De droom over geneeskunde symboliseert een tegengif voor een probleem of negatieve situatie. Gedachten, gewoonten of situaties die je genezen en in balans brengen. Geneeskunde in een droom kan ook de weergave zijn van ervaringen die niet willen, maar nodig hebben om een negatieve situatie te corrigeren.

Om te zien of neem een pil wordt uitgelegd als de droom met belangrijke symboliek voor de dromer. Deze droom betekent het herstel van je innerlijke harmonie. Het is een periode van genezing en het beëindigen van deze negatieve ideeën in je geest.

De droom over charlatan geneeskunde symboliseert een benadering van een probleem dat niet werkt, of geeft u een vals gevoel van veiligheid.

…Als je droomt van de man van de geneeskunde, betekent zo’n droom een goede omgeving waarin je leeft. Misschien heb je zeer sterke relaties met je familie en vrienden….

…Dromen dat je pillen slikt, geeft aan dat je verantwoordelijkheden zult hebben om voor te zorgen, maar ze zullen je niet weinig troost en plezier brengen. Als u ze aan anderen geeft, betekent dit dat u bekritiseerd zult worden vanwege uw onaangenaamheid….

Als je droomt van het charlatan medicijn, dan betekent dat dat je in de verkeerde richting van je leven bent.

(Zie Grammaticus)

Zie de betekenis van sjamaan

Dromen dat je medicijnen aan anderen geeft betekent dat je samenspant om iemand die ik vertrouw met je te schaden. Dromen dat je medicatie neemt vertegenwoordigt een periode van emotionele en / of spirituele genezing. Het geeft ook aan dat de problemen waarmee u wordt geconfronteerd slechts tijdelijk zijn en op de lange termijn de beste zullen blijken te zijn,

…Dromen dat je je toevlucht neemt tot patentgeneeskunde bij je zoektocht naar gezondheid, betekent dat je wanhopige maatregelen zult nemen om je fortuin te vergroten, maar dat je zult slagen, tot grote teleurstelling van de jaloerse mensen. Om gepatenteerde medicijnen te zien of te vervaardigen, stijgt u uit de vergetelheid naar posities die uw hoogste voorstellingsvermogen te boven gaan….

Om deze droom beter te begrijpen, lees ook de interpretaties van de pil.

(Zie Geneeskunde)

…In een droom voor je gezondheid zorgen, betekent proberen je leven ten goede te verbeteren. Dezelfde betekenis wordt toegepast als iemand ziet dat hij een zalf op zijn ogen aanbrengt. (Zie ook Geneeskunde | Fysieke fitheid)…

…We nemen deze droom op in de geneeskunde. Als we de dokter zijn, adviseert deze droom ons dat we zowel het lichaam als de ziel aanspreken. De medicijnen staan ​​symbool voor ondersteuning van lichaam en geest. Als het medicijn voor iemand anders is, betekent dit dat die persoon onze hulp nodig heeft….

De droom over geneeskunde symboliseert bezorgdheid over wat de problemen van andere mensen zijn. Angst of jaloezie dat je iemand niet stoppen met negativisme. Het kan ook de vertegenwoordiging van verlegenheid zijn dat een negatief persoon niet kan worden tegengehouden.

…(Drug | Inkwell) Medicijnen innemen in een droom betekent jezelf corrigeren, of het kan het vervullen van je religieuze verplichtingen betekenen. Als iemand in een droom een ​​medicijn voor zijn ziekte neemt, betekent dit dat hij zijn gedrag zal corrigeren. Als het kennis in de droom aangeeft, betekent dit dat hij zal profiteren van wat hij leert en het goede advies accepteert. Als iemand weigert zijn medicijn in de droom in te nemen, betekent dit dat hij zal afwijken van het pad van zijn Heer en zijn belangen zal verschuiven naar zijn lotdeel of geluk in deze wereld. Geneeskunde in een droom duidt ook op een inktpot. Medicijnen likken met de wijsvinger in een droom betekent de waarheid verkondigen, of het kan winst betekenen uit de richting waarnaar de wijsvinger in de droom wijst. Het inslikken van medicinaal poeder betekent hebzucht, zelfopname, afzondering en terugtrekking. Het oraal innemen van vloeibare medicijnen betekent winst. Pillen inslikken in een droom betekent een zondaar verplichten zichzelf te corrigeren, zich te bekeren of het rechte pad te bewandelen. Het zou ook kunnen betekenen dat je ervoor zorgt om een ​​onwetend persoon te onderwijzen. Als een vrouw in een droom medicinale make-up aanbrengt, vertegenwoordigt dit haar menstruatie. Wat een ongehuwd meisje betreft, het betekent trouwen, en voor een onvruchtbare vrouw betekent het een kind. Een zetpil in het rectum inbrengen in een droom betekent spioneren of afluisteren. Een laxeermiddel in een droom nemen, betekent proberen je religieuze toewijding te corrigeren, of het zou kunnen betekenen dat je je lichaam wast van onzuiverheden. Het succes van iemands poging hangt af van de potentie van zijn medicijn. Het zoeken naar een goede gezondheid in een droom betekent proberen iemands leven ten goede te verbeteren. Dezelfde betekenis is van toepassing als iemand ziet dat hij een zalf voor zijn ogen gebruikt. Een geel gekleurd medicijn in een droom betekent ziekte. Een laxeermiddel in een droom betekent een remedie voor een zieke persoon en een waarschuwing voor een gezond persoon om zichzelf te corrigeren. Een slecht smakend medicijn in een droom betekent koorts gevolgd door een koude rilling. Goed smakende medicijnen in een droom zijn gunstig voor rijke mensen, maar slecht voor arme mensen. Het interpreteren van een remedie met een medicijn in een droom is niet zoals het interpreteren van herstel zonder medicijn. (Zie ook Druiven)…

…(Taalkundige | Filoloog) Een grammaticus in een droom staat voor preventieve geneeskunde, het voorschrijven van medicijnen, het vermijden van kwade streken, of het kan een bedekking voor je hoofd betekenen. Een grammaticus in een droom betekent ook verfraaiing van iemands woorden, een bloemrijke toespraak houden, vervalsing of overdrijving. Het zien van een grammaticus in een droom betekent ook evenwicht, onbalans, roddelen, pretentie en opzichtigheid. Als een vervalser een grammaticus wordt in een droom, betekent dit dat hij waarheidsgetrouw wordt en er bekend om wordt. Als hij een achteloos persoon is, betekent dit dat hij leiding zal ontvangen. Als hij een zondaar is, betekent dit dat hij berouw zal hebben van zijn zonden. Als hij stamelt, betekent dit dat hij zal gedijen nadat hij in armoede heeft geleden. Dezelfde interpretatie wordt gegeven voor iemand die aan domheid lijdt. Als hij ziek is, betekent dit dat hij zal herstellen van zijn ziekte. (Zie ook Taalkundige)…

(Zie Geneeskunde)

…Hij is de boogengel Saddiqiin, vrede zij met hem, die verantwoordelijk is voor het interpreteren van de betekenis van dromen en visioenen, of het geven van verklarende gelijkenissen uit de hemelse Bewaarde Tafel. Hem (uwbp) in een droom zien, staat voor blijde tijdingen, festiviteiten, beloften nakomen, de onvermijdelijkheid van de dood erkennen, genieten van het leven, reizen, thuiskomen, huwelijk, kinderen, een hoge benoeming, macht verwerven, overwinning of misschien nederlaag en vernedering . Wat deze gezegende engel der dromen ook geeft of vertelt, het zal van kracht worden zoals het is, want hij is belast met zo’n plicht. De boogengel Saddiqiin in een droom vertegenwoordigt ook de spreker van het huis, de vertaler van het paleis, degene die het koninklijk besluit uitspreekt en de innerlijke geheimen kent. Hem in een droom zien, staat ook voor vroomheid, geneeskunde, helderheid, scherpzinnigheid, transparantie van iemands visie, de onderwijzeres die naar het bord blijft kijken, de bibliothecaris, een officiële spreker, logboeken of boeken….

…Snaarinstrumenten zien in een droom betekent herstellen van een ziekte, of ze kunnen het ruggenmerg van de mens, of zijn wervelkolom, kracht, strengheid, meedogenloosheid, gezondheidstoestand of fysieke fitheid vertegenwoordigen. Snaarinstrumenten in een droom zien, betekent ook enig begrip krijgen van de menselijke natuur, of de fysiologie van de mens, of ze kunnen geneeskunde of astronomie vertegenwoordigen. Als een vrijgezel snaarinstrumenten in zijn droom ziet, kan dit betekenen dat hij gaat trouwen. Als een vrouw zichzelf in haar droom een ​​snaarinstrument ziet bespelen, betekent dit dat ze een kind op haar schoot zal leggen. Als iemand zichzelf in een droom een ​​snaarinstrument ziet bespelen voor het huis van de gouverneur, betekent dit dat hij mensen zal presideren als hij daarvoor in aanmerking komt. Anders zou het kunnen betekenen dat hij een verhaal samenstelt of verzint. Het zien van een luit of een gitaar in een droom duidt niet op kwaad als men ze ziet of van plan is ze vast te houden, behalve als men hun muziek hoort. Het spelen of horen van een snaarinstrument in een droom vertegenwoordigt leugens. Als je ze in je huis in een droom speelt, betekent dit een ramp die dat gezin zal overkomen. Er wordt ook gezegd dat het spelen van een dergelijk instrument in een droom ook betekent dat je roem wint en anderen regeert, hoewel het ook kan duiden op leed voor de speler. Als een snaar van zo’n instrument in een droom breekt, betekent dit ontspanning en verlichting van stress. Een gebroken snaar van een luit of een gitaar of een vergelijkbaar instrument in een droom vertegenwoordigt een kostbare eigenschap die de eigenaar hoofdpijn bezorgt. Elke keer dat hij het zich herinnert, lijdt hij aan brandend maagzuur of maagpijn. Het zien van zo’n instrument door een leek of een hardwerkend persoon in een droom betekent troost en een les om van het leven te leren. Het zien door een onbeschaamd persoon in een droom betekent verdere corruptie, terwijl als een tiran of een onrechtvaardige persoon het in een droom ziet, het anderen onderdrukt, terroriseert en hen afsnijdt van hun families. (Zie ook Banjo | Musicus)…

(Zie Geneeskunde)