…Een muur in een droom vertegenwoordigt kennis, begeleiding, kennis, het kennen van geheimen, oordeel of scheiding tussen vrienden. Staan bij een muur of erop zitten, en afhankelijk van de omstandigheden in een droom, vertegenwoordigt hij de eigen staat. Een muur in een droom vertegenwoordigt ook een sterke, rijke, machtige en religieuze persoon. Als de muur dringend gerepareerd moest worden, en als een groep mensen het in de droom komt redden, vertegenwoordigt het een man van kennis, of de imam van een moskee die zijn controle of respect heeft verloren, dan zullen enkele vrienden hem te hulp schieten en om hem te helpen zijn rang te herstellen. Als een succesvolle zakenman de muren van zijn huis in een droom ziet instorten, betekent dit dat hij een verloren schat zal recupereren. Als iemand een muur boven zijn hoofd ziet instorten, of in een droom over andere mensen heen valt, betekent dit dat hij vele zonden heeft begaan en tenzij hij berouw heeft, zal zijn straf snel zijn. Het instorten van een muur naar de binnenkant van een huis in een droom betekent een ziekte, maar als het naar buiten valt in de droom, betekent het de dood. Als je in een droom een ​​scheur in de muur ziet, betekent dat dat iemand in de familie zich tegen hem zal schrap zetten. In een droom aan een muur vastgrijpen, betekent het naderen van iemands dood, in afwachting van hoe stevig men eraan vasthoudt in de droom. In een droom aan een muur vastgrijpen, wordt ook geïnterpreteerd als stevig vasthouden aan iemands interesse in een sterk persoon. Als iemand een muur bouwt en deze vervolgens in een droom afbreekt, betekent dit dat hij zal proberen iemands levensonderhoud te vernietigen of hem misschien te doden. Als iemand in zijn droom een ​​muur ziet en herkent, stelt het een goede vriend voor die aan een depressie kan overlijden. Een muur in een droom wordt ook geïnterpreteerd als een machtige persoon die alleen door vriendelijkheid kan worden beheerd. In een droom over een muur springen betekent dat je van een gelovige in een ongelovige terugkomt of het advies van een ongelovige accepteert en opvolgt. Het zien van iemands foto weerspiegeld in een muur in een droom betekent iemands dood, en dat zijn naam zal kriebelen op zijn grafsteen. Als een reiziger zichzelf naar zijn huis ziet terugkeren, waarbij de muren worden vernieuwd, betekent dit dat hij zal trouwen. Het sijpelen van water uit een scheur in een muur in de droom betekent tegenslagen en stress. (Zie ook Walls of the city)…

…Het zien van een muur in een droom betekent obstakels en beperkingen. Er is een barrière die uw voortgang belemmert. Je bent teveel afhankelijk van je oude gewoontes en denkwijzen. Dromen dat je over een muur springt, suggereert dat je sterke obstakels zult overwinnen om te slagen. Dromen dat je een muur aan het slopen bent, geeft aan dat je barrières doorbreekt en je beperkingen overwint. Het zien van een afbrokkelende muur geeft aan dat je gemakkelijk uit je problemen komt en je barrières overwint. Dromen dat je een muur bouwt, vertegenwoordigt een slechte relatie. Aan de andere kant geeft het aan dat u uw beperkingen accepteert. Dromen dat je je achter een muur verstopt, suggereert dat je je schaamt voor sommige relaties. Dromen dat je tegen een muur wordt gegooid, geeft een aantal manieren aan om barrières en beperkingen te doorbreken….

…Dromen om voor een muur te staan ​​die de dromer belet om te lopen, duidt erop dat de dromer ernstige problemen zal hebben in zaken die worden afgehandeld en dat ze veel werk zullen vergen om mislukkingen te voorkomen. Dromen om over een muur te springen, suggereert dat als de dromer zich intensief inspant voor problemen, de dromer in staat zal zijn om die situaties te overwinnen. Dromen om een ​​muur te breken om de weg van de dromer voort te zetten, geeft aan dat hij of zij eventuele problemen gemakkelijk zal domineren en zal slagen in zijn of haar activiteiten. Dromen over het slopen van een muur, suggereert dat binnenkort eventuele problemen van de dromer zullen worden opgelost en vijanden of concurrenten zullen worden uitgeschakeld. Dromen over het bouwen van een muur kondigt aan dat de dromer binnenkort zal slagen in zijn of haar projecten en plannen….

…Wanneer je het afbreekt of eraf springt, manifesteert zo’n droom het verlangen om dingen te veranderen die moeilijk zijn om mee om te gaan, om dingen te veranderen die gemakkelijker te beheren zijn. Als we ons binnen de muur bevinden, betekent dit dat we beschermd en geïsoleerd zijn van extern gevaar. Als de muur keldert als we erop leunen, geeft dit aan dat we weinig vertrouwen hebben in onze bescherming. Als de muur is verwoest, onthult het angst en verdriet….

…De droom over een scheur symboliseert een fout of imperfectie in een bepaald deel van je leven. Zodra stabiele overtuigingen of relaties beginnen, onthullen problemen. Scheuren kunnen ook de weergave zijn van situaties die als veilig of evenwichtig werden beschouwd en die nu niet in staat zijn om kalm te blijven of ‘bij elkaar te houden’. Cracking in een droom kan ook jou of iemand anders vertegenwoordigen die ~barst onder druk~. Als alternatief kan een scheur in een droom een ​​mogelijkheid of zwakke plek symboliseren in een probleem dat je hebt. Het kan ook wijzen op een zwakte in uw verdediging….

Als de dromer tijdens de droom zichzelf over een muur ziet springen, is dit over het algemeen een teken dat zijn / haar overtuigingen sterk zijn en dat hij / zij niet moet worden ontmoedigd door de obstakels die opkomen om het gewenste doel te bereiken .

…Droom van een muur die de weg belemmert, verlies en materiële schade. Als u eroverheen springt, is dat een teken dat elke moeilijkheid op uw pad kan worden overwonnen….

Om een muur te horen, als je droomt, het heeft betekenis van verdriet en pijn in de mensen om je heen. Als je zeurt in de droom, dan kan het signaal dat het vrij kan vrijgeven trieste emoties. Alles wat misschien niet geschikt is in je wakende leven kan gemakkelijk worden geëlimineerd.

Als je de muur in een droom hoorde, duidt dan op de pijn en het verdriet, die je zult lijden. In de droom van zeuren, het duidt op de emoties die je hebt gelanceerd tijdens je slaap. Misschien hield je die negatieve emoties tegen en je onbewuste geest.

Kondigt allerlei soorten verliezen aan, de ernst hangt af van de breedte.

Signaal voor vechtpartijen, gevechten en mislukkingen.

…Een probleem in het onbewuste met een groter gevaar om erger te worden. Misschien een gevoel of een relatie, of een andere kwestie die tekenen van barsten vertoont en meer aandacht en zorg nodig heeft….

Als je droomt van het zien van een muur tijdens het dromen, dan is een dergelijke droom symboliseert de barrières en obstakels. De droom suggereert dat je beter kijkt naar waar je door omringd bent. Als je de muur hebt gesloopt, dan betekent dat dat je bent begonnen met het overwinnen van de barrières die voor je hebben gecreëerd op jouw manier. Als je de muur te bouwen dan toont de beperkingen voor jezelf en nu ben je niet in staat om dingen op te lossen. Als je je achter de muur verstopte, dan duidt het op je verlegen persoonlijkheid. Misschien wil je krijgen wat je wilt, maar je bent bang vanwege je verlegen houding. Als iemand heeft je schieten door de muur, dan moet je voor te bereiden op onverwachte dingen zijn.

Om het af te breken of over te slaan, toont het de wens om dingen die ons uitdagen in een gunstige situatie voor ons te veranderen. Als we ons binnen de muren bevinden, betekent dit dat we beschermd en geïsoleerd zijn van externe gevaren. Als het keldert als we erop leunen, geeft dit aan dat we weinig vertrouwen hebben in onze bescherming. Als het in puin ligt, onthult dat angst en wanhoop….

…Dromen om over een hek te klimmen of te springen, duidt op succes in wat je doet, wat goede winsten oplevert. Dromen om over een hek of muur te springen en uiteindelijk op de grond te vallen, geeft aan dat je plannen of projecten niet zullen halen vanwege een gebrek aan capaciteit. Dromen om op een muur of hek te zitten of gemaakt van stokken, vergezeld van anderen en de muur stort met jou daar in, duidt erop dat een familielid of vriend vatbaar is voor een ernstig ongeluk. Dromen om op een hek te eten, insinueert dat de dromer niet de juiste middelen gebruikt om succes te bereiken. Dromen om een ​​hek af te breken en dan naar de andere kant te gaan, insinueert dat je genoeg energie en het vermogen hebt om het gewenste succes te behalen. Dromen om een ​​hek te bouwen, insinueert dat je wilt hebben wat nodig is om comfortabel te leven in de toekomst. Als een jonge vrouw daarvan droomt, betekent dat dat ze hunkert naar een gelukkig huis, maar als ze het bouwt en dit gebouw instort, betekent dit dat haar wensen in de nabije toekomst niet zullen worden vervuld. Dromen van een houten hek is een teken van geld. Als de poort van de muur van ijzer is, is dat een teken van obstakels die je moet overwinnen door goed gedrag te vertonen….

…Dromend dat je een muur vindt die je vooruitgang belemmert, zul je zeker bezwijken voor slechte invloeden en belangrijke overwinningen in je zaken verliezen. Om eroverheen te springen, zul je obstakels overwinnen en je verlangens winnen. Om een ​​doorbraak in een muur te forceren, zult u slagen in het bereiken van uw wensen door pure vasthoudendheid. Om er een te vernietigen, werpt u uw vijanden omver. Om er een te bouwen, voorspelt u dat u zorgvuldig plannen zult maken en uw fortuin zult versterken met uitsluiting van mislukking of het ontwerpen van vijanden. Dat een jonge vrouw bovenop een muur loopt, toont aan dat haar toekomstig geluk binnenkort zeker zal zijn. Als ze zich achter een muur verstopt, geeft dit aan dat ze verbindingen zal vormen die ze zich zal schamen om te erkennen. Als ze naast een basismuur loopt. ze zal binnenkort het hele scala van haar attracties hebben bezocht en zal waarschijnlijk in een precaire tijd verlaten zijn….

…Het zien van een muur in de droom symboliseert een mentale of emotionele barrière, beperking of obstakel voor vooruitgang. Kleuren of ontwerpen aan de muur zullen helpen om het thema van het obstakel te benadrukken. Oranje muren symboliseren een zeer krachtig en dramatisch obstakel dat moet worden overwonnen voordat vooruitgang kan worden voortgezet. Rode muren symboliseren een zeer negatieve obstructie die moet worden verwerkt. De droom over een glazen wand symboliseert een psychologische barrière die je niet hoeft te respecteren. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van gevoelens van terughoudendheid en gedwongen om alleen te observeren. De droom om door een muur te reiken symboliseert je poging om nieuwe ideeën te proberen of problemen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Laat de huidige opvattingen je niet tegenhouden. De bereidheid om een ​​nieuwe houding of overtuiging over een probleem te hebben….

zien van een muur in de droom symboliseert een mentale of emotionele barrière, beperking of belemmering voor de vooruitgang. Kleuren of ontwerpen op de muur zal helpen markeren het obstakel thema. Oranje muren symboliseren een zeer krachtig en dramatisch obstakel dat moet worden aangepakt voordat de vooruitgang kan worden voortgezet. Rode muren symboliseren een zeer negatieve obstructie die moet worden verwerkt. De droom van een glazen wand symboliseert een psychologische barrière die niet voelt een sterke behoefte om te respecteren. Als alternatief kan het gevoelens van wordt tegengehouden en gedwongen om alleen te observeren weerspiegelen. De droom over hoe te bereiken door middel van een muur symboliseert uw poging om nieuwe ideeën te proberen of te kijken naar problemen vanuit verschillende hoeken. Laat de huidige weergaven je niet terug verwachten. Een bereidheid om een nieuwe houding of overtuiging over een probleem te hebben.

…(Cage) Gevangenisstraf in een droom betekent voordelen, geld en comfort. Het kan ook de omkering van iemands toestand voor het ergste betekenen. Gevangene in een droom worden, kan ook betekenen dat er onnodige en verspilde moeite wordt gedaan om een ​​geheim te onthullen. Over het algemeen betekent gevangenis in een droom moeilijkheden en vernedering. Als iemand een bekende persoonlijkheid of een overheidsadministrateur in de gevangenis ziet zitten, kan dat hetzelfde betekenen. Als iemand zichzelf in een droom in een grote gevangenis ziet opsluiten, betekent dit dat hij voor een sterk persoon zal staan ​​die hem een ​​belangrijke verantwoordelijkheid zal delegeren en van waaruit hij geestelijke vooruitgang zal boeken. Als hij wordt opgesloten in een onbekende gevangenis die in een droom van gips is gemaakt, dan vertegenwoordigt het zijn graf. Als iemand zichzelf in een droom opgesloten en vastgebonden ziet in een huis, betekent dit een positieve vooruitgang in zijn leven. Als iemand op zo’n plek ziet dat hij in een droom wordt gemarteld, betekent dit dat zijn voordelen en winsten groter zullen zijn. Als een vrouw zichzelf gevangen ziet zitten in een droom, betekent dit dat ze zal trouwen met een belangrijk persoon of een oudere persoon. Als de gevangenis in iemands droom wordt beheerd door een religieuze autoriteit, betekent dit dat iemand correct zijn religie voorschrijft. Als het een burgerlijke gevangenis is, dan betekent dat tegenslagen, lijden en leed veroorzaakt door hypocrisie en door anderen de schuld te geven. Een onbekende gevangenis in een droom betekent de wereld. Een gevangenis in een droom vertegenwoordigt ook een slechtaardige echtgenote, een moeilijke zaak, zwijgen of de tong beheersen, de verraad van de vijand, beschuldigingen, aantijgingen, omgang met rijke mensen, iemands graf, opschorting van reizen vanwege een ziekte, iemands drive, armoede of ongeluk verliezen. Een gevangenis binnengaan in een droom betekent ook een lang leven, of hereniging met je geliefde. Als iemand ervoor kiest om in een heiligdom te leven, weg van mensen in een droom, betekent dit dat hij beschermd zal worden tegen zonde. Als een zieke in een droom zijn gevangeniscel verlaat, betekent dit dat hij zal herstellen van zijn ziekte. Als een gevangene de poorten van zijn gevangenis open ziet staan, of als er een gat in de muur is, of een lichtstraal, of als het plafond van iemands gevangenis verdwijnt en hij de lucht en de sterren boven zich kan zien, of als hij kan zie ze door de muren van zijn cel in een droom, het betekent dat hij uit de gevangenis zal ontsnappen. Een gevangenis in een droom vertegenwoordigt ook de veilige terugkeer van een reiziger, of de dood van een zieke persoon. Als iemand zichzelf in een droom door iemand met gezag in de gevangenis ziet worden gezet en opgejaagd, betekent dit tegenslagen waarvan hij wil dat ze worden verwijderd. Uit zo’n gevangenschap in een droom lopen, betekent verlichting van dergelijke tegenslagen. Als iemand op reis is, betekent dit dat hij achteloos is, en als hij ziek is, betekent dit dat zijn ziekte langdurig is. Er wordt ook gezegd dat gevangenschap in een droom kan betekenen dat iemands gebeden worden verhoord en dat zijn moeilijkheden en leed zullen worden weggenomen. Als iemand zichzelf opgesloten ziet in een onbekende gevangenis op een onbekende locatie en wiens bewoners ongewoon voorkomen in een droom, stelt zo’n gevangenis dan zijn graf voor. Als een zieke zichzelf uit een onbekende gevangenis ziet lopen, of uit een klein huis in een grote open ruimte in een droom, betekent dit dat hij zal herstellen van zijn ziekte en ten volle zal genieten van zijn leven. Als iemand zichzelf opgesloten ziet in een gevangenis die hij niet herkent in een droom, betekent dit dat hij zal trouwen met een vrouw door wie hij voorspoedig zal zijn en kinderen zal krijgen. Als iemand zichzelf in een droom vastgebonden in zijn eigen huis ziet, betekent dit dat hij zal profiteren en getuige zal zijn van zegeningen die in zijn gezinsleden zullen blijken. Als iemand die moeilijkheden in zijn leven ervaart zichzelf in een droom vastgebonden ziet aan een stoel of aan een muur, betekent dit dat zijn problemen en angsten zullen worden weggenomen. Als iemand zichzelf in een droom een ​​gevangenis ziet bouwen, betekent dit dat hij een rechtvaardige man zal ontmoeten, of een imam die hem op het rechte pad zal leiden. Een gevangenis in een droom staat ook voor verlamming, arrogantie, zelfbedrog of het opsluiten van lastige mensen. Als iemand in een droom een ​​overleden persoon in de gevangenis ziet, betekent dit dat hij in de hel is. Als iemand zichzelf gevangen ziet zitten in een droom, betekent dit ook dat hij een verboden plaats, een prostitutiehuis of een herberg mag betreden. (Zie ook Cage | Imam | Psychiatrisch ziekenhuis)…

…Dromen over kakkerlakken is niet alleen onaangenaam, maar brengt ook verschillende risico’s en zenuwaandoeningen met zich mee. Dromend over een paar kakkerlakken, geeft aan dat de dromer binnenkort momenten van schaamte en verdriet zal doormaken. Als er veel kakkerlakken zijn, geeft dit aan dat er iets ernstigs staat te gebeuren en dat de dromer voorbereid moet zijn en zelfbeheersing moet oefenen. Dromen over het verpletteren en doden van een of meer kakkerlakken en ze uit water te laten laten in plaats van bloed, kondigt een langdurige ziekte aan. Dromen van kakkerlakken die op een witte muur klimmen en er heet water naar toe worden gegooid, duidt erop dat de dromer zich machteloos voelt tegen de ziekte die hem treft. Als het geworpen water de kakkerlakken doodt, zijn er veel mogelijkheden voor verlichting, maar als de kakkerlakken nog in leven zijn en de muur beklimmen, zal de ziekte zijn normale verloop volgen….

…(Vlees) Menselijk vlees in een droom vertegenwoordigt iemands gezondheid, kracht, verdiensten, ziekte of iemands winkel, vroomheid, religieuze aanwezigheid, angst voor kwaaddoen, het nauwkeurig onderzoeken van het verschil tussen het wettige en het onwettige, geduld, verdraagzaamheid, woede, leed, seksuele verlangens, lijden aan tegenslagen en bestraffing voor zonden. Als iemands vlees groter wordt dan wat hij in werkelijkheid heeft in een droom, betekent dat welvaart, en als iemand ziek is, betekent dit dat hij herstelt van zijn ziekte. Als iemand ziet dat hij minder vlees heeft dan wat hij in werkelijkheid heeft in een droom, betekent dat stagnatie van zijn bedrijf of verlies van zijn geld en eigendommen. Als een toegewijde aanbidder in een droom een ​​groei in zijn fysieke fitheid ziet, betekent dit dat hij verslapt in zijn toewijding en zich meer bezighoudt met materieel gewin en wereldse genoegens. Als iemand zichzelf uitgemergeld ziet in een droom, dan betekent dat het tegenovergestelde. Als je in een droom een ​​stukje mensenvlees koopt, heb je een stagnerende koopwaar. Als een rechter of een heerser ontdekt dat zijn vlees is gegroeid in een droom, betekent dit dat hij beroemd zal worden om zijn uitspraken, uitspraken of dat hij rijk zal worden, of misschien zou hij in woede kunnen groeien of woede kunnen ontwikkelen. Groei in iemands fitheid in een droom duidt ook op geluk, vreugde en vieringen, terwijl vermagering in een droom staat voor leed en tegenslagen. Als iemand zijn vlees zwart of blauw ziet, of als zijn huid barst in een droom, duidt dit op lijden onder tegenspoed, een ziekte of een straf voor zijn zonden. Het eten van de groei van je eigen vlees in een droom betekent woeker, of leven van inkomen uit woeker en je kapitaal sparen. In een droom eten van je eigen vlees betekent ook je eigen kapitaal gebruiken, of iets doen dat gevolgd zal worden door spijt en verdriet. (Zie ook Vlees)…

…Lachen in een droom betekent geluk en vreugde in waakzaamheid, behalve als iemand barst van een paardenlach of over zijn rug valt van het lachen in zijn droom. Als dat zo is, dan betekent dat huilen. Als iemands lach in zijn droom wordt veroorzaakt door een grap, duidt dit op zijn oneerlijkheid. Hetzelfde geldt voor lachen door imitatie in een droom, wat betekent dat je in zonde valt. Lachen in een droom kan ook verdriet betekenen als je wakker bent. Lachen in een droom betekent ook dat iemand nieuws krijgt over een pasgeboren zoon. Als iemands lachen in een droom zo zacht en zacht is als een glimlach, dan duidt het op zijn goede karakter en betekent geluk, of het zou precies kunnen aangeven wat hij zal zien als hij wakker is. Als iemand de aarde in een droom ziet lachen, betekent dat een goede oogst in dat land. Als iemand een overleden persoon in een droom ziet lachen, betekent dit dat hij in het paradijs is en geniet van de zegeningen van het hiernamaals. Lachen in een droom vertegenwoordigt ook duizeligheid, frivoliteit en drijfvermogen. Dit is in het bijzonder het geval wanneer het staat voor bekwame mensen, of mensen met autoriteit, waar lachen in een droom hun ontslag uit hun ambt kan betekenen. (Zie ook Huilen | Gelach)…

…Een plafond in een droom vertegenwoordigt een gerespecteerd persoon. Als het van hout is gemaakt, vertegenwoordigt het een bedrieglijke en een misleidende persoon. Als het plafond eruitziet alsof het in een droom boven je hoofd gaat hangen, betekent dat dat je bang moet zijn voor iemand met autoriteit. Als bijgevolg in de droom wat vuil van het plafond over zijn hemd valt, betekent dit dat hij geld zal ontvangen als compensatie voor zijn pijn en lijden. Als de centrale pilaar die het plafond vasthoudt, barst en valt in de droom, betekent dit de dood van de man van dat huis. Als het plafond in de droom instort, betekent dit de dood van de man van dat huis. Als iemand zich in een droom onder een dak verstopt, betekent dit dat hij zijn huis zal betreden en de bezittingen van zijn familie zal beroven. Als er in een droom water uit iemands plafond lekt, betekent dat huilen in dat huis ter wille van een overleden ziel of huilen vanwege een zieke persoon in dat gezin. Als regen het plafond in een droom oplost, betekent dit verlies van geld en uit de gratie vallen. Als iemand zichzelf op het plafond van zijn huis ziet staan ​​en niet in de droom naar beneden kan komen, betekent dit zijn gevangenschap. In een droom vertegenwoordigt de centrale balk die het plafond draagt ​​een hypocriet die de zaken van een alliantie van profiteurs ondersteunt. Mocht de centrale balk kapot gaan en in de droom vallen, betekent dit dat zo iemand uit zijn kantoor wordt verwijderd. Als het plafond in een droom over iemands hoofd valt, betekent dit dat hem ook straf en lijden zal overkomen. Als iemand in een droom de sterren onder het dak van zijn huis ziet, betekent dit dat zijn plafond daadwerkelijk kan instorten. (Zie ook instorten)…

…Iemands gezicht in een droom vertegenwoordigt zijn toestand. Als het er vrolijk en knap uitziet in de droom, vertegenwoordigt het blijde tijdingen, geluk en een goed leven, maar als het er ondoorzichtig uitziet in de droom, betekent het het tegenovergestelde. Over het algemeen betekent een geel gezicht in een droom vernedering, eenzaamheid, hypocrisie of ziekte. Als een gelovige zijn gezicht geel ziet in een droom, duidt dit op zijn toewijding en angst voor kwaaddoen. Geelheid van het gezicht in een droom kan ook betekenen liefde te zijn. Als een Afrikaan in een droom zijn gezicht wit ziet, betekent dat hypocrisie, onbeschaamdheid en schaamteloosheid. Als een blanke zijn gezicht zwart ziet in een droom, betekent dit dat zijn hart en bedoelingen beter zijn dan wat een vreemdeling van hem denkt. Als iemands gezicht er wit uitziet en zijn lichaam zwart in een droom, betekent dit dat hij fatsoen toont en ongepastheid vermomt. Als een persoon zonder snorhaar haar in een droom over de zijkanten van zijn bovenlip ziet groeien, betekent dit dat hij last heeft van schulden of dat hij zijn waardigheid heeft verloren. Als iemands gezicht er anders uitziet of een deel van zijn helderheid of schoonheid mist in een droom, duidt het op iemand die buitensporig grappen maakt, want overmatig grappen maken, hilariteit of vrolijkheid vermindert het respect van mensen. Als er in een droom geen huid is om iemands wangen te bedekken, betekent dit dat hij leeft van het vragen van anderen om zijn behoeften. Als iemand in een droom een ​​gezicht bedekt, betekent dat een tekort aan religieuze toewijding. Als iemands gezicht of ogen blauw worden in een droom, betekent dit dat hij een misdadiger is in Gods ogen. Een ondoorzichtig gezicht in een droom vertegenwoordigt een leugenaar of een innovator. Als de kleur van iemands gezicht blozen of roodachtig is met witte vlekken in de droom, betekent dit vreugde, geluk en goed leven. Als een rechtvaardig persoon zijn gezicht in een droom ziet blozen, betekent dit dat hij zich schaamt voor iets dat hij heeft gedaan. Als iemands gezicht in een droom doorweekt is van het zweet, vertegenwoordigt dat zijn bescheidenheid en terughoudendheid. Als iemand fronst, en als de kleur van zijn gezicht rood wordt in de droom, betekent dit dat hij leed of verliezen kan lijden. Iemands gezicht fronsen in een droom betekent ook lijden aan zijn hand. Als een vrouw in een droom haar gezicht zwart van de roet ziet, betekent dit de dood van haar echtgenoot. Als ze zichzelf make-up ziet aanbrengen en zichzelf met parfum zalven in een droom, betekent dat goed nieuws voor haar en voor haar man. Een lachend en opgewekt gezicht in een droom duidt op geluk en gerechtigheid, of de persoon nu leeft of dood. De schoonheid van het gezicht van een vrouw of dat van een kind in een droom betekent zegeningen. Het hebben van twee gezichten in een droom betekent een pijnlijk en een jammerlijk einde, want de Almachtige God kijkt niet naar iemand die twee gezichten heeft. Als een geleerde ziet dat hij meerdere gezichten heeft in een droom, betekent dit dat hij zijn kennis in verschillende toepassingen gebruikt of een onderwerp verschillende mogelijke interpretaties geeft. Een fronsend gezicht, een huilend gezicht, een gezicht met littekens of de duisternis van iemands gezicht in een droom betekenen ook verlies van baan, angst, of ze kunnen een leugenaar vertegenwoordigen. Als de huid van iemands gezicht in een droom barst, duidt dit op een gebrek aan bescheidenheid of afwezigheid van schaamte. Een walgelijke blik op iemands gezicht in een droom betekent walging, en walging in een droom vertegenwoordigt een walgelijk gezicht. (Zie ook Body ‘| Jesting)…

…(Blade | Power | Scabbard) In een droom staat een zwaard voor een zoon, een koning, een clan, een stam, een boerderij, een eigendom of een vrouw. Als een zwaard wordt geïnterpreteerd als macht, dan betekent het ijver, en als het wordt geïnterpreteerd als woorden, betekent het duidelijkheid van spraak. Als het wordt geïnterpreteerd als iemands vader, dan vertegenwoordigt het de trots van de vader op zijn zoon. Als iemands zwaard zwaar weegt en met moeite wordt meegesleurd in de droom, betekent dit een afspraak die moeilijk te verdragen is, hoewel je er voordelen uit zult trekken. Als iemand zijn vrouw het mes in de droom geeft, betekent dit dat ze een zoon zal baren. Als hij haar het zwaard overhandigt dat in de droom is omhuld, betekent dit dat ze een dochter zal baren. Een ijzeren zwaard in een droom stelt een zoon voor. Een scheldzwaard in een droom betekent een rijke zoon. Een loden zwaard in een droom betekent een verwijfde zoon. Een houten zwaard in een droom betekent een zoon die een hypocriet is, en een aangetast zwaard in een droom vertegenwoordigt een onaantrekkelijke zoon. Als je in een droom je zwaard uit de schede haalt, zou dat enkele woorden kunnen zijn die je bereid bent te zeggen. Als het zwaard in de droom geslepen, helder en sprankelend is, betekent dit dat zijn woorden lief en waarachtig zullen zijn. Als het er in de droom verroest of aangetast uitziet, betekent dit dat zijn woorden hard en vals zullen zijn. Als het zwaard zwaar is in de droom, betekent dit dat hij woorden zal zeggen die zelfs zwaar voor hem zijn om te dragen. Als het zwaard barst in de droom, betekent dit dat zijn woorden zullen worden afgewezen en dat zijn bedoeling zal irriteren. Als iemands zwaard in de droom op de grond valt, betekent dit dat iemand van zijn vrouw kan scheiden. Als men in de droom iemands zwaard naast hem ziet liggen, betekent dit dat hij een man van autoriteit is. Als de lus of de riem breekt en het zwaard in de droom valt, betekent dit verlies van iemands kracht. Als het gevest in de droom breekt, kan dit de dood van iemands vrouw betekenen. Als iemand in een droom een ​​schede krijgt zonder zwaard, betekent dit dat hij iets in vertrouwen zal houden. Als het handvat van iemands zwaard in de droom breekt, betekent dit dat zijn vader, oom, tante of moeder binnenkort kan overlijden. Als het mes in de droom breekt, betekent dit dat iemands dienaar of assistent-arbeider binnenkort kan overlijden. Als iemand in een droom zwaarden in de lucht ziet vliegen, vertegenwoordigen ze een plaag. Een zwaard in een droom kan ook iemands woede of zijn krappe financiële omstandigheden vertegenwoordigen. Een zwaard inslikken in een droom betekent oorlogsbuit verzamelen. Als een zwaard iemand in een droom inslikt, betekent dit een slangenbeet. In een droom stelt de schede van een zwaard een vrouw voor. Iemand in een droom met een zwaard slaan, betekent hem met harde woorden beledigen. Je zwaard in een droom omhullen, betekent trouwen. Als het mes in een droom niet meer snijdt, betekent dit dat iemands woorden geen gewicht zullen dragen. Als iemand met een zwaard wordt geslagen en als hij zijn hand of zijn been verliest of wonden oploopt in de droom, betekent dat een argument hebben waarbij iemands vader, zoon of broer betrokken is, enzovoort, afhankelijk van welk ledemaat en welk lid van iemands familie die het vertegenwoordigt. Als iemands hoofd in een droom met een zwaard wordt afgehakt, betekent dit dat degene die de slag heeft ontvangen, zal zegevieren over degene die hem heeft onthoofd, of via hem voordelen zal ontvangen. Als iemands lichaam in een droom met een zwaard wordt uiteengereten, betekent dit dat hij ver kan reizen, of dat zijn nageslacht zich over het land zal verspreiden. Een zwaard in een droom vertegenwoordigt ook rijkdom, macht of kennis. Zwaaien met een zwaard tijdens een duel in een droom betekent bekend worden in je vak of beroep. (Zie ook Duel | Mes)…

…(Land | Boerderij | Verdieping | Glob | Land | Plaats | Plaats | Eigendom) In een droom heeft elke plaats een specifieke betekenis die verband houdt met zijn inhoud en omstandigheden. Het land van de grote bijeenkomst op de Dag der Opstanding in een droom zien, betekent de vervulling van een belofte, of dat de persoon die de droom ziet, het waard is geheimen te bewaren. Aarde in een droom betekent ook rijk worden na armoede, of vrede hebben na het ervaren van extreme moeilijkheden. Het betekent ook een huwelijk met een mooie jonge maagd, of het zou kunnen betekenen dat je leiding krijgt en een hoge rang en een eervolle positie in de wereld bereikt. Om te zien dat de klodder op de rug van een walvis of een os wordt gedragen zonder de omstandigheden in een droom te veranderen, betekent dat de koning van het land zal worden onttroond. Hij treedt ofwel af of wordt vervangen door zijn minister. De vloer vegen en zorgen voor de vloermat of het tapijt in een droom betekent zorgen voor de gemeenschap of het gezin. De aarde in een droom vertegenwoordigt ook iemands moeder of de gouverneur van het land. Werken op een landbouwgrond in een droom, het zien van de gereedschappen, elementen, zaden, water, ploegen, oogsten, landschapsarchitectuur, bloei van de bloemen, hun geur, licht, welke positieve of negatieve resultaten je daarin ook ziet in een droom vertegenwoordigen zo’n succes of mislukking . Het zien van een onbekend land kan duiden op iemands moeder, kind, echtgenoot, echtgenote, partner, voogd, een bediende, of het kan op erfgenamen duiden. De aarde in een droom kan ook argumenten, kennis of helderheid van spraak betekenen. De aarde in een droom vertegenwoordigt ook het element van de wereld, zoals de lucht het element van het hiernamaals vertegenwoordigt. Als zowel de aarde als de lucht tegelijkertijd in een droom worden gezien, betekent dit dat ze nooit met elkaar kunnen worden verbonden, omdat de wereld en het hiernamaals niet op één plaats bestaan. Als de bovenste grond van het land in een droom is gekraakt, betekent dit dat het land rijk en bebouwbaar is. Dergelijke scheuren in een droom duiden ook op de opkomst van verzonnen religieuze dogma’s en de verspreiding van kwaad en innovatie. Het zien van het stuk land in een droom betekent de vrijlating van gevangenen, of, in het geval van een zwangere vrouw, het naderen van haar bevalling. Als iemand een aardbeving en de vernietiging van leven en eigendommen in een droom ziet, vertegenwoordigt dit element afdwalen van het pad, trots en achteloosheid. Als de aarde in een droom over hem heen lijkt te vouwen, betekent dit dat hij één status in de wereld verliest, gaat scheiden of zaken verliest. Als de aarde in iemands droom verandert in ijzer of rotsen, betekent dit dat iemands vrouw geen kinderen zal krijgen, of het kan betekenen dat zijn beroep of beroep verandert. Als de aarde zich opent en hem in een droom opslokt, betekent dit dat hij zich schaamt voor iets wat hij heeft gedaan, of dat het hindernissen in zijn zaken, een reis of gevangenschap kan betekenen. Als de aarde er in de droom uitziet als een woestijnland, kan dit betekenen dat zo iemand een dringende reis kan ondernemen. De grond verslaan met een stok in een droom betekent een zakenreis maken. Het eten van vuil in een droom betekent dat je evenveel geld verdient als wat je in zijn droom eet. Als de aarde barst en opengaat, en als een beest komt en in een droom tot de mensen spreekt in hun eigen taal, betekent dit dat mensen getuige zullen zijn van een wonder of een gebeurtenis die iedereen zal verbijsteren. Dit kan ook betekenen dat iemand het einde van zijn leven nadert. De aarde graven in een droom betekent ook plannen maken en anderen bedriegen. Als de aarde in de droom goede woorden tegen iemand spreekt, betekent dit dat hij of zij zal bereiken wat hem of haar wordt verteld. Aan de andere kant, als de aarde iemand in de droom berispt, betekent dit dat hij zijn daden ten goede moet verbeteren en om Gods vergeving en leiding moet vragen….

Aan de droom van de baksteen, duidt het zijn onafhankelijkheid en creativiteit aan. De vaardigheid die je hebt gehad in het leven heeft je verstijfd. Als ze in een droom de muur bouwden die van bakstenen is gemaakt, dan betekent dat dat je jezelf probeert te beschermen tegen de buitenwereld. Misschien heeft iemand je pijn gedaan in het verleden, dus je probeert jezelf te beschermen. De droom over bakstenen kan ook de moeilijke persoonlijkheid laten zien die je hebt, althans voor de mensen om je heen, zelfs als je van binnen erg gevoelig bent, maar het niet aan anderen laat zien.

…De droom over een dromenvanger symboliseert een emotionele muur of barrière tegen het negativisme in je leven dat je opdoet. Misschien heb je een gewoonte of overtuiging die je door een moeilijke situatie heen helpt….

…(Carpenter | Mason | Woodworker | Workman) Het zien van een bouwvakker in een droom betekent zowel armoede als rijkdom, of hij zou kunnen duiden op reizen of onzekerheid over welk beroep men zou moeten beginnen om in zijn levensonderhoud te voorzien, of hij zou iemand kunnen vertegenwoordigen die geduldig iemand draagt de lasten van iemand anders, of iemand die een verhaal verzint, of iemand die een verhaal verfraait met leugens, of iemand die het wettige met het onwettige vermengt. Een bouwvakker in een droom vertegenwoordigt ook iemand die voor een prijs mensen tegen elkaar oproept. Als er wat stof over hem valt tijdens zijn werk in de droom, betekent dit dat hij dienovereenkomstig hiervan zal profiteren, en als er tijdens zijn werk in de droom geen stof over hem valt, betekent dit dat hij niets zal krijgen door mensen tegen elkaar aan te zetten. Als iemand in een droom een ​​bouwvakker een muur of een huis ziet slopen, betekent dit dat er enige vijandschap zal groeien tussen vrienden die de dood van een van hen zou kunnen veroorzaken. (Zie ook Timmerman | Graven | Arbeid | Pikhouweel)…

…Het zien van iemands foto op een muur in een droom betekent iemands dood en dat zijn naam zal jeuken op een grafsteen. (Zie ook Schilderijen)…