…(Slaapkamer | Slaapkamer | Kamer | Suite) Een kamer in een droom betekent veiligheid, geborgenheid, huwelijk, een pasgeboren baby of de vrouw des huizes. Een kamer op afstand zien betekent vreugde, voldoening en geluk. In een kamer met twee of drie compartimenten in een droom zijn, betekent ook veiligheid. Bang een kamer binnenlopen waarvan de eigenaar in een droom onbekend is, betekent zekerheid, veiligheid en verzoening van je angsten. Als iemand ziek is, betekent dat het paradijs binnengaan of herstellen van zijn ziekte, in rang stijgen, een verheven positie in de wereld bekleden, mensen leiden door middel van kennis, ervaring, leiderschap of spirituele verworvenheden. Als een arme persoon zichzelf in een nieuwe kamer in een droom ziet, betekent dat voldoening en rijkdom. Als een rijk persoon dat echter in een droom ziet, betekent dit verlies van geld of zaken. Als een behoeftige zichzelf in een oude kamer in een droom ziet, betekent dit dat hij steeds armer en armer zal worden, en als hij rijk is, betekent dit dat zijn rijkdom zal toenemen. Een kamer bouwen op de tweede verdieping in een droom betekent trouwen met een tweede vrouw. (Zie ook slaapkamer)…

…(Bedchamber | Chamber) In een droom betekent iemands slaapkamer bedrog of zachte woorden uit angst voor vergelding, vergelding of afwijzing. Iemands slaapkamer in een droom vertegenwoordigt ook zijn innerlijke gedachten. De goede en de slechte. Een nieuwe slaapkamer in je huis zien, betekent je hoop vernieuwen, of een goed voornemen bevestigen tussen degene die de droom ziet en zijn Heer. Een mooi ogende slaapkamer in een droom vertegenwoordigt iemands goede eigenschappen, terwijl een slecht uitziende slaapkamer in een droom iemands slechte karakter vertegenwoordigt. (Zie ook Kamer)…

De droom met een donkere kamer van fotografie symboliseert uw diepe bezorgdheid die worden gehandhaafd verwachtingen of indrukken. Het kan ook de vertegenwoordiging van uw zorg in het houden van een belofte of ervoor te zorgen dat een situatie positief wordt herinnerd. Negatief, kan een donkere kamer vertegenwoordigen een angst voor gênant je door niet houden van een indruk die je gemaakt op iemand. De droom van het zijn in een donkere of slecht verlichte kamer kan een gevaarlijke mogelijkheid in je leven vertegenwoordigen. Een situatie waar je niet begrijpt of waar je bang voor bent. Als alternatief kan een donkere kamer een situatie vertegenwoordigen die je verwart of je met een beetje hulp achterlaat. Iets moeten doen met weinig middelen of informatie.

…De droom over een donkere kamer voor fotografie symboliseert je diepe bezorgdheid dat verwachtingen of indrukken bewaard blijven. Het kan ook de uiting zijn van uw bezorgdheid over het nakomen van een belofte of ervoor zorgen dat een situatie positief wordt herinnerd. Negatief is dat een donkere kamer de angst kan zijn om jezelf in verlegenheid te brengen, geen indruk achter te laten die je op iemand hebt gemaakt. De droom dat je in een donkere of slecht verlichte kamer bent, kan een gevaarlijke mogelijkheid in je leven zijn. Een situatie die u niet begrijpt of waar u bang voor bent. Als alternatief kan een donkere kamer een situatie vertegenwoordigen die u in verwarring brengt of u weinig hulp geeft. Iets moeten doen met weinig middelen of informatie….

…De droom over een slaapkamer symboliseert privégedachten of kwesties die u niet prettig vindt om met andere mensen te bespreken. Dit wijst vaak op seksuele problemen, persoonlijke problemen of dingen die u gênant vindt. Relatieproblemen. De droom over het openen van je slaapkamerdeur kan een bereidheid zijn om te praten over privékwesties. Het sluiten van een slaapkamerdeur kan betekenen dat u besluit om bepaalde kwesties privé te houden of om iets niet langer openlijk te bespreken. De droom om uit je slaapkamerraam te kijken, symboliseert je perceptie van de toekomst op persoonlijke of privéaangelegenheden. Wat komt er later met betrekking tot uw relaties of geheimen. De droom over het schoonmaken van uw slaapkamer kan uw keuze zijn om conservatiever of objectiever te zijn over een persoonlijke of privékwestie. Als alternatief kan het weergeven hoe u uw persoonlijke of privézaken op orde heeft. U bent misschien overweldigd door een persoonlijk probleem. Voorbeeld: een man droomde ervan het plafond en de muren in zijn slaapkamer te zien barsten. Hij was bang dat het plafond op hem zou vallen. Toen hij wakker was, had hij het onlangs uitgemaakt met een oude partner en was hij bang dat hij nooit goed genoeg zou zijn om weer zo verliefd te worden….

…Als de sfeer in de kamer vriendelijk en gastvrij is, symboliseert dit het streven naar en het verlangen naar welzijn en veiligheid, en als het een slaapkamer is, een goed begrip met het gezin en in het paar. Als de atmosfeer onaangenaam en beklemmend is, weerspiegelt het de angsten en frustraties van een ongelukkig verleden, en als het vol vocht is, is er ook de angst om in de toekomst weer ongelukkig te zijn. Als de kamer geen ramen of deuren heeft, symboliseert dit isolatie, angst en gebrek aan wilskracht….

…De droom om in een kamer te zijn waar je nog nooit eerder bent geweest, symboliseert de persoonlijke ruimte en de grenzen die je voelt in een situatie. Wat je voelt dat je wel of niet kunt doen in het leven. Dichte muren kunnen wijzen op een gebrek aan keuze of vermogen om te handelen. Verafgelegen muren weerspiegelen mogelijk veel vrije tijd en opties. Overweeg het type kamer voor extra betekenis. Slaapkamers zijn privégedachten, keukens zijn voorbereiding, badkamers zijn problemen met schoonmaken en de woonkamer zijn problemen waar u tevreden mee bent. De droom over een lege kamer symboliseert een deel van je leven waar niets gebeurt. Als de kamer voorheen gevuld was met meubels of objecten, maar dat niet meer is, kan dit gevoelens van leegte of geen doel weerspiegelen. Voorbeeld: een man droomde ervan vast te zitten in een te kleine kamer. Toen hij wakker was, voelde hij zich gevangen in schulden. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan in een kamer met hoge verre muren te zijn. Toen ze wakker was, probeerde ze te scheiden en haar moeilijke echtgenoot veroorzaakte vertragingen en dwong haar al het werk te doen. De verre muren weerspiegelden de enorme uitdaging die ze voelde om iets gedaan te krijgen, alsof ze nooit dicht bij haar doel zou kunnen komen. Voorbeeld 3: een vrouw droomde van een lege kamer. Toen ik wakker werd, was haar dochter alleen verhuisd en was ze alleen gaan wonen. Ze had het gevoel dat haar leven geen betekenis meer had….

…Jezelf in een mooie en rijkelijk ingerichte kamer bevinden, impliceert een plotseling fortuin, hetzij door nalatenschappen van onbekende familieleden, hetzij door speculatie. Voor een jonge vrouw betekent het dat een rijke vreemdeling haar huwelijk en een prima vestiging zal aanbieden. Als de kamer duidelijk is ingericht, betekent dit dat een kleine competentie en soberheid haar deel zal zijn….

…Het huis symboliseert ons wezen en onze persoonlijkheid. De slaapkamer – rust en seks….

Dromen om in een slaapkamer te zijn of te slapen is een waarschuwing die betekent dat je voorzichtig moet zijn, want er kan iemand zijn die je geheimen wil onthullen en dat kan gevaarlijk zijn.

…Dromen om in een luxe slaapkamer te zijn, kondigt aanstaande positieve veranderingen in het leven aan, zoals uitstapjes naar mooie plekken, vanwege een meevaller die geld, gunsten of diensten zal opleveren. Als een jonge en alleenstaande vrouw droomt van een luxueus bed, symboliseert dat dat ze met een rijke man wil trouwen, en dat kan gebeuren als ze een buitenlander ontmoet. Dromen van een kamermeisje op het werk, het beddengoed verschonen en de kamer schoonmaken, suggereert dat er binnenkort onaangename veranderingen in het leven van de dromer zullen zijn. Als een man ervan droomt verliefd te zijn op een kamermeisje, geeft dit aan dat zijn handelen en mentaliteit niet eerlijk zijn en dat dit verschillende problemen zal opleveren….

(Zie slaapkamer)

…De droom over een geheime kamer symboliseert je verwaarloosde potentieel of het realiseren van onontdekte aspecten van jezelf. Beseffen dat je meer hebt dan je dacht of dat iets mogelijk is nadat je eerst hebt gedacht dat het niet zo was. Het is misschien tijd om iets opnieuw te starten dat u bent vergeten of verlaten. Weer hoop voelen nadat te veel tijd was verstreken. Negatief, verborgen of geheime kamers kunnen mysterieuze problemen vertegenwoordigen die u probeert aan te pakken. De droom over een verboden kamer kan acties of ervaringen vertegenwoordigen die je niet durft te ondernemen. Het kan ook de weergave zijn van uw gevoel dat een probleem tijdsgevoelig is. Spanning tussen verschillende gebieden van je leven waardoor je je niet op je gemak voelt bij het nemen van een kans. Een teken dat u wellicht langzaam en zorgvuldig een doel moet nastreven. Voorbeeld: een jongeman droomde ervan een geheime kamer te vinden in de kelder van zijn vader met daarin waardevolle spullen. Toen hij wakker was, maakte hij zich zorgen over het doen van een dure aankoop om iets dat hij bezat te vervangen, maar realiseerde zich toen al snel dat wat hij al bezat niet echt kapot was nadat hij het had schoongemaakt. De geheime kamer weerspiegelde zijn verbazing dat zijn huidige apparatuur eigenlijk perfect functioneerde nadat hij dacht dat hij kapot was. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan een geheime kamer te vinden met een depressieve clown erin. Toen hij wakker was, realiseerde hij zich dat zijn depressie in feite verband kan houden met een grote schaamte uit zijn jeugd nadat hij jarenlang niet had begrepen waarom hij depressief was. Voorbeeld 3: een vrouw droomde van een verboden kamer. Toen ze wakker was, wilde ze van haar man scheiden, maar ze was bang dat hij gewelddadig zou worden als ze het probeerde….

…Vertegenwoordigt een goed begrip met onze partner, of in het algemeen de situatie van ons liefdesleven. We moeten dus de sfeer in de kamer observeren. Als onaangenaam – symboliseert angsten en frustraties, en als het harmonieus is – welzijn en sereniteit. Als we enkele lekken zien, kan dit erop wijzen dat er sprake is van ongecontroleerde emoties en dat scheuren een voorbode zijn van toekomstige verstoringen….

De droom om in een kamer te zijn waar je nog nooit bent geweest symboliseert de persoonlijke ruimte en grenzen die je in een situatie voelt. Wat je wel en niet doen in het leven. Nabijgelegen muren kunnen wijzen op een gebrek aan keuze of het vermogen om te handelen. Verre muren kunnen veel vrije tijd en opties weerspiegelen. Houd rekening met het type kamer voor extra betekenis. Kamers zijn gedachten, keukens zijn voorbereiding, badkamer zijn problemen met netheid en woonkamer zijn kwesties die u tevreden met voelen. Als de kamer was eerder gevuld met meubels of voorwerpen, maar kan niet langer weerspiegelen de gevoelens van leegte of hebben geen doel. Voorbeeld: Een man droomde ervan gevangen te zitten in een kamer die te klein was. In het echte leven voelt hij zich gevangen in de schulden. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan om in een kamer met hoge verre muren te zijn. In het echte leven, ze probeerde om een echtscheiding te krijgen, en haar moeilijke man was het veroorzaken van vertragingen en het maken van haar al het werk te doen. De verre muren weerspiegelen de enorme uitdaging die ze voelde door iets te bereiken, alsof ze nooit dicht bij haar doel kon komen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde van een lege kamer. Dat ik het leven van haar dochter wakker maakte, was veranderd door haar alleen te laten wonen. Ze had het gevoel dat haar leven meer zinloos was.

…Grote ruimte betekent succes in zaken of op het werk. Kleine kamer betekent verlies en storingen….

(Zie kamer)

De droom over een geheime kamer symboliseert uw verwaarloosde potentieel of het waarnemen van een onbekende aspecten van jezelf. Realiseer je dat je meer hebt dan je dacht of dat er iets mogelijk is na de eerste, geloven dat het niet was. Het is misschien tijd om iets te herstarten dat al vergeten of verlaten is. Weer hoop voelen, na te geloven had ook veel tijd doorgebracht. Negatief, verborgen of geheime kamers kunnen mysterieuze problemen die u probeert te worden geconfronteerd. De droom over een verboden kamer kan acties of ervaringen vertegenwoordigen die je niet durft te nemen. Het kan ook de vertegenwoordiging van uw gevoel dat een probleem is tijdgevoelig. Spanning tussen verschillende gebieden van je leven die je niet in staat stellen om je comfortabel te voelen met een kans. Een teken dat je nodig hebt om een doel na te streven, langzaam en zorgvuldig. Voorbeeld: Een jonge man droomde van het vinden van een geheime kamer in de kelder van zijn vader met waardevolle spullen binnen. In het echte leven, was hij bezorgd over het maken van een dure aankoop om iets wat hij bezat te vervangen, maar al snel na besefte dat wat hij al bezat was niet echt gebroken nadat hij opgeruimd. De geheime kamer weerspiegelt zijn verbazing dat zijn huidige apparatuur eigenlijk perfect werkte na te geloven dat het was gebroken. Voorbeeld 2: Een man droomde van het vinden van een geheime kamer met een depressieve clown erin. In het echte leven realiseerde hij zich dat zijn depressie echt kan worden gerelateerd aan een grote verlegenheid, uit zijn jeugd, na jaren niet begrijpen waarom hij depressief was. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde van een verboden kamer. In het echte leven wilde ze van haar man scheiden, maar vreesde dat hij gewelddadig zou worden als ze het zou proberen.

…Als je in je kamer slaapt of rust, betekent dit geheime liefde, verborgen passies. Wees voorzichtig en vertrouw niet zozeer op anderen….

Om er een te zien die nieuw is ingericht, een gelukkige afwisseling voor de dromer. Reizen naar verre oorden en aangename metgezellen….

…Dromen over dat je in een kamer bent heeft een boodschap over je persoonlijkheid. Als iemand in een kamer – dan is uw droom geeft uw mening over de persoonlijkheid van die persoon. In de droom van het zien van jezelf of een andere persoon in een kamer, het vertegenwoordigt een bepaald aspect van jezelf of een speciale relatie. Dromen over verschillende kamers hebben vaak betrekking op verborgen gebieden van de bewuste geest en de verschillende aspecten van je persoonlijkheid. Dromen dat je nieuwe kamers vindt of ontdekt, suggereert dat je nieuwe krachten ontwikkelt en nieuwe rollen aanneemt. Je groeit misschien emotioneel. In de droom van het zien van een aantrekkelijke of comfortabele kamer wordt uitgelegd als de droom met belangrijke symboliek voor de dromer. Deze droom betekent weelde en voldoening in het leven. Dromen en het zien van een donkere, mysterieuze of besloten kamer, geeft aan dat wat voelt gevangen of onderdrukt in een situatie. Als u uw droom beter wilt begrijpen, lees dan over de badkamer of keuken….

De droom met een kamer symboliseert gedachten, of kwesties die je niet comfortabel voelen bespreken met andere mensen. Dit is vaak wijzen op seksuele problemen, persoonlijke problemen of dingen die je gênant. Relatieproblemen. De droom over uw slaapkamer deur opening kan vertegenwoordigen een bereidheid om te betogen om te gaan met bepaalde kwesties. Het sluiten van de slaapkamerdeur kan u de beslissing vertegenwoordigen om bepaalde zaken privé te houden of iets anders om openlijk te bespreken. De droom over het kijken uit uw slaapkamerraam symboliseert uw perceptie van de toekomst in prive-of persoonlijke zaken. Wat later zal komen met betrekking tot uw relaties of geheimen. De droom over het schoonmaken van uw kamer kan vertegenwoordigen de beslissing om meer conservatieve of objectieve over een persoonlijke of prive-kwestie. Als alternatief kan het weerspiegelen hoe u uw privé- of persoonlijke zaken op orde krijgt. Je bent misschien verpletterd door een persoonlijk probleem. Voorbeeld: Een man droomde van het zien van het plafond en de muren in het kraken van zijn kamer. Hij vreesde dat het plafond op hem viel. In het leven had hij onlangs gebroken met een lange tijd partner en nooit goed gevreesd echt genoeg om liefde te vallen als dat weer.

…De droom over het schilderen van een huis of kamer vertegenwoordigt een verandering van intentie of gevoel. Een situatie wordt met opzet veranderd. Het kan ook de weergave zijn van een doelgerichte mentaliteitsverandering. De droom over het schilderen van een foto symboliseert een prestatie waarvoor je opgemerkt wilt worden. U wilt erkend worden voor iets dat u doet. Voorbeeld: een man droomde ervan een schilderij te zien. In het wakkere leven was het Veteranendag. Het schilderij weerspiegelde de prestatie van het voeren van een oorlog die Veteranendag mensen laat opmerken. Voorbeeld 2: een man droomde ervan een kamer wit te zien schilderen. Tijdens het wakkere leven werd een persoonlijk probleem volledig uit zijn leven verwijderd. De witte verf van de kamer weerspiegelde dat zijn persoonlijkheid van het probleem werd gezuiverd naarmate er verandering in zijn leven plaatsvond….

De droom over het schilderen van een huis of kamer vertegenwoordigt een verandering van een intentie of gevoel. De situatie wordt met opzet veranderd. Het kan ook de vertegenwoordiging van een belangrijke verandering van mentaliteit. De droom over een schilderij symboliseert een prestatie die je wilt worden opgemerkt door. Voorbeeld: Een mens droomde van het worden getoond een beeldkader. In het echte leven was het veteranendag. Het beeld weerspiegelt de realisatie van het vechten van een oorlog die veteranen dag maakt mensen beseffen. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan om een kamer wit geschilderd te zien. In het echte leven werd een persoonlijk probleem volledig uit zijn leven verwijderd. De witte verf van de kamer weerspiegelt zijn persoonlijkheid wordt gezuiverd van het probleem als verandering zich in zijn leven.

…Dromen over seks symboliseert een positieve of plezierige ervaring die je hebt tijdens het wakkere leven. Met wie je ook seks hebt, symboliseert een kwaliteit die je in jezelf opmerkt of een situatie die je leuk vindt. Als je bijvoorbeeld seks hebt met een beroemdheid, kan dit symbool staan ​​voor een kwaliteit die je ziet in die beroemdheid die uit je komt of geniet van een activiteit die je associeert met die beroemdheid. Wat voor gedachten, gevoelens of herinneringen je ook het meest opvallen aan de persoon met wie je seks hebt, symboliseert wat je meer ervaart in je leven. Als alternatief kan seks in een droom uw gevoelens over uw partner of iemand die u wenst weerspiegelen. De droom dat je geen veilige plek kunt vinden om seks te hebben, kan een weerspiegeling zijn van uitdagingen die je ervan weerhouden om te doen wat je leuk vindt of om jezelf uit te drukken. Interesses of doelen kunnen op een zijspoor worden gezet door complicaties of tegenstrijdige gevoelens. Je verward voelen terwijl je je opties doorzoekt. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van uw onvermogen om hecht of intiem te zijn in uw relatie. De droom over het onderbreken van seks symboliseert krachten van buitenaf die je privétijd, relatie of vermogen om te genieten van wat je doet binnendringt. Uw carrière kan uw liefdesleven verstoren of een afleiding belemmert uw vermogen om te slagen. Een extern element bederft uw speciale moment of tijd om te schitteren. De droom over seks hebben met een persoon die iets mis met hem heeft, kan betekenen dat je ervan geniet om nodig te zijn. Misschien geniet u ook van de rol om wenselijker, belangrijker of interessanter te zijn dan iemand anders. De droom over seks met iemand in het openbaar kan betekenen dat je privéleven openbaar wordt gemaakt of dat andere mensen speculeren over je leven. Het kan ook de weergave zijn van de aandacht die u trekt met uw persoonlijke interesses of prestaties. De droom over seks hebben met een verdwijnende partner symboliseert een gebrek aan toewijding of een onvoldoende partnerschap. Seksuele of romantische frustraties. Merk op dat je zelfvertrouwen verdwijnt in een persoon of situatie waarvan je geniet. De droom over seks hebben met een anonieme persoon symboliseert de behoefte om meer te weten te komen over wat je echt leuk vindt. Je goed voelen bij iets waarover je twijfelt. Genieten van single zijn of nieuwe dingen proberen. Je vrij voelen omdat je niet weet wat je echt wilt. De droom over seks met jezelf kan een weerspiegeling zijn van je plezier om je vaardigheden of ervaring aan anderen te laten zien. Plezier hebben in het middelpunt van de belangstelling staan ​​of pronken. Een plezierige ervaring waarbij jij je het belangrijkste voelt. Negatief kan het een teken zijn dat je te ver gaat met genieten van showboaten of voor jezelf gelden. Geniet ervan dat je je aantrekkelijker of beter vindt dan andere mensen. De droom over voorspel of seksuele activiteit in een slaapkamer die nooit tot volledige seks leidt, kan een weerspiegeling zijn van situaties in het wakende leven waarin je privé overweegt iets leuks te doen terwijl je nooit de echte stappen neemt om het echt te laten gebeuren. Zie het thema-gedeelte over seks voor een meer diepgaande kijk op sekssymboliek. Voorbeeld: een man droomde ervan seks te hebben met Oprah. In het echte leven was deze man een succesvolle openbare spreker. Oprah vertegenwoordigde voor hem uitstekende communicatieve vaardigheden. De seks met Oprah vertegenwoordigde hoe geweldig hij zich voelde omdat hij zo goed was in spreken in het openbaar . Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan seks te hebben met een androïde. In het echte leven had ze seks met iemand die ze sociaal saai vond en seksueel gemakkelijk te beheersen was. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan seks met zichzelf te hebben en zichzelf plotseling tegen zichzelf te zien schreeuwen. Toen hij wakker was, had hij zichzelf in verlegenheid gebracht door te ver te gaan om zijn vaardigheden aan klanten te laten zien op het punt dat zijn zakenpartner hem de les moest lezen als hij ermee ophield. Voorbeeld 4: Een jonge vrouw droomde van seksueel voorspel in de slaapkamer dat nooit tot volledige seks leidt. Toen ze nog wakker was, overwoog ze om een ​​man die ze kende naar het bal te vragen, maar ze kon niet het vertrouwen krijgen om hem echt te vragen….

…De droom over iets dat kookt, symboliseert onrust of ergernis. Negatieve emoties of bedoelingen of verslechtering. Een negatieve situatie kan bijna een eindpunt bereiken. Koken kan ook de weergave zijn van uw voorbereiding om negatieve emoties of bedoelingen bij anderen los te laten. Er is kans op woede of wraak. Je merkt misschien ook hoe negatief of gevaarlijk een situatie is. Als alternatief kan koken een constante staat van gereedheid of kracht vertegenwoordigen. Besef dat u altijd bereid bent om actie te ondernemen. Voorbeeld: een man droomde ervan water te zien koken op een verwarming in zijn slaapkamer waar hij naartoe liep om uit te schakelen. In zijn wakende leven dacht deze man er stiekem aan om een ​​ingenieur te ontslaan die hem moeilijkheden bezorgde en kwam op het laatste moment tot een akkoord met de ingenieur. Het kokende water in de slaapkamer vertegenwoordigt de geheime, verergerde gedachten van de man toen hij dichter bij het ontslaan van de ingenieur kwam….

de droom van een fitnessruimte, of gewicht kamer symboliseert je mentaliteit wordt gericht op het verbeteren of versterken van een bepaald gebied van je leven. Proberen om de beste die het kan zijn, als je ziet kwade mensen, mensen gekleed in rood, objecten, of rood licht in een gewicht kamer, dit symboliseert negatieve gewoonten of gedachtepatronen die kunnen worden uit de hand. U toenemende angst, oneerlijkheid, of arrogantie op een bepaalde manier.

…Jezelf alleen in een droom zien liggen, duidt op een periode van onzekerheid, wachtend om moeilijkheden te zien die we zonder hulp niet zullen kunnen overwinnen, en we wachten op deze hulp door het enige te doen dat we kunnen doen, namelijk ons ​​verdriet verbergen en hulpeloosheid. Als we buiten liggen, betekent dit dat wat ons echt laat lijden, niets meer is dan een tijdelijk ongemak zonder de ernst die we ons hadden voorgesteld. Als we in bed liggen met iemand van hetzelfde geslacht, of als deze persoon in dezelfde kamer is, geeft dit aan dat we ons, naast de onzekerheid waar we door gekweld worden, zorgen over maken over wat anderen zouden kunnen zeggen. Als we in bed liggen met iemand van het andere geslacht of als hij of zij in dezelfde kamer is geweest, betekent dit dat het einde van onze problemen nadert….

Als u droomt van het zijn in een ruimte, symboliseert het uw persoonlijke en verborgen kanten van uw binnenland. De belangrijkste verklaring van de droom toont uw seksuele verlangens. De kamer is een zeer bijzondere plaats in ieders leven, in welk geval je moet overwegen meer specifieke objecten in je droom, zag je: bed of de kleur van de kamer. Deze objecten zou geven u veel meer idee over uw droom. De kleuren, de grootte van de salon of de stemming die ze werden omringd door in de droom kon veel meer over de exacte betekenis van die droom te verklaren.

…De droom over een piano symboliseert meesterschap of totale controle over je emoties. Gevoel dat een situatie absoluut perfect is. Misschien oefent u zelfbeheersing of traint u uzelf om bepaalde gevoelens op te geven. Een piano kan ook in een droom verschijnen wanneer u naar bepaalde soorten muziek luistert om uw humeur te beheersen. Seksuele onthouding of het verminderen van seksuele activiteit kan een probleem zijn. Overweeg de locatie van de piano om inzicht te krijgen in hoe uw emoties worden beheerst. Een piano in een kantoor kan wijzen op emotionele zelfverbetering en een piano in een slaapkamer kan emotionele controle over privé- of seksuele problemen weerspiegelen….