De droom om verstikt te worden symboliseert emotionele verstikking. Ik voel me niet in staat om zich ingedert of zijn eigen beslissingen nemen. De droom over een andere verstikt persoon symboliseert hun desinteresse of vijandigheid jegens iemand anders die zich uitdrukt. Het kan ook een teken zijn dat je niet wilt dat iemand weloverwogen ideeën op alle. Positief, het kan weerspiegelen uw poging om negatieve denkpatronen die verstikkende vooruitgang te snijden. De droom over verstikking op voedsel kan weerspiegelen nieuwe ideeën of situaties die je voelt zal meer problemen veroorzaken dan je eerst geloofde. Je hebt misschien moeite om andermans ideeën te accepteren. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan om gestikt te worden terwijl ze in bed lag. In het echte leven was ze erg ongelukkig met haar man met wie ze voelde dat ze haar leven volledig beheerste.

…De droom over verstikking symboliseert emotionele verstikking. Het gevoel hebben dat u zich helemaal niet kunt uiten of uw eigen beslissingen kunt nemen. De droom over het verstikken van iemand anders symboliseert je desinteresse of vijandigheid tegenover iemand anders die zichzelf uitdrukt. Het kan ook een teken zijn dat u helemaal niet wilt dat de ideeën van iemand anders in overweging worden genomen. Positief is dat het een weerspiegeling kan zijn van uw poging om negatieve denkpatronen te doorbreken die de voortgang verstikken. De droom over stikken in voedsel kan een weerspiegeling zijn van nieuwe ideeën of situaties waarvan je denkt dat ze meer problemen zullen veroorzaken die je eerst dacht. Het kan zijn dat u moeite heeft om de ideeën van iemand anders te accepteren. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan gestikt te worden terwijl ze in bed lag. Toen ze wakker was, was ze erg ongelukkig met haar man, die volgens haar haar leven volledig beheerste….

…(Wurging) Stikken in een droom betekent dat iemand een verantwoordelijkheid op zich heeft genomen die groter is dan hij aankan, of dat hij wordt geïntimideerd om een ​​zware verantwoordelijkheid te aanvaarden, of dat hij misbruik heeft gemaakt van een trust of een leidinggevende positie. Als zijn verstikking wordt veroorzaakt door een ziekte in de droom, vertegenwoordigt dit een tuchtiging voor een zonde of een onrecht dat hij heeft begaan. Als zijn lijden in de droom toeneemt tot bijna wurging en dood, betekent dit dat hij alle voordelen moet terugbetalen die hij trok door een dergelijk vertrouwen te hebben. Als hij in zijn droom sterft als gevolg van zijn verstikking, betekent dit dat hij zijn strijd met de eigenaar verliest en arm wordt. Als hij weer tot leven komt nadat hij in de droom is gestorven, betekent dit dat de Almachtige God hem na zijn beproevende ervaring na een tijdje weer in zijn positie zal herstellen. Hij kan ook de macht herwinnen en zijn tegenstanders voor het gerecht brengen. (Zie ook Wurging)…

De droom over verstikking symboliseert gevoelens van verstikt of onderdrukt door een persoon of situatie. Iets of iemand houdt je tegen. U zich niet in staat voelen om jezelf te uiten, spreek je geest, of ervaren veel stress en spanning. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan gestikt te worden als ze in haar bed lag. In het leven voelde ze dat haar man haar niets echts wilde laten doen. Ik overwoog een scheiding terwijl deze droom zich voordeed.

…Het zien is een goed teken. Het kondigt een erfenis of promotie op het werk aan. – Verstikking duidt op ergernissen op welk gebied dan ook, tenzij we in het echte leven uitgeput zijn, dan geeft het aan dat we vakantie nodig hebben….

(Zie Wurging | Verstikking)

Als je verstikking op een droom, dan symboliseert een situatie of aspect vindt u moeilijk goed te keuren. De droom kan ook laten zien dat je onvermogen hebt om te laten zien wat je echt denkt, vooral als je voedsel aandeed. Als iemand heeft geprobeerd om u te verstikken, dan betekent dit dat je moeite hebt om de verschillende emoties zoals frustratie, genegenheid en vrees te tonen. Misschien probeert iemand in je leven je de druk te geven, zodat je het gevoel hebt dat je niet normaal ademen. Als jij degene bent die de ander wurgde, dan toont hij zijn woede op een bepaalde persoon. Er is een mogelijkheid dat uw subliminale geest helpt u uw mond te houden en niet bepaalde dingen te zeggen om prive-mensen. De interne stimulans, zoals de werkelijke starter kan je wakker maken, in dit geval de droom heeft geen betekenis op alle.

(Zie Brand blussen)

aan de droom die verstikkend is, betekent dat je je verstikt of overweldigd door een situatie / relatie. Iets of iemand houdt je tegen. Je ervaart stress en spanning. Om iemand te verstikken in je droom, geeft aan dat je wilt domineren of domineren deze persoon in je wakende leven. Deze persoon kan ook vertegenwoordigen een aspect van jezelf dat u probeert te controleren.

Het betekent vaak dat ons ademhalingssysteem niet zo goed werkt. Andere keren geeft aan dat we zullen slagen in een delicate situatie. Dromen van een verstikte persoon kondigt een probleem aan met een geliefde….

…De droom over verstikking symboliseert gevoelens van verstikking of onderdrukking door een persoon of situatie. Iets of iemand houdt je tegen. Het kan zijn dat u het gevoel heeft dat u niet in staat bent om uzelf uit te drukken, wat u denkt, of dat u veel stress en spanning ervaart. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan gestikt te worden terwijl ze op haar bed lag. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat haar man haar niet zou toestaan ​​alles te doen wat ze wilde. Ze overwoog een scheiding terwijl deze droom zich afspeelde….

…(Hangend) Als iemand zichzelf wurgt met zijn eigen handen, of als hij zichzelf ophangt met een touw dat hij in een droom aan het plafond vastmaakt, betekent dit dat hij lijdt aan depressie, angst of verdriet. Het kan ook betekenen dat hij niet in zijn huidige huis zal wonen, of op de plaats waar hij zichzelf gewurgd zag. Dezelfde interpretatie geldt voor jezelf zien lijden aan verstikking. (Zie ook Verstikking)…

…Moeder in een droom symboliseert leven en dood. De moeder is geborgenheid, beschutting, warmte, tederheid; maar ze vertegenwoordigt ook het risico van onderdrukking en verstikking. Wanneer de moeder in dromen verschijnt, is de situatie van de dromer vooral belangrijk voor goed of slecht. Dromen over onze moeder onthult diepe angsttoestanden. Met haar reizen betekent het verlangen om bepaalde sleutels van ons leven, geworteld in onze kindertijd, terug te krijgen. Het horen van haar roep duidt op verdriet over haar afwezigheid of op een schuldig geweten. Vechten met moeder impliceert de behoefte en het diepe verlangen om het zonder haar voogdij te stellen, volwassenheid en onafhankelijkheid te verwerven. Een incestueuze droom met onze moeder duidt op onzekerheid en angst, en het verlangen om terug te keren naar de kindertijd om zich beschermd en verwend te voelen. Dromen dat onze moeder dood is terwijl ze in werkelijkheid leeft, onthult het verlangen om van huis te emanciperen en haar zorg….

…(Kraag | Nekband | Stropdas) In een droom vertegenwoordigt een halsband het plezier en de trots van een moeder of een vrouw om te zien dat haar zoons of dochter een juwelenzaak hebben. Als een ongetrouwde vrouw zichzelf in een droom ziet dragen met een nekband, een ketting of een halsband gemaakt van parels, peridot of chrysoliet, betekent dit dat ze zal trouwen met een nobele en een hooggeplaatste man, kinderen van hem zal verwekken en haar ultieme plezier zal vinden en liefde in zo’n huwelijk. Als de halsband van aluin is gemaakt, betekent dit trouwen met een jonge oosterse man. Als de halsband in de droom is gemaakt van kralen, betekent dit dat haar man een gemeen en verachtelijk persoon is. Als een man zichzelf in een droom een ​​halsband ziet dragen, betekent dat verstikking, angst of ruzie. (Zie ook Nekband | Ketting)…

in contact komen met traangas als je droomt, kan worden geïnterpreteerd als symboliek dat je emotie of gevoeligheid voor de specifieke relatie toont. Heb je het gevoel van verstikking door deze relatie? Misschien moet je om zich te ontdoen van de pijn van het verleden en jezelf te zuiveren.

Als u droomt dat u lijdt aan astma of verstikking en/of problemen heeft met ademhalen en/of ademhalen, dan duidt de droom op veranderlijkheid en onveilige omgeving. Deze droom wil je laten zien dat je de spanning en stress om je heen voelt. Je bent niet in staat om je te concentreren op belangrijke dingen en je uit de hand te voelen.

Zie de betekenis van verstikking

…Dromen van ruikende parfum kondigt aankomend succes aan. Dromen om parfum op te doen, suggereert dat de dromer van vleierij houdt. Verstikking door een teveel aan parfum is een waarschuwing dat overmatig plezier en genot nadelig zal zijn. Dromen over het spuiten van parfum kondigt onenigheid aan. Dromen om een ​​fles parfum te breken, kondigt mislukkingen aan. Maar als de fles breekt en hij parfumeert de kleren van de dromer, duidt dat op succes in de verte. Dromen over het werken met parfums en met andere mensen zou kunnen betekenen dat de dromer werkt met een goed bedrijf of een goede samenleving die hem of haar sappige winsten zal opleveren. Dromen van parfums verwijst meestal naar de geneugten van een losbandig leven. Dromen van veel parfum op zak zou kunnen betekenen dat de dromer binnenkort valse complimenten krijgt, maar in werkelijkheid zal de dromer onaangenaam nieuws krijgen. Dromen over het kopen van parfums suggereert dat de dromer probeert weg te komen uit de omgeving waarin hij of zij leeft, meestal vanwege teleurstellingen die al hebben plaatsgevonden. Dromen over het weggeven van parfums suggereert dat de dromer in het echte leven kalm en zelfverzekerd is. Als een jongeman droomt van voortreffelijke parfums, suggereert dit dat hij binnenkort een zinvol geschenk of op zijn minst oprechte genegenheid zal ontvangen. Wanneer een jonge vrouw ervan droomt veel parfum te hebben, suggereert dit dat ze wordt misleid door haar vrienden en door de man die ze verlangt, ook al is hij misschien niet haar vrijer….

…De droom over moeite met ademhalen symboliseert dat je je ongemakkelijk voelt, dat je te veel beperkingen opgelegd krijgt, onder druk staat of moeite hebt om met een probleem om te gaan. Het kan ook zijn dat u probeert te veel tegelijk te doen of moeite heeft om een ​​situatie onder controle te krijgen. Negatief, ademhalingsmoeilijkheden kunnen een weerspiegeling zijn van angst of angst over uw vermogen om in een bepaalde situatie te presteren. Het gevoel hebben dat je niet kunt ontspannen of helemaal jezelf kunt zijn. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens van emotioneel of creatief verstikt zijn. De droom om op adem te komen symboliseert de behoefte om te herstellen of te vertragen. Angst, spanning of angst voelen in een situatie die wordt ervaren. Nodig om ‘je te oriënteren’. Je hebt al je energie of middelen gebruikt om vooruit te komen of met iemand te concurreren. U loopt mogelijk het risico uzelf uit te putten. Het kan ook de weergave zijn van haast of de angst om te verliezen die je te hard duwt. De droom over rustige of ontspannen ademhaling symboliseert een hoge mate van comfort bij een situatie of je prestatie. Geen druk of moeite voelen. Een evenwichtig gevoel en controle. Gelukkig of ontspannen zijn. Zen. De droom om je adem in te houden symboliseert een tijdelijke behoefte om af te zien van je comfort om een ​​probleem of moeilijke situatie te doorstaan. Je emotioneel beschermd voelen terwijl je een risico neemt of hoopt iets gevaarlijks te vermijden. Jezelf van een noodzaak afsnijden. De droom over onder water ademen symboliseert een hogere mate van comfort terwijl het overweldigd wordt door negatieve emoties of onzekere situaties. Goed voor jezelf zorgen. De droom over niet kunnen ademen symboliseert emotionele verstikking. Mensen met astma dromen er vaak van dat ze niet kunnen ademen….

…De droom over een cavia symboliseert een aspect van jezelf dat alles voor iemand anders doet. Het kan ook de weergave zijn van uw behoefte om volledig verantwoordelijk en attent te zijn voor de behoeften van iemand anders. Voor iemand zorgen die niet intelligent genoeg is om voor zichzelf te zorgen. Cavia-dromen komen vaak voor bij pasgeboren moeders die bang zijn hun kind alleen of met iemand anders achter te laten. Negatief is dat een cavia gedrag kan weerspiegelen dat verstikking, verwennerij of luiheid mogelijk maakt. Het kan ook de weergave zijn van een angst om niet oplettend genoeg te zijn. Voorbeeld: een nieuwe moeder had nachtmerries van cavia’s die werden geofferd door een satanische vrouw. Toen ze wakker was, was ze bang een slechte moeder te zijn als ze haar pasgeboren kind bij iemand anders zou achterlaten. De cavia’s weerspiegelden haar behoefte om altijd alles voor haar pasgeboren zoon te doen….

…(Betalen | Compenseren | Renderen) In een droom betekent hoesten ergens over klagen of iemand aangeven bij de autoriteiten. Als iemands hoest ernstig tot bijna verstikking is, betekent dit zijn dood. Hoesten in een droom wordt ook geïnterpreteerd als de bedoeling om iemand te rapporteren of erover te klagen, maar men kan zijn rit afzeggen….

De droom op poten symboliseert onafhankelijkheid, dynamiek, beweging en vooruitgang. Ik denk dat de term benen iets geven. De droom over benen die niet werken symboliseert je gevoelens van verstikking, tegengehouden of nergens heen gaan. De droom van het verliezen van je benen symboliseert een verlies van onafhankelijkheid, dynamiek of vooruitgang. Het wordt gezien cross-legged symboliseert koppigheid, defensief en zijn close minded.

(Cave | Den | Harbour | lodge | Refuge | Retreat | Sanctuary) Een khanqan bezoeken in een droom betekent reizen, ascese, vroomheid, angst voor kwaaddoen, het lezen van de Koran, ophouden met het zoeken naar wereldse gewin, observeren van seksuele onthouding, of het kan betekenen dat u aan verstikking lijdt.

Zie de betekenis van verstikking

De droom van het hebben van moeite met ademhalen symboliseert een ongemakkelijk gevoel, het voelen van vele beperkingen, wordt geplaatst in je, onder druk of moeite met het omgaan met een probleem. U ook proberen om veel te doen in een keer of moeite hebben om een greep van een situatie. Negatief, moeite met ademhalen kan weerspiegelen angst of angst over uw vermogen om uit te voeren in een situatie. Het gevoel dat je niet ontspannen of jezelf zijn. Het kan ook de vertegenwoordiging van gevoelens van emotioneel of creatief verstikt. De droom over het proberen om op adem te komen symboliseert de noodzaak om te herstellen of vertragen. Ik voel angst, spanning of angst in een situatie die wordt ervaren. Ik moet je herkazen. Je hebt al je energie of middelen gebruikt totdat je vooruit komt of met iemand concurreert. U ook bijna geen druk meer hebben. De droom over kalme of ontspannen ademhaling symboliseert een hoge mate van comfort met een situatie of zijn prestaties. Gevoel zonder druk of moeite. Je in balans en in controle voelen. Wees gelukkig of ontspannen. Zen. De droom over het houden van de adem symboliseert een tijdelijke noodzaak om af te zien van uw comfort om een probleem of moeilijke situatie te overwinnen. Emotioneel bewaakt gevoel als je het risico lopen of hopen om iets gevaarlijks te vermijden. Het verminderen van een behoefte. De droom over het ademen onder water symboliseert een hogere mate van comfort, terwijl overweldigd door negatieve emoties of onzekere situaties. Behandel jezelf goed. De droom om niet te kunnen ademen symboliseert emotionele verstikking. Mensen met astma hebben vaak dromen van niet in staat om te ademen.

…De droom over een boaconstrictor symboliseert gevoelens van emotioneel verstikking of op de een of andere manier beperkt zijn. Voorbeeld: een vrouw die in een religieuze gemeenschap woonde, droomde ooit van een witte boa constrictor die haar verstikte. In het echte leven vond ze dat de religieuze gemeenschap waarin ze leefde te conservatief was en haar vermogen om te genieten of haar eerlijke overtuigingen te uiten beperkte….

Het hebben van interactie of het vinden of zien van een boa constriction, wanneer u droomt, is een teken van problemen in de relatie. Boaboia kan worden geïnterpreteerd als een symboliek heb je het gevoel van verstikking in het dagelijks leven. Misschien bent u beperkt in een of andere situatie of persoonlijke relatie. Aan de andere kant kan er een andere verklaring zijn, het heeft de symbolische betekenis van geheime verlangens. Dit betekent onderdrukte seksuele fantasieën en impulsen of verborgen plezier van seks.

…(Diphtheria | Quinsy | Tracer | Tracker) Een slangenbezweerder in een droom vertegenwoordigt het mengen met slechte mensen, deelnemen aan een wedstrijd of racen tegen de vijand. Als een zieke zichzelf in een droom met zijn slangen ziet zitten, betekent dit dat hij zal herstellen van zijn ziekte en een lang en gelukkig leven zal leiden. Als de mand zijderupsen draagt ​​in plaats van een slang in zijn droom, betekent dit berouw van een zondaar, of voorspoed van een arm persoon, of het kan betekenen dat een slecht beroep wordt vervangen door een goed beroep. De aanwezigheid van een slangenbezweerder in een droom vertegenwoordigt ook de aanwezigheid van een bedrieger, elk treiterend beroep, of het kan een ziekte of verstikking betekenen. (Zie ook Tracker)…