…Zorg ervoor, als je een minnaar bent, dat je geliefde kant draagt, want deze droom brengt trouw in liefde en een stijging in positie. Als een vrouw van kant droomt, zal ze gelukkig zijn in de verwezenlijking van haar meest ambitieuze verlangens, en geliefden zullen voor haar edict buigen. Geen twijfel of heerszucht van hun kant. Als u kant koopt, leidt u een duur bedrijf, maar rijkdom zal een goede vriend zijn. Als u veters verkoopt, zullen uw verlangens uw middelen overtreffen. Voor een jong meisje dat droomt van het maken van kant, voorspelt ze dat ze een knappe, rijke echtgenoot zal winnen. Als ze ervan droomt haar bruiloftskleding met kant te versieren, zal ze de voorkeur genieten van geliefden die zullen buigen voor haar charmes, maar de bruiloft zal ver van haar verwijderd zijn….

Als je in de droom ziet dat de kant al tot een kledingstuk is gemaakt, geeft aan dat je bang bent dat anderen je vertrouwen misbruiken en als je jezelf de kant ziet doen, dan kan dit erop wijzen dat je misbruik maakt van het geduld van anderen.

…Dromen om alleen de zijkant van een object te zien, betekent dat iemand je eerlijke voorstellen met onverschilligheid zal behandelen. Dromend dat je zijde pijn doet, zullen er kwellingen in je zaken zijn die je uithoudingsvermogen zullen verzwakken. Dromend dat je een vlezige, gezonde kant hebt, zul je succesvol zijn in verkering en zaken….

Als het een schoenveter is, is dit representatief voor relaties met anderen. Het dragen ervan duidt op de verschillende gevoelens van je omgeving jegens jou, wantrouwen en jaloezie. Het verbreken geeft aan dat u een slechte actie verliest….

De droom over cross-dressing symboliseert uw verlangen om uit te drukken of te herkennen een kant van jezelf dat is uit je normale manieren. Je mannelijke kant, of je nu een vrouw bent of je vrouwelijke kant, als je mannelijk bent. Als u een travestiet man kan weerspiegelen uw wens om uit te drukken of te herkennen gevoeliger, zorgzaam, of het geven van vormen. Het kan negatief weerspiegelen, ondergeschiktheid wordt opgemerkt door anderen. Als u een travestiet vrouw u uw wens om meer assertieve, controlerende en ongevoelige manieren te uiten weerspiegelen. Negatief, kan het een onverschillige of controlerende houding weerspiegelen.

…Het zien van een bruiloft in een droom symboliseert vandaag een nieuw begin of overgang in je leven. Dromen over bruiloften zijn vaak negatief en benadrukken enige angst of angst. Ze verwijzen vaak naar gevoelens van bitterheid, pijn en dood. Bovendien weerspiegelen de huwelijksdromen uw gedachten over onafhankelijkheid. Dromen dat je hertrouwt met je huidige vrouw / echtgenoot vertegenwoordigt waarheid en geluk. Het kan ook een nieuwe fase (zoals ouderschap) in uw leven betekenen. Als je gaat trouwen en droomt van je bruiloft, dan duidt dit op de stress van het organiseren van een bruiloft. De buitensporige details van de bruiloft, de conflicten en spanningen met het gezin, angst voor toewijding en verlies van onafhankelijkheid kunnen de oorzaak zijn van de angst die door de bruiloft wordt veroorzaakt. Uit onderzoek is gebleken dat 40% van de bruiden droomt van hun ceremonie, ook al gaan de voorbereidingen goed. Dromend dat je je eigen bruiloft plant, is het een metafoor die de vereniging van de mannelijke en vrouwelijke kant symboliseert. Het vertegenwoordigt een overgangsfase waarin je een soort evenwicht zoekt tussen je agressieve kant en je emotionele kant. Als u de persoon bent die trouwt, betekent dit dat u heel gelukkig zult zijn. Als u een bruiloft bijwoont, is dat dat u af en toe veranderingen in uw leven wilt aanbrengen. Als je een bruiloft ziet zonder deel te nemen, betekent dit dat de dood en bitterheid naderen….

Als je vrouw bent en droomt dat je een jongen ziet of bent, dan wordt het geïnterpreteerd als mannelijkheid in je personage. Misschien bent u de ontwikkeling van de nieuwe mannelijke deel of kenmerk van uw individuele karakter. Aan de andere kant kan de jongen wijzen op een teken van passie en verlangen. Misschien heb je erg emotionele gevoelens over een echte jongen die je de hele tijd in gedachten hebt. Hij is belangrijk en betekenisvol voor je. U verliefd zijn op deze jonge man en zijn ideeën, gedachten en opvattingen zijn doorgegeven in zijn onderbewustzijn. Droomwereld reageert op je expressieve gevoelens van het echte leven. Bovendien kan deze droom vertegenwoordigen dat ze hun moederlijke instincten kunnen aannemen. Als u een volwassen man en droom die je ziet of zijn een jongen, dan kan worden geïnterpreteerd als symboliek van uw kinderachtige persoonlijkheid. Je hebt het kinderachtige, onschuldige en zeer speelse karakter. Aan de andere kant kan de jongen voor een man optimisme en jeugdig enthousiasme symboliseren. Of u waarschuwen om te zorgen voor gevoelens is niet volledig ontwikkeld van verantwoordelijkheden. Misschien moet het onrijpe deel van jezelf nog groeien. Uw innerlijke kind kan proberen om uw aandacht te krijgen door te laten zien in de droom hoe de jongen. Je moet een aantal delen van jezelf die moeten worden erkend en erkend voor ontwikkeling.

…Als je droomt van de dood van iemand die dicht bij je staat, dan toont zo’n droom de angst om die persoon te verliezen. De droom kan ook wijzen op de aspecten die een bepaalde persoon in je droom je niet bevalt en wou dat hij ze niet hebben. De dood kan ook wijzen op de factoren van iemand die je wilt implanteren in jezelf, omdat je het zo leuk vindt. Aan de andere kant, de droom kan de haat en afkeer die je hebt voor die persoon te tonen, dus hij is dood, zelfs in zijn wakende leven. Als je droomde van je eigen dood, dan kan het de andere manier van je leven laten zien, die je zult nemen. Misschien ben je wijzer, slimmer en meer geïnteresseerd in nieuwe aspecten van het leven. Aan de andere kant kan de droom over zijn eigen dood de kenmerken in zijn persoonlijkheid laten zien die niet meer bestaan….

Als u een vrouw bent en droomt dat u een beha draagt, dan onderscheidt uw droom zich als symbool van steun, hulp, hulp, hulp of bevordering. Voor een man die droomt van een beha, is het een teken van meer ondersteunend en beschermend. Voor beide geslachten, in de droom het dragen van een beha, kan het betekenen verhoogde geesten. Aan de andere kant kan de beha zijn aanhankelijke en volgzame kant aangeven. Bovendien is het een indicatie van moederlijke gevoelens. Dromen dat je geen beha draagt, wordt geïnterpreteerd als suggereren dat je je niet aan regels of een gedragscode houdt. Misschien heb je niet genoeg discipline of controle. Als alternatief kan het uw verborgen verlangens weerspiegelen, afkomstig van uw seksuele aard.

…Dromen van een gevecht duidt altijd op moeilijkheden, serieuze problemen, gevechten, enz. Dromen dat je in een gevecht zit, impliceert dat alle plannen en verlangens die je hebt met veel tegenslagen te maken zullen krijgen, wat betekent dat je geen kans op succes zult hebben . Wanneer in de droom de kant die de strijd wint de kant van de dromer is, betekent dit een aankondiging van min of meer nabije successen. Dromen van vrouwen in de strijd duidt op een overvloed aan roddels, geruchten, laster, enz….

Droom van liefde, van verliefd zijn, suggereert intense gevoelens overgedragen van een wakkerheid relatie. Het impliceert geluk en tevredenheid met wat je hebt en waar je bent in het leven. Aan de andere kant, je kan niet genoeg liefde krijgen in je dagelijks leven. Natuurlijk, we jaarnud voor het gevoel van saamhorigheid en wordt geaccepteerd. Dromen en het zien van een paar in de liefde of het uiten van liefde aan elkaar, geeft aan vooraan veel succes voor je. Dromen dat je vriend verliefd op je is kan een van de verlangens zijn. Misschien heb je ontwikkelde gevoelens voor je beste vriend en vraagt zich af hoe hij of zij zich voelt. Je bent zo bezorgd over deze gedachten dat het evitable dat je je weg te vinden in je dromerige geest. Aan de andere kant, de droom kan ook suggereren dat je bepaalde kwaliteiten van je beste vriend hebt geaccepteerd en ingebed in je eigen karakter. Dromen dat je de liefde bedrijven in het openbaar of op verschillende plaatsen, verwijst naar een duidelijk seksueel probleem of behoefte. Je droom kan je vertellen dat je nodig hebt om jezelf openlijker te uiten. Als alternatief vertegenwoordigt het hun percepties van hun eigen seksualiteit in de context van politieke en sociale normen. U uw gevoelens over geslacht, huwelijk, liefde, en geslachtsrollen in twijfel trekken.

…(1) Tanden in een droom vertegenwoordigen iemands identiteit, leeftijd, clan, een jongen, een meisje, zijn gezin, geld, bedienden, huisdieren, werknemers, wapens, leven, dood, eenheid, scheiding, trusts of spaargeld. In een droom vertegenwoordigen de boventanden van het mannetje of het vrouwtje de mannelijke familieleden van vaderskant, en de tanden van de onderkaak vertegenwoordigen de vrouwelijke familieleden van moederskant. Hoe dichter de tanden bij de snijtand zijn, hoe dichter het familielid is. Verdeeld in twee secties, vertegenwoordigt de snijtand rechtsboven de vader en de snijtand linksboven de oom van vaders kant, of het kan iemands zussen, zonen of een goede vriend vertegenwoordigen. De bovenste hoektanden vertegenwoordigen een neef, of twee vrienden die zo dicht bij elkaar zijn als neven. De bicuspiden vertegenwoordigen de ooms van moederszijde en hun kinderen, terwijl de kiezen de grootouders en de kleinkinderen voorstellen. De snijtand rechtsonder vertegenwoordigt de moeder en de snijtand linksonder stelt de tante van zijn vader voor, of ze kunnen twee zussen, twee dochters of twee goede vrienden vertegenwoordigen die hetzelfde medeleven, dezelfde zorg en dezelfde liefde hebben. De onderste hoektanden vertegenwoordigen iemands neef van de vader of de moederskant. De onderste hoektand, of de oogtand, vertegenwoordigt de vader van het huis, of de verhuurder. De bovenste en onderste kiezen vertegenwoordigen ook de verste leden van je familie, inclusief de grootmoeder en haar kleindochters. Als een tand op zijn plaats in de droom beweegt, betekent dit een ziekte. Als het valt of als het verloren gaat, betekent dit de dood van de persoon aan wie het wordt toegeschreven, of het zou mogelijk kunnen betekenen dat hij van hem gescheiden zal zijn en hem niet meer kan zien. Als iemand zijn verloren tand redt en deze niet in de droom begraaft, betekent dit dat iemand naar voren zal komen en voor hem zo goed zal zijn als dat familielid. Anders, als hij het begraaft, betekent dit de dood van zijn familielid. p. In een droom vertegenwoordigen de menselijke ledematen ook de leden van zijn familie, en welke toestand ze ook uitbeelden in iemands droom kan zichtbaar worden in de leden van zijn familie. Evenzo kan alles wat iemands tanden in een droom aantast, worden geïnterpreteerd als iets dat zulke familieleden treft. Als iemands snijtanden er in de droom mooi en stralend uitzien, duiden ze de macht, eer en welvaart aan die zijn vader of oom zal verwerven. Als in een droom extra snijtanden in iemands mond groeien, betekent dit dat iemands gezin zal groeien door ofwel een pasgeboren broer of een nieuwe zoon. Als iemand in een droom merkt dat zijn tanden enigszins verslechteren, betekent dit een beproeving, of dat zijn familie zich zal bezighouden met een schandelijke daad die hem zal schamen. Als iemand in een droom probeert zijn tanden eruit te trekken, betekent dit dat hij zijn geld ongewild kan uitgeven, een boete kan betalen of zich van zijn ouders kan scheiden, waardoor zijn bloedbanden worden verbroken, of dat hij oneerlijk kan worden jegens zijn familieleden. Als iemands tanden in een droom geel of zwart worden, vertegenwoordigt een dergelijke droom ook een schandelijke daad die de familie te schande zal maken. Gele tanden in een droom betekenen geld uitgeven om iemands reputatie te herstellen, of het kan betekenen dat je op de hoogte bent van je eigen achting. Het ontwikkelen van een slechte mondgeur in een droom vertegenwoordigt een slechte connotatie die het gevolg is van lofprijzingen die het gezin mogelijk ontvangt. Verslechterende tanden in een droom vertegenwoordigen zwakte in het gezin. Als iemand hem in een droom ziet bijten, betekent dit dat hij in het openbaar iets had kunnen doen alsof, hoewel hij zichzelf gelukkig in bedwang hield. (3) Als iemands mond in een droom wordt geïnterpreteerd als representatie van zijn huishouden, dan stellen de tanden van de rechterkant de jongens voor, en die aan de linkerkant de meisjes. Aan de andere kant kunnen de tanden aan de rechterkant de oudere generatie vertegenwoordigen en de tanden aan de linkerkant de jongere generatie. De snijtanden vertegenwoordigen de jonge mannen in het gezin en de hoektanden vertegenwoordigen de jonge meisjes. Wat de kiezen betreft, ze vertegenwoordigen oudere mensen. Als iemand in een droom een ​​kiestand verliest, betekent dit de dood van een oudere persoon in zijn huishouden. ‘Menselijke tanden in een droom vertegenwoordigen ook iemands bedrijf en het beheer van zijn leven. In dat geval vertegenwoordigen de kiezen iemands privéleven, de eyetooth vertegenwoordigt wat semi-openbaar is, terwijl de voorste snijtanden vertegenwoordigen wat er openlijk wordt beoefend, iemands openbare karakter , woorden en daden. Als iemand zijn tanden gebroken ziet in een droom, betekent dit dat hij zijn schulden langzaam aflost. Lange tanden in een droom betekenen vijandschap of een gevecht tussen leden van zijn huishouden. Als iemand zijn tanden krom ziet en achteruitgaat, en als iemand besluit dat het beter is om ze eruit te halen in een droom, betekent dit dat hij zal ontsnappen aan grote tegenslagen en gevaren. Als iemands tanden goud worden in een droom, vertegenwoordigen ze voordelen voor een leraar of een prediker. Anders, gouden tanden voor iedereen in een droom betekent vuur, ziekte, Candida of een ziekte die wordt veroorzaakt door iemands gal. Als iemands tanden glas of hout worden in een droom, betekent dit zijn dood. Als ze zilver worden in de droom, betekent dat schade of verliezen. Als iemands voortanden vallen en n ew groeien in plaats daarvan in de droom, ze vertegenwoordigen grote veranderingen in iemands leven. Als iemand zichzelf in een droom met geweld zijn tong tegen zijn tanden ziet duwen, betekent dit dat hij slecht spreekt over zijn eigen familie, of dat het problemen in huis kan betekenen. Als de kroon of het glazuur van iemands oogbeschadiging is beschadigd, of als het in een droom valt, betekent dit de dood van iemands zoon. (5) Tanden in een droom vertegenwoordigen iemands clan, naaste familieleden of verre neven en nichten. De kiestanden vertegenwoordigen de mannelijke leden en de snijtanden vertegenwoordigen de vrouwelijke leden. Onnodig de tanden uittrekken in een droom betekent een boete betalen, het kapitaal verliezen of de relatie met gezinsleden verbreken. Het ontdekken van een of twee gaatjes in iemands tanden in een droom betekent dat iemand een of twee zonen kan verwekken. Het ontwikkelen van een slechte mondgeur in een droom betekent iemands ideeën kleineren, of het kan een familiegeschil betekenen. Afgevallen tanden in een droom kunnen betekenen dat de man en de vrouw in aparte bedden slapen, of het kan armoede betekenen, of dat iemand in een vreemd land sterft, of dat de duur van iemands leven in deze wereld kan worden verlengd. Als iemand zijn tanden uittrekt en ze in de droom begraaft, betekent dit dat zijn hele clan of familie voor hem zal sterven. De tanden uittrekken in een droom betekent ook dat je je geheimen onthult. Het verliezen van een tand in een droom kan een straf voor een overtreding inhouden. Als men de tanden van zijn bovenkaak en die van de onderkaak in de droom vermengd vindt, betekent dit dat de vrouwen de mannen in zijn of familie beheersen. Het flossen van de tanden in een droom betekent de verspreiding van het gezin of verlies van geld en eigendommen. Als er na het flossen van de tanden wat vleesvezel tussen de tanden blijft zitten in de droom, betekent dit dat hij zijn familieleden lastert. (6) Tanden in een droom stellen ook een parelketting, een slijper of een legervorming voor. De rechtervleugel, de linkervleugel en de aanvalsformatie aan de voorkant, of ze zouden kunnen betekenen dat ze de bloedbanden verbreken. De snijtanden kunnen het hart van een mens vertegenwoordigen. Tanden in iemands zak of in de palm van je hand in een droom vertegenwoordigen iemands broers. Als iemand een gedetineerd familielid heeft, en als hij ziet dat zijn tanden in een droom zijn uitgetrokken, betekent dit de vrijlating van zijn familielid uit de gevangenis. De tanden uittrekken in een droom zou de terugkeer van een reiziger naar zijn vaderland kunnen betekenen. Tandsteen in een droom vertegenwoordigt zwakheden in het gezin. Zwarte of gebroken tanden in een droom betekenen verdriet veroorzaakt door iemands familieleden. Wijsheidskiezen in een droom vertegenwoordigen iemands volgelingen, terwijl de snijtanden en hoektanden zijn rijkdom, versiering, trots of kind vertegenwoordigen. Het veranderen van hun kleur in geel of zwart in een droom betekent veranderingen in iemands leven. Als iemands tanden in een droom in ijzer veranderen, betekent dat kracht. Je tanden verliezen in een droom kan ook betekenen dat je je baan kwijtraakt. Je tanden uittrekken in een droom zodat niemand ze kan zien, betekent onvruchtbaarheid of verlies van je bedrijf, verlies van je spaargeld, een slechte relatie met je gezin, een slechte daad jegens je gezin, of het zou kunnen betekenen dat hij het zal proberen om zijn bedrijf te onderhouden door middel van een lening, en vervolgens failliet gaan. Een slechte tand hebben in waakzaamheid en deze eruit trekken in een droom, betekent proberen een moeilijk persoon te troosten of te sussen wiens kwetsbaarheid uiteindelijk zal ophouden. Het vervangen van een tand door een brug in een droom betekent verliezen recupereren of je zaken in evenwicht brengen. Een extra tand in een droom hebben, betekent er een in waakzaamheid verliezen. (Zie ook Lichaam ‘| Pijn | Tanden)…

…Als je hierover droomt, betekent dit dat een probleem met familie of vrienden je onbewust gespannen houdt. Afhankelijk van de details van de droom kan het verwijzen naar slecht gedrag van jouw kant, in relatie tot iemand die zich correct jegens jou heeft gedragen, of aan de andere kant toont deze droom een ​​wrok omdat het niet beantwoord wordt als het gaat om gevoelens….

De droom waarin je gemarteld wordt, betekent je angsten en angsten in de specifieke menselijke zin of situatie. Misschien heb je het gevoel dat je gedwongen bent om sommige dingen te doen of niet in staat om beslissingen te nemen op uw eigen. Aan de andere kant kan de droom wijzen op de wens om seksueel gemarteld te worden, omdat het pittige sensaties brengt. Als jij degene bent die de mensen om je heen martelt, toont het je gevoelens van schaamte en schuld dat je lijdt. Aan de andere kant martel je degenen die kwaad zijn in je wakende leven en je onderbewustzijn doet je eraan denken.

De droom over een monster symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat is totaal oneerlijk of verschrikkelijk. Jij of iemand die er om geeft dat anderen zich slecht voelen. Een monster is vaak onze projectie van een persoon of situatie die volledig ongevoelig is voor onze verlangens of gevoelens. Kinderen kunnen dromen van monsters na het confronteren van ouders die streng zijn of die hun geduld verliezen. Misbruikte kinderen kunnen ook dromen van monsters. Het monster kan weerspiegelen hoe verrassend of storend het is om de enge kant van een volwassene te ervaren. Een vriend, familielid of baas die ons verrast met zijn donkere kant. Studenten van zeer strenge ouders, of mensen die succesvol zijn kunnen dromen van monsters om iets of iemand die hen dwingt om hard te werken weerspiegelen, of leven met patronen die ze voelen overdreven of oneerlijk.

…Als je droomt van een sneeuwpop, zo’n droom geeft de gevoelens die koud zijn geworden. Misschien laat de droom zien dat je gevoeligheid en tederheid hebt verloren. Aan de andere kant kan de droom je de leuke kant van je laten zien….

Als je zag een straat in een droom, dan symboliseert de weg van je leven dat je neemt. Het uiterlijk van de straat geeft de invloed van zijn eigen leven aan. Als de straat gaten heeft, dan betekent dit dat sommige aspecten onvervuld zijn in je leven. De droom, waarin je alleen zijstraten ziet, geeft aan dat je terug moet keren naar de basisvorm van het leven. Aan de andere kant, de kant van de straten duidt op de unieke levensstijl die je hebt. Voor een betere interpretatie van uw droom, zie ook de betekenis van de weg.

…Als je een huisbaas in je dromen ziet, staat dit voor afhankelijkheid en controle. Aan de andere kant vertegenwoordigen de verhuurders ook uw rationele en redelijke kant….

Om interactie met whisky in de droom te hebben, kan het bescherming of egoïsme vertegenwoordigen. Om whisky in flessen te zien, heeft het de betekenis van zijn positieve kwaliteiten. Flessen whisky vertegenwoordigt zijn gerijpte kant. Het is een teken van uw snelheid, zorg en beschermende aard. Dromen dat je whisky drinkt kan geïnterpreteerd worden als egoïsme. Het drinken van whisky heeft de symboliek van je egoïsme. Deze kwaliteit kan u veel kosten. U uw vrienden of belangrijke relatie met iemand verliezen. Aan de andere kant kan er een andere verklaring zijn. Soms heeft het drinken van whisky de symbolische betekenis van gebrek aan vertrouwen, zelfvertrouwen, geheimhouding, gezag. Mis je je zelfvertrouwen? Misschien bent u probeert te ontsnappen aan de routine als gevolg van de verantwoordelijkheden van je dagelijks leven.

…De droom over het auto-ongeluk duidt op zijn houding, leven en lot die botsten met een ander. De droom kan ook wijzen op de duizelingwekkende vaardigheid die je zult hebben. Aan de andere kant kan een auto-ongeluk ook aangeven dat je zonder enige zorg hebt gereden. Misschien zegt je onbewuste geest dat je je moet vertragen. Als je het vliegtuig zag crashen, dan toont zo’n droom de onrealistische verwachtingen die je van jezelf hebt. Misschien heb je heel hoge doelen voor jezelf gemaakt die onmogelijk te bereiken zijn. Aan de andere kant toont de droom het gebrek aan vertrouwen dat lijdt. Misschien geloof je niet in jezelf en denk ik dat je niet in staat bent om te krijgen wat je wilt. Probeer meer in jezelf te geloven en doe wat je wilt doen, anders krijg je niets uit het leven. Voor meer informatie over de droom van een ongeval d.w.z. zie de betekenis van het vliegtuigongeluk….

…(Brug | Stenen brug | Viaduct) Een boogbrug of een viaduct in een droom vertegenwoordigt verdachte zaken of alledaagse vragen of wereldse versus goddeloze zorgen. Een boogbrug of een viaduct in een droom kan ook iemands vrouw vertegenwoordigen, of het kan betekenen dat men zijn zorgen of problemen wegneemt. Rijden over een boogbrug of door een viaduct in een droom betekent rijden met een voertuig. Een boogbrug of een stenen brug in een droom betekent ook rijkdom, luxe, een lang leven, een ziekte, afstand doen van je trouw, of het kan betekenen dat je een belofte moet breken. Een boogbrug in een droom kan ook een middelste man, een wijze man of een heerser voorstellen, behalve als de brug naar een walgelijke plek leidt, of naar een doodlopende weg. Een boogbrug oversteken die in een droom naar het paleis van een heerser leidt, betekent geld ontvangen, of het kan betekenen dat je met een nobel persoon gaat trouwen. Een onbekende brug in een droom vertegenwoordigt de wereld en vooral als hij de stad met de begraafplaats verbindt. Het zou ook een schip kunnen voorstellen, of de Brug van de Dag des Oordeels, want het is de laatste hindernis voordat het het paradijs bereikt. Als iemand in zijn droom een ​​boogbrug oversteekt, betekent dit dat hij de verblijfplaats van deze wereld zal oversteken naar de verblijfplaats van het hiernamaals en in het bijzonder als iemand overleden zielen van de wereld ontmoet of onbekende plaatsen betreedt of ongebruikelijke bouwwerken ziet, of als een vogel draagt ​​hem door de lucht, of als een beest hem inslikt, of als hij in een greppel valt of de hemel in vliegt in zijn droom, wat allemaal betekent dat je moet herstellen van een ziekte of een lange reis moet ondernemen, of het kan betekenen dat je naar huis terugkeert van een lange reis. Als men aan de andere kant van de brug eindigt in een vruchtbare boerderij, weelderige velden, of een oude vrouw ontmoet in zijn droom, betekent dat geld, voordelen en welvaart. Als de andere kant van de brug naar een moskee in de droom leidt, betekent dit dat men zijn doel zal bereiken, zijn intentie zal vervullen of een pelgrimstocht zal ondernemen naar Gods Huis in Mekka. Als iemand een brug in een droom wordt, betekent dit dat hij uitgebreide bevoegdheden zal verwerven of een inspiratie voor anderen wordt, of dat mensen zijn autoriteit en hulp nodig zullen gaan hebben. Een houten brug oversteken in een droom betekent een ontmoeting met een groep hypocrieten. (Zie ook Bridge)…

De droom waarin hij hem ziet spiraal, duidt dingen die hij niet in staat is om meer te beheren. Aan de andere kant kan de spiraal de speelse kant van de dromer laten zien en zijn vermogen om nieuwe dingen te vinden.

Als je pioen in een droom ziet, duidt deze droom op de doorstroming van je agenda. Misschien ga je de goede kant op. Zorg ervoor dat u kennis gebruikt voor uw herinneringen. Aan de andere kant, de droom over pioen duidt op de verlegenheid die het lijdt. Misschien schaam je je te erg om te handelen zoals je wilt.

Om de politie te zien in het proces van dromen is dubbelzinnig teken. Het kan het voorteken van geluk of ongelukkige situaties. Deze droom duidt op een mislukking in de prestaties van uw verplichtingen. Als alternatief verwijst het naar de ongepaste abortus van verplichtingen. De politie symboliseert ook gezag, structuur, regels en controle. Een meer directe interpretatie van het zien van de politie in je droom voorkomt dat u onverantwoordelijke activiteiten te vermijden. Dromen dat je gearresteerd door de politie suggereert dat je je seksueel of emotioneel gereserveerd voelt vanwege schuld. Dromen dat je een agent vertegenwoordigt je eigen gevoel van hoge normen, superieure moraal en totale integriteit. De droom kan dienen om u te begeleiden op een rechte weg. Als je terugkerende dromen hebt dat je een agent bent, dan kan het betekenen dat je eerdere acties je hebben laten schamen. Beschouw uw gedrag en activiteiten als de droom agent die u problemen ondervindt bij het contact met de politie suggereren dat u nog uw eigen geloofwaardigheid te erkennen in een positie. Je moet de controle nemen en de leiding hebben over de richting van je leven. Droom dat je bij de politie staat, ik stel voor dat je rustig aan moet doen. Je moet nadenken over een aantal belangrijke dingen. Dromen en zien dat je een agent achter een crimineel, geeft aan dat je ondeugende, ondeugende en meer duivelse kant worstelt met uw kant van superieure integriteit en hoge morele normen.

…Droom van je moeder vertegenwoordigt de moederlijke kant van je persoonlijkheid. Moeders bieden bescherming, comfort, leven, steun en liefde. Sommige mensen hebben problemen om zich los te maken van hun moeder en zijn op zoek naar hun eigen individualiteit en ontwikkeling. Het voeren van een specifiek gesprek met je moeder vertegenwoordigt een probleem dat je aangaat en je weet nog niet hoe je het moet oplossen. Aan de andere kant weerspiegelt het onopgeloste problemen in de relatie met je moeder in het echte leven. Als je naar je moeder hoort die je in een droom belt, betekent dat je nalatig was in je plichten en dat je je zorgen zult maken. Je moeder horen schreeuwen in een droom duidt op een bepaalde ziekte of aandoening….

…Droom van een houten verwend en lelijk object geeft aan dat je je van binnen ontmoedigd en emotieloos voelt. Dromen van een mooi ogend houten object betekent succes maar met hulp van goede mensen. Droom van het bewerken van een stuk hout duidt op kracht en ontwikkeling. Aan de andere kant symboliseert hout ook spiritualiteit en vitale energie. Droom van hout symboliseert welvaart en rust. Droom van hout staat voor leven, vruchtbaarheid, verjonging en lente. Aan de andere kant symboliseert het het onbekende en het onbewuste. Droom van wandelen door bossen betekent dat je terugkeert naar een spiritueel aspect van jezelf, geeft ook aan dat je aan een nieuwe fase van je leven begint. Je geeft uiting aan enige bezorgdheid om achter een familielid te gaan staan. Droom van wat gedroogd hout suggereert dat er een onopgeloste situatie in je leven is. Het kan ook betekenen dat u overweldigd bent door problemen….

…Als je droomde om gepest te worden door iemand, dan geeft zo’n droom je manieren aan waar je je ongepast gedraagt. Aan de andere kant, u zich gebruikt en gediscrimineerd voelen door degenen die worden omringd door. Aan de andere kant zie je een aantal aspecten in andere mensen die ook met dunne je en wilde om zich te ontdoen van hen. Overweeg een goo aandacht voor deze kwaliteiten als je zou weten wat te doen….

…Droom van de maan vertegenwoordigt iets verborgen, mysterie met een vrouwelijk aspect van je innerlijke zelf. Het symboliseert ook de cycli van leven, afhankelijkheid, indirecte kennis, mobiliteit, groei, verbeelding, het onderbewustzijn, het psychische en alles wat ontvankelijk en beïnvloedbaar is. Dromen van de maan zijn gerelateerd aan alle vrouwelijke en vruchtbare dingen, vooral met liefde en romantiek. Droom van een bewolkte maan in een donkere nacht is een teken van tegenslagen en verliezen. Droom van wassende maan duidt op veranderingen, vernieuwing en de cyclische beweging. Je vordert soepel op weg naar je pad. Droom van de eerste kwartier vertegenwoordigt een brandende liefde die soms groeit. Droom van een landschap verlicht door de maan duidt op een romantische liefde. De fasen van de maan geven de evolutiegraad aan. Volle maan betekent doelen en doelen. De heldere en mooie volle maan betekent nieuwe romantiek, vreugde en vrede. De nieuwe maan symboliseert nieuwe projecten of zaken die moeten worden uitgevoerd en ontwikkeld. De nieuwe maan is ook een teken van harmonie, van een brandende liefde. Dromen dat de maan afneemt, betekent ontrouw van je geliefde en teleurstellingen in het bedrijfsleven. Droom van een maansverduistering betekent dat je vrouwelijke kant je mannelijke kant overschaduwt. Waarschuwt u ook voor de ziekte van iemand in uw omgeving….

…Dromen van een wolf betekent dat je relaties hebt met een vals persoon met slechte gevoelens. Staat ook voor vijandigheid en agressie. Aan de andere kant kan het een oncontroleerbare kracht of situatie in uw leven weerspiegelen. Droom van vechten met een wolf duidt op een onverbiddelijke vijand, ernstige problemen of moeilijk te overwinnen obstakels. De droom dat je door een wolf wordt gebeten, is een teken van morele schade en wrok. Droom van het doden van een wolf duidt op verraad en geheimen die worden onthuld. Droom van een witte wolf symboliseert schoonheid, eenzaamheid, mysterie, zelfvertrouwen en trots. U kunt uw kalmte bewaren in verschillende sociale situaties en kunt elke situatie met gemak en gratie aan. De witte wolf betekent ook moed en overwinning. Je hebt het vermogen om het licht zelfs over je donkerste kant te zien….

…De droom over een horloge symboliseert een bewustzijn van tijd is de hele tijd. Een hardnekkig gevoel van een situatie die uiteindelijk betekent. Een sterk gevoel van wat je moet doen of wat kan worden ontsnapt. Als alternatief kan een horloge uw gevoelens weerspiegelen over de noodzaak om een situatie te versnellen of te vertragen. De droom over het constant controleren van een horloge of horloge kan uw bezorgdheid over het niet worden voorbereid op iets weerspiegelen. Je hebt misschien deadlines waar je je zorgen over maakt. Dromen van een horloge dat te snel beweegt kan een gevoel vertegenwoordigen dat niet genoeg tijd is om te doen wat je wilde, zelfs in een situatie. Een gevoel van gehaast of dat er iets uit je handen is. De tijd staat niet aan jouw kant. Je hebt misschien het gevoel dat je iets niet stoppen. De droom over een klok die achteruit loopt symboliseert vooruitgang of problemen waarvan je denkt dat ze worden teruggedraaid. Negatief, u voelen dat u in een ravijn wordt gevangen. Positief, het kan een moment van verjonging of restauratie weerspiegelen. De droom over het opzetten van een klok kan de instelling van een schema weerspiegelen. Definitie van ‘hoe laat is het’. Het kan ook een teken zijn dat je de juiste dingen doet om te doen wat hoort. Een gestopte of gebroken klok verschijnt vaak in de droom van terminaal zieke of stervende patiënten. Een weerspiegeling van het gevoel dat de tijd niet aan uw kant staat. Voorbeeld: Een man droomde van het zien van een gebroken klok en het gevoel dat de tijd om is. In het echte leven had hij een terminale ziekte en verwachtte de dood. Voorbeeld 2: Een man droomde van een horloge gestopt en vervolgens merkte een open raam met helder wit licht. In het echte leven stierf hij vlak na de droom….