt te voorkomen. Het kan ook de vertegenwoordiging van gevoelens van verlies als gevolg van de jaloezie van een andere persoon. Komende uit een zeer gespierde zwarte persoon kan symboliseren een krachtig verlangen om zich goed te voelen, dat is moeilijk te overwinnen. Je hebt misschien moeite om een verleiding te weerstaan of iemand te overwinnen die jaloers op je is. Historisch gezien, zwarte mensen in dromen zijn slechte voortekenen en vaak getuige van pech of zou aanval tragedie. Dit komt omdat ze weerspiegelen de achteloze drive dromers een goed gevoel dat hen verhindert het zien van het gevaar of de risico’s vooruit. Voor een zwarte persoon om te dromen van een zwarte persoon kan gewoon weerspiegelen een aspect van hun persoonlijkheid, waar het uiterlijk en kleding zijn belangrijkste symbolen. Dromen van mensen van hun eigen ras is niet altijd zinvol, tenzij andere rassen aanwezig zijn. Gelaatstrekken, kleding of de gevoelens die je hebt van droom mensen zijn belangrijker. Voorbeeld: Een vrouw droomde dat een zwarte man haar in de borst schoot… In het echte leven, de dochter van de vrouw stierf in een auto-ongeluk en die leed aan haar dood toen de begrafenis factuur kwam. De zwarte man die haar neerschoot vertegenwoordigde haar verlangen om zich goed te voelen over de dood van haar dochters door het kopen van een dure begrafenis die ze zich niet kon veroorloven. Het schot vertegenwoordigde de beste rekening die wordt ontvangen. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan te zien dat ze zich erg aangetrokken voelde tot zwarte mannen. In het echte leven, had ze een harde tijd om de droombaan en het vriendje dat ze wilde. Zwarte mensen vertegenwoordigden hun bewustzijn van zichzelf, nog steeds hoopvol over het krijgen van de baan en het vriendje, hoewel haar kansen nooit dichterbij kwam. Voorbeeld 3: Een jonge mens droomde van het zien van een onzeker kijkende zwarte mens die tegen een muur leunt. In het echte leven was hij hard als hij deed alles wat hij kon om een financieel stabiel te houden zonder te willen zichzelf in verlegenheid brengen vragen om hulp….

(Zie aanval)