…Als je iets zag dat er lelijk uitzag in een droom, dan weerspiegelt zo’n droom met de kwaliteiten die je niet leuk vindt in jezelf. Misschien moet u deze problemen aan te pakken of verwijder ze zo snel mogelijk….

De droom van het begraven van iets symboliseert een verlangen om nooit iets nieuws te bedenken. Het kan ook de weergave zijn van vooruitgang bij het loslaten van vroegere of moeilijke kwesties. Negatief, het begraven van iets in een droom kan vertegenwoordigen uw poging om uw ware gevoelens te verbergen of verdoezelen een probleem. Verwijder bewijs van verlegenheid uit je leven. Het begraven van een dood lichaam in een droom kan weerspiegelen uw poging om verder te gaan van mislukkingen, fouten of verliezen. Negatief, kan het een teken zijn dat u probeert om iets verkeerd te behandelen u aan iemand deed.

…De droom om iets te begraven symboliseert de wens om nooit meer aan iets te denken. Het kan ook de weergave zijn van vooruitgang bij het loslaten van het verleden of moeilijke kwesties. Negatief gezien kan het begraven van iets in een droom uw poging zijn om uw ware gevoelens te verbergen of een probleem te verdoezelen. Verwijder bewijs van schaamte uit uw leven. Het begraven van een lijk in een droom kan een weerspiegeling zijn van uw poging om verder te gaan met mislukkingen, fouten of verliezen. Negatief kan het een teken zijn dat u iets probeert te verbergen dat u iemand heeft aangedaan….